ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ"!! ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΣΟΟΥ!!

"ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ" Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΥΣ!!
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ !!ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!

Ο γάμος της χρονιάς
Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα υποδέχθηκε το πλήθος την Κέιτ Μέντλετον, έξω από το Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο.
Η Κάθριν Μίντλετον έκανε τα τελευταία βήματά της ως εργένισσα και κοινή θνητή. Με τη συνοδεία του πατέρα της, κατευθύνθηκε προς τον βωμό, όπου την περίμενε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ντυμένος με την κόκκινη, στρατιωτική στολή του Συντάγματος των Ιρλανδών Φρουρών.
Στο πλευρό του Ουίλιαμ ήταν ο αδελφός του και κουμπάρος, Πρίγκιπας Χάρι. Έξι είναι οι παράνυμφοι στην τελετή, με βενιαμίν την μόλις τριών ετών εγγονή της αιώνιας αγαπημένης, νυν συζύγου του Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. 1.900 οι επίσημοι προσκεκλημένοι στην τελετή, μεταξύ αυτών διασημότητες, γαλαζοαίματοι και αρχηγοί κρατών.
Ενήλικοι και παιδιά έχουν ξεχυθεί από το πρωί στους δρόμους του Λονδίνου, καθώς η κυβέρνηση έχει κηρύξει τη σημερινή ημέρα εθνική γιορτή.
Λίγες ώρες προτού ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Κέιτ, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ -ντυμένος πρόχειρα- βγήκε από την οικία Κλάρενς όπου διαμένει και χαιρέτησε θερμά τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί για να του ευχηθεί.
Το Μπάκιγχαμ, σήμερα ανακοίνωσε ότι στο ζευγάρι δόθηκαν οι υψηλότεροι τίτλοι ευγενείας "Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ". Ο πρωτότοκος γιος του Καρόλου και δεύτερος διάδοχος του θρόνου έχει δύο ακόμα τίτλους ευγενείας, είναι Βαρώνος και Κόμης, που σημαίνει ότι και η Κέιτ θα είναι εφεξής Κόμισσα και Βαρόνη.
Η Κέιτ πέρασε την τελευταία νύχτα πριν από το γάμο, στο ξενοδοχείο Γκόρινγκ, κοντά στα Ανάκτορα. Εκεί διανυκτέρευσαν οι γονείς της και τα 2 αδέλφια της -η κατά δύο χρόνια μικρότερή της, Φιλίππα, η οποία είναι η βασική παράνυφος στον γάμο.
Παρότι το ζεύγος των νεόνυμφων έχει προσπαθήσει να αποκλίνει λίγο, από το αυστηρό Πρωτόκολλο, δεν ισχύει το ίδιο και για την 85χρονη, Βασίλισσα Ελισάβετ. Μαζί με τον συζυγό της, Δούκα του Εδιμβούργου, η Ελισάβετ παρέθεσε χθες δεξίωση για βασιλείς και πρίγκιπες από την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Φελίπε και η Πριγκίπισσα Λετίθια.
Μετά το γάμο, η Βασίλισσα θα παραθέσει άλλη μια δεξίωση για 600 περίπου καλεσμένους στο Μπάκιγχαμ, ενώ δεν θα συμμετάσχει στην ιδιωτική δεξίωση που θα παραθέσουν το βράδυ οι νεόνυμφοι για 300 καλεσμένους.
Η μεγάλη στιγμή, ωστόσο, που περιμένουν εκατομμύρια Βρετανοί είναι όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και φιληθούν δημοσίως, όπως είχε γίνει στο γάμο Καρόλου-Νταϊάνα το 1981. Αρκετοί εύχονται, ο γάμος του 28χρονου Ουίλιαμ να μην έχει την ίδια κατάληξη με αυτόν των γονιών του. Οι στατιστικές, πάντως, δεν φανερώνουν θετικά σημάδια, αφού οι πρώτοι γάμοι των 3 από τα 4 παιδιά της Βασίλισσας κατέληξαν σε διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου