ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Όταν η αρχαιολογία σκοντάφτει στην πολιτική

1 σχόλιο:

  1. Νεφέλη Ωκεανίς Οφείλουμε να συσχετίσουμε δύο γεγονότα που δεν μπορεί να είναι άσχετα μεταξύ τους.
    1) την αντίδραση του ελληνικού κράτους από Πάγκαλο, Σημίτη, Καραμανλή για τη συνέχιση των ανασκαφών πάνω στο πιο σημαντικό, χρονικά, σημείο, δηλ την αποκάλυψη του ταφικού θαλάμου. Δηλαδή πάνω στο τσακ, όπως λέμε.
    2) Την περίεργη έως και ύποπτη «επίσκεψη» του ισραηλινού πρέσβεως με τη μεγάλη κουστωδία επιστημόνων στην κ. Σουβαλτζή.
    Θα άλλαζε τίποτα αν δεν πήγαινε εκεί ο κ. πρέσβυς;;; Και βέβαια θα άλλαζε. Προφανώς πήγε εκεί για να της μεταφέρει ένα μήνυμα. Ξεκίνησε με διπλωματικές θωπείες, ότι συντελείται στη Σίουα ένα μεγάλο έργο ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    Μετά το χαϊδεμα 2 κόλαφοι: ο Αλέξανδρος ήταν κίναιδος μέθυσος κλπ. Στη συνέχεια τον εμφανίζει κατώτερο των εβραίων ισχυριζόμενος οτι ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥΣ .
    Η κ. Σουβαλτζή αντικρούει τις απόψεις του μέσα από την ιστορία και τη λογική.
    Και ο κύριος πρέσβυς συνεχίζει σε άψογη διπλωματική γλώσσα επαινώντας τη για το θάρρος της να μιλά έτσι, αλλά ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, και της δίνει ευχές να πάνε όλα καλά ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
    Τι σημαίνουν όλα αυτά;;; Ας συρράψουμε τα κυριότερα λόγια του:
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΘΥΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.

    Η επίσκεψή του ήταν μια προειδοποίηση για ό,τι επρόκειτο να επακολουθήσει, σε συνδυασμό με τα λόγια του άλλου αρχιπροδότη παχύδερμου «να μην ανεβεί το φρόνημα των Ελλήνων»

    ΑπάντησηΔιαγραφή