ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΚΝΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!


alt
Μαζί με τις μέρες των γιορτών έρχεται και η γνώριμη πια και αγαπημένη γιορτή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τα παιδιά, που φέτος κλείνει τα εφτά της χρόνια. Το 7ο, λοιπόν, Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ για τα παιδιά θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει: Γιορτινό εργαστήρι χειροτεχνίας και facepainting. Διαδραστικό παιχνίδι «Καλικαντζαρο...περιπέτειες»! Παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο «Πινόκιο!» από τον θίασο ΚΟΥ-ΚΛΟ Θέατρο Κρήτης, με την τεχνική blacklight. Μουσικοκινητικά παιχνίδια και πάρτι.Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ!! 
Tα Χριστουγεννιάτικα Φεστιβάλ είναι πλέον γνωστά στα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους τα τελευταία χρόνια, καθώς αποτελούν μια ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία, με ποιοτικές παιδικές παραστάσεις, δωρεάν, χωρίς κανένα εισιτήριο.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΕΣΟΥΑ {ΙΗΣΟΥ)!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησουσ γιαχβε"
Ο Ιησούς (8-2 πριν - 29-36), είναι το πρόσωπο του οποίου η διδασκαλία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της Χριστιανικής θρησκείας.
To όνομα "Ιησούς" είναι η μεταγραφή, που εμφανίζεται σε διάφορες γλώσσες και βασίζεται στην ελληνική λέξη "8ησοζς" (Iesous)[1] προερχόμενη από την εβραϊκή λέξη "ΩιΥβ" (Yeshua) η σωτηρία του Γιαχβέ. Οι ακόλουθοι του Ιησού τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο «Μεσσία» (Εβρ. μασιάχ), που σημαίνει «χρισμένος». Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας, ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη. Το όνομα «Ιησούς» (Εβρ. ΩΤΥιΥβΓεχοσούαχ) σημαίνει «η Σωτηρία του Γιαχβέ» ενώ από τον ελληνικό τίτλο «Χριστός», που αποτελεί απόδοση του εβραϊκού όρου Μεσσίας, προέκυψε η

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!!!

Χειμερινό Ηλιοστάσιο και η Γέννηση του Διονύσου (21 Δεκεμβρίου) Μετά τις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος αρχίζει και πάλι να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά και η ημέρα να μεγαλώνει.
Οι ημέρες γύρω από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο έχουν μια σπουδαία αστρονομική σημασία.
Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του, και φαίνεται να στέκεται πάνω στην εκλειπτική σαν να είναι έτοιμος να σταματήσει.
Μένει σταθερός από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου, όπου είναι και

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 14.000 ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfpXFXGl2iWvhBD9kq4kwlYxdFnZu6Xld0SS20nKK9FeFZxukn6OsqVgk-3hh_QtVdQSpDGHpEc3IOphgprIqxBF7EGn-s5SkPygCg5JhLlCHcrXd2cUMC7XKZjYqkrhTGIJD6vl2ZnIw/s400/%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF.jpg
2. Το βασικό ερώτημα, στο οποίο οι αφελείς Ιουδαιοχριστιανοί δεν τολμούν να δώσουν απάντηση, είναι, πως είναι δυνατόν να σφαγιάσθηκαν 14.000 νήπια στο χωριό τής Βηθλεέμ και τα περίχωρά της, όταν ο πληθυσμός της δεν ξεπερνούσε τις μερικές εκατοντάδες ψυχές. «Λεπτομέρεια» θα πείτε ...; Σωστά. Αν και βάσει αυτής της «λεπτομέρειας», στο «απόκρυφο» κείμενο «Πράξεις του Ματθαίου στην πόλη Καχενάτ», ο αριθμός των

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!ΚΡΥΦΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ...ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!


Η «απαγορευμένη» Ακρόπολη των Αθηνών - Κρυφές Είσοδοι
Η «απαγορευμένη» Ακρόπολη των Αθηνών - Κρυφές Είσοδοι
Η ιστορία της Ακρόπολης είναι σχετικά γνωστή. Τόσο τα σχολικά βιβλία, όσο και τα ταξιδιωτικά εγχειρίδια και οι αρχαιολογικές πραγματείες αναφέρονται συνήθως ευρύτατα στον χρόνο και τον τρόπο κατασκευής του συγκροτήματος των λαμπρών κτηρίων του Ιερού Βράχου.
Ωστόσο, ελάχιστες έως ανύπαρκτες είναι οι αναφορές στη φύση του και στα λιγότερο θεατά σημεία του, που πάντοτε αγνοούνται ή παρασιωπούνται απ' όλους.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ "ΠΑΡΘΕΝΑΣ"ΜΑΡΙΑΜ!!

deschner10dec16[Karlheinz Deschner, Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού - Τόμος: Αρχαία Χριστιανική Εκκλησίας, εκδόσεις Κάκτος] Απόσπασμα (σ.σ. 179 -182)
Πλαστογραφίες γίνονταν στοστρατόπεδο της Μεγάλης Εκκλησίας και για να ενισχύσουν τη λατρεία της "Παναγίας". Στο τέλος της αρχαιότητας και κατά τον πρώιμο Μεσαίωνα έπρεπε να επιβάλουν όλο και περισσότερο τη Θεομήτορα η οποία είχε παραμεληθεί πολύ στις πανάρχαιες εποχές. Έτσι κυκλοφόρησαν Ευαγγέλια της Παναγίας και άλλα παραμύθια σχετικά με τη Μαρία, τα οποία φέρουν το όνομα των Αποστόλων Ιάκωβου, Ματθαίου, του ευαγγελιστή Ιωάννη, του μαθητή του Ιωάννη, Μελίτωνα, του μαθητή του Πέτρου, Ευόδιου, του Ιωσήφ της Αριμαθαίας κ.ά. Σε αυτά