ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!


Πόσες φορές το έχουμε γράψει εδώ ότι ο Χριστιανισμός είναι ασθένεια που προσβάλει τον εγκέφαλο και δημιουργεί στον άνθρωπο απίστευτες παρενέργειες!!Άλλοι βλέπουν οράματα με τον Ναζωραίο και την μητέρα του άλλοι ψευτοαγίους και σε πολλούς δημιουργούνται ενοχές και καταλήγουν σε ψυχιατρεία 'η αυτοκτονούν!!


Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η Χριστιανοκατάθλιψη είναι... μεταδοτική!
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει έρευνα του Πανεπιστημίου «Notre Dame» στις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία, όταν σε μία παρέα Χριστιανών υπάρχουν καταθλιπτικά άτομα με Θρησκευτικές εμμονές  τότε αυτά μπορεί να «ρίξουν» και την διάθεση των υπολοίπων.
Οι καθηγητές Τζέραλντ Χέφελ και Τζένιφερ Χέιμς, που είναι υπέρμαχοι της θεωρίας ότι η τάση για κατάθλιψη μπορεί να ανιχνευτεί κατά τα πρώτα χρόνια της εφηβικής ζωής, πραγματοποίησαν έρευνα σε δείγμα φοιτητών,και σε άτομα που έζησαν σε αυστηρό Χριστιανικό περιβάλλον!!
Στην διάρκεια της έρευνάς τους οι πανεπιστημιακοί διαπίστωσαν πως οι φοιτητές που συγκατοικούσαν με άτομα που ήταν ευεπίφορα στην Χριστιανοκατάθλιψη, είχαν αυξημένες πιθανότητες να «κολλήσουν» την συναισθηματική κατάστασή τους και να αποκτήσουν οι ίδιοι υψηλότερα επίπεδα συναισθηματικής ανισορροπίας, με επακόλουθο να αυξάνεται ο κίνδυνος να εκδηλώσουν καταθλιπτική συμπεριφορά.
Αντίστοιχα, όσοι συγκατοικούσαν με φοιτητές που είχαν λιγότερο ευάλωτο συναισθηματικό κόσμο , διέτρεχαν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν Χριστιανοκατάθλιψη.
Τα ευρήματα αυτά παρέχουν «πειστικές ενδείξεις» για την θεωρία της «μεταδοτικότητας τηςΧριστιανοκατάθλιψης », δήλωσε ο δρ Χέφελ, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Notre Dame.Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Επιπλέον, υποδηλώνουν ότι η μεταβολή του κοινωνικού περιβάλλοντος των Χριστιανοκαταθλιπτικών ατόμων, θα μπορούσε να αποτελέσει τμήμα της θεραπείας που κάνουν για να την καταπολεμήσουν. Τέλος τα άτομα που πηγαίνουν συχνά στις εκκλησίες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από την Χριστιανοκατάθλιψη!!

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΑΣΧΕΙΣ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
    15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΝΙΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I HRISTIANI INE I EHTRI TIS PATRIDOS MOU…!!! 1700 HRONIA MAS IHAN ANISTORITOUS KE SGRAMATOUS..
      SIGA SIGA WGENOUN OLA STIN FORA..
      KE NA ISE SIGOUROS DEN LIGOSTEWOUME..?? PLITHENOUME TO ELLINIKO PNEWMA THA IPERNIKISI
      TIN ADIKEIA POU TOU KANANE..
      I ISE ELLINAS🇬🇷🇬🇷 I HRISTIANOEWREOS..!! KALI SINEHEIA ❤️🇬🇷❤️🇬🇷❤️👋🏼

      Διαγραφή