ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!! Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ! ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!


Δίνουν 2,5 εκατ. ευρώ στο Άγιο Όρος!













 Δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες αυτές οι δαπάνες. Έπειτα από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε να δοθούν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους «ως ετήσια χορηγία του Δημοσίου για το οικονομικό έτος 2010»!
Έχουν μεγάλη πλάκα ...; Εσύ Έλληνα φορολογούμενε σφίξε το ζωνάρι σου! Και αν δεν αντέχεις, πήγαινε να μονάσεις στο Άγιο Όρος. Ούτως ή άλλως το έχεις πληρώσει με αποφάσεις σαν αυτή. Γελάει ο κόσμος με τέτοια πράγματα! Δεν έχουν οι Ι.Μ του Αγίου Όρους έσοδα; Δεν έχει η Ελλαδική Εκκλησία έσοδα να βοηθήσει; Πλάκα μας κάνουν τώρα;


Αλλά βέβαια επειδή το Ελληνικό Δημόσιο έχει περίσσευμα χρημάτων, αποφασίζουν να δώσουν χρήματα στην Εκκλησία των αμέτρητων ακινήτων!


Καμαρώστε και εσείς το ΦΕΚ και την επίμαχη απόφαση που προσυπογράφει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Ο «όλους μας λυπεί η κατάσταση» και «αν ήμουν πολίτης θα κατέβαινα στις πορείες». Θα θυμάστε βέβαια οι πιο παλιοί εδώ στο Παθ και όχι μόνο που είχα αποκαλύψει αποκλειστικά το νόμο του μπαμπά του Γιωργάκη με τον οποίο από το 1981  έδινε επιχορήγηση στο το Άθλιο όρος !!Έλληνες ξυπνήστε οι πολίτικοι τρώνε μαζί με τα μαυροφορεμένα  χριστιανικά κοράκια τα λεφτά του Ελληνικού λαού  και εσένα σου ζητούν να σφίξεις το ζωνάρι!!Αμφότεροι  είναι εχθροί του Ελληνικού λαού!!Ξεσηκωθείτε ενάντια στο διεφθαρμένο ιερατείο και την ανθελληνική κυβέρνηση!!Η επόμενη συγκέντρωση έξω από την Μητρόπολη στη γιάφκα του ιερατείου!!Εδώ τα λαλίστατα κόμματά της αντιπολίτευσης έχασαν τη φωνή τους!!Τι λες Κα Παπαρηγα και λοιποί συνένοχοι???Δείτε εδω τον νόμο του 1981!!!http://apollonios.pblogs.gr/2009/11/poio-basopedi-apo-so-1981-sarizosn-kathe-srono-srhmasa-sos-ellhn.html


 Δείτε μόνοι σας:






3 σχόλια:

  1. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
    Κατακτητές και ανθέλληνες (Τα βρίσκουν)!!!Εβραιόδουλοι και οι δυο!!
    Την ώρα που οι εβραιόδουλοι ζητάνε θυσίες από εμάς,την ώρα που η πατρίδα μας και ο λαός μας δέχεται ασφυχτική πίεση, οι “βυζαντινοί” κατακτητές της πατρίδος μας ζητάνε κοινοτικά προγράμματα στηρίξεις (ΕΣΠΑ) και χορηγία από το κράτος ,αντί να βοηθήσουν την πατρίδα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές από την αμύθητη περιουσία τους!!!
    Αυτή είναι η αγάπη και η στήριξη της εκκλησίας προς την πατρίδα μας και το λαό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ !!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή