ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΩΕ ΑΒΡΑΑΜ,ΙΣΑΑΚ,ΙΑΚΩΒ,ΜΩΥΣΗ..

agioipropatores 
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ!!

Τον μήνα Δεκέμβριο, δύο Κυριακές πριν από την κατά σάρκα Γέννηση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, η Ορθόδοξος Εκκλησία μας εορτάζει τους αγίους Προπάτορες, γι'αυτό και η Κυριακή αυτή ονομάζεται Κυριακή των Αγίων Προπατόρων.

(Όσοι ενδιαφέρεστε 

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ:ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ!!

Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Βούτηξε στον γκρεμό με την εικόνα της Παναγίας
Προσκυνητής ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ έπεσε στο κενό από ύψος 40 μέτρων, κρατώντας μια εικόνα της ΕΒΡΑΙΑΣ "Παναγίας
. Βρέθηκε νεκρός στο προαύλιο του Σπηλαίου Αγίου Αθανασίου στο Άλιον Όρος,!!
ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!

Νεκρός εντοπίστηκε στο "Άγιο Όρος"
 το απόγευμα της Πέμπτης ένας 28χρονος

ΠΟΣΟΙ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ψητο γουρουνοπουλο στη σουβλα Το ότι οι ΕβραιοΧριστιανοί πρέπει να απέχουν πλήρως από την κατανάλωση χοιρινού αναφέρεται στο ... Λευιτικό και στο Δευτερονόμιο της Παλαιάς Διαθήκης.
Η απαγόρευση είναι παλαιότερη κατά αρκετές εκατοντάδες χρόνια της αντίστοιχης του Κορανίου, αλλά οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτές τις απαγορεύσεις είναι λίγο πολύ οι ίδιες.Σε πολλούς πολιτισμούς, το γουρούνι θεωρούνταν απεχθές, γιατί κυλιέται στη

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ¨ΘΕΟΥ"!!ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ"
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟ"ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!!
O πλούτος εμπόδιο για την είσοδο στη Bασιλεία του Θεού (Mτ 19:16-30, Mκ 10:17-31) 18Tον ρώτησε τότε ένας άρχοντας: "Δάσκαλε αγαθέ, τι θα πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω ζωή αιώνια;" 19Kι ο Iησούς του απάντησε: "Γιατί με λες αγαθό; Kανένας δεν είναι αγαθός παρά μονάχα ένας, ο Θεός.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΟΜΙΛΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!ΠΗΓΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΦ.18 ΣΤΙΧ.18

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ"ΚΕΡΑΜΙΔΑ!! ("ΑΓΙΟΣ"ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ!!)


 Ο Άγος Σπυρίδων και το κεραμίδι  
  ΡΩΜΙΟΙ 
 ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΜΙΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!