ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ!!
Το μεγαλύτερο θαύμα(ΨΕΜΑ), την ανάσταση του Λαζάρου, το βρίσκουμε μόνο στον Ιωάννη. Σαν να μην έφτανε η σιωπή των υπολοίπων, ο Παύλος στις Πράξεις αμφισβητεί εντελώς το θαύμα όταν στο 26:23 περιγράφει τον Ιησού ως τον πρώτο που γύρισε από τους νεκρούς ( «ότι ο Χριστός επρόκειτο να πάθει, ότι, αφού αναστήθηκε πρώτος από τους νεκρούς, πρόκειται να κηρύξει φως στον λαό και στα έθνη»).
Όπως ήταν φυσικό, το θαύμα της εγέρσεως του Λαζάρου εξέγειρε τους Ιουδαίους και «εβουλεύσαντο οι αρχιερείς, ίνα και τον Λάζαρο αποκτείνωσιν» (ιω. ιβ΄ 9-11), καθότι ήταν το ζωντανό τεκμήριο του θαύματος. Έτσι ο




 Άγιος διωκόμενος από τους ιουδαίους καταφεύγει στη νήσο Κύπρο, όπου τον συναντούν οι απόστολοι Παύλος καv Βαρνάβας και τον χειροτονούν πρώτον επίσκοπο Κιτίου.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!ΚΑΛΑ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΪΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ??  Το αρχαίο Κίτιο, η πόλη του φιλοσόφου Ζήνωνος ειχε τη μεγάλη τιμή να ευαγγελιστεί το λόγο της αληθείας όχι από έναν απλό εργάτη του Ευαγγελίου αλλά από ένα προσωπικό φίλο του Κυρίου. Σύμφωνα με τον αγιο Επιφάνιο επίσκοπο Κωνσταντίας της Κύπρου (367-403), ο δίκαιος Λάζαρος έζησε άλλα τριάντα χρόνια μετά την εγερσή του. «Εν παραδόσεσιν ευρομεν ότι τριάκοντα ετών ήταν τότε ο Λάζαρος οτε εγήγερται, μετα δε το ανάστησε αυτόν, άλλα τριάκοντα έζησε, και ουτω προς Κύριον εξεδήμησε κοιμηθείς».  Εξωτερική άποψη του τάφου του Λαζάρου
Οι παραδόσεις τον θέλουν σκυθρωπό και αγέλαστο κατά την παρούσα ζωή, και αυτό οφειλόταν στα όσα είχε δει κατά την τετραήμερη παραμονή του στον Άδη.ΩΠ!!! ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΗ ΠΗΓΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ???Οι ίδιες παραδόσεις αναφέρουν ότι δεν γέλασε ποτέ στη ζωή του!! 
Read more: http://iereasanatolikisekklisias.blogspot.com/#ixzz1rXICctWu 

1 σχόλιο:

  1. Τα περισσοτερα απο αυτα που λετε δεν εχετε αποδειξεις να τα βασισετε. Πολυ απλα γιατι ο Λαζαρος ειναι πλασμενος χαρακτηρας απο το τελευταιο ευαγγελιο του Κανονα, ωστε να πιστεψει ο κοσμος αλλα και ως αυτοπτης μαρτυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή