ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ!!!!ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ!!
Στα Χανιά το μοναδικό αναστηλωμένο αρχαίο θέατρο της Κρήτης
Αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Απτέρας που βρίσκεται πάνω σε ύψωμα στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια «βλέποντας» τον κόλπο της Σούδας και τα Λευκά Όρη.
Πρόκειται για το μοναδικό αναστυλωμένο αρχαίο θέατρο της Κρήτης που «ζωντάνεψε» ξανά μετά από 17 αιώνες θεατρικής σιωπής μέσα από μία ξεχωριστή παράσταση ραψωδία της Οδύσσειας.
Το αρχαίο θέατρο που «αποκαλύφθηκε» πλήρως από την αρχαιολογική σκαπάνη και με εντατικές εργασίες από το 2012 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2015, αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό και χώρο που παρουσιάζει σημαντική επισκεψιμότητα .

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΑΒΙΝΩΝ::ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ


 alt
Ο πάπας Φραγκίσκος επισκέπτεται σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα την συναγωγή της Ρώμης, δίπλα στις όχθες του Τίβερη. Η σημαντική αυτή κίνηση πραγματοποιείται τριάντα χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη ενός ποντίφικα, του Ιωάννη Παύλου του Β΄, στο εβραϊκό τέμενος της ιταλικής πρωτεύουσας.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δρ. HECTOR AVALOS:Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ!!ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!

Σχετική εικόνα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
Ο κακός Ιησούς: Η Ηθική της Δεοντολογίας της Καινής Διαθήκης είναι ένα τέρας 461 σελίδων ενός βιβλίου που γράφτηκε από τον βιβλικό λογιαστή Δρ. Hector Avalos. Είναι αντίθετο με οποιοδήποτε άλλο επιστημονικό βιβλίο στην αγορά σήμερα. Μας λέει το υπόλοιπο της ιστορίας του Ιησού που βρίσκουμε στα τέσσερα ευαγγέλια, τη σκοτεινή πλευρά, την ακατέργαστη πλευρά που οι βιβλικοί μελετητές προσπαθούν να ασπαστούν επειδή νομίζουν ότι ο Ιησούς αξίζει ειδική μεταχείριση. Ο Δρ. Avalos, αντίθετα, απομακρύνει τους τυφλούς, αναγκάζοντας τους αναγνώστες να δουν τι είναι πραγματικά ο Ιησούς. Η εικασία μου είναι ότι οι

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς οι χριστιανοί διέλυσαν τον αρχαίο κόσμο
Το 313 μ.Χ. ο Κωνσταντίνος είδε στο όνειρο του έναν σταυρό με τα γράμματα Χ και Ρ χαραγμένα κάτω από την επιγραφή «Εν τούτω νίκα». Είχε εκστρατεύσει εναντίον της Ιταλίας όπου κυριαρχούσε ο Μαξέντιος, αλλά η περιοχή ανήκε επισήμως στον Λικίνιο. Το έμβλημα που είδε στο «όραμα» του και υιοθέτησε θα τον οδηγούσε την επομένη στη νίκη.
Η ιστορία είναι fake history, καθώς όχι μόνο κυκλοφόρησε χρόνια μετά, αλλά επιπλέον, σε δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές. Ο Κωνσταντίνος δεν ήταν ποτέ εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά αφοσιωμένος στην πίστη όπως υποστηρίζουν οι (μεταγενέστεροι) αγιογράφοι. Επισήμως ωστόσο, ήταν ο πρώτος Ρωμαίος αυτοκράτορας που ασπάστηκε τον χριστιανισμό. Μια μικρή εβραϊκή θρησκεία που αγνοήθηκε παντελώς από τη ρωμαϊκή ελίτ τράβηξε την προσοχή του πιο ισχυρού ανθρώπου στον κόσμο. Λίγες δεκαετίες αργότερα, το 380 μ.Χ. ο Θεοδόσιος καθιέρωσε τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟΣ"!!!ΚΑΙΝΗ:Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟ"ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΥ
O πλούτος εμπόδιο για την είσοδο στη Bασιλεία του Θεού
(Mτ 19:16-30, Mκ 10:17-31)
   18Tον ρώτησε τότε ένας άρχοντας: "Δάσκαλε αγαθέ, τι θα πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω ζωή αιώνια;" 19Kι ο Iησούς του απάντησε: "Γιατί με λες αγαθό; Kανένας δεν είναι αγαθός παρά μονάχα ένας, ο Θεός.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΟΜΙΛΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!ΠΗΓΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΦ.18 ΣΤΙΧ.18 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

Image result for ΙΗΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

Αγία Γραφή στίχους που Αναφέρατε Ο Ιησούς είναι όχι ο Θεός Ο Δημιουργός  1. Κατά Ματθαίον 24:36  Κανείς δεν ξέρει για εκείνη την ημέρα ή την ώρα , δεν είναι καν ο Υιός , αλλά ο Πατέρας μόνο .  Εδώ ο Ιησούς κάνει διάκριση ανάμεσα στο τι ξέρει και τι ο Πατέρας γνωρίζει.  2. Κατά Ματθαίον 26:39  Πατέρα μου, αν είναι δυνατόν, μπορεί να ληφθεί αυτό το κύπελλο από μένα, αλλά όχι όπως εγώ θέλω, αλλά όπως εσύ θα. 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΘΙΜΟΥ ΜΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!! Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

alt

Μετά τον Χριστόδουλο, με τον Ιερώνυμο πήγαμε από το ένα άκρο στο άλλο... Να που τα βρήκαν ο Μουτζαχεντίν με τον "Άθεο". Ο Άνθιμος συμφωνεί με τον Μπουτάρη για το όνομα των Σκοπίων. "Είπε προχθές κάτι που είναι προς τιμήν του. Και συμφωνώ μαζί του. Να...δοθεί στα Σκόπια το όνομα Σλαβομακεδονία, να τελειώνουμε. Είναι σωστό, αλλά δεν το θέλουν οι άλλοι(οι Σκοπιανοί)". Όσον αφορά τον Αρχιεπίσκοπο είπε για άλλη μια φορά πως, από την φωτιά και τον κακό χαμό (με τον Χριστόδουλο) , πέσαμε στη νάρκη.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ!!!!Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!

Σχετική εικόνα
Στην δημοσίευσή μου «Χριστιανισμός και διωγμοί», έδειξα με στοιχεία ότι δεν έγιναν διωγμοί των Εβραιοχριστιανών για την θρησκεία τους και την πίστη τους, στην ούτως ή άλλως ανεξίθρησκη ρωμαϊκή εποχή, αλλά μεμονωμένα γεγονότα ή τοπικές διώξεις, όχι για το σε ποιόν θεό πίστευαν, αλλά για συγκεκριμένες αντικοινωνικές δράσεις, κυρίως καταστροφές ναών, αγαλμάτων και βωμών, που δεν άντεχαν να βλέπουν. Έδειξα, επίσης, ότι μόνο ο διωγμός του Διοκλητιανού ήταν γενικευμένος και φυσικά είχε αιτία και αυτός δεν είχε τον υπερβολικό αριθμό θυμάτων που αναφέρουν οι Εβραιοχριστιανοί έκτοτε.

ΚΕΡΟΣ Η ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΑ!!Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΟΥ 4000 χρονια πριν!!

Κέρος η απαστράπτουσα
Πριν από τουλάχιστον 4.000 χρόνια, κατασκευαστές σκάλισαν όλη την επιφάνεια του Δασκαλειού, του αρχαίου φυσικού ακρωτηρίου της νήσου Κέρου, που έχει σχήμα πυραμίδας. Το διαμόρφωσαν σε επίπεδα, που κάλυψαν με 1.000 τόνους ειδικής εισαγόμενης αστραφτερής πέτρας, για να δώσουν την εμφάνιση μιας τεράστιας βαθμιδωτής πυραμίδας, η οποία ανυψωνόταν στο Αιγαίο, σχηματίζοντας την πιο επιβλητική ανθρωπογενή δομή σε όλο το αρχιπέλαγος των Κυκλάδων.  

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΤΟ 90% ΤΟΥ ΑΓΑΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ!!ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ?

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για γκει παπαδεσ
συνέντευξη στον Δημήτρη Αγγελίδη σκίτσο: Χριστίνα Νεοφωτίστου
Tο 90% του άγαμου Κλήρου είναι ομοφυλόφιλοι. Ένας τους τιμά τα ράσα που φορά.
altΠολλοί αναρωτήθηκαν ποιος βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο «πατέρας Αβέρκιος Εκκλησιάρχης», όπως είναι γνωστός ο δημιουργός του ιστολογίου «Κληρικοί Αδελφοποιημένοι» που έχει αναστατώσει πιστούς και ιερωμένους μιλώντας ανοιχτά για τις σχέσεις της Εκκλησίας με την ομοφυλοφιλία.
Είπαν ότι κινείται στον στενό κύκλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ότι έχει προσωπικές φιλοδοξίες, ότι εκδικείται που δεν τον έκαναν δεσπότη. Τα μόνα στοιχεία που δηλώνει ο ίδιος είναι πως είναι άγαμος κληρικός στο χώρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ηλικίας σαράντα και πλέον, κι ότι πάνω από τη μισή ζωή του την έχει περάσει στην υπηρεσία της Εκκλησίας.
Δεν θέλησε να συναντηθούμε, ούτε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά. Προτίμησε τις γραπτές ερωταπαντήσεις - για ευνόητους, είπε, λόγους.
Όποιος κι αν βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο, ο πατέρας Αβέρκιος Εκκλησιάρχης θέλει ν' ανοίξει τη συζήτηση για τις σχέσεις της Εκκλησίας με την ομοφυλοφιλία, για τις κορώνες περί κουσουριού, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι κληρικοί, που αποτελούν το 90%, όπως λέει, των άγαμων κληρικών και ιεραρχών.

ΒΙΒΛΟΣ::ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ!!!ΜΑΝΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0bNv5dYHB6GzpOqOyij1kWVs1uALHJe6aYQVhb-eTiTbjVbsFzqQSdJvIsv1Im3HYYdaw29SrNryuKH0_iwOaLx-h9s04jxBed7qVeDktrkdxJNTn8ISkfeC53RQfdt5BGSxxBgaIXfNb/s640/cannibalismart.jpg                                                                                                                                                                                        Το παρακάτω κείμενο είναι απο την ¨θεόπνευστη"Βίβλο!!Πρέπει κάποια στιγμή ο Ελληνικός λαός να μάθει το αληθινό πρόσωπο του χριστιανισμού!!Εβραϊκή ανθρωποφαγία  και μάλιστα των ιδίων των τέκνων τους !!!! Μόνο που σαν πολιτισμένοι που ήσαν δεν έφαγαν τον υιό ωμό αλλά τον ...έψησαν πρώτα!!Ο! Κανιβαλισμός στην βίβλο  κτυπάει κόκκινο!! Να την χαίρονται την θρησκεία τους οι χριστιανοί..Απορίας άξιο  είναι που ο "καλός"Χριστουλης δεν καταδίκασε τις θλιβερές πράξεις των προγόνων του!!                                                                                                                                                                                                       

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ!!
Το μεγαλύτερο θαύμα(ΨΕΜΑ), την ανάσταση του Λαζάρου, το βρίσκουμε μόνο στον Ιωάννη. Σαν να μην έφτανε η σιωπή των υπολοίπων, ο Παύλος στις Πράξεις αμφισβητεί εντελώς το θαύμα όταν στο 26:23 περιγράφει τον Ιησού ως τον πρώτο που γύρισε από τους νεκρούς ( «ότι ο Χριστός επρόκειτο να πάθει, ότι, αφού αναστήθηκε πρώτος από τους νεκρούς, πρόκειται να κηρύξει φως στον λαό και στα έθνη»).
Όπως ήταν φυσικό, το θαύμα της εγέρσεως του Λαζάρου εξέγειρε τους Ιουδαίους και «εβουλεύσαντο οι αρχιερείς, ίνα και τον Λάζαρο αποκτείνωσιν» (ιω. ιβ΄ 9-11), καθότι ήταν το ζωντανό τεκμήριο του θαύματος. Έτσι ο


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!


Πόσες φορές το έχουμε γράψει εδώ ότι ο Χριστιανισμός είναι ασθένεια που προσβάλει τον εγκέφαλο και δημιουργεί στον άνθρωπο απίστευτες παρενέργειες!!Άλλοι βλέπουν οράματα με τον Ναζωραίο και την μητέρα του άλλοι ψευτοαγίους και σε πολλούς δημιουργούνται ενοχές και καταλήγουν σε ψυχιατρεία 'η αυτοκτονούν!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΙΝΩΝ ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ:Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ "ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔ@@ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!


dutete-new-fil Είναι ψυχοπαθής και βλάσφημος απάντησαν ιερωμένοι - Από το παραλήρημα του δεν γλίτωσαν και οι Δώδεκα Απόστολοι!!

Τίποτα απ' όλα αυτά είναι ένας τεράστιος ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ πρόεδρος που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους ,αντίθετα με άλλους "Ηγέτες "που καλύπτουν την Εβραιοχριστιανική ανοησία!!

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να πιστεύει τις ανοησίες τις Παλαιάς και Καινής Διαθήκης??
Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς να πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη και ακίνητη??Ότι η Σελήνη είναι αυτόφωτη και τόσες άλλες ασυναρτησίες??

Tεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Φιλιππίνες η ερμηνεία του προέδρου της χώρας όσον αφορά τη Γέννεση καθώς ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε χαρακτήρισε «ανόητη» την απόφαση του Θεού.

Unesco:ΠΑΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ:ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!ΟΡΦΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ!!

alt
O Πάπυρος ανακαλύφθηκε το 1962 στο Δερβένι Θεσσαλονίκης στη νεκρική πυρά τάφου, ο οποίος ανήκε σε πλούσια κτερισμένη συστάδα τάφων των ύστερων κλασικών χρόνων.
Διασώθηκε, αν και κατακερματισμένος, επειδή απανθρακώθηκε μερικώς, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια που πιθανότατα κάηκαν ολοσχερώς στη νεκρική πυρά.
Ο Πάπυρος του Δερβενίου, ο μοναδικός αναγνώσιμος πάπυρος που έχει διασωθεί στον Ελλαδικό χώρο και το αρχαιότερο χειρόγραφο «βιβλίο» της Ευρώπης ανήκει πλέον, στον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco.
Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική εγγραφή στον Διεθνή Κατάλογο του Προγράμματος της UNESCO «Μνήμη του Κόσμου» (Memory of the World).

Παρακαταθήκη για την ανθρωπότητα

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ!!ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ!!ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ!!


Που να φτάσει και ο  Αύγουστος αγαπητοί φίλοι όπου δεν σφίγγουν απλώς οι ζέστες, αλλά βρίσκονται και στα ντουζένια τους όλες οι Εβραιοχριστιανικές θρησκευτικές πανήγυρεις ανα την επαρχία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν την τιμητική τους όχι μόνο οι λαχειοφόρες αγορές που κληρώνουν φέτα, αλλά και τα προσκυνήματα παντώς τύπου.

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ!!ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ!!


Ο Δαίμων στην Αρχαία Ελλάδα Στην αρχαιότητα η λέξη «Δαίμων» ενείχε ευσέβεια. Αρχικά στην επική ποίηση Δαίμονες καλούνταν οι Θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως Δαίμων είναι αυτός... Ο Δαίμων στην Αρχαία Ελλάδα



Στην αρχαιότητα η λέξη «Δαίμων» ενείχε ευσέβεια.
Αρχικά στην επική ποίηση Δαίμονες καλούνταν οι Θεοί. Παράγεται από το ρήμα «δαίω» και «δαίομαι» που σημαίνει μοιράζω (μοιράζω στον καθένα την τύχη του). Επομένως Δαίμων είναι αυτός που μοιράζει, που δίνει μερίδια και κατ’ επέκταση «αυτός που ορίζει τη μοίρα ενός ανθρώπου».
Εφόσον οι άνθρωποι ήσαν πολυάριθμοι, θεωρούσαν ότι εξίσου πολυπληθείς ήσαν και οι δαίμονες. Αν και συνυπήρχε με την λέξη Θεός, εντούτοις, ο Δαίμων αναφερόταν στην απρόσωπη και απροσδιόριστη Δύναμη, ενώ ο Θεός στην ανθρωπόμορφη θεϊκή οντότητα. Η έννοια του Δαίμονος ισοδυναμούσε με την Μοίρα, την Ειμαρμένη.
Επίσης, στην λέξη Δαίμονα, απέδιδαν την έννοια του φύλακα αγγέλου: «κατά φύλακα Δαίμονα». Από εδώ προέρχεται και η

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ!!ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΕΙΘΕ!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Κοντονής: Ωρίμασαν οι συνθήκες για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας
Οι συνθήκες για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας είναι ώριμες εκτίμησε ο υπουργός Διακιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.
ΣΧΟΛΙΟ :ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 75% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!
«Πρέπει να τεθεί κατά τη γνώμη μου το θέμα. Νομίζω έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να υπάρξει ο διαχωρισμός στο πλαίσιο της κατανόησης και των αμοιβαίων απόψεων, οι οποίες συγκλίνουν σε αυτό το θέμα. Οι σχέσεις κράτους - Εκκλησίας πρέπει να είναι διακριτές, και το κράτος και η Εκκλησία έχει να επιτελέσει ένα σπουδαίο ρόλο, στα πλαίσια της ελληνικής κοινωνίας, οπότε θεωρώ ότι αυτά τα ζητήματα εκσυγχρονισμού του δημόσιου βίου αλλά και περισσότερης ελευθερίας στην ορθόδοξη ελληνική Εκκλησία είναι κάτι το οποίο όλοι πρέπει να το θέλουμε» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΣΤΟΜΠΑΡΤ:Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ "ΑΡΧΑΙΑΣ"ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

alt
ΕΔΩ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ!!!
Διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε τα μαθηματικά,  διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας  (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη).... 
1.   Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων. 2.   Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο. 3.   Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη ... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού. 1.   Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας. 2.   Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα) 3.   Από την φυσική σας, χημεία 4.   Από την αστρονομική σας 5.   Από την πολιτική σας 6.   Από την καθημερινότητα σας.Αποτέλεσμα εικόνας για αρχαίας Ελλάδας Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Η ΣΧΙΖΟΒΡΕΝΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!ΡΩΜΙΟΙ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ!!

Η σχιζοφρένεια ενός λαού χωρίς ταυτότητα! ΒΟΔΙΑ με ΡΟΥΧΑ και ΣΤΑΥΡΟ 
– 
Αποσπάσματα από το βιβλίο «Γκέμμα» του Δημήτρη Λιαντίνη (κεφάλαιο «Ο Ελληνοέλληνας»)

 ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΖΕΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!
Είμαστε ένας λαός χωρίς ταυτότητα. Με μια ιστορία που ο ίδιος τη νομίζει λαμπρή. Και απορεί, πώς και δεν πέφτουν οι ξένοι ξεροί μπροστά στο μεγαλείο της. Οι ξένοι όμως, σαν συλλογιούνται την ελληνική ιστορία, την αρχαία εννοώ, γιατί για τη νέα δεν έχουν ακούσει, και βάλουν απέναντι της εμάς τους Νεοέλληνες, φέρνουν στο μυαλό τους άλλες παραστάσεις. Φέρνουν στο μυαλό τους κάποιους καμηλιέρηδες που περπατούν στο Καρνάκ και στη Γκίζα. Τι σχέση ημπορεί να ‘χουν, συλλογιούνται, ετούτοι οι φελλάχοι του Μισιριού σήμερα με τους αρχαίους Φαραώ, και το βασιλικό ήθος των πυραμίδων τους;
Την ίδια σχέση βρίσκουν οι ξένοι στους σημερινούς Έλληνες με τους αρχαίους. Οι θεωρίες των διάφορων Φαλμεράυερ έχουν περάσει στους Φράγκους. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι τους αποσβολώσαμε με τους ιστορικούς, τους γλωσσολόγους, και τους λαογράφους μας. Λάθος. Κρύβουμε το κεφάλι με το λιανό μας δάχτυλο. Και βέβαια. Πώς μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ο μέγας γλωσσολόγος Γ. Χατζιδάκις έλεγε αυτά που έλεγε, -ορθά- κι από την άλλη έβριζε το Σολωμό μας αγράμματο, και τη γλώσσα του σκύβαλα και μαλλιαρά μαλλιά;

ΣΟΚ!!ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ "ΙΕΡΕΑΣ" ΕΠΝΙΞΕ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ!!ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Εβραιορθόδοξος ιερέας στη Μολδαβία συνελήφθη από την αστυνομία αφότου το 6 εβδομάδων βρέφος το οποίο βάφτιζε,

ΜΙΕΖΑ ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ..ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ!!..ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

alt
Η Μίεζα «Ιερό των Νυμφών» ήταν ιερός χώρος της αρχαίας Μακεδονίας, όπου ο Αριστοτέλης δίδαξε τον Αλέξανδρο μεταξύ 343 π.Χ.- 340 π.Χ. καθ' υπόδειξιν του πατέρα του Φιλίππου.
alt
Αυτός, κάποτε οταν οι κατοικοι του χωριού Κοπανός, διεπίστωσαν πώς η ονομασία της περιοχής τους επί Αλεξάνδρου του Μεγάλου ηταν Μίεζα, στην οποίαν εδίδαξε ο επίσης μεγάλος διδάσκαλος Αριστοτέλης, αιτήθησαν στην αρμόδια επιτροπή να αλλάξουν το όνομα του χωριού τους!! Τι απεφάνθη ο πρόεδρος της επιτροπής, πολύς κύριος Μπαμπινιώτης; «το όνομα Μίεζα δεν είναι Έλληνικό!!!!

Υ.Γ. Κάποτε ο ανθέλληνας Μπαμπινιώτης ισχυρίστηκε πως η λέξις Μίεζα δεν ειναι Ελληνική. Αυτός μάλλιστα. απο νωρίς κατέδειξε τό ποιόν του.Να σας πληροφορησω οτι ειναι Εβραιορθοδοξος χριστιανος απολογητης!!Σήμερα το παπαδαριό και οι Εβραιοχριστιανοί το παίζουν Μακεδονομάχοι!!

Οι θησαυροί της αρχαίας Μίεζας στη Μακεδονία


STEVE JOBS::ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ!!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ!!

Ο Steve Jobs ήταν υπεύθυνος για μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα αποφθέγματα της εποχής μας σχετικά με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων διακρίσεων είχε ανακηρυχθεί «γενικός διευθυντής της δεκαετίας» από το Fortune «πιο αποτελεσματικός γενικός διευθυντής στον κόσμο» από το Harvard Business Review και προσωπικότητα της δεκαετίας από τη Wall Street Journal.  Διαβάστε μερικές συμβουλές του για τις επιχειρήσεις του Steve Jobs: «Δε χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις. Αν πρόκειται για κάτι σημαντικό θα το θυμάστε.» «Καλύτερα να είσαι πειρατής, παρά να υπηρετείς στο Ναυτικό» -Odyssey: Pepsi to Apple 1987 «Θα έδινα όλη την τεχνολογία μου


για ένα απόγευμα με τον Σωκράτη» Newsweek, 28 Οκτωβρίου 2001
Όταν επέστρεψα στην Apple το 1997 ήθελα να κάνω λίγο χώρο στα γραφεία και βρήκα ένα αρχείο με παλιούς MAC και διάφορα άλλα μηχανήματα. Τα  ξεφορτώθηκα όλα τα έστειλα στο Πανεπιστήμιο Στανφορντ. Σε αυτή τη δουλειά αν κοιτάζεις πίσω γίνεσαι χίλια κομμάτια. Πρέπει να κοιτάζεις μπροστά. -Wire,22 Δεκεμβρίου 2008 Το σύστημα είναι η ανυπαρξία συστήματος. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαδικασίες. Η Apple είναι εξαιρετικά πειθαρχημένη εταιρεία, με πολύ αποτελεσματικές διαδικασίες. Και υπάρχει λόγος γι’αυτό. Η μεθοδικότητα  σε κάνει πιο αποτελεσματικό. -Bloomgerg Businessweek, 12 οΚΤΩΒΡΊΟΥ 2004 Στη δουλειά μας, ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτε. Έτσι, δημιουργείς γύρω σου μια ομάδα ανθρώπων. Απέναντι σε αυτή την ομάδα έχεις υποχρέωση να δουλεύεις με εντιμότητα. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί. -Smithonian Institute ral and Video Histories, 20 Απριλίου 1995 Το επιχειρηματικό μου πρότυπο είναι οι Μπιτλς. Ήταν τέσσερις τύποι που ο καθένας κρατούσε υπό έλεγχο τις  αρνητικές τάσεις του άλλου. Έτσι εξισορροπούσαν, και το σύνολο ήταν σημαντικότερο από το άθροισμα των συνιστωσών. Κάπως έτσι βλέπω της επιχειρήσεις: Τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο των επιχειρήσεων δε γίνονται ποτέ από ένα μόνο άτομο, αλλά από μια ομάδα ανθρώπων. -60 minutes,2003 Αυτό που συμβαίνει στις περισσότερες εταιρείες είναι ότι δεν είναι δυνατόν να κρατήσεις τους σπουδαίους ανθρώπους σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου η ατομική επίδοση αποθαρρύνεται αντί να ενθαρρύνεται. Οι σπουδαίοι άνθρωποι φεύγουν, και καταλήγει με μετριότητες. Το ξέρω επειδή έτσι χτίστηκε η Apple. -Playboy, Φεβρουάριος 1985 Ο κόσμος λέει ότι πρέπει να έχεις μεγάλο πάθος για αυτό που κάνεις, και αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για κάτι τόσο δύσκολο που χωρίς πάθος κάθε λογικό άτομο θα τα παρατούσε. Επιπλέον, πρέπει να το κάνεις για μια μεγάλη χρονική περίοδο. Έτσι αν δεν το αγαπάς στ’αλήθεια, αν δεν περνάς καλά όταν το κάνεις θα τα παρατήσεις. Αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους. Αν βάλεις από τη μία όσους κατέληξαν να θεωρούνται «επιτυχημένοι» για την κοινωνία και από ην άλλη όσους δεν τα κατάφεραν, θα δεις ότι τις περισσότερες φορές οι επιτυχημένοι αγαπούσαν αυτό που έκαναν, και έτσι βρήκαν τη δύναμη να επιμείνουν όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, παρά τα εμπόδια. Ενώ όσοι δεν το αγαπούσαν άκουσαν τη φωνή της λογικής και τα παράτησαν, σωστά; Υπάρχεις λοιπόν πολλή δουλειά και διαρκής ανησυχία, και αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα αποτύχεις. -D5 Conderence: All things Digital, 30 Μαΐου 2007 Σε τελευταία ανάλυση, όλα έχουν να κάνουν με το γούστο. Το ζητούμενο είναι να αφομοιώσεις τις καλύτερες εκφάνσεις του ανθρώπινου πολιτισμού και έπειτα να προσπαθήσεις να τις ενσωματώσεις σε αυτό που κάνεις. Ο Πικάσο είχε ένα ρητό: Οι καλοί καλλιτέχνες αντιγράφουν, οι σπουδαίοι κλέβουν. Και εμείς ποτέ δεν ντραπήκαμε να πούμε ότι κλέβουμε καλές ιδέες , άλλωστε αυτό που έκανε σπουδαίο τον Macintosh ήταν ότι οι άνθρωποι που εργάστηκαν για τη δημιουργία του ήταν μουσικοί, ποιητές, καλλιτέχνες, ζωολόγοι και ιστορικοί που τύχαινε επίσης να είναι και οι καλύτεροι επιστήμονες υπολογιστών στον κόσμο. -Triumph of the Nerds, PBS, Ιούνιος 1996 Το βάρος του να είναι επιτυχημένος αντικαταστάθηκε από την ελαφρότητα του να ξεκινάς από την αρχή, αβέβαιος για τα πάντα. Με απελευθέρωσε και με βοήθησε να περάσω σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής μου. -Ομιλία προς τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, 12 Ιουνίου 2005... 

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/quot-tha-edina-oli-tin-technologia-moy-gia-ena-apogeyma-me-ton-sokrati-quot-skepseis-kai-epicheirimatikes-symvoyles-toy-steve-jobs/

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΤΕ??

ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ  ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !  Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ...ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! !!!!alt alt ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΝΕΙ!!
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ??ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!


ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ; του Μάκη Βραχιολίδη vrachiolidis@yahoo.grΗ ιστορία το έχει αποσιωπήσει.  Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο;  Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας!