ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ!!:"ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ"ΚΥΡΙΛΛΟΣ:ΟΙ ΡΩΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΙΝΕ  ΚΑΛΟΓΡΙΑ
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ??ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΙΣΟΓΎΝΗΔΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ??
Κάποιοι λένε ότι οι Εβραιοχριστιανοί στην "Ελλάδα¨φτάνουν το 90% του Ελληνόφωνου πληθυσμού!! Την απάντηση την δίνει ο Εβραιοχριστιανόςρασοφόρος ο οποίος αποκαλύπτει ότι οι σημερινές Ρωμιές δεν έχουν  καμία σχέση με την Εβραϊκή αίρεση!! Συμφωνώ η Θρησκεία δεν είναι μια ταμπέλα που την φοράς στο στήθος υπάρχουν κανόνες!!Φανταστείτε την  Υπατία ντυμένη στα μαύρα με μαντήλα!!! Δείτε παρακάτω τι λέει ο Εβραιολάτρης ρασοφόρος!!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΘΑΥΜΑ!!!ΠΑΠΑΣ ΕΨΑΛΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ¨ΘΕΟΣ¨ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ:ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο "ΘΕΟΣ"ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ 
Αποτέλεσμα εικόνας για γιαχβε χριστος
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ .ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ "ΘΕΟΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ Η  ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ!!ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣΤΕ!!
  Ο 50ός ψαλμός είναι ο πλέον συνήθης ψαλμός που χρησιμοποιείται στην Εκκλησία μας, σε όλες τις περιπτώσεις, ιδιαιτέρως κατά τις ημέρες της Μ. Σαρακοστής.Αυτός ο ψαλμός σύμφωνα με την αρχαία παράδοση που υπάρχει γραμμένη στο ψαλτήριο, αποδίδεται στον προφητάνακτα Δαυίδ. Αυτόν τον

Η ΠΕΔΙΑΔΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ!!!!


Η 
Ελλάς (Hellas) είναι μία τεράστια πεδιάδα και κυκλική-ελλειπτική λεκάνη από πρόσκρουση αστεροειδούς που βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο του πλανήτη `Αρη. Η Ελλάς είναι ο δεύτερος ή ο τρίτος μεγαλύτερος κρατήρας προσκρούσεως που είναι γνωστός σε ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα. Ο πυθμένας της λεκάνης βρίσκεται 7152 m κάτω από το μέσο επίπεδο της αρειανής επιφανείας, 3000 m βαθύτερα από ό,τι η παρόμοια Λεκάνη Νοτίου Πόλου-Άιτκεν της Σελήνης. Η Ελλάς εκτείνεται σε μέγιστο μήκος περίπου 2300 χιλιόμετρα (km), κατά τη

 διεύθυνση ανατολή-δύση
[δηλαδή είναι πολύ μεγαλύτερη από το ομώνυμο κράτος στον πλανήτη Γη. Το κέντρο της πεδιάδας βρίσκεται σε αρειογραφικές συντεταγμένες 42,4 μοίρες νότιο πλάτος και 70,5 μοίρες ανατολικό μήκος.

Με μέση διάμετρο περίπου 2000 km, η Ελλάς είναι η μεγαλύτερη δομή που προήλθε αναμφισβήτητα από πρόσκρουση άλλου σώματος στον Αρη, εκτός και αν η Βόρεια Πολική Λεκάνη αποδειχθεί ότι έχει τέτοια προέλευση. Η Ελλάς πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου του Ύστερου Βαρέος Βομβαρδισμού (Late Heavy Bombardment) στο Ηλιακό Σύστημα, περίπου 4,1 ως 3,8 δισεκατομμύρια χρόνια πριν από σήμερα[4].
Η υψομετρική διαφορά μεταξύ του χείλους και του πυθμένα της δομής είναι 9000 m, ενώ ο πυθμένας της λεκάνης βρίσκεται 7152 m κάτω από το μέσο επίπεδο της αρειανής επιφανείας (geodetic datum). Το τεράστιο αυτό βάθος έχει ως αποτέλεσμα η ατμοσφαιρική πίεση εκεί να είναι η μεγαλύτερη που καταγράφεται στην επιφάνεια του πλανήτη, 11,55 millibar ή 0,01 atm, με μεγάλη διαφορά από αυτή στη μέση αρειανή επιφάνεια, περίπου 89%.
Δίαυλοι εκροής εκτείνονται μέχρι το εσωτερικό του βαθύπεδου από το ηφαιστειακό ορεινό συγκρότημα του Αδριακού όρους στα βορειοανατολικά. Δύο από αυτούς έχουν διαμορφώσει μικρές κοιλάδες: την Κοιλάδα Ντάο (Dao Vallis) και την Κοιλάδα Ρεούλ (Reull Vallis).
Η Ελλάς βρίσκεται στους αντίποδες του όρους `Αλμπα[5][6][7] και κατά προσέγγιση στους αντίποδες της υπερυψωμένης Θαρσίδας με τα τεράστια ηφαίστειά της (μεταξύ των οποίων το υψηλότερο όρος του πλανήτη, το `Ολυμπος. Το εάν αυτή η ύψωση της επιφάνειας στους αντίποδες του πλανήτη προκλήθηκε από τη σύγκρουση που δημιούργησε την Ελλάδα, ή είναι απλή σύμπτωση, είναι άγνωστο..Χαρακτηριστικά ροής στην επιφάνεια της πεδιάδας Ελλάς..

Ανάγλυφο στο δυτικό άκρο της Ελλάδος.

ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!

Αυτοί που ρήμαξαν το ελληνικό πνεύμα! Αυτοί που ρήμαξαν την ανθρώπινη ψυχή!alt
Τι ακριβώς έχασε το ανθρώπινο γένος από τον διωγμό των Ελλήνων και του ελληνικού πνεύματος; Φυσικά και δεν χάθηκαν εγχειρίδια υπερ- τεχνολογιών, υπερ- όπλων, και κρυμένων υπερ- θησαυρών, όπως γράφουν με στόμφο κάποιες δίποδες νεροχελώνες.  Τι χάσαμε;  Ο Δ. Λιαντίνης θα μας γράψει στο βιβλίο

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ

ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ 'Η ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΟΝΟΥΦΡΙΟ!!
Άγιος Ονούφριος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ:
Από τις μεγαλύτερες ασκητικές φυσιογνωμίες των αιγυπτιακών έρημων ο Άγιος Ονούφριος, καταγόταν από την Περσία.Ναι απο τους εχθρους των Ελλήνων!!

Ο Άγιος Ονούφριος από παιδί ακόμα έδειχνε φλογερό πόθο ολοκληρωτικής αφιέρωσης στο Θεό.
Σε νεαρή ηλικία, εντάχθηκε σε μια κοινοβιακή αδελφότητα, όπου για αρκετά

Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ???


Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ!!
«Οι αρχικατάσκοποι εγνώριζαν σεξουαλικό μυστικό και ήσαν πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουν».
Με τον ανωτέρω τίτλον και υπότιτλον, η εφημερίδα του Λονδίνου Daily Mail, στις 18 Μαίου 1988, στη σελίδα 16, εδημοσίευε σχετικό άρθρον των Rupert Allason και Geoffrey Levy παρμένο από το βιβλίο THE FRIENDS.
Στην εισαγωγή του άρθρου αναφέρονται τα ακόλουθα:-
«Ήταν μια μεγάλη νύκτα που πέρασε ολομόναχος. Ακόμη και οι ανέσεις της σουΐτας ενός Claridge, που δεν θα ήταν τίποτε για το προσωπικό να παρέχει, απέτυχαν να μετριάσουν την αγωνίαν που εβάρυνε στην γενειοφόρο και αυτοκρατορική φιγούρα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.
Μπορεί να προσευχόταν κάποιο χρόνο. Αυτό θα αναμενόταν από τον χαρισματικόν και αμερικανικής μόρφωσης Ηγέτη της ορθόδοξης Εκκλησίας της Κύπρου. Ο Θεός σίγουρα θα βοηθούσε αυτόν τον άνθρωπον, κατά κόσμον Μιχάλην Μούσκον, να αποφασίσει είτε να αποδεχθεί είτε να τορπιλλίσει την επιτευχθείσα συμφωνία μεταξύ των αντιπάλων Ελληνικής και Τουρκικής Κυβερνήσεων για το αιματοβαμμένον Μεσογειακόν Νήσι
.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ!! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΩΡΙΓΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!

alt
Οι φανταστικοί διωγμοί των Εβραιοχριστιανών «μαρτύρων» 

Οι δήθεν διωγμοί των χριστιανών από τους Ρωμαίους είναι ακόμα ένα μεγάλο ψέμα των χριστιανών προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια των πιστών !!Αρκεί από μόνο του το γεγονός ότι οι ίδιοι αγιοποίησαν τον Πιλάτο και την γυναίκα του και τους τιμούσαν έως και τον 4ον αιώνα για να ανατραπεί αυτός ο μύθος !!Οι Ρωμαίοι είχαν πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους με την φιλοσοφία και τα μυστήρια!!Η λατρεία του Θεού  Διονυσου απαγορεύτηκε το 186 π.κ οι ναοί του καταστράφηκαν όλοι και οι οπαδοί του εκτελέστηκαν  ως συνωμότες της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας!!Ακόμα και ο μεγάλος στωικός φιλόσοφος Επίκτητος εξορίστηκε μαζί με αμέτρητους άλλους!!Αντίθετα οι Ρωμαίοι έβλεπαν με συμπάθεια τους χριστιανούς και ο μύθος περί διωγμών των χριστιανών από τον Διοκλητιανό  καταρρίπτεται από τον χριστιανό Ωριγένη !!Στα μέσα του τρίτου αιώνα γράψει πως οι λίγοι χριστιανοί που πέθαναν για την πίστη τους είναι εύκολο να μετρηθούν!!Στους διωγμούς του Δεκιου

ΘΑΥΜΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ!!



Η εταιρεία στοιχημάτων bet-at-home δημιούργησε μια διαφημιστική ταινία που δείχνει τον Ιησού (το άγαλμα στο Ρίο) να παίζει μπάλα. Άγγελε βάλτον να παίξει σέντερ φορ να κάνεις καμία νίκη!!Ο βαρεμένος αντι να είναι στο Δαφνί του έδωσαν την Εθνική!!

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!ΒΙΝΤΕΟ

Η γέφυρα του Αρκαδικού που κατασκευάστηκε πριν από περίπου 35 αιώνες έχει τα πρωτεία ως η αρχαιότερη σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Η αρχαιότερη γέφυρα της Ευρώπης είναι ελληνική! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πολιτιστικοί θησαυροί της Ελλάδας είναι αμέτρητοι ενώ υπάρχουν αρκετοί για τους οποίους δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες καθώς υστερούν σε δημοτικότητα έναντι άλλων.
Μία τέτοια περίπτωση είναι και η μονότοξη κυκλώπειας μυκηναϊκής κατασκευής γέφυρα στο Δήμο Επιδαύρου, η οποία χτίστηκε κατά τον 13ο ή 14ο αιώνα πριν και ήταν μέρος του οδικού δικτύου που είχαν κατασκευάσει οι Μυκηναίοι στην

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Την τέχνη τους «πολύ ηγάπησαν» * Φανερή είναι και στους δύο η ταύτιση με τον ελληνικό κόσμο που φεύγει, όπως φανερή και κοινή είναι η πίστη τους πως οι αρχαίοι ελληνικοί θεοί δεν πέθαναν αλλά θα επιστρέφουν, σαν αεροφύσημα, στη γη που τους γέννησε Την τέχνη τους «πολύ ηγάπησαν» Αριστερά: ο Κ. Π. Καβάφης στο σπίτι του στην Αλεξάνδρεια. Δεξιά: ο Κωστής Παλαμάς με την γυναίκα του Πηνελόπη και την κόρη του Ναυσικά, στο πιάνο, φωτογραφημένοι στο σπίτι τους
 Οσες συγκρίσεις έχουν γίνει ανάμεσα στον Παλαμά και στον Καβάφη, αποσπασματικές είναι αλήθεια και επ' ευκαιρία, μάλλον έχουν υπογραμμίσει τις διαφορές της ποίησής τους