ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

"ΣΑΤΑΝΑΣ¨" ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΣ!!ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ!!



"ΣΑΤΑΝΑΣ¨" ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΣ!!ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ!!
Με τον Σατανά τρομοκρατούν τους πιστούς το μεγαλύτερο όπλο του Εβραιοχριστιανικού δόγματος!!Έχετε φανταστεί τον Εβραιοχριστιανισμό χωρίς την απειλή του "Σατανά" ??
Οι πιστοί θα μετριόντουσαν στα δάκτυλα του ενος χεριού!!Το οξύμωρο είναι οτι δεν απειλούν τους πιστούς στην 
γήινη ζωή τους αλλα στην μεταθανάτια!!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΗΣΟΥ!!ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ!!

Αλήθεια, το είχες αναρωτηθεί ποτέ αυτό; Πόσα ήταν σε ευρώ τα ...
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!
Η αλήθεια για τον "Ιησού Χριστό" Πολλοί από εσάς που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο γνωρίζουν τα γεγονότα σχετικά με το ότι οι Ναζαρηνοί είναι ένα εικονικό εβραϊκό αρχέτυπογια τους Εθνικούς να λατρεύουν λανθασμένα. Πάνω απ 'όλα, ο Ναζωραίος είναι μια εκτροπή και απόσπαση της προσοχής για να αποτρέψει την ανθρωπότητα από την πρόοδο της πνευματικότητας, από την εργασία και την ανάπτυξη των δικών μας ψυχών. Ο φανταστικός χαρακτήρας του "Ιησού" εφευρέθηκε από πνευματικές έννοιες που προέρχονταν από την Άπω Ανατολή, όπως η πνευματική

Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!!

Αποκάλυψη του Ιωάννη - YouTube
Εισαγωγή..ΜΕΡΟΣ 1
Το βιβλίο της «Αποκάλυψης» είναι το 27ο και τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης και αποτελεί το επιστέγασμα της Βίβλου. Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα, αμφιλεγόμενα και διαφορετικώς ερμηνευμένα κείμενα στην λογοτεχνική παραγωγή του Χριστιανισμού.
Επανέρχεται στην επικαιρότητα αρκετά συχνά, ειδικά όταν ανακύπτουν δεινά και προβλήματα που μαστίζουν την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκκλησίες, εκκλησιαστικές και παρεκκλησιαστικές οργανώσεις, αδελφότητες μοναχών, σέχτες, συνομωσιολόγοι, καταστροφολόγοι και λοιποί καταστροφολάγνοι, προσπαθούν ο καθένας με τον τρόπο του να δώσουν μια ερμηνεία σε σύγχρονα γεγονότα, έχοντας ως βάση τους το βιβλίο αυτό.
Το κείμενο χαρακτηρίζεται ως «αποκάλυψη» ήδη από τον πρώτο στίχο, ενώ αλλού

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!

Baphometh: Το Ισλάμ δημιούργημα του Βατικανού
«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι
το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,
απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε,
είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση»
Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα.
Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur De Lis, [ερπετοειδείς] Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν στο γέλιο με τις μαϊμούδες της Ουτοπίας και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς (μεγαθάνατοι) μέχρι σήμερα και με πέντε δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου που σχεδιάζουν, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και βρίσκονται καταγεγραμμένες στις «Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας». Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera (September 19, 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατ-Ισμούς, τις εμφυτεύσεις, τις προκαταλήψεις και τους δογματισμούς σας που μπλοκάρουν την Διάνοια, αν διαθέτετε φυσικά από αυτήν την Ουσία που διαφοροποιεί τον Ανθρωπο από το ανθρώπινο ζώο.
Ιησουίτης ορκισμένος παπάς αποκαλύπτει μυστικά του Βατικανού
Ότι θα σας πω το έμαθα στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήμουν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ένας Ιησουίτης καρδινάλιος ο Augustine Bea μας έδειξε πόσο απελπιστικά οι Ρωμαιοκαθολικοί θέλανε την Ιερουσαλήμ στο τέλος του τρίτου αιώνα. Λόγω της θρησκευτικής της ιστορίας και της στρατηγικής θέσεως της, η Ιερή Πόλη θεωρούταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Εάν σχέδιο αναπτύχθηκε τότε για να κάνει την Ιερουσαλήμ μια Ρωμαιοκαθολική πόλη.
Η μεγάλη πηγή ανθρώπινου δυναμικού για να το καταφέρουν ήταν τα παιδιά του Ισμαήλ. Οι φτωχοί Άραβες έπεσαν θύματα ενός από τα πιο έξυπνα σχέδια που υλοποίησαν ποτέ οι δυνάμεις του σκότους. Οι πρώτοι Χριστιανοί (τα καλά πρόβατα και φυσικά κατά 99% Οργανικές Πύλες) πηγαίνανε παντού και χτίζανε τις μικρές τους εκκλησίες, αλλά συναντούσαν σθεναρή αντίσταση. Οι Εβραίοι και η Ρωμαϊκή κυβέρνηση κυνηγούσαν τους πιστούς του Χριστού, για να σταματήσουν τους πιστούς του Χριστού από το να εξαπλωθούν. Αλλά οι Εβραίοι επαναστάτησαν εναντίον της Ρώμης και το 70 μκε οι Ρωμαϊκές αρχές κάτω από τον Στρατηγό Titus κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ και τον μεγάλο Ιουδαϊκό ναό που ήταν η καρδιά της