ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΥΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Επιστολή 347/05.03."2018"

Προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
κ. Νικόλαο Τόσκα
Π. Κανελλοπούλου 4, ΤΚ 10177 Αθήνα

Αξιότιμε κ. Υπουργέ

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) δεν είναι πολιτικός φορέας ή πολιτικό κόμμα. Είναι ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, που έχει πλέον αναγνωρισθεί ως γνωστή από την Ελληνική Πολιτεία (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ).



Ως εκ τούτου δεν επιθυμούμε να παρέμβουμε στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελείτε. Επιτρέψτε μας όμως, να εκφράσουμε τον έντονη ανησυχία μας, για το γενικότερο κλίμα βίας και ανομίας που επικρατεί στην χώρα, όπου οποιοιδήποτε αντιπαθούν κάποιους, προχωρούν πλέον σε άμεση φυσική επίθεση εναντίον τους, με την σιγουριά πως δεν θα τιμωρηθούν από τον νόμο.

Πέραν των δυστυχώς συχνότατων κρουσμάτων «πολιτικού» εξτρεμισμού και των δύο άκρων, προσφάτως έκανε την εμφάνισή του και θρησκευτικός εξτρεμισμός, που δεν προέρχεται από ισλαμιστές, αν και δια του παραδείγματος δεν αποκλείεται να τους εμπνεύσει και να έχουμε καθολική ανάφλεξη θρησκευτικού πολέμου και στην πατρίδα μας.

Με ιδιαίτερο προβληματισμό, παρακολουθήσαμε, όπως και όλοι οι πολιτισμένοι και σκεπτόμενοι πολίτες της χώρας μας, τις επιθέσεις φανατικών ορθόδοξων χριστιανών εναντίον των συντελεστών της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Jesus Christ Superstar», ενός έργου που παίζεται εδώ και πάνω από 45 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Οι επιθέσεις αυτές μάλιστα, ήρθαν έπειτα από την καταστροφή από τους ίδιους κύκλους, ενός έργου τέχνης, αμφιλεγόμενης ωστόσο αισθητικής, στο Φάληρο.

Εμφανέστατο είναι ότι αυτοί οι ποικιλοτρόπως βιαιοπραγούντες φανατικοί, επιθυμούν την ανάφλεξη θρησκευτικού πολέμου, αφού αργά ή γρήγορα φανατικοί από άλλες θρησκείες, λ.χ. ισλαμιστές, θα θεωρήσουν πως ο τόπος προσφέρεται για ατιμωρητί επιθέσεις κατά παντός ανθρώπου, ομάδας ανθρώπων, συμβόλου, εκδήλωσης ή χώρου δε πληροί τις κατ? αυτούς προδιαγραφές του δικαιουμένου να μην κακοποιηθεί.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι βιαιότητες αυτές ουδέποτε καταδικάστηκαν από την επίσημη Εκκλησία, αλλά αντιθέτως αρκετοί μητροπολίτες (Σεραφείμ Μεντζελόπουλος, Αμβρόσιος Λενής κ.λπ.) έσπευσαν να τις επικροτήσουν.

Φαντασθείτε ότι σε μια ανάλογη ακραία εκδήλωση τα άτομα αυτά, λαμβάνοντας την σχετική άνωθεν εντολή, θα μπορούσαν να εισβάλουν με βαριοπούλες στα Μουσεία μας για να καταστρέψουν τα «σατανιασμένα» όπως αρέσκονται να λένε αγάλματα «προκειμένου να διώξουν τα δαιμόνια» (sic), ή να διακόψουν μια θεατρική παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, ξυλοκοπώντας τους συντελεστές της παράστασης, γιατί δεν θα συμφωνούσαν με το περιεχόμενο ή την αισθητική της παράστασης.

Η ήδη κακή διεθνής εικόνα της πατρίδας μας επιδεινώνεται, καθώς η χώρα διασύρεται ακόμα περισσότερο ανά την υφήλιο, ως καθυστερημένη και μη ευνομούμενη. Ως μια χώρα που δεν προστατεύει επαρκώς την δημόσια τάξη και την ελευθερία έκφρασης, ως μια χώρα που επιτρέπει σε μειοψηφίες «πολιτικών» εξτρεμιστών και ψυχικά διαταραγμένων θρησκόληπτων να δρουν ανενόχλητοι και να ασκούν βία σε συνανθρώπους τους, που απλώς δεν συμμερίζονται τις «πολιτικές» ιδεοληψίες τους ή τα θρησκευτικά παραληρήματά τους.

Με τιμή

(ακολουθεί υπογραφή)

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου