ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Οι πεινασμένοι μετανάστες και οι πεινασμένοι (πλέον) Ελληνες

Πέραν, των συγκεκριμένων τεραστίων οικονομικών προβλημάτων, που σε κάθε περίπτωση, καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κοινωνία, έχετε αναλογισθεί τι πρόκειται να γίνει με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των, από κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρευσάντων στην χώρα μας πεινασμένων ανθρώπων με το όνειρο  μιας καλύτερης ζωής; Έχετε αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι πεινώντες και διψώντες του κόσμου  τούτου, δεν υπάρχει περίπτωσις να βρίσκουν, πλέον, εργασία, σε οποιοδήποτε τομέα; Η Οικοδομή βούλιαξε, τα εργοστάσια – όσα έχουν δηλαδή απομείνει – αγκομαχούν,  η Βιοτεχνία ρήμαξε και οι περιπτώσεις απασχολήσεώς τους σε αγροτικές εργασίες ελαχιστοποιούνται.
Θα σας πω εγώ τι θα συμβεί: Μη έχοντας οι άνθρωποι αυτοί εργασία – εδώ οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα βρίσκουν – θα αντιμετωπίσουν οξύτατο πρόβλημα επιβίωσης. Θα πεινάσουν κυριολεκτικώς. Ηδη  το πρόβλημα έχει εμφανιστεί έντονο καθώς σε όλους τους δρόμους της Αθήνας και όλων των πόλεων και των χωριών της χώρας, η επαιτεία δίνει και παίρνει.  Αλλά ποιον να πρωτοβοηθήσουν οι δύστυχοι Ελληνες; Αφού πλείστοι όσοι εξ ημών και υμών αντιμετωπίζουν οξύτατο το δικό τους πρόβλημα επιβίωσης.
Θεωρώ απολύτως βέβαιον ότι αυτοί  οι αναρίθμητοι  πειναλέοι συνάνθρωποι μας μη έχοντας άλλη λύση, θα αρχίσουν να κλέβουν όποιον βρουν μπροστά τους, όποιο σπίτι ή μαγαζί συναντήσουν στο δρόμο τους. Όσοι δηλαδή εξ αυτών δεν έχουν ήδη αρχίσει να πράττουν τούτο.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ
Το μουσείο της Περγάμου στην Γερμανία γεμάτο με αρχαιοελληνικά εκθέματα

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί Ελληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις € ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις € Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ !!!

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20071215/thumbs/papask_494x320.jpg                                                                                                                                                                                       1) Μην βαπτίζετε τα παιδιά σας !!Έτσι αποφεύγεται η οποιαδήποτε επαφή με τον υποψήφιο παιδεραστή!!2)Μην στέλνετε τα παιδιά σας στο Κατηχητικό γιατί υπάρχει κίνδυνος βιασμού τους!3)Ελέγχετε τις παρέες του, πιθανή συναναστροφή του με παπαδοπαίδι είναι ύποπτη!!3)Μην το στέλνετε στην εκκλησία γιατί όλο και κάποιος ρασοφόρος παιδεραστής θα είναι εκεί!!4)Μην το αφήσετε ποτε να φιλήσει  χέρι "ιερέα", από το χέρι ξεκινάνε όλα!!5)Να θεωρείται ύποπτη η συμπεριφορά του όταν σας κάνει ερωτήσεις γύρω  από τον τρόπο ζωής των μοναχών στα μοναστήρια!!

Καθηγητής Melvin-Jones: “Οι Σκοπιανοί κλέβουν την ιστορία άλλων λαών”


Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στους φοιτητές με θέμα: ‘Η σημασία της ιστορικής αλήθειας και το Μακεδονικό Ζήτημα’, ο καθηγητής Ιστορίας και Κλασικής Αρχαιότητας, του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, John Mellvin-Jones, δήλωσε ότι οι Σλάβοι της πΓΔΜ, είναι ένα παράδειγμα ενός λαού που κλέβει ξένη προς αυτούς Ιστορία. «Γνώρισα έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ανθρώπων από την πΓΔΜ στο Περθ. Είναι καλοί πολίτες, εργάζονται σκληρά για να ζήσουν.

Προσοχή Ελληνίδες!

Παρακαλείσθε να μην φοράτε τα ξέκωλα σας σε κοινή θέα διότι πράττετε μέγιστο αμάρτημα. Κολάζετε τους οφθαλμούς των αγαθών και ανυποψίαστων ανδρών με αποτέλεσμα την πτώση της ψυχής τους στα σατανικά τάρταρα. Όπως καταλαβαίνετε η δική σας ψυχή θα πάει πρώτη στον απόπατο ως ηθικός αυτουργός πρωταρχικής αμαρτίας. Επιστώ λοιπόν την προσοχή σας.

PC problems?

H λύση που όλοι περιμένατε.
Αγγελος κυρίου compu-προστατης!
Απλώνει τα φτερά της πάνω από τον υπολογιστή σας και τον προστατεύει από όλα τα σατανικά πράματα που μπορεί να τον προσβάλουν! Παράλληλα φωσφορίζει στο σκοτάδι και τρομάζει και τα αληθινά δαιμόνια που κάθε βράδυ θέλουν να σας κλέψουν την ψυχή.
Προστατευτείτε!

Η χριστιανική παράνοια δεν έχει όριο

Να ζήσω χωρίς ευλογία; Καταραμένος και κατατρεγμένος όπως οι αμαρτωλοί πρωτόπλαστοι; Ανήκουστο!

"Οι γάμοι από έρωτα δεν είναι ευλογημένοι γι'αυτό συνηθως διαλύονται.
Οι γάμοι από προξενιό είναι ευλογημένοι γι'αυτο συνήθως κρατάνε και πετυχαίνουν.
Δεν το ξέρουν αυτό πολλοί και είναι καιρός να το μάθουν γιατί είναι πολύ σοβαρό.
Συμβουλευτείτε ψυχολόγο ή ιερέα."

Δημοσιογράφος απελύθη για ένα τραγούδι!! ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΟΥ???ΣΑΤΙΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!!Διαβάστε παρακάτω ποιος ήταν ο ανθέλληνας άθλιος Βασίλης!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic5iJyO9YEGedG1QGAv-RFEsIjX2ETL_mm4ibc_XEMCd5FG76B-i55SDTi0pTSRMOt7a65ntAb9Bde7uNwfyM-0hOQb139MRxV1HMEHAn9j1G6M562ofvHS9Fgr6q6t3VFWRjPkwbYdDbI/s1600/Censorship_anemone.jpg





Νίκος Γεωργιάδης




Εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων και με προσωπική εντολή του συνιδιοκτήτη του σταθμού ΒΗΜΑ 99,5 κ. Ρέστη, απελύθη ο συνάδελφος Κώστας Γιαννακίδης, επειδή κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «έπαιξε» ένα κομμάτι, το οποίο σατιρίζει και σαρκάζει τα γνωστά χαριτωμένα άσματα περί Άη Βασίλη κλπ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΤΟΥΡΚΟΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??Ο "ΙΕΡΕΑΣ¨ ΠΑΠΑ-ΑΝΘΗΣ!!

Τώρα εξηγείται το μίσος του για τους Έλληνες και τον Αρχαίο πολιτισμό!!Να τον χαίρεστε χριστιανοί τον Τουρκαλά ψευτοάγιο!!

Τι ξεστόμισε ο παπα - Άνθης (πρόεδρος της Επιτροπής (Λαθρο-) Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας) ανήμερα του Αγίου Νικολάου στον επίσημο Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας; Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του για να μη λέτε ότι τον παρερμήνευσα ...;
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΑΝΘΗΣ:
«Μη ξεχνάμε πού είναι τα Μύρα της Λυκίας ...; Στην Τουρκία είναι η πόλη αυτή. Ως εκ τούτου, λοιπόν, κι Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά ήταν όμως άνθρωπος του Χριστού»!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε τις 10 πιο σέξυ συντρόφους ποδοσφαιριστών για το 2010!

1. 1. Σιλβί φαν ντερ Φάαρτ (Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ - Τότεναμ)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Ημίγυμνοι ακροβάτες για τα μάτια του Πάπα!!!ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΥΓΡΑΝΘΗΚΑΝ!!


Ημίγυμνοι ακροβάτες για τα μάτια του Πάπα










Ένα μικρό σοκ έπαθε ο Πάπας Βενέδικτος 16ος, όταν ακροβάτες εμφανίστηκαν ημίγυμνοι μπροστά του και εκτέλεσαν το εντυπωσιακό νούμερό τους.

Αρχικά, ο Βενέδικτος τα «χρειάστηκε», ενώ οι καλόγριες που βρίσκονταν στον χώρο άρχισαν να προσεύχονται να φύγει μακριά ο πειρασμός αν και στο τέλος χειροκρότησαν τα σέξι παλικάρια που φορούσαν μόνο τα λευκά παντελονάκια τους!Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του αν και στο τέλος σύμφωνα με το άρθρο οι καλόγριες ένιωσαν κάτι περίεργο ,


ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Περιμένοντας την εξέγερση Αδειάζουν με "τρόπο" τα πολύτιμα αντικείμενα της βουλής....

Προσθήκη λεζάντας
Φωτογραφίες τραβηγμένες απο τους διαδρόμους της βουλής . 
Η απορία μας είναι γατί στα περισσότερα επιτοίχια σταντ έχυν αφαιρεθεί οι πίνακες απο τη Συλλογή της βουλής των Ελλήνων και είναι τελείως κενά όπως στην κάτω φωτογραφία .  το ενδεχόμενο  ότι σιγά σιγά αδειάζουν τα πολύτιμα αντικείμενα της βουλής γιατί βλεπουν ότι οι μέρες που θα κάνει ντου ο κόσμος και θα μπει μέσα να τους κάψει όλους δεν αργεί ...και όχι μόνο δεν αργεί αλλά είναι και το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα καφενεία και τους χώρους δουλειάς ...
Πιθανό επίσης είναι (επειδή μας έχουνε μάθει σε λαμογιές κάποιο συνεργείο να έχει αναλάβει τη συντήρησή τους (έναντι υψηλής αμοιβής εξάλλου) και οι πίνακες που λειπουν να είναι προς συντήρηση .....ψάχνοντας όμως στην ιστοσελίδα της βουλής και στις δαπάνες του κτιρίου δεν βρήκαμε κάτι σχετικό .... Τι να υποθέσουμε ; 
Το καθεστώς άρχισε να τα μαζεύει ;....

Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καλείται να διαψεύσει τις πληροφορίες και να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα αυτό

Πληροφορίες που έρχονται από πολλές μεριές, και κυρίως από το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων το οποίο δεν έχει λόγους να φοβάται, μας λένε ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά. Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλάν για ...την, σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους.......

κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη. Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών συμμοριών που εδρεύουν στο κοινοβούλιο, ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους κανίβαλους μισθοφόρους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΥΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Ουσία σε σαμπουάν μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα.

Της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ

Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια
χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε
καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.
Πρόκειται για τη χημική ουσία methylisothiazolinone (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα
ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες χειρός,
σαμπουάν, βαφές μαλλιών κι άλλα καλλυντικά (για να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό
διάστημα χωρίς να αναπτύσσονται βακτήρια) ενώ ανάμεσα στα άλλα χρησιμοποιείται σε
εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων, κόλλας, καθώς και σε βιομηχανικά συστήματα ψύξης
νερού για να σκοτώνει τα μικρόβια.
Στο Πίτσμπουργκ
Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μελέτης παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ο
καθηγητής Νευροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, Elias
Aizenman, στο ετήσιο συνέδριο της αμερικανικής εταιρείας Κυτταρικής Βιολογίας που
πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον.
Σε προηγούμενα πειράματα είχε βρεθεί ότι η χημική αυτή ουσία μπορεί να προκαλέσει
ερεθισμό σε ευαίσθητα άτομα, καψίματα στο δέρμα και δερματίτιδα, όμως ο Aizenman μάς
δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ότι δεν μπόρεσε να βρει καμιά
πληροφορία σχετικά με τις επιπτώσεις της χημικής αυτής ουσίας στην ανάπτυξη των
νευρικών κυττάρων. «Μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει τέτοιου είδους πειράματα με το ΜΙΤ».

Οι Σταυροφόροι των Εβραίων στην Ευρώπη και η υποκινούμενη σύγκρουση Χριστιανών και Μουσουλμάνων !


Ο λόγος για την "English Defence League"(Αγγλικός Αμυντικός Συνασπισμός), μια οργάνωση που στρέφεται όπως λέει η ίδια εναντίον του νόμου της εξάπλωσης τους Ισλαμισμού, του νόμου της Σαρία και του ισλαμικού εξτρεμισμού στην Αγγλία.

Τα κανάλια και τα κατεστημένα κόμματα τους αποκαλούν "ακροδεξιούς". Κάποιος μπορεί να πίστευε οτι είναι Αγγλοι πατριώτες που μάχονται ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό που εδω και δεκαετίες μαστίζει την Βρετανία.

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ * Για την απέχθεια προς τα γένια ή «Μισοπώγων» *** Κατά Χριστιανών

Η Αμερικανική Βουλή αναγνωρίζει την Μάχη του Μαραθώνα ως μια από τις σημαντικότερες της Ιστορίας…


Η Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το Ψήφισμα 1704, που είχε υποβάλει τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Δημοκρατικός νομοθέτης James McGovern από την Πολιτεία Μασαχουσέτη, με το οποίο αναγνωρίζεται ότι οι Αθηναίοι πολεμιστές, που αγωνίστηκαν στον Μαραθώνα το 490 ΠΧ, κατατρόπωσαν τον αριθμητικά ισχυρότερο ξένο εισβολέα που τους επιτέθηκε και πως η νίκη τους εκείνη συνέβαλε στο να συνεχιστεί η ανάπτυξη του καινούργιου τότε συστήματος διακυβέρνησης που ονομάστηκε «δημοκρατία», στις βασικές αρχές του οποίου και στηρίχτηκε αιώνες αργότερα η ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το μέτρο κηδεμόνευαν 44 συνολικά νομοθέτες και από τα δύο κόμματα, πρωτοστατούντων των συμπροέδρων της κοινοβουλευτικής ομάδας προώθησης Ελληνικών θεμάτων στο Κογκρέσο, βουλευτών Gus Bilirakis, Ρεπουμπλικανού από την Φλόριντα, και Carolyn Maloney, Δημοκρατικής από την Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και των ελληνικής καταγωγής βουλευτών John Sarbanes, από την Πολιτεία Μαίρυλαντ, Zack Space, από την Πολιτεία Οχάιο, Niki Tsongas, από την Πολιτεία Μασαχουσέτη και Dina Titus, από την Πολιτεία Νεβάδα.

Μέγας Βασίλειος: Ο Ανθέλληνας Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας

Μέγας Βασίλειος: Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας:

Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντας με ορθάνοιχτα στόμα τον Ισραήλ . Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ.Ησαϊας Θ’11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων .

Βασίλειος Καισαρείας ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑ 9.230.8

Προσταγή, μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων &. τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν . Έτσι και ( των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν

Βασίλειος ο Μέγας ή Αϊ Βασίλης (330 379 μ.χ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ 7.196.3

Μισάνθρωπο Στρατηγική βρίσκουμε ολοφάνερα στην Παλαιά και Νέα Διαθήκη! Παραθέτω αποσπάσματα πού αποδεικνύουν την δολερή αυτή πρόσοψη του Εβραίο-Χριστιανισμού!

Πόλεμος
_____1 Samuel 15:3 «Τώρα πήγαινε και πρόσβαλε[πλήξε, χτύπησε] την Amalek, και ολοσχερώς κατέστρεψε ότι έχουνε[τά πάντα], και μην αφήσεις κανέναν να ξεφύγει-αλλά σκότωσε[δολοφόνησε] και τά δύο, άνδρα και γυναίκα, βρέφος και νεογνό, βόδι και πρόβατο, καμήλα και γαϊδούρι».

Πόλεμος
_____Numbers 31:7 «Πολέμησαν εναντίων της Midian, έτσι όπως ο Θεός διέταξε τον Μωϋσή, και σκοτώσανε τους πάντες».

Πόλεμος
Joshua 6:20-21[/b] «Όταν οι άνθρωποι ακούσανε τον ήχο των τρουμπετών, αρχίσανε να φωνάζουνε με όλη τους την δύναμη. Ξαφνικά, τά τείχη της Jericho[της Ιεριχώ] πέσανε, και οι Ισραηλίτες όρμισαν αμέσως μέσα στην πόλη [Ιεριχώ] και την κυρίεψαν. Καταστρέψανε ολοσχερώς τά πάντα εις αυτήν-άνδρες και γυναίκες, νέους και γέρους, κτήνη, πρόβατα, γαϊδούρια-τά πάντα».

Η μυθολογία του χρέους...

http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=309749&format=.jpg

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ?? ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!!


Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο ιουδαιοχριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία …ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο …χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα …χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι…

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του ιουδαιοχριστιανισμού. Γι’ αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι’ αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:

Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τον Ιερωνυμο κτυπάει τον …Ελληνισμό(!!).

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!! Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!


Δίνουν 2,5 εκατ. ευρώ στο Άγιο Όρος!













 Δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες αυτές οι δαπάνες. Έπειτα από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε να δοθούν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους «ως ετήσια χορηγία του Δημοσίου για το οικονομικό έτος 2010»!
Έχουν μεγάλη πλάκα ...; Εσύ Έλληνα φορολογούμενε σφίξε το ζωνάρι σου! Και αν δεν αντέχεις, πήγαινε να μονάσεις στο Άγιο Όρος.

Εβραίο αντιδήμαρχο ...επι των οικονομικών διόρισε ο Μπουτάρης


Οι δήθεν αριστεροί τύπου Μπουτάρη, αυτοί με τη δεξιά τσέπη, για να δείξουν ότι είναι αριστεροί, καταφεύγουν συνήθως σε επίδειξη. Επίδειξη που δεν αφορά βέβαια την ουσία, ούτε αυτό που πιστεύουν, αλλά απλά για να κάνουν το κομμάτι τους. Παίρνουμε δηλαδή έναν μαύρο, έναν ομοφυλόφιλο, έναν Εβραίο κι έναν μουσουλμάνο, και γινόμαστε αυτόματα προοδευτικοί!Χωρίς φυσικά να ενδιαφερόμαστε πραγματικά γι'αυτούς. Θυμάστε την ταλαίπωρη που πήρε ο Τσίπρας μαζί του στο Προεδρικό μέγαρο, για να μας δείξει πόσο ρατσιστής κατά των Ελλήνων είναι. Αυτή τη φορά επίδειξη προοδευτισμού έκανε ο Μπουτάρης, τοποθετώντας τον κ. Χασδάι Καπόν, αντιδήμαρχο Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση:-)

5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας...θα πάθετε πλάκα!!!

Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα…
TEST 1
Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά.
Μερικές μέρες αργότερα η…
νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..
Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

το εξώφυλλο του Βήματος μετά από 3 χρόνια

Οι «Τσάμηδες» προκαλούν και πάλι! Θέλουν να γιορτάσουν στην Ηγουμενίτσα «Ημέρα Γενοκτονίας»!

Οι Τσάμηδες προκαλούν και πάλι. Εκπρόσωποί τους δήλωσαν την απόφασή τους να εορτάσουν το 2011 την «Ημέρα Γενοκτονίας των Τσάμηδων» στην Ηγουμενίτσα (!), αφού θα μπορούν να μετακινούνται χωρίς «βίζα».

Ανεξάρτητα από το αν το πραγματοποιήσουν ή όχι, σημασία έχει το γεγονός ότι «ξύνουν» πληγές. Και φανερώνουν την πρόθεσή τους να μην σταματήσουν τις εντελώς αβάσιμες διεκδικήσεις τους. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η «Ημέρα Γενοκτονίας των Τσάμηδων»

Η προδοσία των σπουδασμένων.

Ο Κλεισθένης γράφει

Η Ελλάδα μετά το ’50 καταστραμμένη απ’ τον πόλεμο, την κατοχή (των Γερμανών μην το ξεχνάμε) και τον εμφύλιο έσφιξε τα δόντια, δούλεψε, έκανε το «σκατό» της  παξιμάδι, στάθηκε στα πόδια της και αποφάσισε να σπουδάσει τα παιδιά της, δεν μιλάω για τους έχοντες, αυτοί πάντα σπούδαζαν τα παιδιά τους και μας τα φόρτωναν στο σβέρκο, μιλάω για τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες, που με πολλούς κόπους και θυσίες έστελναν τα παιδιά τους να μορφωθούν, να σπουδάσουν. Πράγματι τα παιδιά σπούδασαν, μορφώθηκαν και τα επακόλουθα δυστυχώς δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Οι φουρνιές των σπουδασμένων αντί να σταθούν συμπαραστάτες και αρωγοί του φτωχού και ταλαιπωρημένου λαού, καβάλησαν το καλάμι της εξουσίας,

Το νέο εκκλησιαστικό ''δόγμα'': Δώστε ''τσόντα'' στους πιστούς


O επίσκοπος Απαμείας Βικέντιος, ''βοηθός (επίσημα) του οικουμενικού Θρόνου'' και πρώην προ-ηγούμενος στη Μονή Χρυσοβαλάντου, είναι η ''πρώτη φίρμα'' στη Νέα Υόρκη, με τις ροζ πικάντικες αποκαλύψεις του, περί ''τακτοποίησης'' και του αδελφού του από μητροπολίτη κ.ά... Λαμπρά Χριστού-γεννα, ''οι πιστοί αγάλλονται, χαίρει η Ομογένεια όλη''... Μία ακόμα ''μεγάλη επιτυχία'' της ''ημερήσιας γεροντοκόρης'' Νέας Υόρκης -έχει περίπου την ηλικία του Μητσοτάκη- η οποία το 'ριξε στο ''εκκλησιαστικό πορνό'', με την ελπίδα ν' αυξήσει την κυκλοφορία της από 3.500 σε 4.000 φύλλα... Η Τζούλια ετοιμάζεται να γυρίσει το επόμενο hot DVD σε μοναστήρι, στο γκέττο της Αστόριας, με τίτλο ''Θου κύριε Ικονίου''... Κύκλοι προσκείμενοι στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής: ''Θέλημα Κυρίου να δοξαστεί η Εκκλησία μας. Ο αρχιεπίσκοπός μας προσεύχεται και αναπέμπει δεήσεις γιά το θαύμα''... Απείρου κάλους ''ξεκατινιάσματα'', παρά την απόφαση της Συνόδου του Πατριαρχείου, την οποίαν ο επίσκοπος Aπαμείας Βικέντιος, την έγραψε στα ''άγια'' @@ του...
''Σκάνδαλα'' πριν 20 και 30 χρόνια, βγαίνουν τώρα ''ξαφνικά'' στην επιφάνεια.
Ρεσιτάλ πορνό από την ''ημερήσια γεροντοκόρη'' Αστόριας, που εξαιτίας ηλικίας και αγαμίας, το 'φχαριστιέται... (Εδώ το δημοσίευμα της ''ημερήσιας γεροντοκόρης'')

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΟΚ!!! ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....


Και οι λάθρο στη διαδήλωση κατά της οικονομικής και αντεργατικής πολιτικής του Γιωργάκη!!!! Τι ζητάνε τώρα αυτοί; Όλα τσάμπα τα έχουν. Το ΠΑΣΟΚ αρπάζει τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων και εργαζομένων για να τα δίνει στους λάθρο ως γνωστόν. Εφορία δεν πληρώνουν, ιατρική περίθαλψη δεν πληρώνουν, επιδόματα ενοικίου, ΟΑΕΔ και παράνομες συντάξεις τους πληρώνουν, λαθρεμπόριο, παρεμπόριο, ναρκοεμπόριο, πορνοεμπόριο όλα αφορολόγητα τα έχουν, τι ζητάνε τώρα πάλι; Από την άλλη καλά να πάθουν οι Πασόκοι που όλους αυτούς τους έκαναν παπανδρεοέλληνες. Από αυτούς θα τη βρουν....

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Και έλεγα τι μου θυμίζει;




ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

Διαβάστε το λοιπόν με προσοχή και βάλτε στην θέση αυτού του ανθρώπου τον εαυτό σας

Θέλω πίσω το σπίτι μου και όλα όσα μου ανήκουν.
Θέλω πίσω την βιοτεχνία μου, που μου την...
έκλεισαν οι Κινέζοι
μετά από υπογραφή Σημίτη για εισαγωγές από Κίνα ειδών που εγώ και τόσοι άλλοι παράγουμε εδώ και χρόνια...
και μάλιστα είδη κλάσεις ανώτερα ποιοτικότερα και ανθεκτικότερα.

Θέλω πίσω την υγεία μου, που την έχασα από το καθημερινό άγχος αν θα καταφέρω μέσα στη βιοπάλη να βγάλω τα προς το ζειν για την οικογένεια μου επειδή ΟΛΑ μου τα παίρνουν η ΔΕΗ, το ΤΕΒΕ, η ΕΥΔΑΠ, η τηλεφωνία και οι τράπεζες αφού ΤΕΛΙΚΑ αναγκάστηκα να βγάλω κάρτες για να ζήσουμε εγώ και η οικογένειά μου ενώ πριν δεν χρωστούσαμε σε κανένα και βάζαμε και κάτι στην άκρη για μια ώρα ανάγκης.

Η επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη

«Τις έφαγε» ο Κωστής Χατζηδάκης


«Τις έφαγε» ο Κωστής Χατζηδάκης

Ένταση δημιουργήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, προπηλακίστηκε από διαδηλωτές, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ..

Χρειάστηκε να τον φυγαδεύσει μια διμοιρία αστυνομικών, για να τον γλυτώσει από το πλήθος.

ΔΣΑ:"Εκχωρήσαμε κυριαρχικά δικαιώματα στους δανειστές.Έκνομη η σύμβαση"!

Την απάλειψη των όρων που θίγουν κυριαρχικά μας δικαιώματα από το Μνημόνιο Δανειακής Σύμβασης που έχουμε υπογράψει απαιτεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του !
Στο κείμενο που υπογράφει ο.....
πρόεδρος Δημήτρης Παξινός αναγέρεται ότι «με το άρθρο 14 παρ.5 της σύμβασης η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.Τέτοιος πρωτόγνωρος όρος δεν συναντάται ούτε στις αποικιοκρατικές συμβάσεις.Πρόκειται για όρο ο οποίος παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή σεβασμού της κυριαρχίας του κράτους,απειλέι ,θέτει σε κίνδυνο και προσβάλλει στον πυρήνα τους τα κυριαρχικά δικαιώματα,την ίδια την κυριαρχία και την υπόσταση της χώρας».
Το πιο φοβέρο σύμφωνα με τον ΔΣΑ είναι «ότι οι Δανειστές ,όλοι μαζί ή με συμφωνία όλων ,μπορούν να μεταβιβάσουν σε τρίτη χώρα τα δικαιώματά τους από τη Σύμβαση'!
Ο ΔΣΑ, επισημαίνει με έμφαση ότι η δανειακή σύμβαση είναι έκνομη!

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΙΚΟΣ:ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyAen4aV7hNgiJq5fMCnSvcpcF_k5zDszIKBgl7uf-wb-xE-hW_9csmGLh5A41rsOXnKK8JCIz4NIVWVUH2IbFPNFsMukce6zU6KbQBY8Emw6jbMaaDoyKft6eBzkPZtgUOw2NakOQW00/s1600/ISOKRATIS.jpgΜΟΝΗ ΛΥΣΗ  Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ   ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΕΣ !!ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!!                                                                                                                                                                    Μτφρ. Σ. Τζουμελέας. 1949. Ισοκράτους Αρεοπαγιτικός, Περί Ειρήνης. Αρχαίον κείμενον, εισαγωγή, μετάφρασις, σημειώσεις. Αθήνα: Πάπυρος.

Οι διοικούντες δηλαδή (Σόλων και Κλεισθένης) κατ' εκείνον τον χρόνον την πόλιν, δεν ίδρυσαν πολίτευμα ονομαζόμενον μεν δι' ονόματος κοινοτάτου και ωραιοτάτου, μη φαινόμενον δε εις την εφαρμογήν τοιούτον εις τους ζώντας κατ' αυτό, ουδέ ίδρυσαν τοιούτον πολίτευμα το οποίον κατά τέτοιον τρόπον εξεπαίδευε τους πολίτας, ώστε να θεωρούν την μεν ακολασίαν δημοκρατίαν, την δε παρανομίαν ελευθερίαν, την αυθάδειαν ισονομίαν, ευτυχίαν δε την άδειαν του να πράττη καθένας ταύτα, αλλ' ίδρυσαν πολίτευμα το οποίον με το να μισή και να τιμωρή τους τοιούτους έκαμνεν όλους τους πολίτας καλυτέρους και σωφρονεστέρους. Πάρα πολύ δε εβοήθησεν αυτούς εις την καλήν διοίκησιν της πόλεως, διότι ενώ εθεωρούντο ότι υπάρχουν δύο ισότητες, και η μία αποδίδει το ίσον εις όλους, η δε άλλη το πρέπον εις έκαστον, δεν ηγνόουν την χρησιμωτέραν ισότητα, αλλ' απεδοκίμαζον την ισότητα εκείνην, η οποία έκρινε αξίους των 

ΠΡΟΣΟΧΗ!Ο ξεσηκωμός προς κάθε εξουσία απαγορεύεται με εντολή του χριστιανικού θεού!!!


Ρωμαίοι – 13:1-7 « Όλοι πρέπει να υποτάσσεστε εις τις διοικητικές δυνάμεις, διότι δεν υπάρχει διοίκηση/εξουσία εκτός από αυτήν πού ο Θεός έχει αναγνωρίσει/ιδρύσει. Η εξουσία παρούσα έχει ιδρυθεί από τον Θεό. Επομένως, οποιοσδήποτε επαναστατεί εναντίων της εξουσίας επαναστατεί εναντίων αυτό το οποίον ο Θεός έχει θεσπίσει, και αυτοί πού πράττουν έτσι θα φέρουν την κρίση/εκδίκηση στους εαυτούς τους. Διότι οι εξουσιαστές, δεν επιφέρουν τρομοκρατία εις αυτούς πού πράττουν ορθά, αλλά εις αυτούς πού πράττουν ένοχα. Θέλετε να είσαστε ελεύθεροι από τον φόβο του εξουσιαστή; Τότε να κάνετε αυτό πού είναι σωστό και αυτός θα σας επαινέσει. Διότι αυτός[ο εξουσιαστής], είναι δούλος/υπηρέτης Θεού για το καλό σας. Εάν όμως πράξετε σφάλμα, να φοβάστε, διότι αυτός[ο εξουσιαστής]δεν κρατάει το σπαθί χωρίς λόγο. [Ο εξουσιαστής] Είναι του Θεού υπηρέτης, αντιπρόσωπος της οργής[του Θεού] για να φέρει την τιμωρία εις τον ένοχο/αμαρτάνοντα.

Ο Θεός = Φόβος! και η Τυραννία = Φόβος! επομένως Ο Θεός = Τυραννία! Μετα φόβου Θεού.


Ο Θεός ΦόβοςΈξοδος- 20:20 «Ο Μωϋσής τους είπε, ‘Μην φοβάστε. Ο θεός ήλθε να σας δοκιμάσει, έτσι ώστε ο φόβος για τον Θεό να σας παρεμποδίσει από το να αμαρτάνετε.»

Ο Θεός Φόβος
Δευτερονόμιο- 6:24 « Ο Κύριος μας διατάσσει να τον υπακούμε εις όλα του τά θεσπίσματα και να τον φοβόμαστε τον Κύριο τον Θεό μας…»

Ο Θεός ΦόβοςΔευτερονόμιο-10:12 « Και τώρα, Ω Ισραήλ, τι ζητάει από εσάς ο Κύριος ο Θεός σας παρά να φοβάστε τον Κύριο τον Θεό σας, να τον ακολουθήσετε σε ότι σας ζητάει, να τον αγαπάτε, να τον υπηρετείτε τον Κύριο τον Θεό σας με όλη σας την καρδιά και με όλη σας την ψυχή.»

Ο Θεός Φόβος! Να και η Εξουσία του Μεγάλου Αδελφού!
Δευτερονόμιο – 10:20 «Να φοβάσαι τον Κύριο τον Θεό σου και να τον υπηρετείς.»

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τρίζουν τα... κόκκαλα των Σαλαμινομάχων


του Κώστα Χαρδαβέλλα
Θυσία στους Κινέζους επενδυτές της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά γίνεται η ιστορική περιοχή, όπου έγινε η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Οι τάφοι των Σαλαμινομάχων και ο βυθός, όπου βρίσκονται ακόμα υπολείμματα των αρχαίων πλοίων της ιστορικής ναυμαχίας θα μετατραπούν σε προβλήτες και θα χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των κινέζικων πλοίων, που θα περνάνε από την Ελλάδα.
Στη συμφωνία, που υπέγραψαν με τον ΟΛΠ οι Κινέζοι της COSCO το ξεκαθαρίζουν ρητά: «Μην μας δημιουργείται προβλήματα με ιστορικούς χώρους κ.λ.π. σε περιοχές που θα χρησιμοποιούνται για καθαρισμό και αμμοβολές των πλοίων μας».

ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !!Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!!

ew
ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !!Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΔΟΚΙΜ
Βίντεο από την Μαρία Σολωμού σε μαγαζί όπου δοκιμάζει εσώρουχα!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !!

Έβαλε φωτιά να καεί έξω από το Μαξίμου!!ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!


Ένας άνδρας πριν από λίγο επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που τον οδηγήσαν στην ενέργεια αυτή παρά μόνο ότι κρατείται

Πότε θα νιώσουμε ότι αλλάζει η Ελλάδα;;;

Εν αρχής, αδιαμφισβήτητα, αναντίρρητα και αδιαπραγμάτευτα : Π Ο Τ E (τόνος στο Ε)..!!



Πάμε να δούμε πότε θα μπορούσε να δείξει δημάδια έστω κάποιας αλλαγής :

1) Οταν θα έμπαιναν Τσοχατζόπουλος, Βερελής, Βοσκόπουλος και λοιποί φοροδιαφεύγοντες
στη φυλακή μετά τη δήμευση των περιουσιών τους.


2) Οταν οι γιατροί δημοσίων νοσοκομείων θα κατέγγελναν όλες τις προσπάθειες ενεχειρίασης
"φακέλου" από πολίτες αλλά και τις επιταγές & άλλα δώρα που παίρνουν από τις φαρμακευτικές
για να προωθούν τα φάρμακά τους σωρηδόν και ανευ αιτίας σε ανυπεράσπιστους και αδαείς
3) Οταν οι κηπουροί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί και λοιπές ειδικότητες των Δήμων
θα αφηναν ολημερίς το youtube, youporn και facebook και θα έβγαιναν στους δρόμους να
κάνουν τη δουλειά τους

ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ "ΒΟΜΒΕΣ" ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!



Κινούμενη «βόμβα» για την Αθήνα, αλλά και για πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας αποτελούν πλέον οι οικονομικοί μετανάστες. Μετά από έρευνα σοκ της ΜΚΟ Εργοερευνιτικής και του ινστιτούτου έρευνας νοσημάτων θώρακος επισημαίνεται ότι ένας στους τρεις αλλοδαπούς που βρέθηκαν θετικοί στην φυματίωση δεν πήγαν ποτέ πάλι για επανέλεγχο ως όφειλαν, φοβούμενοι ότι θα απελαθούν και θα γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους.

Η έρευνα αυτή ξεκίνησε το 2000 και ολοκληρώθηκε το 2009. Εξετάστηκαν 86.618 λαθρομετανάστες εκ των οποίων οι 122 βρέθηκαν φυματικοί και ένα ποσοστό 33,6% από αυτούς δεν πήγε για επανεξέταση με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους, στα λεωφορεία αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Κάνουν ...φράγμα σε αρχαία ελληνική πόλη οι Τούρκοι!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Με τόνους άμμου θάφτηκε η αρχαία ελληνιστική πόλη των Αλλιανών, στην Πέργαμο.


Τις επόμενες μέρες όλη η περιοχή αναμένεται να πλημμυρίσει από νερά προκειμένου να κατασκευαστεί το φράγμα που σχεδιάζει η τουρκική κυβέρνηση. Όμως ακόμα και την ύστατη στιγμή τούρκοι πολίτες προσπαθούν να σταματήσουν αυτή την ιστορική καταστροφή. .

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ 902 ΚΑΙ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ “ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ” ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: «Επιλογή μας είναι να μην κλείσουν εταιρείες και να σώσουμε θέσεις εργασίας γιατί ήδη υπάρχει εργασιακός μεσαίωνας» είπε ο πρωθυπουργός και επιτέθηκε στο ΚΚΕ λέγοντας ότι ενώ μιλά για απολύσεις, ο Περισσός έχει προχωρήσει σε περικοπές και απολύσεις στις επιχειρήσεις του, την «Τυποεκδοτική» και τον «902».

Ντόρα-Βαρθολομαίος: συναγωνισμός τουρκοφιλίας

Κάθε μέρα που περνάει, επιβεβαιώνονται ποικιλοτρόπως τα ρεπορτάζ του «ΕΚ». Για τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τις «αντιλήψεις» του, σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό. Η φωτογραφία του με τους ψευτομουφτήδες της Δυτικής Θράκης, στο πλαίσιο διάσκεψης θρησκευτικού τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ανέδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό πρόσωπό του. Το απόλυτο ξεπούλημα... Αλλά, η αλήθεια είναι ότι εδώ στον «ΕΚ», δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.