ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΙΝΩΝ ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ:Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ "ΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔ@@ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!


dutete-new-fil Είναι ψυχοπαθής και βλάσφημος απάντησαν ιερωμένοι - Από το παραλήρημα του δεν γλίτωσαν και οι Δώδεκα Απόστολοι!!

Τίποτα απ' όλα αυτά είναι ένας τεράστιος ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ πρόεδρος που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους ,αντίθετα με άλλους "Ηγέτες "που καλύπτουν την Εβραιοχριστιανική ανοησία!!

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να πιστεύει τις ανοησίες τις Παλαιάς και Καινής Διαθήκης??
Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς να πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη και ακίνητη??Ότι η Σελήνη είναι αυτόφωτη και τόσες άλλες ασυναρτησίες??

Tεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Φιλιππίνες η ερμηνεία του προέδρου της χώρας όσον αφορά τη Γέννεση καθώς ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε χαρακτήρισε «ανόητη» την απόφαση του Θεού.



Έχει άδικο να μας που οι ειδήμονες που τον κατηγορούν την ερμηνεία του μήλου και πως βρήκε ο Καιν την σύντροφό του καθότι σύμφωνα με την Βίβλο δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι!!


Αν και η δήλωσή του αυτή σε εκδήλωση την περασμένη Παρασκευή προκάλεσε σάλο με τον" ιερείς" να καλούν το λαό να προσευχηθεί για τον «τρελό» πρόεδρό τους, ο Ντουτέρτε δεν έκανε ούτε βήμα πίσω σε νέα τοποθέτησή του τη Δευτέρα.
Μάλλον πρέπει να προσευχηθούν για τον παρανοϊκό ψευτοθεό τους!!



«Δεν είπα ότι ο δικός μου Θεός είναι ανόητος. Ο δικός σας Θεός δεν είναι ο δικός μου γιατί ο δικός σας είναι ανόητος. Ο δικός μου έχει κοινή λογική» είπε χαρακτηριστικά σε εκδήλωση στην περιοχή Καγκαγιάν ντε Όρο.


Από το παραλήρημα του Ντουτέρτε δεν γλίτωσαν ούτε οι Δώδεκα Απόστολοι. «Ποιοι είναι αυτοί οι ανόητοι εδώ; Αυτοί οι άνθρωποι στους πίνακες αυτούς έγιναν ξαφνικά άγιοι επειδή απλά έτυχε να βρίσκονται εκεί (σ.σ. στον Μυστικό Δείπνο)».
Δίκιο έχει ποιοι ήταν οι συμμορίτες του Ναζωραίου??Άπλυτοι και αγράμματοι!!



Ο εκπρόσωπος του Ντουτέρτε επιχείρησε να αποκλιμακώσει την ένταση εξηγώντας ότι όσα είπε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων επηρέαστηκαν από την «δυσάρεστη» εμπειρία που είχε με τον Καθολικισμό.


Οι εξηγήσεις αυτές, ωστόσο, δεν φαίνεται να κατεύνασαν τις αντιδράσεις - ειδικά των ιερωμένων - με έναν εξ αυτόν να υποστηρίζει ότι «η επίθεση κατά του Θεού και της Βίβλου αποκαλύπτει είναι ένα ψυχολογικό φρικιό, ένας ψυχοπαθής, ένας βλάσφημος που δεν θα έπρεπε να είχε εκλεγεί ως πρόεδρος ενός χριστιανικού Κράτους!!
Δηλαδή αυτοί που αντέδρασαν είναι οι ρασοφοροι που φοβήθηκαν μην ξυπνήσουν οι πιστοί και φύγουν από το μαντρί!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!! Αποτέλεσμα εικόνας για προσκυνημα παυλοπουλου στην βασιλισσα ΕΔΩ Ο ΠΑΚΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!


ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ!!


Σχετική εικόνα








Duterte blasts Bible creation story: 'Who is this stupid God?'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου