ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΜΕΝΔΩΝΗΣ !!ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΒΕΙΡΙΩΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Η ΑΡΧΑΙΟΘΑΦΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΑΙΜΟΝΙΑ"!!ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΕΝΔΩΝΗ!!ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΒΕΙΡΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΗΜΝΟΥ!!ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!

 



Το έργο της διαμόρφωσης και ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου του ιερού των Καβείρων στη Λήμνο εγκαινίασε το Σαββάτο 25 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα η ανθελληνίδα  υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αρχαιοθάφτης Λίνα Μενδώνη .

Απίστευτο θράσος της Χριστιανόπληκτης Μενδώνης που κουβάλησε στον ιερό χώρο τον μητροπολίτη Λημνου προκαλώντας θύελα αντιδράσεν απο τους συγκεντωμένους κατοίκους!!
Πρόκειται για ένα έργο σε ένα από τα πιο σημαντικά ιερά της Λήμνου, για το οποίο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου εκπόνησε μελέτες, ενέταξε και υλοποίησε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος  2014-2020 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ" ΘΕΟΥ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!


ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕ  ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ??ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ??ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ ΙΕΧΩΒΑ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ !!
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ!!


Πρόσφεραν στον Θεό θυσίες οι αδελφοί Κάιν και Άβελ, αλλά ο Κάιν δεν έκανε καλή προσφορά και αποδοκιμάστηκε από τον Θεό. Πρόσφερε ο Οζίας θυμίαμα στο Θεό με χρυσό θυμιατήριο, αλλά κατακρίθηκε, γιατί δεν έκανε καλή προσφορά. Και ο Σαούλ πρόσφερε θυσίες στο Θεό αλλά κατακρίθηκε και αποδοκιμάστηκε αυτός και ο οίκος του, γιατί δεν έκανε καλή προσφορά.

Πρόσφεραν και οι Ιουδαίοι