ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο εκκλησιαστικό ''δόγμα'': Δώστε ''τσόντα'' στους πιστούς


O επίσκοπος Απαμείας Βικέντιος, ''βοηθός (επίσημα) του οικουμενικού Θρόνου'' και πρώην προ-ηγούμενος στη Μονή Χρυσοβαλάντου, είναι η ''πρώτη φίρμα'' στη Νέα Υόρκη, με τις ροζ πικάντικες αποκαλύψεις του, περί ''τακτοποίησης'' και του αδελφού του από μητροπολίτη κ.ά... Λαμπρά Χριστού-γεννα, ''οι πιστοί αγάλλονται, χαίρει η Ομογένεια όλη''... Μία ακόμα ''μεγάλη επιτυχία'' της ''ημερήσιας γεροντοκόρης'' Νέας Υόρκης -έχει περίπου την ηλικία του Μητσοτάκη- η οποία το 'ριξε στο ''εκκλησιαστικό πορνό'', με την ελπίδα ν' αυξήσει την κυκλοφορία της από 3.500 σε 4.000 φύλλα... Η Τζούλια ετοιμάζεται να γυρίσει το επόμενο hot DVD σε μοναστήρι, στο γκέττο της Αστόριας, με τίτλο ''Θου κύριε Ικονίου''... Κύκλοι προσκείμενοι στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής: ''Θέλημα Κυρίου να δοξαστεί η Εκκλησία μας. Ο αρχιεπίσκοπός μας προσεύχεται και αναπέμπει δεήσεις γιά το θαύμα''... Απείρου κάλους ''ξεκατινιάσματα'', παρά την απόφαση της Συνόδου του Πατριαρχείου, την οποίαν ο επίσκοπος Aπαμείας Βικέντιος, την έγραψε στα ''άγια'' @@ του...
''Σκάνδαλα'' πριν 20 και 30 χρόνια, βγαίνουν τώρα ''ξαφνικά'' στην επιφάνεια.
Ρεσιτάλ πορνό από την ''ημερήσια γεροντοκόρη'' Αστόριας, που εξαιτίας ηλικίας και αγαμίας, το 'φχαριστιέται... (Εδώ το δημοσίευμα της ''ημερήσιας γεροντοκόρης'')

ΒικέντιοςΟ επίσκοπος, τα ''ρίχνει άγρια'' και στο Πατριαρχείο: «...Bάσει του Καταστατικού του Πατριαρχείου και των κανονισμών της πολιτείας που διέπουν το Νομικό Πρόσωπο της Μονής Χρυσοβαλάντου, αμφότεροι οι ηγουμενεύοντες που ορίστηκαν από το Πατριαρχείο, Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Ευάγγελος και Επίσκοπος Φιλομηλίου Ηλίας, θεωρούνται παράνομοι...».

O επίσκοπος, επίσης, «χαρακτήρισε ''απρεπέστατη'' τη συμπεριφορά του Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης Ευαγγέλου κατά την άφιξή του τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στο κατάλυμά του στο ναό του Αγίου Νεκταρίου του Μπρούκλιν, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη σύλληψη του κ. Ευαγγέλου από την Αστυνομία».
Σημ.: Ο επίσκοπος με την συνέντευξή του, απόδειξε πάλι ότι το Πατριαρχείο έπρεπε να τον είχε ''παραιτήσει'' χρόνια πριν.

Eκβιασμός εις βάρος του οικουμενικού Πατριαρχείου;
Ο επίσκοπος προαναγγέλει -όπως είχε σωστά εκτιμήσει το ''Κ'', 21 Νοε. '10 (διαβάστε)- αγωγές και εις βάρος του Πατριαρχείου: «...'Ενα εκ των οποίων (''θύμα'') τουλάχιστον, δρομολογεί ήδη μήνυση εναντίον της Μονής και του Πατριαρχείου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι...».
Προσέξτε την λεπτομέρεια: ''Εναντίον της Μονής και του Πατριαρχείου'', όχι εναντίον του ''δράστη'' μητροπολίτη. Η φράση αυτή τα λέει όλα κι επιβεβαιώνει απόλυτα την εκτίμηση του ''Καλαμιού'' στις 21 Νοεμβρίου '10, γιά την σκοπιμότητα ''ανακάλυψης'' ΤΩΡΑ των ''ροζ'' και των ''θυμάτων'' από το πολύ μακρυνό παρελθόν. Στόχος ήταν και οικονομικές αποζημιώσεις ''θυμάτων'', από τον ''ιδιοκτήτη'' της Μονής Χρυσοβαλάντου, δηλ. το οικουμενικό Πατριαρχείο.
Και το κάθε ''αμαρτωλό καλάμι'' θα κάνει την αμαρτωλή σκέψη: Δηλαδή, ο επίσκοπος Βικέντιος λέει, μήπως, «κάντε με ηγούμενο, γιατί αυτό ήθελα διασύροντας τον μητροπολίτη (κι έμμεσα την Εκκλησία) κι εγώ ως ''αντάλλαγμα'' θα ''φροντίσω'' να μην κάνουν αγωγές-μηνύσεις τα θύματα, που εγώ θυμήθηκα τώρα, μετά από 25-30-35 χρόνια και τα έφερα στην επιφάνεια τώρα, με αφηνιασμένους γραφιάδες, παραμονές απόφασης της Συνόδου του Πατριαρχείου -2 Δεκ. '10 (διαβάστε)- που με ανάγκασε να παραιτηθώ και αντί γιά μαλί βγήκα κουρεμένος, αφού κατάλαβαν τα σχέδια και τα κόλπα μου»;
Σημ.: Ο επίσκοπος Βικέντιος ΔΕΝ μπορεί ακόμα να ''χωνέψει'' γιατί το Πατριαρχείο του ζήτησε να παραιτηθεί. Και ένα...νήπιο το καταλαβαίνει... Ο μητροπολίτης (δηλ. ο ''κατηγορούμενος'') δεν είναι -διόλου- ''άγιος''. Αλλά, καταντά ανέκδοτο και υποτιμά τη νοημοσύνη μας, να δηλώνει ''άγιος'' ο επίσκοπος και οι ''υποστηρικτές'' του, να τον έχουν στο απυρόβλητο.

Νεοϋορκέζικο Βlog, πρώην εκκλησιαστικού, ''ξεπλένει'' τον επίσκοπο Απαμείας (Διαβάστε):
Αποκαλύψεις γιά τον ''ηθικό, άγιο'' Βικέντιο, τον σφοδρό ''κατήγορο'' των άλλων, των ''ανήθικων''

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
- ''Απάμεια'' ήταν περιοχή στην δυτική Συρία που ήκμασε τον 3ο αιώνα π.Χ. Πριν, ονομαζόταν ''Φαρμάκι''. Το Πατριαρχείο, κατά λάθος ή εξεπίτηδες χειροτόνησε -1998- τον Βικέντιο ως ''επίσκοπο Απαμείας'';
- ''Δακρύζει'' πάλι η ''θαυματουργή εικόνα'' της οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Λέτε να ''κλαίει από το κακό που την βρήκε'';
- Σύμφωνα με έκτακτη πατριαρχική εγκύκλιο, η συνέντευξη Βικέντιου θα διαβαστεί σε όλους τους ναούς στην Αμερική, την ερχόμενη Κυριακή.
- Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πωλήσεις σε τσίγκινα σώβρακα και ζώνες αγνότητας στο γκέττο μας στη Νέα Υόρκη.

 http://www.kalami.net/2010/omogeneia/vikentios.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου