ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Όταν η αρχαιολογία σκοντάφτει στην πολιτική

Ο ΣΟΡΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ομαδική και οργανωμένη κάθοδος «Μακεδόνων» (όπως αυτοαποκαλούνται) από τα Σκόπια έγινε τις ημέρες του Πάσχα στην περιοχή της Έδεσσας για να κάνουν Ανάσταση στην αποκαλούμενη από τους ίδιους «Μακεδονική Εκκλησία» Σφέτα Σλάτα (Αγία Χρυσή), που είναι αφιερωμένη στην ομώνυμη Βουλγάρα Αγία Σλάτα, που μαρτύρησε από τους Τούρκους το 1797 στο χωριό Σλάτινα (Χρυσή) της περιοχής Αλμωπίας.
Η εκκλησία είναι χτισμένη στην περιοχή Αριδαία Πέλλας με χρήματα Σκοπιανών οργανώσεων του Καναδά και της Αυστραλίας και του ιδρύματος Σόρος που εδρεύει στα Σκόπια. Κάθε χρόνο από το 1999, που θεμελιώθηκε η εκκλησία των «Μακεδόνων» από τον πρώην αρχιμανδρίτη της ελληνικής Εκκλησίας Νικόδημο Τσαρκνιά κατακλύζεται το Πάσχα από Σκοπιανούς, οι οποίοι με την παρουσία τους θέλουν να δείξουν ότι η περιοχή Έδεσσας, Νάουσας, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας είναι κομμάτι της «Σλαβικής Μακεδονίας» και κατοικείται από μια μειονότητα των «Μακεδόνων».

Απίστευτο: Δώσαμε συχνότητες του δορυφόρου μας HELLAS SAT στους Τούρκους!


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο ΗELLAS SAT προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Τούρκους. Αυτή η είδηση πριν απο λίγα χρόνια θα μπορούσε να θεωρηθεί εξωπραγματική κι όμως είναι 100% αληθινή!
Η εταιρεία TURKSAΤ που διαχειρίζεται τους τουρκικούς δορυφόρους TURKSAT 2A KAI 3A δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση συχνοντήτων γι'αυτο και αποφάσισε να νοικιάσει συχνότητας του ελληνικού δορυφόρου HELLAS SAT!
O γενικός διευθυντής της TURKSAT Oζκάν Ντάλμπαϊ δηλώνει πως στους δυο δορυφόρους η χωριτικότητα έχει ξεπεράσει το 90%. " Η ζήτηση που έχουμε για τις συχνότητες και απο το εσωτερικό και απο το εσωτερικό είναι τεράστια. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Γι'αυτό και μέχρι το 2012 νοικιάσαμε συχνότητες απο τον ελληνικό δορυφόρο HELLAS SAT. Τις υπηρεσίες που μπρούμε να τις μεταφέρουμε τις δίνουμε στον δορυφόρο αυτό.
Για παράδειγμα τις συχνότητες των τηλεοπτικών δικτύων δεν μπορούμε να τις μεταφέρουμε. Νομίζω όμως πως δεν θα φτάσει και αυτό. Θεωρώ πως μέσα στο χρόνο θα παρουμε κι άλλες συχνότητες.

O TOYΡΚΟΦΩΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!!!

Τις τελευταίες δεκαετίες με την ανοχή των Αθηνοκεντρικών κυβερνήσεων, χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος διατηρείται στην Θράκη η ύποπτη κυκλοφορία Τουρκόφωνων εφημερίδων που eκδίδονται είτε στην Ξάνθη είτε στην Κομοτηνή. Και λέμε ύποπτη γιατί δεν είναι λίγες οι φορές, αντίθετα έχουν γίνει κανόνας που οι εν λόγω εφημερίδες έχουν tαυτιστεί με τις Ανθελληνικές Θέσεις και τις απόψεις της Άγκυρας kαι άλλες φορές με τις θέσεις των πεμπτοφαλαγγιτών όπως είναι oι Ψευτοmουφτήδες και οι πρόεδροι των Ψευτοσυλλόγων.
Για παράδειγμα οι εφημερίδες MILLET καθώς και η GUNDEM GAZETESI τα τελευταία τρία χρόνια είχανε ασκήσει κριτική ενάντιον της Ηρωικής Ελληνίδας δασκάλας Χαράς Νικοπούλου που ως επίσημη και διορισμένη εκπαιδευτικός από το Ελληνικό κράτος στο Μουσουλμανικό Χωριό Μ. Δέρειο βαλλόταν με κάθε τρόπο και μέσο, από τους εγκάθετους της Άγκυρας ώστε να μην μπορεί να διδάξει στα Μουσουλμανόπαιδα Ελληνικά και σε μια κίνηση γοήτρου και υπεροχής των Ψευτοϊμάμηδων και των άλλων πρακτορικών, πολέμησαν εναντίον της μέχρι που κατάφεραν να την μεταθέσουν στην Θεσσαλονίκη και να δείξουνότι είναι κράτος εν κράτη μέσα στην Ελληνικότατη Θράκη μας!

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!

86.jpgΟ Βαρθολομαίος διακηρύττει:
· Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι η μοναδική «Μία, Αγία, Καθολική και
Αποστολική Εκκλησία» του Συμβόλου της Πίστεως».
· Στον Ιουδαϊσμό και στο Ισλάμ λατρεύεται ο ίδιος με μας Θεός, ο Θεός του Αβραάμ.

Η διείσδυση της Μασονίας στην Ορθοδοξία.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhzcYC4v6xG0SrpiDTK1WMuK7ucJDv6LkRMFjhoHkgb542NUJr01Z9nmVIP3UaolZ7lo00ZIf7EcBK_zZns0-Z4nx_As-yC5WjiCD12m3CtEJYsRtrLFHi6HUb2mCSf9D1QufTSZfNbTw/s1600/images.jpg

1. Ο πρώτος γνωστός μασόνος Πατριάρχης, ήταν ο Ιωακείμ Γ΄. Μετά ακολούθησαν στην Κωνσταντινούπολη ο Μελέτιος Μεταξάκης, ο Κωνσταντίνος ΣΤ΄, Βασίλειος Γ΄, ο Αθηναγόρας. Άλλοι επίσκοποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου μασόνοι ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος Κουκούζης, ο Σμύρνης Χρυσόστομος Καλαφάτης, ο Αυστρίας Χρυσόστομος Τσίτερ.
Από το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας μασόνοι ήταν οι Πατριάρχες Θεόφιλος και Φώτιος.
Από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μασόνος ήταν ο Πατριάρχης Βενέδικτος.....
Από την Εκκλησία της Ελλάδος μασόνοι υπήρξαν οι Αρχιεπίσκοποι Χρυσόστομος Παπαδόπουλος, Χρύσανθος Φιλιππίδης (ο από Τραπεζούντας), Δαμασκηνός Παπανδρέου και Χρυσόστομος Χατζησταύρου. Επίσης οι επίσκοποι: Μυτιλήνης (πρώην Δυρραχίου) Ιάκωβος, Σάμου Ειρηναίος, Κεφαλληνίας Γεράσιμος Δώριζας, Καστορίας Ιωακείμ Λεπτίδης, Παροναξίας Χερουβείμ Άννινος, Φλωρίνης Βασίλειος Παπαδόπουλος, Θηβών Συνέσιος, Φθιώτιδος Αμβρόσιος, Θεσσαλονίκης Γεννάδιος, Κερκύρας Αλέξανδρος, Σύρου Φιλάρετος κ. ά.[14]
Ο Χρήστος Μανέας, «Μεγάλος Διδάσκαλος» της μασονικής στοάς Αθηνών, πολλές φορές κατά τα έτη 1993, 1994 και 1995 κατήγγειλε την ύπαρξη μασόνων Ιεραρχών[15], χωρίς ποτέ να οδηγηθεί στα δικαστήρια με την κατηγορία της συκοφαντίας.
2. Η διάβρωση των Πατριαρχείων από τη μασονία αποδεικνύεται και από τις χρηματοδοτήσεις, που στέλνονται σ’ αυτά από τους μασόνους.

Χρυσ. Παπαδόπουλος, πρώτος μασόνος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών!ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

1. Tο 1922, με πρωτοβουλία της Πολιτείας συγκροτήθηκε Επιτροπή για να μελετήσει την δυνατότητα αποδοχής του Νέου ημερολογίου και από την Εκκλησία της Ελλάδος.

α. Η Επιτροπή αυτή στην οποία μετείχε και ο τότε αρχιμανδρίτης, μετέπειτα Μητροπολίτης Αθηνών, Χρυσόστομος Παπαδόπουλος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι

«..η Εκκλησία της Ελλάδος, ως και αι λοιπαί Ορθόδοξοι Εκκλησίαι, αν και ανεξάρτητοι εσωτερικώς, είναι όμως στενώς συνδεδεμέναι προς αλλήλας και ηνωμέναι δια της αρχής της πνευματικής ενότητος της Εκκλησίας, αποτελούσαι μίαν και μόνην, την Ορθόδοξον Εκκλησίαν, και συνεπώς ουδεμίας τούτων δύναται να χωρισθή των λοιπών και αποδεχθή νέον ημερολόγιον, χωρίς να καταστή σχισματική απέναντι των άλλων» .

β. Μετά την εκθρόνιση για δεύτερη φορά του Μητροπολίτη Αθηνών Θεοκλήτου, πενταμελής Αριστίνδην Σύνοδος στις 23 Φεβρουαρίου 1923 κατάρτισε τριπρόσωπο για την εκλογή νέου Μητροπολίτη Αθηνών, στο οποίο συμπεριελήφθη με τρεις ψήφους και ο αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαδόπουλος , καθηγητής Πανεπιστημίου. Μειοψήφησαν δύο αρχιερείς, ο Δημητριάδος Γερμανός και ο Θεσσαλιώτιδος Ευθύμιος διότι είχε διατυπωθεί εναντίον του κατηγορία για αίρεση και είχε εκδιωχθεί μαζί με τον Μελέτιο Μεταξάκη από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Δαμιανό.

Ακολούθως, η Επαναστατική Κυβέρνηση Πλαστήρα - Γονατά πρόκρινε ως Μητροπολίτη Αθηνών τον εκλεκτόν της Χρυσόστομο Παπαδόπουλο, την δε επομένη 10 Μαρτίου 1923 οι τρεις Συνοδικοί ( Τρίκκης Πολύκαρπος, Ναυπακτίας Αμβρόσιος και Σύρου Αθανάσιος) τον χειροτόνησαν Μητροπολίτη Αθηνών. Στη χειροτονία δεν παρέστη κανένας άλλος επίσκοπος! Παρέστη μόνο ο Λατίνος επίσκοπος Louis Petit και ο αγγλικανός Wiyram!

ΙΩΑΚΕΙΜ Γ΄, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ!!!ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

1. Ο Πατριάρχης Ιωακείμ Γ΄ ανέβηκε στον πατριαρχικό θρόνο δύο φορές. Την πρώτη φορά από το 1878 και έμεινε μέχρι το 1884. Την δεύτερη, από το 1901 μέχρι το 1912, που πέθανε. Ο ενθρονιστήριος λόγος του, κατά την δεύτερη πατριαρχεία, αποτέλεσε «την αφετηρία της περαιτέρω πανορθοδόξου και παγχριστιανικής κινητοποιήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μιά και έδωκε αφορμή για να συνταχθούν αι Εγκύκλιοι του 1902 και του 1904, που προέτειναν μια στενώτερη επαφή και συνεργασία των Ορθοδόξων και ετεροδόξων Εκκλησιών».

Στη Εγκύκλιό του της 12ης Ιουνίου 1902 ζητούσε από τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών να εξετασθούν τα εξής θέματα:

α. Οι μελλοντικές σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τις δύο μεγάλες «αναδενδράδες» του Χριστιανισμού, τους Παπικούς και τους Προτεστάντες.

β. Οι σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τους Παλαιοκαθολικούς.

γ. Η ανάγκη διαμορφώσεως κοινής στάσεως στο ημερολογιακό ζήτημα.
Ο Ιωακείμ ήταν μασόνος! Πρόσφερε τις υπηρεσίες του στη Μασονία και στον Οικουμενισμό, μέχρι την «πρώτη φάση», που είδαμε πιο πάνω. Έκανε δηλ. δύο βήματα προς την Ορθοδοξία κι΄ ένα προς την προδοσία. Αυτό, ήταν αρκετό για τότε.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Χριστιανική παράνοια!!!

89.pngΑν ρωτήσει κάποιος έναν χριστιανό δημαγωγό για τα εγκλήματα που περιέχονται στο ιερό του βιβλίο και συγκεκριμένα στην Παλαιά Διαθήκη θα σου πει τα έκαναν οι εβραίοι, όχι εμείς. Αν του πεις για τα εγκλήματα που περιέχονται στην Καινή διαθήκη θα σου πει είναι συμβολικά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Εάν τον ρωτήσεις για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων θα δικαιολογηθεί είτε ότι ήταν κατά των ειδωλολατρών και όχι κατά Ελλήνων, είτε δίνει τις κλασσικές απαντήσεις ότι τα έκαναν οι πολιτικοί όχι ή εκκλησία. Γενικώς οι χριστιανοί δημαγωγοί έχουν κάνει εξάσκηση στο ψέμα και την απάτη.

"ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ"!! ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΟΟΥ!!

"ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ" Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΥΣ!!
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ !!ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!

Ο γάμος της χρονιάς
Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα υποδέχθηκε το πλήθος την Κέιτ Μέντλετον, έξω από το Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο.
Η Κάθριν Μίντλετον έκανε τα τελευταία βήματά της ως εργένισσα και κοινή θνητή. Με τη συνοδεία του πατέρα της, κατευθύνθηκε προς τον βωμό, όπου την περίμενε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ντυμένος με την κόκκινη, στρατιωτική στολή του Συντάγματος των Ιρλανδών Φρουρών.

Αναγκαστικοί Εξοδούχοι μεσημεριάτικα και καθημερινές οι φαντάροι μας γιατί το φαγητό δεν επαρκεί , ενώ τα φαγητά σερβίρονται ανάλατα επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για αλάτι



Στο φως των αποκαλύψεων έρχεται από διαμαρτυρία νεοσύλεκτου το πως βιώνουν καθημερινά τα "παλικάρια" μας τον στρατό .

"Τα φαγητά που φτιάχνουν από όσπρια και ζυμαρικά μας τα σερβίρουν ανάλατα και άνοστα γιατί δεν έχουν χρήματα ούτε για Αλάτι !!!!".Οι υπόλοιποι ξοδεύουν από την περιουσία των γονιών τους η από προσωπικές οικονομίες ετών για να....


ολοκληρώσουν τις υπηρεσίες τους προς την μαμά Πατρίδα ."

ΙΗΣΟΥΣ:ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ?? ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

http://diagoras.files.wordpress.com/2008/04/love_me_or_burn_gr.jpg    Το πρωτότυπο από το οποίο πήρα την ιδέα, κυκλοφορεί ως ευχετήρια κάρτα από το Godless Gear Store:

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..


ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΕΝ@@ ΧΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!!!

μαλ.jpegμαλ.jpeg
 Από τη μεριά του ο "Άγιος" Νικόδημος ο Αγιορείτης στην πάνσοφη επιστημονική πραγματεία του περί μαλακίας μας πληροφορεί ότι η τρισκατάρατος αυτή πράξη για την οποία οι μαλακιζόμενοι χάνουν δια παντός τη Βασιλεία των Ουρανών και καταδικάζονται στην αιώνια τιμωρία, έχουν προσέτι πλείστες όσες ζημίες στο σώμα τους, όπως π.χ.:

27-4-2011 - Ο Max Keiser, Αποκλειστικά στο kontra channel


Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Εκκλησίας στον αφελληνισμό της Έλλάδος και ο ρόλος του αρχιεπίσκοπου Χριστοδούλου.

Δύο από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση είναι ο Άγιος Παντελεήμονας και η Πάτρα. Και στις δύο περιπτώσεις η πηγή του προβλήματος είναι η Εκκλησία, και συγκεκριμένα οι δήθεν αγαθοεργίες των ιερέων, που διασκορπούν βέβαια τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.

Η υποβάθμιση των περιοχων αυτών ξεκίνησε λόγω της πρωτοβουλίας των ιερέων να περιθαλψουν και να σιτίζουν λαθρομετανάστες.

Ένα δείγμα του πως είχαν καταντήσει την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα οι ενέργειες του π. Προκόπιου στις φωτογραφίες που ακολουθούν.




Η "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ συνεχίζεται.


Μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων του κ.Γκρουέφσκι που αφορούν τη ..."μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ με την ανέγερση δεκάδων νέων μνημείων,τοποθέτηση αγαλμάτων,μετονομασία οδών κλπ αποτελούσε και η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου των Σκοπίων με την μετονομασία του σε "Φίλλιπος Β' της Μακεδονίας".
Το στάδιο είναι πλέον έτοιμο,οι ταμπέλες με το όνομα του Φιλλίπου έχουν τοποθετηθεί και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή του Πάσχα παρουσία... 32.000 θεατών -σύμφωνα με όσα λένε κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα .."μεγάλα αυτιά" του Greece Salonika- δίνοντας την ευκαιρία στον κ.Γκρουέφσκι για ένα δυνατό ξεκίνημα στην προεκλογική του εκστρατεία.

Κάλεσμα στον Βωμό Τετάρτη 27/4/2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 27. 04. 11 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.
Κάλεσμα στον Βωμό Τετάρτη 27/4/2011



Συνειδητοί Ενεργοί Πολίτες Νάντυ Παπαμήτσου: npapamitsou@gmail.com, 6948000303 (επικοινωνία)


ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2011: ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ!!!!

vomos-20110426 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Από τους υπερασπιστές του Βωμού των 12 Θεών στο Μοναστηράκι)
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε και δημοσίευσε σήμερα 26 Απριλίου 2011, την ακύρωση ανάκλησης προσωρινής διαταγής των
1) Ελληνικού Δημοσίου (όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών),
2) Υπουργού Πολιτισμού,
3) ΗΣΑΠ Α.Ε.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!



Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 



Στην αναγνώριση γλωσσικών μειονοτήτων και στον εκτουρκισμό των Πομάκων προχωρά έμμεσα η κυβέρνηση .

Στην αναγνώριση γλωσσικών μειονοτήτων προχωρά έμμεσα η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σε ερώτηση που πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα «Με ποιο ακριβώς σκεπτικό, ο κ Πρωθυπουργός εξήγγειλε στη Θράκη μας ότι οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών, θα γίνονται στην τουρκική γλώσσα;».Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης όπου και ανήγγειλε την εξέταση των υποψηφίων οδηγών που δεν ομιλούν καλά τα ελληνικά στην τουρκική-μητρική τους γλώσσα.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αρχικά σύγχυση διότι η μητρική γλώσσα των Πομάκων είναι τα Πομακικά και όχι τα τουρκικά.

Η στάση της Εκκλησίας στο Μεταναστευτικό


Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πήρε την ελληνική υπηκοότητα ο Σταύρος Λάλας

231110-lalasΕπιτέλους και μία ευχάριστη είδηση, μέσα στην μαυρίλα η οποία δείχνει να έχει πλακώσει την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Ο Σταύρος Λάλας, ο άνθρωπος ο οποίος πέρασε τόσα χρόνια στην φυλακή, επειδή επιχείρησε να βοηθήσει την χώρα μας, πήρε την ελληνική υπηκοότητα, την προηγούμενη εβδομάδα, ανήμερα την Μεγάλη Δευτέρα.
Βέβαια, το να "πανηγυριζουμε" για τα αυτονόητα, είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο βαίνουν τα πράγματα στην χώρα μας, αλλά όπως είπαμε καλό είναι να έχουμε και καμία ευχάριστη είδηση.
Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι η "αναστολή" της ποινής του Σταύρου Λάλα, από τις αμερικάνικες φυλακές, έληξε τον περασμένο Ιούνιο. Ο ελληνικός λοιπόν γραφειοκρατικός μηχανισμός, χρειάστηκε έναν περίπου χρόνο για να δώσει την ελληνική υπηκοότητα σε έναν άνθρωπο που θυσίασε τόσα για την χώρα μας, την ίδια στιγμή που μοιράζει απλόχερα "ιθαγένειες" δεξιά και αριστερά. Και ένας χρόνος, υπό την πίεση χιλιάδων Ελλήνων οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για να βοηθήσουν, με όποιον τρόπο μπορούσαν τον Σταύρο Λάλα, σε κάθε επίπεδο.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ!!!

Ο…”άγιος” Γεώργιος.«Χαίρε Ελλήνων ο καθαιρέτης»,ο…προστάτης του Ελληνικού Στρατού!

Ο άγιος Γεώργιος σκότωσε ένα δράκο, που φώλιαζε στα νερά της λίμνης μιας πόλης της Μικράς Ασίας και θα κατασπάραζε την βασιλοπούλα. Αυτά τα μεσαιωνικού τύπου παραμύθια αναγράφονται στο Συναξάρι με τον βίο του αγίου Γεωργίου, αξιωματικού του Ρωμαϊκού Στρατού, που δεν υπάκουε στις διαταγές, γιατί είχε προσηλυτισθεί στο Χριστιανισμό. Ο υπ’ όψη άγιος, που επί πλέον φημιζόταν για τις καταστροφές ελληνικών αγαλμάτων και υμνείται στις εκκλησίες ως ο «καθαιρέτης των Ελλήνων», έχει ανακηρυχθεί προστάτης του σύγχρονου Ελληνικού Στρατού.
» Λέγει λοιπόν στον άγιο Γεώργιο (κάποιος Μαγνέντιος) ν’ αναστήσει, αν είναι αληθινός ο θεός του, ένα νεκρό, που κείτονταν εκεί κοντά τους από τα παμπάλαια χρόνια πεθαμένος. Ο άγιος γίνεται μία φωτεινή λαμπάδα τώρα, έτοιμος να καεί, για να φωτίσει τους ειδωλολάτρες να πιστέψουν. Γονατίζει πάνω στον τάφο, σηκώνει το νου και τα χέρια του και προσεύχεται στον Θεό. Ω θεία, ω αγία πίστη του αγίου Γεωργίου! Ο νεκρός ανοίγει τον τάφο του, ανασταίνεται, προσκυνάει τον άγιο και δοξάζει τη δύναμη και τη θεότητα του Χριστού. Ο βασιλιάς και η σπείρα του τα ’χουν χαμένα. Ρωτούν τον αναστημένο νεκρό, ποιός είναι, κι αυτός τους αποκρίνεται πως ζούσε, πριν ακόμη έρθει ο Χριστός στον κόσμο. Κι επειδή ήταν ειδωλολάτρης, καιγόταν μέσα σε φωτιές, τόσα χρόνια που ήταν πεθαμένος