ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτογραφίες: Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς της Αθήνας
ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!

 Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος στη σημερινή εποχή των social media, θέλησε και αυτή να κάνει το άνοιγμά της στον μαγικό χώρο του Διαδικτύου και δημοσιοποίησε εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου της Επί πολλά χρόνια όταν κάποιος άκουγε τον όρο Μεγάλη Στοά, φανταζόταν διάφορες ιστορίες και γενικότερα, το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε τη στοά των τεκτόνων μεγάλωνε όλο και περισσότερο το μύθο. Όμως, με ένα «άνοιγμα» στα κοινωνικά δίκτυα, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου με τις βαριές πόρτες που πολλοί είχαν δει απ' έξω και είχαν φανταστεί το εσωτερικό του, λίγοι ωστόσο είχαν καταφέρει να δουν τι έχει μέσα το κτίριο στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σουρμελή.Παντού δεσπόζει ο Χριστιανικός Σταυρός!!altaltΛίγα λόγια για τους τέκτονες σύμφωνα με τη σελίδα τους το grandlodge.gr
ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!



Στην Ελλάδα, η πρώτη κανονική Τεκτονική Στοά, ιδρύθηκε στη Βενετοκρατούμενη τότε Κέρκυρα, το έτος 1782, με όνομα «Beneficenza» (Αγαθοεργία), η οποία υπαγόταν στη Μεγάλη Στοά της Βερόνας, που έδρευε στην Παδούη της Ιταλίας.Το 1810, ο Διονύσιος Ρώμας ένωσε τις Στοές της Κέρκυρας «Αγαθοεργία» και «Φιλογένεια» σε μια κοινή Στοά, η οποία απ" το έτος 1811 αποτέλεσε την πρώτη Μεγάλη Στοά στον Ελληνικό χώρο με τίτλο «Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος, κατ" Ανατολήν Κερκύρας, 1811». Στα επόμενα χρόνια ο Ελληνικός Τεκτονισμός εξαπλώθηκε στα Επτάνησα. Οπως σημειώνουν οι Τέκτονες στην ιστοσελίδα τους η συμβολή τους στην Ελληνική Εθνεγερσία ήταν μεγάλη.Τέκτονες που πρωτοστάτησαν στην Επανάσταση του 1821 ήταν, μεταξύ άλλων, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και Εθνομάρτυρας Γρηγόριος Ε", ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο Νικόλαος Υψηλάντης, ο Αλέξανδρος Μουρούζης ο, Ιωάννης Καποδίστριας πολλοι Ορθόδοξοι Πατριάρχεςκ.ά.Το 1843 έπαψε να λειτουργεί η Γαληνοτάτη Μεγάλη Ανατολή. Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της Μασονικής Στοάς της Αθήνας

Αλλά μετά είκοσι έτη, το 1863, ιδρύθηκε στην Αθήνα, κανονική Τεκτονική Στοά με το όνομα «Πανελλήνιον», ενώ στη συνέχεια ιδρύθηκαν κι άλλες κανονικές Στοές, οι οποίες συνενώθηκαν το 1864 και ζήτησαν απ" τη Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας, την άδεια ιδρύσεως ανεξάρτητης Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδος κάτι που τελικά επιτεύχθηκε το 1867. Το όνομά της τότε, «Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδος». Σε «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος» μετονομάστηκε το 1936, με την αναθεώρηση του Τεκτονικού Συντάγματος το έτος 1936. Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και με την αποκατάσταση της ειρήνης, ο Ελληνικός Τεκτονισμός ανασυντάχθηκε και ανάπτυξε βαθμιαία υψηλό πνευματικό έργο.altΗ αδελφότητα του Τεκτονισμού«Ο Ελευθεροτεκτονισμός (Τεκτονισμός) είναι μια απ" τις αρχαιότερες, μη θρησκευτικές, Αδελφότητες. Αυτή η περιγραφή, σκοπό έχει να εξηγήσει τον Τεκτονισμό, όπως ασκείται απ" τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, η οποία διοικεί Στοές Τεκτόνων στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ν" απαντήσει σε ορισμένες παρανοήσεις», γράφουν οι Τέκτονες στην ιστοσελίδα τους και προσθέτουν:


 «Ο Τεκτονισμός ως φιλοσοφικός, προοδευτικός και φιλανθρωπικός, αποσκοπεί την ηθική και πνευματική βελτίωση των μελών του με την αυτογνωσία, την έρευνα της αλήθειας, την αλληλεγγύη και την εφαρμογή ηθικών αρχών. Τα μέλη του διδάσκονται αυτές τις αρχές, με μια σειρά από εργασίες, οι οποίες ακολουθούν αρχαίους τύπους και χρησιμοποιούν έθιμα και σύμβολα των αρχαίων λιθοξόων, σαν αλληγορικούς οδηγούς»

25 σχόλια:

  1. Αλήθεια ξέρεις τι είναι η μασονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο τέλειο είναι όταν αυτοαναιρείσαι. Σε προηγούμενα άρθρα και σχόλια σου ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν ήταν Χριστιανός αλλά πίστευε στην αρχαία θρησκεία και έρχεσαι τώρα και παραδέχεσαι ότι ήταν μασόνος (που ήταν πραγματικά),και οι μασόνοι εβραιοχριστιανοί!!!
    Τελικά είσαι διχασμένη προσωπικότητα.
    Τεσπα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο θέμα η αλήθεια και άλλο το τι ισχυρίζονται οι μασόνοι. Οι φωτογραφίες όμως μιλούν απο μόνες τους!

      Διαγραφή
    2. Ο Κολοκοτρώνης είχε μυηθεί στη μασονική στοά της Ζακύνθου Αναγεννόμενος Φοίνιξ του κόμης Διονυσίου Ρώμας που το 1796 διορίζεται Πρόξενος της Βενετίας στον Μοριά.

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνα πάντα με τα μασονικά αρχεία που οι ίδιοι δημοσιεύουν... Υπάρχει άλλη απόδειξη ή πρέπει να αρκεστούμε στον λόγο τους? Ο Κολοκοτρώνης θα συνεργαζόνταν με οποιονδήποτε βοηθούσε τον σκοπό του, όπως οι καρμπονάριοι, (και ο Καποδίστριας καρμπονάριος ήταν) αυτό όμως δεν αποδεικνύει τα περι μασονίας.

      Διαγραφή
    4. Ο Κολοκοτρώνης μυήθηκε από από τον Σπυρίδωνα Αρβανιτάκη, σύμφωνα με το Φιλικής Εταιρείας που έγραψε ο ιστορικός Ιωάννης Φιλήμων το 1834.

      Διαγραφή
    5. Μυήθηκε στην μασονία ή στην φιλική εταιρία? Θεωρείς οτι είναι το ίδιο? Εγώ όχι... Θα ξέρεις οτι το ιστορικό δοκίμιο περί της Φιλικής Εταιρείας που έγραψε ο ιστορικός Ιωάννης Φιλήμων το 1834 έιναι αμφιλεγόμενο. Και θα ξέρεις οτι η ίδια η μασονία παραθέτει το εν λόγω αμφιλεγόμενο δοκίμιο για να αποδείξει οτι η φιλική εταιρία τους ανήκει. Συγκεκριμένα διαβάζουμε... «Οι αυτουργοί εδανείσθησαν κανόνας πολλούς από την Εταιρείαν των Μασόνων και τους εφήρμοσαν επιτηδείως εις το πνεύμα και τα πάθη του Έθνους». Ο Φιλήμων λέει βέβαια πως δανείστηκαν στοιχεία λειτουργίας και ερμητισμού και όχι ότι ήταν κατ’ ανάγκη μασόνοι
      Δεν θα αναφερθώ στα περι ελληνοφώνου ξενοδοχείου και λοιπές μυστικές εταιρίες καρμπονάρων κτλ. ή αν κάποια μέλη της φιλικής ήταν όντως μασόνοι. Το ζήτημα εδώ είναι αν ήταν ο Κολοκοτρώνης μασόνος ή όχι.
      Αν όντως σε ενδιαφέρει η αλήθεια της ιστορίας θα έπρεπε να είσαι πιο αντικειμενικός στην προσέγγιση της και να αναγνωρίζεις την αναγκαιότητα ορισμένων προς παραχάραξη αυτής.
      Εγώ προσωπικά αμφισβητώ και τον λόγο του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα για ευνόητους λόγους.... άλλα τέλος πάντων....

      Διαγραφή
    6. Εαν η Φιλική Εταιρεία ήταν μασονική στοά ή αν είχε σχέση με μασονικές στοές και το κατά πόσο η μασονία επηρέασε την επανάσταση, δεν υπάρχει χρόνος από ένα blog.
      Ως προς το δοκίμιο το αμφιλεγόμενο είναι ανοικτό, αλλά όχι απορριπτέο.
      Προσωπικά αν ο Κολοκοτρώνης ή οποιοσδήποτε άλλος αγωνιστής του 21, ή Αρβανίτης ή Αλβανός μου είναι παντελώς αδιάφορο κρατώ και τιμώ, τον αγώνα και το αίμα τους.
      Ως προς την παραχάραξη το να αλλάζεις λόγια, να δημιουργείς φαντασίες και να προωθείς έναν αγωνιστή/ων ως λάφυρο για έναν "πόλεμο" θρησκειών,(που πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι θέλει να περάσει ο διαχειριστής, επιστροφή σε θρησκεία ή επιστροφή σε παιδεία;), κατ' ελάχιστον ανάρμοστο. «Το «`21» ήταν η τελευταία μίας σειράς επαναστάσεων που διεξήγαγαν οι Έλληνες Πρόγονοί μας κατά των βυζαντινοχριστιανών και των τούρκων συνεργατών τους.Το «`21» οι Έλληνες, πιστοί στο Αρχαίο Έθος κατάφεραν με το αίμα τους να αποτινάξουν τον χριστιανοτουρκικό ζυγό, να καταδιώξουν τον χριστιανικό κλήρο και να επαναφέρουν την Αρχαία Πίστη» ανέφερε ο ίδιος και δεν αποτελούσε αναδημοσίευση

      Διαγραφή
  3. Η μασονία ειναι εκλεκτικός εβραϊσμός ή αλλιώς σιωνισμός για τους gentiles (Ρατσιστικός όρος της Βίβλου για τους μη Εβραίους), οπως ο χριστιανισμός ειναι Εβραϊσμός για τους gentiles! Για να γίνει κανείς μασόνος βασική προϋπόθεση ειναι να αποδεχθεί εναν θεο δημιουργό, δηλ. αρχιτέκτονα τους σύμπαντος. Κλέβοντας Ελληνικές συμβολικές μυσταγωγίες του Πυθαγόρα, και των πολλών μυστηρίων τηε Ελλάδος μπασταρδεύοντας τα με την καμπάλα και άλλες Εβραϊκές μυθοπλασίες . Σκοπός τους είναι να δημιουργούν, να κτίζουν δηλ (εξού τεκτονες) την κοινωνία κατα το πως τους συμφέρει, μιμούμενοι τον αρχιτέκτονα δημιουργό τους. Γι'αυτο υπάρχουν σε όλες τις καίριες θεσεις εξουσίας και φυσικά και στην Εκκλησία. Ισχυρίζονται οτι δεν ειναι ενάντια στην θρησκεία και οντως γιατι σε καθε τελετουργία υπάρχει η χριστιανική βίβλος η το τόραχ για τους Εβραίους. Αυτο βέβαια δεν εμπόδισε και μουσουλμάνους άλλα και λοιπές θρησκείες να αφομοιωθούν στα διάφορα μέρη του κόσμου που υπάρχουν στοές, Με βασική όμως προϋπόθεση την αποδοχή του αρχιτέκτονα θεού τους (Γιαχβέ). Ο λουσιφεριανισμός ώς φιλοσοφία και αντικείμενο γνωστικών έιναι και αυτός μέρος της μασονίας, και αυτοπροσδιορίζει ως πεφωτισμένους τους αναζητούντες τη γνώση. (τη δογματική όμως γνωση, δεν έχει σχέση με την Ελληνική ελεύθερη σκέψη).Το ρητό ''η πίστη έιναι καλύτερη της φιλοσοφίας'' είναι οδηγός για τους ανώτερης βαθμίδας μασώνους. Και άλλα πολλά τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω τώρα.
    Βλέπουμε λοιπόν οτι οι κατηγορίες των χριστιανοταλιμπάν για τους αρχαιόθρησκους οτι είναι μασόνοι ειναι εντελως αβασιμες και κούφιες όπως και η πίστη τους και η ιδεολογία τους γενικότερα. Αυτό δεν αποκλείει βεβαια καποιους μεμονομένους που τυχον να είναι όντως μασόνοι αφου άλλωστε υπάρχουν παντού!
    Η μασονία ξεκίνησε απο τους Ναϊτες ιππότες, οι οποίοι ήταν φανατικοί χριστιανοί που πήγαν στο Ισραήλ κατα τις σταυροφορίες με σκοπό να ανακαλύψουν τον ναό του Σολομώντος, εξού και Ναϊτες!
    Απο αυτούς ξεκίνησε ο μυσταγωγικός μύθος του τέκτονα του ναού που τον σκότωσε ο αδερφός του και επανήρθε ξαναγεννημένος κτλ κτλ. Κλέψιμο Ελληνικών μυστηρίων....
    Βλέπουμε δηλ οτι καμία σχεση δεν έχουν με τον πολυθεϊσμό αλλά είναι πιο χριστιανοί και απο τους χριστιανούς. εκτός του οτι αντέγραψαν τους Αρχαίους μας προγόνους αλλα αυτό το έκαναν και οι λοιποι χριστιανοί ορθόδοξοι και καθολικοί αφού ήταν ανίκανοι να παράγουν δικά τους μυστήρια και τελετουργίες. Αυτές όμως κακοποιήθηκαν όπως και όλα τα υπόλοιπα ελληνικά στοιχεία και δεν έχουν καμία δύναμη στα χέρια τους δοξολογώντας τους Εβραίους και τις ασυνάρτητες εβραϊκές μυθοπλασίες. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα χα χα χα Διοφαντη, ακομα τρέχει ο καουμπόις της ορθοδοξίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίτλους να βάζεις σε σένα και μόνο. Μου είναι εντελώς αδιάφορη η θρησκεία είτε Χριστιανισμός είτε αρχαία θρησκεία είτε Δίας είτε Ιησούς. Η ιστορία με ενδιαφέρει και ΜΟΝΟ και σε αυτό το blog υπάρχει μέγιστη παραχάραξη της. -

      Διαγραφή
    2. Αν όντως σε ενδιαφέρει η παραχάραξη της ιστορίας θα πρέπει να επισκεφτείς τα blogs των ορθόδοξων εταιριών, θα έχεις πάμπολλα να θίξεις εκεί, ή μηπως η ανησυχία σου είναι μονόπλευρη? Εδώ απλά διαμαρτύρεσαι για το το τίποτα,Ψάχνεις την παραμικρή αφορμή (και αν δεν υπάρχει την κατασκευάζεις, όπως εδώ) για να επιτεθείς. Ειναι έιρωνικό μετα να ισχυριζεσαι οτι μάχεσαι την παραχάραξη.

      Διαγραφή
    3. Ως προς το αν είναι μονόπλευρη, δικαιολογημένα απορείς μόνο που δεν συμφωνώ περί λαβάρου Αγίας Λαύρας, κρυφών σχολείων, παιδομαζώματος, το πόσο γλυκά μπήκαμε στην Τρίπολη και πολλών άλλων όχι μόνο σε ορθόδοξα αλλά και υπολοίπων site που λόγω δουλειάς και ευχαριστίας του Internet που αποτελεί εύκολη αναζήτηση. Ως προς το συγκεκριμένο blog μετα από μια κόσμιο και καθόλου υβριστικό σχόλιο σε παλιότερη κατά μηνών, ανάρτηση δέχθηκα χυδαία επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και ταμπέλες, όπως και από άλλους σχολιαστές, που κρατώ επιφυλάξεις ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.
      Δηλαδή εγώ που δε πιστεύω σε κάποια θρησκεία, γιατί θα πρέπει να δέχομαι τις ταμπέλες και τα υβριστικά σχόλια; Και από πού ως που είναι κάποιος Έλληνας όταν δέχεται μόνο την αρχαιά θρησκεία; Πολλοί φιλόσοφοι είχαν απομυθοποιήσει το Δωδεκαθεισμο αλλά παρέμεναν Έλληνες για τους συμπολίτες.
      (Το παρακάτω σχόλιο αναρτήθηκε κατά λάθος σε λάθος απάντηση.)

      Διαγραφή
    4. Έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, ας μην υποκρινόμαστε όμως οτι δεν γνωρίζουμε πως έχει η κατάσταση στα σύγχρονα μέσα δικτύωσης, όπου στην ουσία δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω απο το κάθε σχόλιο. Αν παρακολουθείς αυτό το ιστολόγιο θα ξέρεις οτι εχει δεχθεί αμέτρητες χυδαίες επιθέσεις από ανώνυμους, αλλα΄κατα τα άλλα εμφανείς ''ιεραπόστολους'' του γραφείου κατά των αιρέσεων της Μητρόπολης Πειραιώς και άλλων ορθόδοξων οργανώσεων και ειναι αναμενόμενο να παρεξηγηθείς και εσύ με αυτό το όνομα, ακόμη και αν δεν ανήκεις σ' αυτούς. Εξάλλου δεν σε αναγκάζει κανείς να βρίσκεσαι συνεχώς εδώ εφόσον δεν συμφωνείς με το περιεχόμενο του ιστολογίου... Όπως άλλωστε και εγώ δεν σχολιάζω στα ιστολόγια με τα οποία διαφωνώ για να τους αποδεικνύω συνεχώς το πόσο άδικο έχουν.
      ΥΣ.Το Έλληνας έχει χάσει την σημασία του για τους Νεοέλληνες Ρωμιούς και για το σύγχρονο κράτος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μας αφαιρείται το δικαίωμα να υπερασπίζουμε την αληθινή σημασία της λέξεως και να ονομαζόμαστε Έλληνες κατά τα ήθη.

      Διαγραφή
  5. Και Ανώνυμος και αδιάβαστος ... // ομως αιτία να θυμηθουμε , να φρεσκάρουμε την μνημη μας απο τις απαντησεις του κ.Διοφάντη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ‘Έμαθες να γράφεις Ελληνικά; Μπράβο καλό βήμα αυτό αλλά θέλει και άλλη προσπάθεια. Στο blog ο διαχειριστής καταθέτει τις απόψεις του από τη μια αναφέρει στο άρθρο του ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν μασόνος και οι μασόνοι είναι εβραιοχριστιανοι άρα και ο Κολοκοτρώνης, κάτι που δε το αναιρεί, και από την άλλη σε άλλα άρθρα τον αναφέρει ως της αρχαίας θρησκείας και σε σημείο ότι η επανάσταση του 21 έγινε για την απελευθέρωση από τον εβραιοχριστιναισμο (το τερμάτισε !!!)
      Ή είναι διχασμένη προσωπικότητά ο απολλώνιος ή ψαρεύει προβατάκια και ότι κάτσει.

      Διαγραφή
    2. Είναι προφανές οτι το άρθρο δεν έιναι του διαχειριστή άλλά των ίδιων των μασόνων, απλα το παραθέτει. Μάλλον στην βιασύνη σου να κατηγορήσεις τον Απολλώνιο οτι αυτοαναιρείται δεν διάβασες το εξής ''Λίγα λόγια για τους τέκτονες σύμφωνα με τη σελίδα τους το grandlodge.gr'' Οτι διαβάζεις παρακάτω είναι από τη σελίδα τους. Οπότε μάταια προκαλείς αναστάτωση...

      Διαγραφή
    3. Αν δεν κάνω λάθος είναι blog και όχι site που μαζεύει αναρτήσεις από άλλα, όπως επίσης και οι απόψεις και σχολιασμοί του διαχειριστή – δημιουργού. Μη δικαιολογούμαι μια ανάρτηση κατά το δοκούν. Και ως προς τον συγκεκριμένο ‘’ Λεωνιδας ‘’, αν δε πρόκειται για τον ίδιο απολλώνιο , έχει εκφράσει ιδίες υβριστικές επιθέσεις και ταμπέλες με τον απολλώνιο.

      Διαγραφή
    4. * δικαιολογούμε

      Διαγραφή
  6. Οταν μετα απο επιστημονικη ερευνα ΔΙΑπιστωθει οτι εισαι ηλιθιος αυτο λεγεται ΔΙΑγνωση /// οχι υβριστικη επιθεση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OTAN... KAI AN!!! MEXPI TOTE EΣY EXEIΣ AΠOΔEIΞEI TO ΠOΣO KOMΠΛEΞIKOΣ EIΣAI KAI TO BAΘMO THΣ HΛIΘIOTHTA ΣOY.
      EΠIΣHΣ TO ΔIA EINAI ΠPOΘEΣH ΔEN EXEI KAMIA ΣXEΣH ME TON ΔIA AMOPΦΩTE.
      TO OTI EMAΘEΣ ΛIΓH ΓPAMMATIKH KAI TONIΣMO (ΛEME TΩPA ΓIA NA ΠAPEIΣ KAI ΛIΓO ΘAPPOΣ) ΔE KANEI EΛΛHNA, EXEIΣ APKETO ΔPOMO AKOMA MΠPOΣTA ΣOY.

      Διαγραφή
    2. * ΔΕ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ

      Διαγραφή
  7. Καλα εχεις την εντυπωση οτι με την ορθογραφια σου εισαι Ελληνας ? πολυ μας αυτολιβανιζεσαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα με τη νοημοσύνη σου και το σχόλιο σου.

      Διαγραφή