ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Στα… «κεραμίδια» έχουν βγει το τελευταίο διάστημα οι οπαδοί  της Χρυσής Αυγής για το όνομα της Μακεδονίας, επιχειρώντας να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα εκλογικά οφέλη στο παζάρι της πατριδοκαπηλείας που έχει στηθεί με αφορμή το «Μακεδονικό».
Παριστάνοντας τους δήθεν «μακεδονομάχους», τα χρυσαυγίτικα φασισταριά βγάζουν άναρθρες κορώνες περί της «ελληνικότητας της Μακεδονίας», στήνουν σόου εισβάλοντας στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, καλούν σε σκοπιανοφάγα-εθνικιστικά συλλαλητήρια, κλπ. Πλειοδοτούν σε υπερπατριωτισμό για να συσκοτίσουν την πραγματική τους ταυτότητα: ότι είναι πατενταρισμένοι ναζί, μια εγκληματική συμμορία θρασύδειλων φασιστοειδών που λειτουργεί ως το μακρί χέρι του μεγάλου κεφαλαίου.
Μιας και αναφερθήκαμε όμως στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και στην

αισχρή πατριδοκαπηλεία των χρυσαυγιτών, ας δούμε και μια άλλη παράμετρο που αποκαλύπτει το εύρος της υποκρισίας τους. Την ώρα λοιπόν που οι ναζί χρυσαυγίτες παριστάνουν τους «μακεδονομάχους», οι γερμανοί, ιταλοί και ισπανοί ομοϊδεάτες τους αποκαλούν την ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία»! Λυκοφιλίας το ανάγνωσμα.
Ο Τσίπρας υλοποιεί το οραμα του Χίτλερ! Ήθελε διακαώς τη δημιουργία του κρατιδίου!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ
Το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θάνατό του, όπου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση, απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Ο Χιτλερ θεωρούσε μείζονος σημασίας για την στρατηγική του, να δημιουργηθεί αυτό το κρατίδιο προτεκτοράτο, για να κρατήσει τις 3 χώρες υπό τον έλεγχό του.
Δεν πρόλαβε να το κάνει πραγματικότητα, καθώς την επόμενη ημέρα 6 Σεπτεμβρίου 1944, η Ρωσία έφτασε στην Βουλγαρία, ενώ τις επόμενες ημέρες οι Έλληνες απελευθέρωσαν τις περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης και των Σερρών. Γεγονότα που σηματοδότησαν την αρχή του τέλους για το Ράιχ.
Όταν είχε προτείνει την ονομασία ο Χίτλερ, οι Γιουγκοσλάβοι της περιοχής είχαν αντιδράσει, διότι πίστευαν ότι δεν είναι Μακεδόνες. Παρόλα αυτά, και μετά την δολοφονία του Βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας, ο Μιχαήλοφ που ανέλαβε την εποχή που η περιοχή ήταν ακόμα Βουλγαρική, και λίγο μετά, σε συνεργασία με το Ράιχ, έβαλε μπροστά το σχέδιο το οποίο σήμερα υλοποιούν οι ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ υποβοηθούμενοι από την ΧΑ και το ΠΟΤΑΜΙ
Η καγκελάριος της Γερμανίας είχε δηλώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ότι θα ασχοληθεί η ίδια προσωπικά, ώστε να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά την αποδοχή της ονομασίας «Μακεδονία» για το ψευδοκράτος προτεκτοράτο. Μια ονομασία που είχε οραματιστεί και επιβάλλει ο Αδόλφος Χίτλερ, δηλαδή «Μακεδονία»! Η Καγκελάριος έρχεται και πάλι γιατί οι απόγονοι των συνεργατών του και καταδικασθέντες με το ιδιώνυμο του 1945 σε θάνατο σαν εγκληματίες εναντίον της Ελλάδος απειλούν κι εκβιάζουν. Ή δίνει το όνομα σ΄αυτούς που μισούν να είναι Έλληνες ή δεν υλοποιούνται τα σχέδιά της να κατεβεί στο Αιγαίο....
Να αντιμετωπίζεται ως θέμα εμπιστευτικού χαρακτήρα (να εκτυπωθεί)
Τηλεγράφημα
5 Σεπτεμβρίου 1944
(Κ. Schreiber)

Με ειδικό τρένο, στις 5 Σεπτεμβρίου 1944 –ώρα 1: 07.

Έφτασε στις 5 Σεπτεμβρίου 1944- ώρα 1: 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου