ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΩΝ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!

alt Οι Κατασκευασμένοι  θάνατοι των Αποστόλων..ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
1. Peter (aka Simon, Cephas).
"Αποκεφαλίστηκε από Nero;" Όχι δεν είναι πραγματικά. Αυτός ο μύθος ήταν επινόηση από τα μέσα του 2ου αιώνα Πάπας Anicetus (156-166), όταν εγκλωβίστηκε σε μια σύγκρουση με τη σεβάσμια Πολύκαρπος Σμύρνης. Πολύκαρπος είχε προσπαθήσει να κερδίσει το επιχείρημα (πάνω από τη χρονολόγηση του Πάσχα), επιμένοντας ότι μίλησε με την αρχή του αποστόλου Ιωάννη.Σε απάντηση, Anicetus στοιχηματίσει μια αξίωση στον Πέτρο, και Peter, «Πρίγκιπα των Αποστόλων», ατού Ιωάννη.
2ο κείμενα αιώνα γνωστή ως «Κλημεντίνες» είχε κάνει ο Πέτρος ο "πρώτος Επίσκοπος της Ρώμης" και την εφεύρεση του 3ου αιώνα έδωσε ένα δογματίσει 25 ετών - που είναι ένα αγοράκι δύσκολο γι 'αυτόν να έχουν πεθάνει στα χέρια του Νέρωνα, αλλά, έκανε hey , αυτό είναι "παράδοση".


3ος αιώνας Εκκλησία Πατέρα Ωριγένης ονειρευτεί ένα πολύχρωμο άνθηση: Peter, νιώθοντας τον εαυτό του ανάξιο να σταυρωθεί με τον ίδιο τρόπο όπως ο Λόρδος του, επέλεξε την επιλογή «Β» - σταύρωση ανάποδα!
2. Απόστολος Ιάκωβος (Ιακ της Ευρύτερης;)
Πράξεις 12.1,2 λέει απλά:
"Τώρα, περίπου εκείνη την εποχή ο βασιλιάς Ηρώδης άπλωσε τα χέρια του για να πικάρω ορισμένες της εκκλησίας. Και σκότωσε τον James τον αδελφό του Ιωάννη με το σπαθί."
Αργότερα θρύλος προσθέτει το πραγματικά εξαιρετικό ανοησία ότι ο Ρωμαίος αξιωματικός φύλαξη James μετατρέπεται επί τόπου και εξέλεξε να αποκεφαλιστεί δίπλα του! Ακόμα αργότερα κατασκευή έχει James traipsing γύρω από τη βόρεια Ισπανία πριν παύλες πίσω στην Ιουδαία για το μαρτύριο.
3. Ιωάννης, γιος του Ζεβεδαίου.
Αυτός ο τύπος πρέπει να διατηρηθεί στη ζωή αρκετό καιρό για να αναλάβει τη φροντίδα της Μαρίας, να οδηγήσει την εκκλησία στην Έφεσο, να γράψει το βιβλίο της Αποκάλυψης και να γράψει τη δική του ευαγγελίου του. Μάλιστα επιβιώνει να βράσει σε λάδι και δίνεται από φυσικό θάνατο!
Στην πραγματικότητα, ο John μπαρ Ζεβεδαίου εξαφανίζεται από το νήμα στις Πράξεις ταυτόχρονα τον αδελφό του James αφαιρείται πιο δραματικά από την ιστορία. Η τελευταία αναφορά στον Ιωάννη είναι επίσης ο στίχος 12.2. Από Πράξεις 12.12 και μετά έχουμε να κάνουμε με ένα άλλο John "του οποίου το επώνυμο ήταν ο Mark" - ένα ελαφρύ χαρακτήρα που, ωστόσο, πιστώνεται με την πατρότητα του πρώτου ευαγγελίου.
Η επικείμενη υποβιβασμό των αδελφών βροντή είναι στην πραγματικότητα προεικονίζεται στο Ευαγγέλιο του Μάρκου (και είναι διακοσμημένος στο Κατά Ματθαίον, όπου η κ Ζεβεδαίου κάνει την ομιλία). Τα αγόρια ρωτήσω για τα μπροστινά καθίσματα στο εξής. JC έχει τίποτα από αυτά:
"Και ο Ιάκωβος και ο Ιωάννης, οι γιοι του Ζεβεδαίου, έρχονται σ 'αυτόν, λέγοντας: Δάσκαλε, θα κάναμε ότι εσύ shouldest κάνει για εμάς απολύτως θα επιθυμούν. Και είπε προς αυτούς, Τι θα υμείς ότι πρέπει να κάνω για σένα; Είπαν σ 'αυτόν, δώσε μας ότι μπορεί να καθίσει, ένα στο δεξί σου χέρι, και το άλλο στο αριστερό σου χέρι, στη δόξα σου.
"Ο Ιησούς είπε σ 'αυτούς ... να καθίσει στο δεξί μου χέρι και στο αριστερό μου χέρι δεν είναι δικό μου να δώσω? Αλλά πρέπει να δοθεί σε αυτούς για τους οποίους έχει προετοιμαστεί και όταν το δέκα το άκουσε, άρχισαν να είναι πολύ. δυσαρέστησε με Ιάκωβο και τον Ιωάννη. " - Mark 10: 35-41.
Έτσι, ενώ η επίγεια καριέρα του Ιησού σε περίοπτη θέση τα αδέλφια Ιάκωβος και ο Ιωάννης, «οι γιοι του κεραυνού» (Μαρκ 3.7), η ιστορία της πρώτης εκκλησίας διαθέτει ένα νέο James, «τον αδελφό του Ιησού», και ένα νέο John, ένα sidekick στον Παύλο και Βαρνάβα (βλέπε παρακάτω). Γνωρίζουμε λίγα πράγματα για είτε, αν ο θάνατος του James bar Damneus (Ιώσηπος,Αρχαιοτήτων 20,9) παρέχει μια βάση για την πολύχρωμη μαρτύριο του αδελφού του James αγαπημένη του Christian απολογητές.
4. Ανδρέας, ο αδελφός του Πέτρου.
Ευσεβείς εφεύρεση δίνει Andrew μια υπέροχη καριέρα καλύπτει παντού από τη Σκυθία στην Ελλάδα, από τη Μικρά Ασία στη Θράκη. Αυτός ο τύπος, όπως φαίνεται, πήρε την επιλογή «C» από το μενού σταύρωση: σε ένα x σε σχήμα σταυρού. Προφανώς αυτό του επέτρεψε να συνεχίσει το κήρυγμα για 2 ημέρες.
5. Φιλίππου.
Fable μέρη αυτός ο τύπος στη Φρυγία, την Καρχηδόνα και τη Μικρά Ασία. Το παραμύθι έχει ανθύπατο σταυρώνοντας αυτόν για τη μετατροπή της συζύγου του. Ίσως η αγάπη γιορτή πήρε ένα κομμάτι από το χέρι.
Κάπως συγκεχυμένα, στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο Philips. Η αρχική απόστολος εξαφανίζεται από την ιστορία μετά από μάρτυρες του Ιησού ανέλθει στον ουρανό από το Όρος των Ελαιών. Φίλιππος και το υπόλοιπο της επιστροφής συμμορία στο υπερώο στις Πράξεις 1.13. Αλλά στις Πράξεις 6.5 ένα δεύτερο Philip επιλέγεται ως ένα από τα επτά αναλάβει την ευθύνη για τη σίτιση χήρες
6. Βαρθολομαίος (Ναθαναήλ)
Τι ένας ταξιδιώτης - Ινδία, την Περσία, την Αρμενία, την Αιθιοπία και τη νότια Αραβία! Ως εκ θαύματος κατάφερε να πάρει τον εαυτό σταυρώθηκε (έγδαρε ζωντανό και αποκεφαλίστηκε!) Τόσο στην Ινδία όσο και στην Αρμενία. Αρκετά εντυπωσιακό πράγματα. Ακόμα και όταν τα νεκρά κομμάτια του πήρε περίπου: μια εκκλησία στη Ρώμη υποστήριξαν οι περισσότεροι από το πτώμα του, αλλά του 11ου αιώνα Canterbury έκανε ένα εμπόριο βρυχηθμού με το χέρι του! Έμβλημα του είναι το μαχαίρι εκδορά. Δροσερός.
7. Κατά Ματθαίον (Levi Αλφαίου)
Αυτός ο τύπος πρέπει να διατηρηθεί στη ζωή αρκετό καιρό για να γράψει το Ευαγγέλιό του - τουλάχιστον 20 χρόνια μετά την υποτιθέμενη θάνατο του Χριστού. Πιστώνεται με 15 χρόνια στην Ιερουσαλήμ, στη συνέχεια, αποστολές στην Περσία και την Αιθιοπία και, φυσικά, το μαρτύριο και στα δύο μέρη. Σύμφωνα με την μεσαιωνική εικονογραφία που φοριούνται γυαλιά, τόσο το καλύτερο για να μετρήσει τα χρήματα των φορολογουμένων του.
Αν Ματθαίος, γνωστός και ως Levi, είναι γιος του Αλφαίου (Μάρκος 2,14), τότε προφανώς είναι επίσης ο αδελφός του Ιακώβου του Αλφαίου (Μάρκος 3,18); Και όμως μας λένε το μικρότερο James είναι ο γιος της Μαρίας, αδελφής της Υπεραγίας Θεοτόκου και η σύζυγός του Cleophas (Ιωάννη 19,25). Σε αυτή την περίπτωση, ο ευαγγελιστής Ματθαίος είναι ξάδελφος του ο ίδιος ο Ιησούς! Ωστόσο, Πράξεις 1.13 μας λέει ότι το μικρότερο James έχει έναν αδελφό που ονομάζεται Ιούδα (aka Ιούδα), ενώ ο Mark (15.40) και το "δικό του ευαγγέλιο» του Ματθαίου (27,56) και οι δύο λένε ότι ο James έχει έναν αδελφό που ονομάζεται Ιωσή. Έτσι τώρα έχουμε μια κανονική ταινία των αδελφών: James, Ιωσή, ο Ιούδας - συν Matthew / Levi ... που έρχεται δυνατά κοντά στο υποτιθέμενο τέσσερα αδέλφια του ο ίδιος ο Ιησούς!
"Δεν είναι αυτός ο γιος του ξυλουργού; Δεν είναι η μητέρα του που ονομάζεται Μαρία; και οι αδελφοί του, ο James και Ιωσή, και Simon, και Ιούδας;"
- Ματθαίος 13,55.
8. Θωμάς ο Δίδυμος (το Twin) γνωστός και ως ο Ιούδας Θωμάς ή Ιούδας Θωμάς
Ένα άλλο μεγάλο ταξιδιώτη, παντού από την Παρθία στην Κεράλα στη νότια Ινδία. 4ο εφεύρεση αιώνα, αρκετά κατάλληλα, δίνει αυτό το «δίδυμο» δύο μαρτύρια, ένα στην Περσία και ένα στην Ινδία. Παίρνει ακόμη και μια ταφή στη Συρία για την εκκίνηση! Ακόμα ένα χώρο ανάπαυσης, Mylapore, ζητήθηκε από τους Πορτογάλους τον 16ο αιώνα. Πιο διάσημο για "αμφιβολία" του, Τόμας ενέπνευσε μια ολόκληρη σειρά από ευσεβείς flimflam: τις Πράξεις του Θωμά (έχτισε ένα παλάτι για μια ινδική βασιλιά, θα πιστεύετε), την Αποκάλυψη του Θωμά, το Ευαγγέλιο του Θωμά, και τοΒρέφος Ευαγγελίου του Θωμά.
Τώρα, έχετε ακόμα έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία ...;
9. Ιάκωβος ο Μικρός (James το λιγότερο - ή είναι ο James το Just;)
Οι μύθος ιθύνοντες πραγματικά να πάει στην πόλη για αυτόν τον τύπο. Ρίχνονται κάτω, πάνω από 100 πόδια από την κορυφή του Ναού από το "γραμματείς και Φαρισαίοι", που στην πραγματικότητα επέζησε μόνο για να λιθοβολούνται, έχουν μυαλό του διαψεύστηκαν με μια λέσχη πληρέστερη και έχει το σώμα του «κομμένου σε κομμάτια» - όλα αυτά στην ηλικία της 90!
Φυσικά, αν δεν συγχέουν James το λιγότερο με τον James ο αδελφός του Ιησού (μια αναγνώριση από τον Jerome και αργότερα Καθολικούς) όλα αυτά χάος ανήκει με τους δίκαιους James και η μοίρα του μικρότερου James είναι άγνωστη.
Ίσως αυτό είναι το να πριονισμένη κατά το ήμισυ η οποία προκαλεί τη σύγχυση;
10. Jude / Thaddeus / Λεββαίος / Daddaeus
Είτε μια σοβαρή clubbing ή σταύρωση για αυτό αναμειγνύονται τύπος στην πόλη της Έδεσσας και της Περσίας. Προφανώς fan-club του υπέστη επειδή το όνομά του ακούγεται πάρα πολύ σαν τον Ιούδα.
Jude ο απόστολος συχνά συγχέονται με Ιούδα τον αδελφό του Ιησού, αλλά και με Jude ο συγγραφέας της επιστολής του Ιούδα (προσοχή, θα υπάρξει μια δοκιμή). Ωστόσο, Jude (η επιστολή συγγραφέας) αναγνωρίζει τον εαυτό του ως τον αδελφό της James και ως υπηρέτης του Ιησού, δεν τον αδελφό του (Jude 1.1). Μιλά επίσης για τους αποστόλους στο παρελθόν τεταμένη, όχι σαν να ήταν ένας από αυτούς (στίχος 17), οπότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα "δώδεκα", είτε.
11. Σίμων ο χαναανιτική / η Ζηλωτών.
Εφεύρεση ήρθε αργά για αυτόν τον τύπο. Όταν το έκανε, ήταν μια ομορφιά - σταύρωση στην Περσία, αλλά και σταύρωση χιλιάδες μίλια μακριά στη Βρετανία. Κατόρθωσε επίσης να κηρύξουν στην Αφρική. Αρκετά μια πράξη που θα ακολουθήσει.
12. Matthias.
Φαντασία στέλνει αυτός ο τύπος στη Συρία, την Καππαδοκία, στις ακτές της Κασπίας και την «Πόλη του κανίβαλοι» (Πράξεις των Ανδρέα και Matthias). Θάνατος από την καύση. Επίσης θάνατο στην Ιερουσαλήμ δια λιθοβολισμού - και αποκεφαλισμό. Πραγματικά ακριβώς κάνει τους αριθμούς, μερικές φορές τη συγχώνευσή της με τον Matthew και μερικές φορές ανταλλαχθούν έξω για να αφήσει Paul σε «δώδεκα».
13. Ο Ιούδας, γιος (ή είναι ότι ο αδελφός;) του Τζέιμς.
Τίποτα ακόμη. Αίσθημα ενέπνευσε;
14. Levi, γιος του Αλφαίου.
Ανατρέξτε στο alter ego του Ματθαίου.
Mark (John Mark).
Αν και ούτε ο Κλήμης Αλεξανδρείας (; 153 έως 215), ούτε ο Ωριγένης από την Αλεξάνδρεια (182 έως 251), φαίνεται να έχουν παρατηρήσει, ο Ευσέβιος Καισαρείας (c.263-339) αναμεταδίδει την είδηση ότι ο απόστολος Μάρκος ήταν "πρώτος επίσκοπος" της Αλεξάνδρεια και είχε υποστεί το μαρτύριο του «όγδοο έτος της Nero." Αυτό θα ήταν 61 μ.Χ. - καθιστώντας τον απόστολο νεκρό πριν από το θάνατο του Πέτρου του οποίου τα απομνημονεύματα Mark υποτίθεται ότι έγραψε ως το Ευαγγέλιο του Μάρκου. "Σέρνεται μέχρι θανάτου», ή ίσως όχι. Οστά του - καλά, τα οστά κάποιου - εμφανίστηκε στο 9ο αιώνα στη Βενετία.
Λουκά.
"Κρεμασμένος σε ένα δέντρο ελιάς." Ή, "έζησε μέχρι την ηλικία των 84 και πέθανε άγαμος." Μέρη του σώματος υποστήριξε τόσο από την Πάντοβα και την Κωνσταντινούπολη.
Παύλος.
"Αποκεφαλίστηκε από τον Νέρωνα." Όχι, όχι πραγματικά , αλλά μύθος μας λέει ο ίδιος μοιράστηκε την ίδια τύχη με τον Πέτρο, ακόμη και πεθαίνει την ίδια ημέρα. Ευσεβείς μυθιστορήματα γραμμένα μεταξύ του 2ου και του 4ου αιώνα - Πράξεις του Παύλου, η Αποκάλυψη του Παύλου, το Μαρτύριο του Παύλου και τις Πράξεις του Παύλου και της Θέκλας - παρέχει όλες τις μυθικό ανοησίες θα μπορούσε ποτέ να επιθυμείτε.

Πολλαπλές θάνατοι - ένα βιβλικό μοτίβο για να διασφαλίσουμε τους κακούς πάρει πολύ άσχημα

Οι 4 πολύ διαφορετικές θανάτους για το βασιλιά Σαούλ.
Σαμουήλ (31: 4) λέει ότι ο Σαούλ "Πήρε ένα σπαθί και έπεσε πάνω του".
Σαμουήλ (1: 2-10), λέει ο Σαούλ, με αίτησή του, σκοτώθηκε από έναν Αμαληκιτών.
Αργότερα σε 2 Σαμουήλ (21:12) διαβάζουμε ότι ο Σαούλ σκοτώθηκε από τους Φιλισταίους για Gilboa.
Στη συνέχεια, όμως σε 1 Χρονικών (10: 13-14) μαθαίνουμε ότι ο Σαούλ σκοτώθηκε από το Θεό!
Ιούδας ο Ισκαριώτης.
alt
Αχ, αυτό το δυσάρεστο χαρακτήρα που αναζητούν μοιάζει με ένα Ιούδα
Οι πολλαπλές θάνατοι του Ιούδα Ισκαριώτη -
Αν οι εβραϊκές αρχές, με τα δικά τους μέσα, πραγματικά ήθελε να συλλάβει τον Ιησού, που υποτίθεται ότι ένα γκουρού αντλώντας τεράστια πλήθη, σίγουρα δεν θα έπρεπε να προσλάβει ένα εσωτερικό πληροφοριοδότη για τον προσδιορισμό της χαρισματικός ηγέτης. Ούτε είναι αξιέπαινη ότι «πολλά λεφτά» θα έχουν καταβληθεί για (όλων των πραγμάτων) ένα φιλί της καταδικασμένη μεσσία (Μάρκος 14,44). Το θεολογικό συμβολισμό είναι τόσο προφανής όσο η ιστορία είναι ψεύτικες.
Τα μυθικά «Ιούδα» ήταν ένα Τζεντίλε / Ελληνιστική δημιουργία του στις αρχές του 2ου αιώνα, ένας επώνυμος εστίασης για την αντι-Ιουδαϊσμό και τον αντισημιτισμό της πρώτης Εκκλησίας. "Ισκαριώτης" φαίνεται να έχουν ληφθεί από το όνομα μιας ομάδας ανταρτών που ονομάζεται Sicarii , εβραϊκή δολοφόνοι που sicae (μικρά μαχαίρια) που χρησιμοποιούνται, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό εξοντώθηκαν λίγο πριν από το πρώτο εβραϊκό πόλεμο.
Ιγνάτιος, γράφοντας επιστολές του περίπου 115, δεν έκανε καμία αναφορά ενός Ιούδα Ισκαριώτη, αλλά στη συνέχεια, ούτε ο ίδιος αναφέρει τυχόν «μαθητές» (Πέτρου και Παύλου ονομάζονται «απόστολοι», δηλαδή, οι ιεραπόστολοι - όπως και ο ίδιος).
Αλλά με μια θεολογικά απαραίτητη προδοσία από «έναν Εβραίο / των Εβραίων» η θεία σωτήρας περνά, το σώμα και την ψυχή, στην κατοχή των εθνών.


Στη διάθεσή τους του Ιούδα, η δύσμοιρη προδότης του Κυρίου - πώς θα μπορούσε να βοηθήσει, είχε εισαχθεί από τον Σατανά ?! (Λουκάς 22.3) - οι χριστιανικές scribblers πάρει αρκετά παρασυρόμαστε Παπίας στα 130 πήρε την μπάλα τροχαίο..

14 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι είσαι σίγουρα Έλληνας; Όλο το κείμενο δεν έχει καμία σύνταξη. Ούτε παιδί του Δημοτικού δε γράφει έτσι. Αν είναι μετάφραση google φαντάσου πόσο βαριέσαι και πόσο δε πείθεις ούτε τον εαυτό σου για ότι λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο μηνα στην σελιδα.. και σε ΟΛΟΥΣ_ΟΣΟΥΣ.. κατανοουν το σκεπτικό της !!! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα φιλε Διο-γενη πονανε οι Εβραιοχριστιανοι και το δειχνουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λειψανολατρη Ανωνυμε το κειμενο δεν ειναι δικο μου καλυτερα αγραμματος παρα Εβραιοχριστιανος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι είσαι αγράμματος το αποδεικνύεις συχνά, δεν είναι κακό, και μπράβο σου που το λες. Ότι ένας αγράμματος είναι ένας παντογνώστης ξερόλας δείχνει πρόβλημα.

      Διαγραφή
  5. Ενω εσυ ''Ανωνυμε''.. ΓΝΩΣΤΕ!! που τρεχει η φανατιλα το μισος και η χολη σου.. προς απαντες που γνωριζουν το απεχθες ιστορικο σου ..εχεις το ακαταλογιστο σαν νεογεννητο πιτσουνακι΄?.. παντος καλα το πας με τα γραμματα που ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕπιΝοησαμε ...!πες μας τωρα κανα αλφαβηταριο εμπνευσμενο απο τον γιαχβε να το συγκρινουμε ...μιας και εισαι τοσο {ΑΙΝΓΡΑΜΑΤΩΣ}!! (λεω να μην ασχολουμαι με τενεκεδες σαν εσενα αλλα προκαλεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάτε "Λεωνίδα"!!! το ιστορικό μου το φτιάχνω ΕΓΩ και όχι οι ταμπέλες φανατισμένων ΔΗΘΕΝ "Ελληναράδων" όπως εσύ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που ΕΠΙΝΟΗΣΑΜΕ μάλλον αγνοείς το Φοινικικό αλφάβητο όπως αγνοείς τη Κινεζική γλώσσα - οκ δεν είναι αλφάβητο αλλά με ΠΟΣΑ χρόνια ιστορία που ομιλείται μέχρι και σήμερα- βέβαια όχι ότι αγνοείς αλλά δε γνωρίζεις, "αλφαβηταριο εμπνευσμενο απο τον γιαχβε"!!!! τι να πεί κανείς;;;; Φαίνεται ότι είσαι νεογέννητο πιτσουνάκι που έχει μείνει εκεί που τελείωσε, στο δημοτικό. Αυτό που προκαλεί είναι όταν οι "Ελληναράδες" δε μπορούν να γράψουν Ελληνικά ή όπως εσύ δε μπορεί να συντάξει μια πρόταση, αλλά είναι ειδήμονες του κώλου.

      Διαγραφή
    2. Πάντως και όχι "παντος".
      "εγγράμματος -η -ο" και όχι "ΑΙΝΓΡΑΜΑΤΩΣ".

      ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.

      Μάθε Ελληνικά, σύνταξη, τονισμό και μίλα.

      Διαγραφή
  6. καλα μιλαμε το τερματισε το ατομο μεχρι και κινεζικα ξερει..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άκυρος. Πρέπει να ξέρεις κινέζικα για να διαβάζεις βιβλία; Για να ξέρεις υπάρχουν και βιβλία γραμμένα στα Ελληνικά!!!! Άντε και αγγλικά!!!! Τι μαθαίνει κανείς. Ε;!!!

      Διαγραφή
  7. ..αρκεί.. αρκεί.. κ Ανώνυμος . Βγάλαμε τα συμπεράσματα της Όποιας μορφωσεως και της Όποιας παιδείας σου! . Όπως και για την πνευματικήν και ψυχικήν σου.. καλλιέργειαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραμόρφωση ολη μαζεμένη σε ενα blog απο πρόβατα που νομίζουν οτι είναι λύκοι. Η βλακεια ειναι απειρη

      Διαγραφή