ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

1940:ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!

Σχετική εικόνα
27 Απριλίου 1941: Οι Γερμανοί στην Αθήνα!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Σχετική εικόνα
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2,30 ΠΑΠΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!!ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!

1940 :ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



To Άγιο Όρος στην Κατοχή 
Το 1941 η τριπλή κατοχή σκιάζει την Ελλάδα. Ξεκινά μια σειρά δύσκολων ετών, πείνα, εκτελέσεις και καταστροφή για όλο τον ελληνικό λαό. Μέρος της ελληνικής υπαίθρου αποτελεί και η χερσόνησος του Άθω, το γνωστό Άγιο Όρος, όμως εκεί η κατάσταση είναι διαφορετική. 

Την στιγμή που ο Αδόλφος Χίτλερ κατασφάζει και κατακαίει την Ευρώπη, οι Αγιορείτες μοναχοί, άγιοι πρόγονοι του σημερινού Εφραίμ, αποφασίζουν να πάρουν κι αυτοί, πολιτική θέση στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας. Ακολουθεί το πρώτο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αδόλφο Χίτλερ: 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=95vZNW6M5uE] 
"Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941 
Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον. 
Εξοχότατε, 

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!!ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!!ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    Τα λόγια τους εναντίον των Ελλήνων και του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Γραμματείας και Παιδείας = ένας οχετός ύβρεων. ΄Εχω ήδη παρουσιάσει κείμενα των Πατέρων εις την αρχή!   7η διάψευσις εις τους ισχυρισμούς του κ. Χριστόδουλου :   Οι απάνθρωποι διωγμοί και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων όπως διασώζονται από ιστορικά κείμενα και Εκκλησιαστικές Συνόδους ως επίσης και αυτοκρατορικά διατάγματα, όλα δε αυτά κατά την διάρκεια της επικράτησης της Νέας Ρώμης την αποκαλούμενη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.   Θα ασχοληθώ με τους διωγμούς που υπέστησαν οι Έλληνες που αρνήθηκαν να προσηλυτιστούν.   Οι Γενοκτονίες - ο βίαιος προσηλυτισμός των Ελλήνων - η βίαιη εγκαθίδρυση του Χριστιανισμού.   Θα ασχοληθώ με τις ακόλουθες γενοκτονίες (όχι όλες) εναντίον των Ελλήνων Εθνικών (των Ελλήνων που αρνούντο να γίνουν οπαδοί της εβραιογενούς χριστιανικής θρησκείας).   Οι Γενοκτονίες των Ελλήνων :   1. της Αρμενίας : (252 μ.Χ.)   2. της Νέας Ρώμης (Σκυθόπολη) : (341 μ.Χ.)   3. της Πελοποννήσου : (397 μ.Χ.)   4. των Ελλήνων επί Ιουστινιανού : (530 μ.Χ.)   5. της Κρήτης, 9ος αι. μ.Χ. (960 μ.Χ.)   Η τακτική της γενοκτονίας δεν επινοήθηκε όμως από τους Χριστιανούς, ούτε από τους Μουσουλμάνους οι οποίοι εξανδραποδίζουν και σφάζουν ανηλεώς όλον τον αραβικό κόσμο υπό την ηγεσία του Μωάμεθ και των διαδόχων αυτού.   Την τακτική της γενοκτονίας την έλαβαν αμφότεροι ακέραιη σε θεωρία και πράξη από την ιουδαϊκή Βίβλο. Μέσα στην Ιουδαϊκή Βίβλο έχει την μήτρα του ο κάθε «ιερός πόλεμος».   Ο λαός του Ισραήλ, μετά την έξοδό του από την Αίγυπτο με αρχηγό του τον Ιησού του Ναυή προχωρεί σε διαδοχικές γενοκτονίες όλων των πέριξ του Ιορδάνη ποταμού περιοχών, με την ευλογία του Θεού των του Ιεχωβά.   «Και λέγει Κύριος προς τον Ιησούν του Ναυή : πας άνθρωπος όστις εναντιωθή εις τας προσταγάς σου και δεν υπακούση εις τους λόγους σου κατά πάντα όσα προστάξης αυτόν, ας θανατώνηται». (Ιησούς του Ναυή α΄ 18). Αμέσως μετά ο αρχηγός του Ισραήλ Ιησούς του Ναυή φέρει τη βούληση του Κυρίου του στο λαό του : «Και είπεν ο Ιησούς, εκ τούτου θέλετε γνωρίσει ότι ο Θεός ο Ζων είναι εν τω μέσω υμών και ότι κατά κράτος θέλει εξολοθρεύσει ...;.»   Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Αρμενίας από Χριστιανούς.   Το έτος 252 μ.Χ. ο βασιλιάς της Αρμενίας Τιριδάτης ο Γ΄ μέσω ενός

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο"ΑΓΙΟΣ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!!ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΕΔΩ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο"ΑΓΙΟΣ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο"ΑΓΙΟΣ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!
Σύμφωνα με τα "αγιολογικά" κείμενα, ο Δημήτριος έζησε και μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη επί Διοκλητιανού. Λόγω προβλημάτων της αγιολογικής παράδοσης, για τις απαρχές και την προέλευση της λατρείας του έχουν διατυπωθεί από το 19ο αιώνα διάφορες θεωρίες, επικρατέστερη των οποίων μεταξύ των μελετητών είναι ότι δεν υπήρξε Δημήτριος που μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη!!!!
Είναι μεγάλη η αγανάκτηση ενός που ο δρόμος του είναι το Φως, η Αλήθεια, η Πραγματικότητα.  Είναι μεγάλος ο πόνος που νιώθει ένας άνθρωπος όταν αφυπνίζεται μέσα στην πραγματικότητα της κοινωνίας του, μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα ως 'Ελληνας.  Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο"ΑΓΙΟΣ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!
Σήμερα γιορτάζεται ο 'Αγιος Δημήτριος ως πολιούχος της Θεσσαλονίκης... Δοξάζεται, τιμάται, και υμνείται... μόνο που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως ο 'Αγιος Δημήτριος από την μια δεν υπήρξε ποτέ, (μια και αποτελεί αλλοίωση του Ελληνικού αρχετύπου της Θεάς Δήμητρας) και από την άλλη, είναι είδωλο, ενός άλλου λαού, των Ιουδαίων κατά των Ελλήνων, όπου στην κυριολεξία, απεικονίζει έναν από αυτούς τους Χριστιανούς Εγκληματίες, να σκοτώνουν έναν 'Ελληνα, και κυριολεκτικά, να σκοτώνουν την Ελληνική Ιδέα... αυτή την Αγνή Ιδέα

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΕΕΕ...ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ "ΕΣΩΣΕ"Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΧΘΡΟΥΣ"ΤΗΣ!!

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!                         Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ
 ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ!!ΑΝ  ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΙΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ  ΜΑΛΑΚ@@@ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΗ!!ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ?? ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ!!                                                                                                                                                                                                                                     
Ας παρουσιάσουμε τώρα αυτό που έγινε τότε πού ενοχλείτο η Βυζαντινή αυτοκρατορία από τις απειλές των Αβάρων ή για την ακρίβεια των Αβαροσλάβων. Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 597 μετα, επί αυτοκράτορος Μαυρικίου.  
Οι Άβαροι είχαν αποφασίσει να πολιορκήσουν και να κυριεύσουν την Θεσσαλονίκη. Είχαν κατορθώσει τον αποκλεισμό της πόλεως και τα πράγματα δεν φαίνονταν αισιόδοξα. Τότε, στον ναό του άγιου Δημητρίου, συνέβη το επόμενο εντυπωσιακό περιστατικό.   Κάποια φορά βρισκόταν μέσα στον ναό μόνο ένας πρωτοσπαθάριος, πολύ ενάρετος, πού του άρεσε να προσφέρει χρόνο και υπηρεσία στον ναό του Αγίου. Αυτός είδε δύο λαμπρούς κι 

"ΑΓΙΟΣ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!ΑΥΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ"!!

alt
ΤΟΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ  ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ   ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ...
Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης. Η αγιογραφία του τα λέει όλα. Εμφανίζεται να σκοτώνει ΕΛΛΗΝΑ. Άξιος ο «μισθός» του από την Εκκλησία και το φωτοστέφανο που του φορά, πόσο μάλλον όταν αυτός που σκοτώνει, «ομοιάζει» και με Ελληνα. 
Αν και δεν χρειάζεται βέβαια μια αγιογραφία, για να καταλάβει κάποιος, πως ο Ρωμαίος Δημήτριος, σαν στρατιωτικός, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είχε βάψει τα χέρια του και το σπαθί του με αίμα. Αξίζει φυσικά να επισημανθεί,

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΧΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!(ΜΕΡΟΣ Β)

Αποτέλεσμα εικόνας για Η νοθεία της ελληνικής σκέψης από τον Χριστιανισμό
Στο πρώτο μέρος, είχαμε αναφερθεί εκτεταμένα στο χάσμα μεταξύ Ελληνισμού και Χριστιανισμού και είχαμε δείξει ότι αυτό οφείλεται στην ουσία των δύο αυτών μεγεθών που δεν έχουν κανένα κοινό σημείο αναφοράς. Αυτό το είχαμε στηρίξει κυρίως σε πρωτογενείς πηγές και δευτερευόντως σε θέσεις επιφανών ορθοδόξων. Ακόμα, είχαμε δει τι θεωρείται σοφία «αληθινή» και τι «ψεύτικη» μέσα από τα κείμενα των αγνώστων συντακτών και διασκευαστών των βιβλίων της Βίβλου, προκειμένου να κατανοήσουμε την κατοπινή πατερική σκέψη, την ποτισμένη στα «θεία» αυτά διδάγματα, με σκοπό να αντιληφθούμε σαφέστερα τι εννοούν οι θεωρητικοί του Χριστιανισμού όταν αναφέρονται στην «φιλοσοφία». Σε αυτό το δεύτερο μέρος, θα ολοκληρώσουμε την μικρή μελέτη μας, αναφερόμενοι στην νοθεία της ελληνικής σκέψης που επιχειρήθηκε κατά την εκχριστιανισμένη ρωμαϊκή περίοδο της ιστορίας.

ΤΟ ΑΓΕΦΥΡΩΤΟ ΧΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!! (ΜΕΡΟΣ Α )

Το αγεφύρωτο χάσμα Ελληνισμού και Χριστιανισμού (Μέρος Α΄)


1. Εισαγωγή
Είναι γεγονός ότι η χριστιανική θεολογία διαμόρφωσε τα δόγματά της διαπράττοντας λογοκλοπή όρων και ιδεών από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Πολλοί αρέσκονται να μιλούν για «δάνεια» αντί «λογοκλοπής». Φρονώ ότι ο πρώτος όρος είναι αδόκιμος και διαστρέφει την ιστορική αλήθεια. Όποιος δανείζεται, επιστρέφει το «δάνειο». Οι εκκλησιαστικοί όμως συγγραφείς όχι μόνο δεν έπραξαν τούτο, αλλά επιπλέον δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο το ελληνικό πνεύμα, αποδίδοντας τα ελληνικά επιτεύγματα στους Εβραίους και στους χριστιανούς. Οι αποδείξεις θα παρουσιαστούν παρακάτω από πρωτογενείς πηγές. Βέβαια, οι σημερινοί θεολόγοι, σε εποχή που τα πράγματα έχουν πλέον ξεκαθαριστεί, παραδέχονται το σφάλμα των πατέρων.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΑΝ ΕΝΑ....ΠΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Πέρασαν 20 χρόνια, αλλά η εκκρεμότητα δεν έχει τακτοποιηθεί. Τώρα ήρθε η ώρα.  
alt
Θυμάστε τότε,που η Θεσσαλονίκη ψήφιζε ό,τι πιο συντηρητικό και θρησκόληπτο (και ενίοτε εγκληματικό); Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ο Ψωμιάδης έκαιγε βιβλία στην Πλατεία Αριστοτέλους, οι παπάδες και οι παραθρησκευτικές οργανώσεις έριχναν αμπούλες βρώμας στο Gay Film Festival, ο Παπαγεωργόπουλος έλυνε κι έδενε.   
Όμως η πιο εμβληματική, ντροπιαστική στιγμή ήταν η επίθεση μαχαιροβγαλτων πιστών εναντίον του φύλακα της Ροτόντας και κοινού που θα άκουγε συναυλία πιάνου. Το δε πιάνο πλήρωσε όλη την θεία οργή.   
20 χρόνια μετά, ο

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτογραφίες: Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς της Αθήνας
ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!

 Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος στη σημερινή εποχή των social media, θέλησε και αυτή να κάνει το άνοιγμά της στον μαγικό χώρο του Διαδικτύου και δημοσιοποίησε εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου της Επί πολλά χρόνια όταν κάποιος άκουγε τον όρο Μεγάλη Στοά, φανταζόταν διάφορες ιστορίες και γενικότερα, το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε τη στοά των τεκτόνων μεγάλωνε όλο και περισσότερο το μύθο. Όμως, με ένα «άνοιγμα» στα κοινωνικά δίκτυα, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου με τις βαριές πόρτες που πολλοί είχαν δει απ' έξω και είχαν φανταστεί το εσωτερικό του, λίγοι ωστόσο είχαν καταφέρει να δουν τι έχει μέσα το κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουρμελή.Παντού δεσπόζει ο Χριστιανικός Σταυρός!!altaltΛίγα λόγια για τους τέκτονες σύμφωνα με τη σελίδα τους το grandlodge.gr
ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ?ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό καράβι 2.400 ετών ανακαλύφθηκε ακέραιο στη Μαύρη Θάλασσα!!!

Ιδού το «πλοίο του Οδυσσέα»: Ελληνικό καράβι 2.400 ετών ανακαλύφθηκε ακέραιο στη Μαύρη Θάλασσα!!!

Το εμπορικό σκάφος, μήκους 23 μέτρων, αποτελεί το αρχαιότερο «ακέραιο ναυάγιο» που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα - Είναι πανομοιότυπο με το καράβι του Οδυσσέα που απεικονίζεται σε διάσημο αγγείο του Βρετανικού Μουσείου

Μια συγκλονιστική ανακάλυψη, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας, έκανε ομάδα αρχαιολόγων στην Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τον Guardian πρόκειται για το αρχαιότερο ακέραιο ναυάγιο που έχει ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής, αφού πιστεύεται ότι παρέμεινε στον βυθό για περισσότερα από 2.400 χρόνια.

ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ!!ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκκλησιαστικά Εβραιορθόδοξα παραμύθια:

Εκκλησιαστικά Εβραιορθόδοξα παραμύθια: 

Η Κερκόπορτα και ο «μαρμαρωμένος βασιλιάς»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ  ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ!!ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!!ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ!!  
Είναι γνωστόν, πως κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, οι ρασοφόροι λειτούργησαν ως πέμπτη φάλαγγα, καλλιεργώντας είτε κλίμα ηττοπάθειας -αντιτιθέμενοι στην ένωση των Εκκλησιών- λέγοντας πως «είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει», είτε ερχόμενοι και σε απευθείας συνομιλίες με τους Οθωμανούς. Τις προδοσίες των ρασοφόρων, προσπαθεί μέχρι και 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ!!

alt 

(Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση και περιγραφή).
Ένας από τους γνωστούς "εθνικούς" μας μύθους, διαδεδομένος στην κοινότητα των Νεο-ρωμιών, είναι ότι η Αναγέννηση προήλθε από τους Βυζαντινούς λόγιους, οι οποίοι με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης πήγαν στην Δύση και εκεί τους "δώσαμε" τα φώτα του πολιτισμού που εδώ τα είχαμε σε αφθονία.
Εδώ θα δούμε την δημιουργία-εξέλιξη της φιλοσοφίας στην Δύση, καθώς και τις επιρροές που είχε, για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που διαφοροποίησε τελικά την Δύση με την Ανατολή, γιατί και πως έγινε η Αναγέννηση εκεί που έγινε και όχι κάπου αλλού, όπως ας πούμε στο Βυζάντιο ή στο Ισλάμ.
Το παρόν δεν είναι πλήρης εξιστόρηση όλων των φιλοσοφικών ρευμάτων και θέσεων, παρά επιλογή κάποιων χαρακτηριστικών στοιχείων για να καταλάβουμε ποια ήταν η διαφορά στην Ευρώπη σε σχέση με το Βυζάντιο, που υποτίθεται μας είναι πιο γνωστό, κυρίως επιλεκτικοί σε αυτά που οδήγησαν στην εξέλιξη, δηλαδή την Αναγέννηση, για να καταλάβουμε καλύτερα, γιατί αυτή δεν μπορούσε να γίνει στο Βυζάντιο.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

1821:ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ :"«Εμείς, χριστιανοί μου, ΔΕΝ ΕΧΟΜΕΝ ΕΔΩ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ: Ο στρατιωτικός αρχηγός της Επαναστάσεως Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, θύμα της ναζωραϊκής θηριωδίας, δεν αγνοούσε τίποτε απ'; όλα αυτά. Η οικογένειά του σφαγιάστηκε, μετά από προδοσία των ναζωραίων, από τους τούρκους. Τον Νοέμβριο του «1838» στην Αθήνα μιλώντας σε παιδιά του Γυμνασίου απεκάλυψε με δύο λόγια την Εβραιοχριστιανική συνομωσία:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ .....ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γάτα
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ "ΦΙΛΟΣ"!!24-9-2014
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ .....ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!
Εντόπισαν και... έσβησαν το γονίδιο της βλακείας!!!
Το «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» μπορεί μια μέρα να μην υφίσταται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πνεύμα.
ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ 21 Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21??

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΤ Ο ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1821!!https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2ZFwhFD6g944DE2MjGSRORSQmrTSR81N55LUT3plMNSlpfy7gmcud2CPRtGy8NKw77QWVeuPSjlU6-C8WAKBrEohnkhY8hr5NEvjqAD2rSa8OdkAeuVg8JeyVzuTtIyohxDoghB3LHw2e/s400/%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F+%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F.jpg
Επτά ολόκληρα χωριά της Κυνουρίας είχε αφορίσει -εκτός των άλλων- ο Γρηγόριος Ε΄ λίγο πρίν την Επανάσταση του ΄21, γιατί είχαν ιδιοποιηθεί την περιουσία ενός μοναστηριού (γεγονός, το οποίο αποσιωπάται από τη σύγχρονη ιστοριογραφία, προκειμένου να μην αλλοιωθεί το προφίλ του «εθνομάρτυρα» πατριάρχη.) Οι σημερινοί όμως, μεταμεληθέντες ευσεβείς κάτοικοι των χωριών αυτών, «βαρέως φέροντες τον εν λόγω αφορισμόν» αιτήθηκαν πρόσφατα μέσω του τοπικού μητροπολίτη τους από τον νυν πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Βαρθολομαίο, να άρει τον αφορισμό, το οποίο και τελικά έγινε· ο κ. Βαρθολομαίος ήρε τον αφορισμό κατά των επτά χωριών, που είχε επιβάλει δύο σχεδόν αιώνες πρίν ο Γρηγόριος Ε΄.