ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ:ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!!!

Μεταξεταστέοι ΟΛΟΙ στη Βουλή! Τη Διάκριση των Εξουσιών την έκανε ο Αριστοτέλης!
Ποιος έκανε τη διάκριση των εξουσιών; Την έκανε ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής; Όχι, το απαντήσαμε αυτό. Την έκανε ο Μοντεσκιέ όπως απαντήθηκε; Ναι, ο Μοντεσκιέ αναφέρθηκε στη διάκριση των εξουσιών, σε εκτελεστική, δικαστική, νομοθετική, αλλά δεν ήταν δική του η «έμπνευση».Και ποιος την έκανε τελικά; Εάν το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα αφιέρωνε τις ώρες διδασκαλίας σε σημαντικά πράγματα και όχι στις σαχλαμάρες που μας μαθαίνουν εδώ και ολόκληρες δεκαετίες, όλοι οι Έλληνες θα γνωρίζαμε ότι η διάκριση των εξουσιών έγινε από έναν Έλληνα φιλόσοφο, από τον οποίο «αντέγραψε» ο Μοντεσκιέ.
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΜΗΤΣΟ-ΤΑΚΗ!!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ!!ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ Το  κείμενο αποτελεί μέρος της πολύ ενδιαφέρουσας εργασίας της κ. Κουτσουρά Ζωής στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος του ΠΤΔΕ ΑΠ.Θ. (2008)
1.1. Τα "ελληνοχριστιανικά" ιδεώδη ως θεμέλιος λίθος της εκπαίδευσης   Ο έλεγχος των προγραμμάτων της διδακτέας ύλης από ένα καθεστώς αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο επηρεασμού της διαδικασίας της πολιτικής κοινωνικοποίησης των μαθητών/τριών (Τερλεξής,1999: 138). Στην περίπτωσή μας, πρώτη κίνηση της χούντας για την εκπαίδευση ήταν ο αναγκαστικός νόμος 129/1967.Σύμφωνα με τον Αναγκαστικό Νόμο 129 της 19-9-67 βασικός σκοπός της εκπαίδευσης ορίζεται

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!

Τα ονόματα που θα έπρεπε να έχουν οι κακοκαιρίες στην Ελλάδα
Ανάμεσα σε εκατοντάδες αμερικανιές που υιοθετούμε καθημερινά (κι εμείς και ολόκληρος ο πλανήτης) προέκυψε εσχάτως και μια ακόμα.
Θέλοντας και μη, γνωρίσαμε το τελευταίο διάστημα τον «Ραφαήλ», τη «Σοφία», τον «Τηλέμαχο» και την «Υπατία».
Ένα παρεάκι που θα μπορούσε να είναι πολύ καλό (μάλιστα είναι δυο άνδρες-δυο γυναίκες η αναλογία) αν δεν αναφερόταν στα φαινόμενα κακοκαιρίας που έπληξαν τη χώρα.
Αφού μπήκαμε όμως κι εμείς στη διεθνή λογική με τα… βαφτίσια, δεν χρειάζεται να την εφαρμόζουμε με τυχαίες επιλογές ονομάτων από την αρχαία Ελλάδα.
Θα έπρεπε να την εφαρμόζουμε με ονόματα βγαλμένα από την επικαιρότητα, τα οποία θα περιέγραφαν απόλυτα κάθε καιρικό φαινόμενο.
Όπως, για παράδειγμα, τα εξής:

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Στα… «κεραμίδια» έχουν βγει το τελευταίο διάστημα οι οπαδοί  της Χρυσής Αυγής για το όνομα της Μακεδονίας, επιχειρώντας να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα εκλογικά οφέλη στο παζάρι της πατριδοκαπηλείας που έχει στηθεί με αφορμή το «Μακεδονικό».
Παριστάνοντας τους δήθεν «μακεδονομάχους», τα χρυσαυγίτικα φασισταριά βγάζουν άναρθρες κορώνες περί της «ελληνικότητας της Μακεδονίας», στήνουν σόου εισβάλοντας στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, καλούν σε σκοπιανοφάγα-εθνικιστικά συλλαλητήρια, κλπ. Πλειοδοτούν σε υπερπατριωτισμό για να συσκοτίσουν την πραγματική τους ταυτότητα: ότι είναι πατενταρισμένοι ναζί, μια εγκληματική συμμορία θρασύδειλων φασιστοειδών που λειτουργεί ως το μακρί χέρι του μεγάλου κεφαλαίου.
Μιας και αναφερθήκαμε όμως στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και στην

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ !!ΔΗΛΩΝΟΥΝ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

    alt
    ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!ΑΥΤΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΧΟΥΣ!!
    ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ...."ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ"!!προπατορεσ.png

    ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ......ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ!! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!

alt Το ακόλουθο μήνυμα, που αναφέρεται στους βομβαρδισμούς των στρατοπέδων συγκέντρωσης και σιδηροδρόμων, ήταν ένα από τα εκθέματα στην δικαστική υπόθεση λίβελου του Kasztner, που εκδικάστηκε στο Ισραήλ στην δεκαετία του 50. Είχε σταλεί από τον Ραββίνο Michael B. Weissmandel, οργανωτή των δραστηριοτήτων διάσωσης που

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!!Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!!ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΥΡΗΝΗ ΠΥΘΙΑ!!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΔΩΛΑ!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ??ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ!!
alt Τι έκανε αυτή η "μικρή"; Τίναξε τη "Εβραιοιχριστιανική" μπάνκα στον αέρα και έγινε κόκκινο πανί για το.....Εβραιοχριστιανικό ιερατείο. Πραγματικά νιώθω περήφανος και θεωρώ πλέον πως θα συνεχίσει να υπάρχει

ΥΠΑΤΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ (355-415) ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ...ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!



Η «Υπατία», ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από την Τετάρτη 09/01, με κύρια χαρακτηριστικά τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και τους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέση του βαρομετρικού χαμηλού που σχετίζεται με την κακοκαιρία «Υπατία» καθώς και την εξέλιξη των φαινομένων (βροχές-καταιγίδες-χιονοπτώσεις) από το βράδυ της Τρίτης 08/01 έως το πρωί της Παρασκευής 11/01.Αυτά λένε τα ανθελληνικά ΜΜΕ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ "ΜΕΓΑ" ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!"ΑΓΙΟΣ" ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΦΟΝΙΑΣ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ-ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ!!


Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΛΛΗΝ!!

«Ουκούν ει μήτε άνθρωπος απλώς μήτε μάγος μήτε δαίμων τις εστίν ο Σωτήρ, αλλά και την παρά ποιηταίς υπόνοιαν και δαιμόνων φαντασίαν και Ελλήνων σοφίαν τη εαυτού θειότητι κατήργησε και επεσκίασε.» (Άγιος Αθανάσιος, «Κατά Ελλήνων», κεφ.48, παρ. 9). "ΑΓΙΟΣ" ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΦΟΝΙΑΣ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ-ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ Ο Αθανάσιος, Άγιος και Μέγας της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γεννήθηκε το 295 μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου πιθανότατα από ελληνικής καταγωγής γονείς. Από πολύ μικρή ηλικία κατηχήθηκε στον ΕβραιοιΧριστιανισμό ξεχνώντας ολοκληρωτικά την καταγωγή του. Κατά την

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικοσ πολιτισμοσ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ!!

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!!

terrapapers-com_caesar-s-messiah_-the-roman-conspiracy-to-invent-jesus_-the-flavians
Το πραγματικό όνομα του "Μεσσία Χριστού" είναι Τίτος Φλάβιος. Ο Μεσσίας του Καίσαρα: η Ρωμαϊκή Συνομωσία για την Εφεύρεση του Ιησού. Πώς ο Ρωμαίος Imperator Ceasar Constantinus και ο Ευσέβιος Καισαρείας κατασκεύασαν τον εξουσιαστικό ΕΒΡΑΙΟχριστιανισμό!!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ
Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΕΣΟΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ!!

ΡΩΜΗ ΠΟΡΝΗ "ΑΓΙΑ"   Ρώμη πόρνη «αγία» Ολύμπιων  θεϊκών πλασμάτων οπτασία αιώνια πόλη αγαλμάτων,  μουσείων, και αρχαίων κτισμάτων του Βατικανού  των  Σιωνιστικών εκτρωμάτων ο  Ιταλός ομιλεί μελωδικά μετά κελαιδισμάτων   Με τους Έλληνες «ούνα φάτσα ούνα ράτσα» μας χωρίζει το Ιόνιο και τα ράσσα εκείνοι με τον Πάπα εμείς με την Ορθοδοξία «Πατριάρχης» μας  αρεστός πολίτης της

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΗΣΟΥ!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ!!!

    lwf14-G-oros-seth.jpg (127964 bytes)
    ΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ - ΙΗΣΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΗΓΗ  Ταυτόσημα γεγονότα στα «βιογραφικά»  του Αιγύπτιου Ώρου και του Ιουδαίου Ιησού  Έχει γραφτεί παλαιότερα εδώ ότι είναι ανυπόστατος ο ισχυρισμός περί ιστορικής ύπαρξης του Ιησού Χριστού, έτσι όπως περιγράφεται αυτός από τα βιβλία της Καινής Διαθήκης και στα πάνω από 4Ο απόκρυφα ευαγγέλια. Το ίδιο ανυπόστατος είναι

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!!


Σχετική εικόνα

ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ??ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ?? ΠΕΤΑΕΙ!!ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ??ΜΙΛΟΥΝ ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΝ ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!!!

ιεροσολύμων

Τις ευχές για τα ΕβραιοΧριστούγεννα και το νέο έτος μετέφερε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο ο δήμαρχος της πόλης της Ιερουσαλήμ, ενώ έγινε εκτενή συζήτηση για τη θρησκευτική ειρήνη. Την πρωίαν της Τετάρτης 29ης Δεκεμβρίου 2018 / 11ης Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Ιεροσολύμων κ. Νιρ Μπαρκάτ μετά