ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

alt
ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
Μέχρις ότου γέννησε το γιο της τον πρωτότοκο και τον ονόμασε ... από τρία και μόνο πρόσωπα, ήτοι την Μαριάμ, τον Ιωσήφ και τον Ιησού (Λουκ. Γι' αυτό και πήγαν τον Ιησού στον Εβραϊκό ναό ,σύμφωνα με τους εβραϊκούς κανόνες οι γονείς πήγαιναν τον πρωτότοκο γιο!! Παραμύθι οτι ο Ιωσήφ ηταν γέρος η αλήθεια είναι οτι ήταν νέος και εκπλήρωνε τα συζυγικά του καθήκοντα!!
Είχε αδέλφια ο Ιησούς?  Εσφαλμένες αντιλήψεις για τους αδελφούς του Ιησού  * Σύμφωνα με το βιβλίο ΕβραιοΕκκλησιαστική Ιστορία, του καθηγητή Β. Στεφανίδη, οι απολογητές Τατιανός και Τερτυλλιανός που έζησαν το 2ο και τον 3ο αιώνα δέχονταν ότι οι αδελφοί του Ιησού ήταν σαρκικοί αδελφοί του.

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!ΦΤΟΥ ΡΕ


alt
Οικ.Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Το Ισλάμ δεν μπορεί να εξισωθεί με την τρομοκρατία»!!!Να τον χαίρεστε τον Τουρκόσπορο Πατριάρχη σας Ρωμιοι!! Αθώωσε τους τρομοκράτες και δολοφόνους Ισλαμιστές!!Βαρθολομαιε μάλλον Έλληνες Εθνιστες καταστρέφουν τα Ελληνικά έργα τέχνης και τους ιερούς ναούς των Ελλήνων!!Έλληνες "ειδωλολάτρες" όπως μας αποκαλείτε έχουν αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα!!ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!
Με τη συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, ο

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΤΟ!!


alt Θυσιάσαν ταύρο στην Λέσβο για να πάρουν ως φυλακτό το αίμα του!!Αυτή είναι η άθλια Εβραϊκή αίρεση η ψευτοθρησκεια του μίσους και του κανιβαλισμού!!Υπάρχει κράτος υπάρχει ένας εισαγγελέας 'η για την Εβραιορθόδοξη εκκλησία δεν λειτουργούν οι νόμοι του Κράτους!!
Στον Μανταμάδο της Λέσβου φέτος το Σάββατο 25/4 - μια μέρα πριν την Κυριακή των Μυροφόρων - το «έθιμο» και η «παράδοση» ετών «επιβάλλει» την υπαίθρια σφαγή δεκάδων ζώων μα κυρίως ενός λευκού ταύρου, το αίμα του οποίου θα προστατέψει τους πιστούς! Σύμφωνα με το zoosos.gr η υπαίθρια σφαγή των ζώων - που

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΛΕΖΟΥ -ΣΑΝΤΑ!!Ο ΗΡΩΑΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνος Κουκίδης
Κωνσταντίνος Κουκίδης, Μανώλης Γλέζος - Τι συνέβη στην πραγματικότητα, με την ελληνική και την γερμανική σημαία, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, τις πρώτες ημέρες της γερμανικής Κατοχής, το 1941;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!


 alt
Η "ευσεβεστάτη" αιμομίκτρια Φρ.Μπραουνσβάιχ σύζυγος του θείου της Paul Γλύξμπουργκ, μητέρα του άνεργου σήμερα Κώστα Ντεγκρέτσια (στη φωτ.προσεύχονται στην ενθρόνιση του αρχ.Ιερώνυμου Κοτσώνη), μέλος της χιτλερικής Νεολαίας, που υποχρεώθηκε να βαπτιστεί ορθόδοξη για να γίνει βασίλισσα, πρωτοστάτησε μαζί με την Εκκλησία στο παιδομάζωμα, δηλαδή στο μάντρωμα σε στρατόπεδα και στη μύηση στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, από στρατιωτικούς παπάδες, ανυπεράσπιστων παιδιών μολυσμένων οικογενειακά με τον "κομμουνιστικό ιό". Πολλά πουλήθηκαν για υιοθεσία σε αμερικανικές οικογένειες. Το έγκλημα αυτό το ευλόγησε ο αρχιεπίσκοπος Σπύρος Βλάχος, παρομοιάζοντας τον ΕΛΑΣ «ως ...; άλλον Ηρώδη». Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χ.Θέμελης, που άφησε εποχή ως χωρεπίσκοπος Θαυμακού στην επί χρήμασι τέλεση των θρησκευτικών μυστηρίων (απέκτησε το παρατσούκλι "Γρηγόρης" γιατί έτρεχε φορώντας τα άμφιά του μέσα σε ταξί από γάμο σε κηδεία κλπ), απεφάνθη στη Σύνοδο του Χριστόδουλου (10/2000): « ...; Το παιδομάζωμα των Ελληνοπαίδων έγινε από τους σύγχρονους εγκληματίες του ξενόδουλου συμμοριτισμού κατά την διάρκειαν του εν Ελλάδι συμμοριτοπολέμου ...;»

Όμως σε αυτά τα άντρα του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού τα παιδάκια υφίσταντο ακόμη και βιασμούς.
...;
Οι επίσκοποι τίμησαν τη Μπραουνσβάϊχ πιο πολύ και από την ευλαβική και ενάρετη συγγραφέα Δήμητρα Παπανδρέου. Της έψελναν ειδικό Πολυχρόνιο ακόμη και όταν δεν ήταν βασίλισσα αλλά απλή βασιλομήτωρ. Ο πολυχρονισμός σταμάτησε ύστερα από προδοσία του πρώην αυλικού της αρχιμανδρίτη Ι.Κοτσώνη, ο οποίος εκτέλεσε πειθήνια ως διορισμένος Αρχιεπίσκοπος διαταγή της Δικτατορίας να τον διακόψει. Η μέγαιρα είχε στο μεταξύ ασπαστεί το Βουδισμό.

ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ:ΠΑΤΡΙΔΑ:ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ) Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!!ΘΡΗΣΚΕΙΑ: ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ!!ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ:ΕΔΩ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ!!

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ:ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
YΓ2.    Ο Θεολόγος δρ.Γ.Μουστάκης για το Άγιο Όρος και τον Χίτλερ:
:Οι προδότες ρασοφόροι τωρα δικαιώνονται  γιατί όπως αποκαλύφθηκε εκτελούσαν εντολές της ...Παναγίας!!Δείτε εδώ!!
Ήκουσα να ομιλή: «Είμαι η Παναγία. Μη φοβείσαι παιδί μου, είπε! Εγώ ενεφανίσθην να σου είπω τρεις λόγους, τους οποίους να μη λησμονήσης: