ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΙΟΡΔΑΝΙΑ:ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΧΑΙΟ "ΚΟΜΙΚ" ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

 komik

Στον τάφο υπάρχουν ζωγραφισμένες 260 φιγούρες ανθρώπων, θεών και ζώων, με λεζάντες δίπλα από τα κεφάλια τους που περιγράφουν τι λένε ή τι κάνουν

Αρχαιολόγοι στην Ιορδανία ανακάλυψαν μια αρχαία μορφή κόμικ σε έναν τάφο στη βόρεια Ιορδανία.

Ο αρχαίος αυτός τάφος που χρονολογείται από τον 1ο αιώνα μ.Χ. εντοπίστηκε κατά λάθος τον Νοέμβριο του 2016 στη διάρκεια οδικών εργασιών στην πόλη Μπάιτ Ρας της Ιορδανίας.

Έκτοτε οι αρχαιολόγοι ερευνούν το συγκρότημα αυτό που αποτελείται από δύο μεγάλους ταφικούς θαλάμους στους οποίους υπάρχει μια σαρκοφάγος από βασάλτη.

Όμως η ομάδα του Γάλλου αρχαιολόγου Ζουλιέν Αλικό θεώρησε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τις τοιχογραφίες που στολίζουν τους τοίχους και την οροφή του τάφου.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!ΦΡΙΚΗ!!!ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ 4χρονο ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!

Παράνοια: Πέταξε τον 4χρονο αδελφό του από την ταράτσα για να δει αν θα τον προστατέψειν ο Θεός
Ο 20χρονος Σον Σμιθ από το Μπρούκλιν πέταξε τον 4χρονο αδερφό του από την ταράτσα της επταώροφης πολυκατοικίας που μένει, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς «ήθελε να δει αν ο Θεός θα τον προστατέψει».Πόσες φορές έχουμε γράψει ότι ο Ναζωραίος καταστρέφει τον εγκέφαλο των πιστών!!

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ "ΕΘΝΙΚΟΣ"ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ!!ΑΕΡΓΟΣ, ΟΚΝΗΡΟΣ, ΜΕΘΥΣΟΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ


O Διονύσιος Σολωμός δεν έλαβε μέρος στα πολεμικά γεγονότα του ’21 αν και τότε ήταν νεός 23 ετών, υγιέστατος. 


Ποτέ του δεν κράτησε όπλο ούτε καν πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ακόμα και μετά τη δημιουργία του κράτους. 

Αν και είχε μεγάλη περιουσία δεν διέθεσε τίποτε για τις ανάγκες των επιχειρήσεων του ’21. 

Ποτέ δεν αποδείχθηκε, ότι ήταν μέλος της Φιλικής Εταιρείας, όπως δήθεν αφήνουν να διαφανεί διάφοροι βιογράφοι του. 

Γράφτηκε στη Νομική Σχολή ιταλικού πανεπιστημίου, αλλά δεν αποφοίτησε, παρόλο, που διέθετε όλα τα απαιτούμενα υλικά μέσα. 

Ουδέποτε απόκτησε οικογένεια, ούτε είχε ποτέ του σχέσεις με γυναίκα.

Διακρινόταν για τη βαρύθυμη νωθρότητά του.

Ήταν ευερέθιστος, ιδιότροπος, μισάνθρωπος, ακοινώνητος, δυσπρόσιτος, δύσπιστος προς τους γνωστούς του, αλλά και άβουλος· ένας οκνηρός και αργόσχολος πλούσιος, που μεθούσε. Ένας αλκοολικός.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ΅ΟΙ ΘΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ -ΔΗΘΕΝ ΑΘΕΟΙ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ??


ΒΙΑΣ ΠΡΗΝΕΥΣ:Περὶ θεῶν λέγε, ὡς εἰσὶ θεοί.
  • Για τους θεούς να λες ότι υπάρχουν!!!
    Οι Επτά Σοφοί οι οποίοι έζησαν και χάρισαν τη γνώση και την εμπειρία τους κατά τον 6ο και τον 7ο αιώνα π.Χ., σύμφωνα με ιστορικές καταγραφές, αποτελούν ορόσημο στην ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που τους θεωρούν θεμελιωτές της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας. Για κάποιους ιστορικούς η φιλοσοφία ξεκίνησε αργότερα, όμως οι Επτά Σοφοί είναι αυτοί που άρχισαν να θέτουν σε αμφισβήτηση τα εδραιωμένα παλαιά αξιώματα και να επιζητούν να κατανοήσουν το μυστήριο της ύπαρξης ώστε να δώσουν απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα που απασχολούν τον Άνθρωπο ακόμη και σήμερα.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΑΤΡΕΣ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΣ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!
alt 
Συμφώνως με τον Αριστοτέλη, στο «Μετά τα Φυσικά, 1049a.26 & 1029a.20 & 1036a.23», η αρχική κοσμική ύλη είναι αγέννητος, άφθαρτος, αόριστος, άγνωστος καθ' αυτήν, νεκρά, άμορφος και έξωθεν κινούμενη. Τα τέσσερα αρχικά κοσμικά στοιχεία των φιλοσόφων της κοσμολογικής περιόδου, και δη του Εμπεδοκλέους, είναι οι εκδηλώσεις της αρχικής κοσμικής ουσίας.

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!

alt Οι Κατασκευασμένοι  θάνατοι των Αποστόλων..ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
1. Peter (aka Simon, Cephas).
"Αποκεφαλίστηκε από Nero;" Όχι δεν είναι πραγματικά. Αυτός ο μύθος ήταν επινόηση από τα μέσα του 2ου αιώνα Πάπας Anicetus (156-166), όταν εγκλωβίστηκε σε μια σύγκρουση με τη σεβάσμια Πολύκαρπος Σμύρνης. Πολύκαρπος είχε προσπαθήσει να κερδίσει το επιχείρημα (πάνω από τη χρονολόγηση του Πάσχα), επιμένοντας ότι μίλησε με την αρχή του αποστόλου Ιωάννη.Σε απάντηση, Anicetus στοιχηματίσει μια αξίωση στον Πέτρο, και Peter, «Πρίγκιπα των Αποστόλων», ατού Ιωάννη.
2ο κείμενα αιώνα γνωστή ως «Κλημεντίνες» είχε κάνει ο Πέτρος ο "πρώτος Επίσκοπος της Ρώμης" και την εφεύρεση του 3ου αιώνα έδωσε ένα δογματίσει 25 ετών - που είναι ένα αγοράκι δύσκολο γι 'αυτόν να έχουν πεθάνει στα χέρια του Νέρωνα, αλλά, έκανε hey , αυτό είναι "παράδοση".

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!

alt
ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ  ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ??
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ  ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ!!!