ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ:ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ,ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ:
Προσπάθησα να μην κατευθύνω τις αποδείξεις αλλά επέτρεψα τις αποδείξεις να κατευθύνουν εμένα. Δεν μ'ενδιαφέρει ν' αποδείξω ή να μην αποδείξω την ύπαρξη του Ιησού της Καινής Διαθήκης. Προσπαθώ να κρίνω, να ζυγίσω αμερόληπτα τις αποδείξεις που υπάρχουν. Βρήκα πολλές και τις εξέτασα, τις μοιράστηκα μαζί σου, κι είμαι υποχρεωμένος να πω ότι, αν δεν υπάρξουν ισχυρότερες αποδείξεις, ο ιστορικός Ιησούς δεν αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα ότι υπήρξε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ιησούς υπήρξε, αλλά ότι οι αποδείξεις που υπάρχουν δεν είναι αρκετές για να το αποδείξουν.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!!!ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!


Ο Αριστοτέλης (αρχ.  Αριστοτέλης. Στάγειρα 384 - Χαλκίδα 322 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος και πολυεπιστήμονας, γιος του Νικομάχου, ο οποίος πέθανε νωρίς και την κηδεμονία του, την ανέλαβε ο Πρόξενος από τον Αταρνέα.[1] Σε ηλικία 17 ετών εισέρχεται στην Ακαδημία του Πλάτωνα, στην Αθήνα, και παραμένει εκεί έως τα 37 του έτη και συνδέεται τόσο με τον ίδιο τον Πλάτωνα, όσο και με τον Εύδοξο, τον Ξενοκράτη και άλλους στοχαστές.[2] Τα έργα του αναφέρονται σε πολλαπλά είδη επιστημών, όπως φυσική, βιολογία, ζωολογία, μεταφυσική, λογική, ηθική, ποίηση, θέατρο, μουσική, ρητορική, πολιτική κ.ά, τα οποία συνιστούν το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα στη Δυτική Φιλοσοφία.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΥΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Επιστολή 347/05.03."2018"

Προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο Τόσκα
Π. Κανελλοπούλου 4, ΤΚ 10177 Αθήνα

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) δεν είναι πολιτικός φορέας ή πολιτικό κόμμα. Είναι ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, που έχει πλέον αναγνωρισθεί ως γνωστή από την Ελληνική Πολιτεία (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ).

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της Μητρόπολης Νεαπόλεως τα ξημερώματα (pic & vid)
Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους δέχτηκαν τα ξημερώματα τα Γραφεία της
Η Εβραιοχριστιανική Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

 

.Βασική πεποίθηση των μουσουλμάνων είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι νέα θρησκεία (μπιντ,σούρα 46,9) την οποία ίδρυσε ο Μωάμεθ αλλά η πρωτογενής θρησκεία, την οποία προ καταβολής κόσμου θέσπισε ο Θεός και την έθεσε ως φυσική (φίτρα) θρησκεία στον κόσμο. Αυτή τη θρησκεία την προόρισε ο Θεός για όλους τους ανθρώπους με μια Διαθήκη (Μιθάκ, Mithag) την οποία σύναψε με τους ανθρώπους στην αρχή της δημιουργίας, όταν οι άνθρωποι βρίσκονταν ακόμα στο νου του Θεού. Όμως στην πορεία τη θρησκεία αυτή, η οποία συνίστατο στην ομολογία-παραδοχή εκ μέρους των ανθρώπων πως ο Θεός ήταν ο Κύριος και Θεός τους, την έχασαν και εξέπεσαν στην ειδωλολατρεία (Τζαχιλίγια). Η σχέση ανάμεσα στον Θεό και τους ανθρώπους αποκαταστάθηκε όταν αποκαλύφθηκε το Κοράνιο διά του αποστόλου του Θεού Μωάμεθ. Ο Μωάμεθ παρουσίασε τον εαυτό του ως ερμηνευτή του ηθικού μονοθεϊσμού του Αβραάμ, του μόνου που έμεινε συνεπής στην αληθινή μονοθεΐα.


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΖΙΓΚΟΛΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ!!!

Νέο σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: Ζιγκολό «κάρφωσε» τη διπλή ζωή 40 γκέι κληρικών

Ο Φραντσέσκο Μαντζιακάρπα, ο οποίος υπέβαλε τα αποδεικτικά στοιχεία από τις συνομιλίες σχετικά με την ομοφυλοφιλική «δεύτερη ζωή» και το gay dating μέσω Grindr, Telegram, Facebook και WhatsApp, δήλωσε ότι ήθελε να ρίξει φως στην υποκρισία των μελών του Εβραιοχριστιανικού κλήρου