ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΠΑΣΧΑΝ ΑΠΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ???

 


Ιουδαιοχριστιανικό ευθυμογράφημα: Οι γονείς του Ιησού έπασχαν από…Αλτσχάιμερ;

Μιας και εξ ορισμού τα «θεόπνευστα» Ευαγγέλια δεν γράφουν ασυναρτησίες και αυτές βρίσκονται στην κακοπιστία των άθεων, οφείλουμε να ξαναρίξουμε μια ματιά στις ιστορίες για την γέννηση του Ιησού.

Ιστορία πρώτη λοιπόν, του Ματθαίου, περιληπτικά:
Οι γονείς του Ιησού βρίσκονται στην Βηθλεέμ. Εκεί γεννιέται το βρέφος, εκεί έρχονται οι Μάγοι, εκεί τα παίρνει ο εβδομηντάχρονος γερο-Ηρώδης και σκέφτεται πως το βρέφος όταν μεγαλώσει μετά από καμια τριανταριά χρόνια θα του πάρει το θρόνο (ούτε εκατό χρόνων δεν θά ‘ναι τότε ο Ηρώδης, πάνω στο
 άνθος της ηλικίας του), εκεί σκέφτεται να σκοτώσει τον μελλοντικό σφετεριστή κι αντί να στείλει δυο παλικάρια να παρακολουθήσουν τους Μάγους και να εκτελέσουν το βρέφος, οργανώνει ολόκληρα πογκρόμ και εκεί η θεϊκή οικογένεια φεύγει για την Αίγυπτο.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : O ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ!!!

 

alt

Οι Βαβυλώνιοι αποκαλούσαν τον Δία Βήλο. Το ύψος αυτού του οικοδομήματος ήταν κάπου 300 πόδια και με τον καιρό μπλέχτηκε γύρω απο αυτό ο Εβραικός μύθος του πύργου της Βαβέλ. Ο ναός χτίστηκε απο την βασίλισσα Σεμιράμι.Τώρα καθώς οι ιστορικοί διαφωνούν για αυτόν τον ναό στο μεταξύ κατέρρευσε απο την πολυκαιρία, είναι αδύνατο να εξακριβώσει κανείς την αλήθεια σχετικά με αυτόν. Συμφωνούν πάντως όλοι, ότι είχε υπερβολικό ύψος και ότι οι Χαλδαίοι μέσα σε αυτόν έκαναν τις παρατηρήσεις


 των άστρων,των οποίων κανείς μπορούσε κανείς να παρατηρήσει με ακρίβεια την ανατολή και την δύση χάρη στο μεγάλο ύψος του κτιρίου.

Ο "ΑΓΙΟΣ"ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ!!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ZOYN ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!

 


ΚΟΚΑ» ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ!!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΖΟΥΝ ΟΙΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!!ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΜΑΣΗΤΑ!!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!

Ο Άγιος Βασίλης, όπως τον γνωρίζουμε, δεν υπήρξε ποτέ. Ο Άγιος