ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ. Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

Νά ποιό κτήνος ανακήρυξε τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (Βυζάντιο).
Η ιστορία της εύρεσης του "τιμίου" σταυρού. Την άθλια αυτή απάτη, που δεν την πιστεύουν καν μικρά παιδιά, την πιστεύουν καθηγητές πανεπιστημίου, δάσκαλοι, στρατηγοί, υπουργοί και πρωθυπουργοί!!
 Ο «άγιος» Κωνσταντίνος η «αγία »Ελένη και ...ο τάφος! Ποιός τάφος;



Για να γίνει κατανοητό, ότι τίποτε δεν πάει καλά με τα γενικότερα ιστορικά δεδομένα του Ιεροσολυμικού ‘‘αγίου φωτός’‘ και της σχετικής προσκυνηματικής παρωδίας, πρέπει να σημειώσουμε, πως όχι μόνο η δήθεν ιερή φλόγα του τάφου είναι εφεύρημα, αλλά και ο ίδιος ο τάφος βρέθηκε ετσιθελικά, για να ικανοποιήσει την αυτοκρατορική αλαζονεία του (αγίου[1]) Κωνσταντίνου και της υπέργηρης πια μητέρας του Ελένης, αφού εύκολα όπως θα δείτε αποδεικνύεται, ότι ο συγκεκριμένος τόπος, καμία απολύτως σχέση δεν μπορεί να είχε, με τον βιβλικό τόπο της θρυλούμενης σταύρωσης και ταφής του Χριστού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!

ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 113 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ.

 
1 ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 6 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΑ 2000ΕΥΡΩ!ΕΙΣΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ 1994 ΕΥΡΩ!!!

Διαγράφουν τα πρόστιμα κατά των ΜΚΟ!

Η κυβέρνηση, την ώρα που «κόπτεται» για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, σκορπάει χρήματα σε «επιδόματα αλληλεγγύης» στους αλλοδαπούς, δημιουργεί νέους φορείς για να «ενσωματώσει» και να «εντάξει» τους τελευταίους στον κοινωνικό κορμό της χώρας μας, ετοιμάζει πακέτο για την ανάπλαση σε Κεραμεικό και Γεράνιο (αγνοώντας επιδεικτικά τον Άγιο Παντελεήμονα την Κυψέλη και άλλες περιοχές του κέντρου που χρήζουν βοήθειας, τιμωρώντας τους «ακροδεξιούς», όπως τους θεωρεί, κατοίκους τους), ενώ χαρίζει τα χρέη και τα πρόστιμα που έχει επιβάλει η εφορία στις ΜΚΟ! Αυτό τουλάχιστον προβλέπεται στο άρθρο 51 του νόμου 3943/2011, όπου διαβάζουμε τα κάτωθι:

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ Άνοιγμα στους …καταπιεσμένους μουσουλμάνους της Ρόδου κάνει ο ψευτομουφτής Ξάνθης

Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου

Στις αρχές Μαΐου (10-12 Μαΐου του 2011) ξεκίνησε άνοιγμα επαφών εκτός Θράκης ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ επισκεπτόμενος την αραβική πρεσβεία, την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα τους μειονοτικούς βουλευτές, αλλά και πηγαίνοντας μέχρι την Ρόδο και Κω για να ξυπνήσει από το λήθαργο και την εκεί μειονότητα. Ωραίο τρόπο για ανοιξιάτικα ταξιδάκια βρήκε ο κ. Μετέ που στις δημόσιες σχέσεις αποδεικνύεται μανούλα.
Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι: «Οι επισκέψεις ξεκίνησαν με εκείνη που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου του 2011 στο γενικό προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα και στη συνέχεια ο Μετέ επισκέφτηκε τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Χασάν Γκιογούς. Ανακοινώθηκε ότι μετά τις επισκέψεις ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ γευμάτισε με τον Τούρκο πρέσβη Χασάν Γκιογούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν Κομοτηνής και Τσετίν Μάντατζη Ξάνθης και τονίστηκε ότι αργότερα οι βουλευτές ήπιαν καφέ μαζί με τον Μετέ στην πλατεία Συντάγματος», δεν αναφέρουν σε ποια ξενοδοχεία φιλοξενήθηκε και με τίνος έξοδα. Πάντως ο κ. Μετέ εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση προς τον Τύπο και ανέφερε ότι «είναι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον που του έδειξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν και το ανέφερε σε μια προσπάθεια δημόσιας αποκατάστασης των τεταμένων σχέσεων που υπήρχαν.

Ο "ΑΓΙΟΣ" ΒΑΡΒΑΡΟΣ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 15 ΜΑΪΟΥ!!

Τον «θεοφόρο θεράποντα» άγιο Βάρβαρο, τον "Μυροβλύτη", ο οποίος εορτάζεται στις 15 Μαΐου. Από το Αγιολόγιό του διαβάζουμε ότι: «Ο άγιος αυτός ήταν βάρβαρος, λεηλατούσε και έτρωγε σάρκες ανθρώπων ...; Κάποια φορά όρμησε να φάει έναν ιερέα μαζί με το βοηθό του που λειτουργούσαν, αλλά ο Θεός άνοιξε τα μάτια του και είδε Άγγελο Κυρίου να συλλειτουργεί με τον ιερέα, μετανόησε και τέθηκε υπό την πνευματική καθοδήγηση του ιερέα, αφού κατηχήθηκε και βαπτίστηκε χριστιανός. Τότε με την άδεια του πνευματικού του, για τρία χρόνια βάδιζε σαν τετράποδο και έτρωγε χόρτα και ρίζες από διάφορα φυτά. Κάποτε όμως, ένας γεωργός τον πέρασε για αρκούδα και τον κτύπησε θανάσιμα στη δεξιά του πλευρά, και έτσι παρέδωσε την αγία του ψυχή στο Θεό. Στον τόπο όπου μαρτύρησε αναβλύζει μύρο και γίνονται ιάσεις ασθενειών».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο - ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ.......



Δολοφόνησε την γυναίκα του, τον γιο του και τον γαμπρό του με προτροπή της μητρός "Αγίας" Ελένης
ΣΤΥΓΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠαρΑ τΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ανακηρΥχθηκε ΜΕγας, Αγιος και ΙσαπΟστολος ΙΛΛΥΡΙΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
Constantine the Great
THE abominable EMPEROR-murderer WHO exterminateD his family
Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος Α΄ (273-337 μΧ), βασίλεψε την περίοδο 324-337 μΧ. Μετά τον θάνατό του έλαβε την προσωνυμία Μέγας και ανακηρύχθηκε από την παγκόσμια Χριστιανοσύνη Αγιος και Ισαπόστολος, αν και βαρύνεται με αποτρόπαια εγκλήματα εναντίον της ίδιας της οικογένειάς του. Σύμφωνα με το βιογραφικό του δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο την γυναίκα του Φαουστα που ήταν Σύρια, τον γυιό του Πρίσκο και τον γαμπρό του Μάξιμο.
Ο Πρίσκος στραγγαλίσθηκε ενώ πλενόταν στα δημόσια λουτρά, η Φάουστα ζεματίσθηκε με καυτό λάδι στην μπανιέρα της και ο Μάξιμος αποκεφαλίσθηκε. Τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα που έγιναν με κίνητρο την ζηλοτυπία και υποψίες γιά εξυφαινόμενη συνομωσία, μαρτυρούν τον σχιζοφρενικό χαρακτήρα του Κωνσταντίνου.

ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ : TOΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ



New York Times: Γιατί η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ευρώ

Μερικές φορές υπάρχει αναταραχή στις αγορές, διότι μια κυβέρνηση απειλεί να κάνει ό, τι είναι καλύτερο για τους πολίτες της. «Αυτό φάνηκε ότι συνέβη στην Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, όταν το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel δημοσίευσε ότι η ελληνική κυβέρνηση απείλησε ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το ευρώ. Αποτέλεσμα; Το ευρώ έκανε τη χειρότερη βουτιά από το Δεκέμβριο του 2008», σχολιάζουν οι New York Times.

Έλληνες και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης διέψευσαν το δημοσίευμα, «αλλά η απειλή από την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ έχει καθυστερήσει ήδη πολύ και θα πρέπει να είναι έτοιμη να το πραγματοποιήσει» αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα. 

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ)!!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!

Τούρκοι κτύπησαν περίπολο μας στον Έβρο - Έκρυψαν το επεισόδιο



Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς  η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.

Πληροφορίες από την τουρκική πλευρά των συνόρων έδειξαν αυξημένη κινητικότητα των τουρκικών δυνάμεων που είχαν στείλει στην περιοχή ένα μηχανοκίνητο λόχο. Και από ελληνικής πλευράς κατά την διάρκεια του επεισόδιου είχε σημάνει συναγερμός και οι δυνάμεις της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας βρίσκονταν "με το όπλο ανά χείρας".

Το θέμα είναι γατί κρύφτηκε η είδηση και δεν ανακοινώθηκε είτε από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ είτε από το ΥΠΕΘΑ. Είναι το δεύτερο επεισόδιο μετά την απόφαση του Τούρκου απόστρατου αξιωματικού σο Αγαθονήσι που δεν ανακοινώνεται.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ "ΙΕΡΑ" ΣΥΣΚΕΨΗ!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!!!ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!


Η συγκατοίκηση ιερέων με νεαρούς Αλβανούς

Ομολογώ πως το γεγονός που περιγράφω υπήρξε για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη. Θεωρούσα τον άγιο Αμβρόσιο εθνικιστή, ομοφοβικό και εχθρό των μεταναστών, ερμηνεύοντας προφανώς επιδερμικά κάποιες σχετικές δηλώσεις του. Επηρεάστηκα μάλιστα από το γεγονός πως ο άγιος είναι πνευματικό τέκνο του ιερού Καλλίνικου και εν Χρυσοπηγή αδελφός του μακαρίου Χριστόδουλου, απηνών διωκτών αμφοτέρων, της ομοφυλοφιλίας συκοφαντηθέντων όμως για ομοφυλοφιλία.
Συνελήφθη επιτέλους (στο Λονδίνο) η Αντωνία Ηλία, φίλη των Γιοσάκη-Θεόκλητου, στην οποία ο Θεοκλητος «δάνειζε» λεφτά για να του στήσει δίκες κατά του εκθρονισμένου προκατόχου του που τον κατηγορούσε για σύλληψη σε gay bar. Προτείνω λοιπόν με την ευκαιρία της φρέσκιας λυκοφιλίας των παλιών εχθρών Θεόκλητου-Αμβρόσιου, με συνδετικό κρίκο της τον αντιρατσιστή ιερέα, τα ακόλουθα αναγνώσματα, ώστε το κοινό μας να σχηματίσει γνώμη για τα εύοσμα αγιασμένα ύδατα στον οποίο κολυμπούν οι δημόσιοι υπάλληλοι επίσκοποι της φοροκλέφτρας Εκκλησίας όπως ο ιερός Αμβρόσιος:

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ??ΠΟΣΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ???

συν.jpg
ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΩΝ ΠΡΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΩΣΤΑ??ΠΟΣΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ???ΟΡΙΣΤΕ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!!ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!

ΧΥΤΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2.700 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!!ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!!



Ο πρώτος πλήρως σωζόμενος αρχαίος πύραυνος βρέθηκε σε τάφο ...; νοικοκυράς κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στο νεκροταφείο της Αξιούπολης.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!


Alex.jpg

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του 44χρονου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο από τους τρεις δράστες της άγριας δολοφονίας του 44χρονου, στο κέντρο της Αθήνας. Ομολόγησαν την ενοχή τους. Πούλησαν την βιντεοκάμερα για 120€ στο Μοναστηράκι. Αναζητείται ένας συνεργός τους

Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες, για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη των δολοφόνων του Μανόλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για δύο Αφγανούς, ηλικίας 27 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης και κρατούνται.
Παράλληλα η ΕΛΑΣ προσπαθεί να φτάσει και να συλλάβει και τον τρίτο δράστη, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.
Από την ημέρα της δολοφονίας, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές και ανάμεσά τους έψαχνε και τους δολοφόνους του 44χρονου πατέρα.

ΒΙΒΛΙΟ Χρειαζόμαστε ένα νέο Σόλωνα


Η Ελλάδα περιέρχεται σε δεινή κατάσταση και γι' αυτό το σύστημα της χρεοκρατίας ετοιμάζει "συγκυβέρνηση" με άγρια καταστολή. Τα προμηνύματα τα είδαμε στις 11 του μηνός με την ανελέητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών.
Η αξιοθρήνητη συμπεριφορά των πολιτικών μας, των τιμητών του ψεύδους, της μηχανορραφίας, της ιδιοτέλειας και της ανομίας, υπήρξε η βασική αιτία της εξευτελιστικής de facto χρεωκοπίας της σύγχρονης Ελλάδας που με περισσό θράσος συνεχίζεται.

Το "επικυρωμένο" πρόγραμμα Ζάππειο ΙΙ, του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αποτελεί ένα άλλο πρόγραμμα, μια άλλη συνταγή παρόμοια των ολέθριων οικονομικών πολιτικών του παρελθόντος, που μας οδήγησαν στη σημερινή οικονομική άβυσσο, την μεγαλύτερη μετά από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση, που χωρίς ντροπή ονομάσθηκε "επανεκκίνηση με δημιουργικό σοκ" και προκάλεσε την ικανοποίηση και τα χαμόγελα των βιομηχάνων και της ολιγαρχικής τάξης, αποτελεί μια κακή συνταγή επίλυσης των προβλημάτων που μαστίζουν την Ελληνική οικονομία.