ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

 




Αφιρεωμένο στους μισαλλόδοξους σφιονισμένους πιστούς του μπλογκ μας που καθυβρίζουν κάθε επιστημονική μου ανάρτηση που αμφισβητεί τις παιδιαρώδεις ανοησίες τους και τα μωρά δόγματά τους.


Οι καρποί του Χριστιανισμού ήταν θρησκευτικοί πόλεμοι, σφαγιασμοί, σταυροφορίες, ιερές εξετάσεις, εξόντωση των Ινδιάνων της Αμερικής και αντικατάστασή τους από Αφρικανούς σκλάβους.
Άρθουρ Σοπενενχάουερ


Η τέχνη, η φιλοσοφία, η φιλολογία, η ίδια η ψυχολογία του Δυτικού ανθρώπου, όλα υπέφεραν από τη νίκη των επισκόπων.

John Holland Smith – Ο Θάνατος της Κλασσικής Εθνικής Θρησκείας


Οι χριστιανοί ζηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους ή όργωσαν την επαρχία, καταστρέφοντας, χωρίς αμφιβολία, πολύ περισσότερους αρχιτεκτονικούς και καλλιτεχνικούς θησαυρούς του κόσμου τους από οποιουσδήποτε μετέπειτα διερχόμενους βαρβάρους.

Ramsay MacMullen- Ο Εκχριστιανισμός της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας


Κανείς δε θα συμβουλευθεί μάντη, αστρολόγο ή χρησμολόγο…Η καθολική περιέργεια για τη μαντεία πρέπει να σιωπήσει για πάντα. Όποιος αρνηθεί την υπακοή σε αυτήν την εντολή θα υποστεί την ποινή του θανάτου και θα δεχθεί το ξίφος της τιμωρίας.

Θεοδοσιανός Κώδικας IX.16.4


Επιθυμούμε να κλείσουν αμέσως όλοι οι ναοί σε όλους τους τόπους και σε όλες τις πόλεις και να απαγορευθεί η είσοδος σε αυτούς… Θέλουμε επίσης να απέχουν όλοι από τις θυσίες. Αν όμως τύχει και κάποιος διαπράξει αυτό το αδίκημα, θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό. Διατάσσουμε η περιουσία όποιου τιμωρηθεί με αυτό τον τρόπο να περιέλθει στο αυτοκρατορικό ταμείο.

Αυτοκράτορες Κωνστάντιος και Κώνστας


Εάν βρίσκονται ακόμα κάποια αγάλματα μέσα στους ναούς και τα ιερά και εάν έχουν δεχθεί ή δέχονται ακόμη τη λατρεία των ειδωλολατρών, όπου και να συμβαίνει αυτό, αυτά θα ξεριζωθούν εκ θεμελίων….Τα ίδια τα κτήρια των ναών που βρίσκονται σε πόλεις ή και έξω απ’ αυτές, θα παραχωρηθούν σε κοινή χρήση. Παντού οι βωμοί θα καταστραφούν… Οι ιδιοκτήτες τους θα υποχρεωθούν να τους καταστρέψουν.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821!!

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!
https://www.kalami.us/2022/omogeneia/letter-patriarchate-aforismoi.pdf

Ο ''γέρος του Μωριά'' Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ από το πατριαρχείο Κων/πολης !!! Αφορισμένοι, επίσης, Μπουμπουλίνα, Σουλιώτες και άλλοι αγωνιστές της Επανάστασης 1821

Εμμετικός ''αφορισμός'' Ελλήνων αγωνιστών (επανάσταση 1821), από νεογενίτσαρους ''πατριάρχες'', συνεργούς των κατακτητών Οθωμανών-Τούρκων

Ο ξεπουλημένος πατριάρχης Καλλίνικος Ε', όργανο του σουλτάνου Σελίμ Γ', εκτός από τον Θεοδ. Κολοκοτρώνη -και όλη του την οικογένεια- αφόρισε και τους αγωνιστές κλέφτες και αρματωλούς, όπως πιστοποιεί το επισυναπτόμενο κείμενο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ιστορικό κείμενo αφορισμού αγωνιστών, που απευθύνεται στον ''αρχιεπίσκοπο Δημητζάνης'' (Δημητσάνας) από την ''σύνοδο πατριαρχείου'' Κων/πολης - 25 Οκτ. 1805.

Επίσης: Οι πατριαρχικοί αφορισμοί Μπουμπουλίνας, Νησιωτών, ''κακούργων Σουλιωτών'' κ.ά.

(Οι αφορισμοί, αφιερωμένοι στον αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, ΗΠΑ και στα λοιπά ρασοφόρα ανθρωπάκια, της εμπορικής επιχείρησης ''πατριαρχείο Βοθρολομαίου'')

Ομογενειακή Οργάνωση (ΗΠΑ) ζητά -με επιστολή- από πατριάρχη Βαρθολομαίο άρση αφορισμών ηρώων 1821

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 8.500 ΕΥΡΩ!!

 

Γιάννης Οικονόμου / Ναι, ο Μητσοτάκης πήρε επιδότηση 8.500 ευρώ ως αγρότης - Δεν μπορούσε να τα αρνηθεί!!!


ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!
Κάνουν ΜΑΖΙΚΗ επίθεση στους πολίτες με Ακρίβεια σε βενζίνη τρόφιμα ρεύμα κ.α με  παράλληλη  τεχνητή έλλειψη αγαθών

Ο Κούλης το ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ το 19 λίγο πριν τον ψηφίσετε να σας σώσει  ζήτησε και πήρε αποζημίωση για τα ελαιόδεντρα που πλημύρισαν. Από τότε έχει πάρει αλλα 8500 επιδοτήσεις σαν αγρότης...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!

 Υπατία , της Τζούλια Μάργκαρετ Κάμερον, 1867.Μουσείο J. Paul GettyΨηφιακή εικόνα ευγενική προσφορά του Προγράμματος Ανοικτού Περιεχομένου του Getty.






ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!

Μια μέρα νωρίς την άνοιξη κατά τη διάρκεια του έτους 415 στην πόλη της Αλεξάνδρειας -την πνευματική καρδιά της φθίνουσας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας- η ειδωλολατρική φιλόσοφος Υπατία δολοφονήθηκε από έναν όχλο χριστιανών ανδρών. Αυτοί οι άντρες, οι παραμπαλάνοι, ήταν μια εθελοντική πολιτοφυλακή μοναχών που υπηρετούσαν ως κολλητοί του αρχιεπισκόπου. Ο στρατευμένος σκοπός τους ήταν να βοηθήσουν τους νεκρούς και τους ετοιμοθάνατους, αλλά θα μπορούσαν να βρεθούν πιο εύκολα να

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ¨ΑΓΙΟΥ¨ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!!ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΦΡΙΚΗ??

 ΓΙΑΧΒΕ ΙΕΧΩΒΑ!!


¨¨Άγιο Πνεύμα στον Ιουδαϊσμό¨¨

Στον Ιουδαϊσμό , το Άγιο Πνεύμα ( εβραϊκά : רוח הקודש , ruach ha-kodesh ) αναφέρεται στη θεϊκή δύναμη, ποιότητα και επιρροή του Θεού στο σύμπαν ή στα πλάσματα του Θεού, σε δεδομένα πλαίσια.  

Ο όρος «άγιο πνεύμα» εμφανίζεται τρεις φορές στην Εβραϊκή Βίβλο : Ο Ψαλμός 51 αναφέρεται στο «Άγιο Πνεύμα Σου» ( ruach kodshecha )  και ο Ησαΐας αναφέρεται δύο φορές στο «Άγιο Πνεύμα Του» ( ruach kodsho ).