ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!!!

ιεροσολύμων

Τις ευχές για τα ΕβραιοΧριστούγεννα και το νέο έτος μετέφερε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο ο δήμαρχος της πόλης της Ιερουσαλήμ, ενώ έγινε εκτενή συζήτηση για τη θρησκευτική ειρήνη. Την πρωίαν της Τετάρτης 29ης Δεκεμβρίου 2018 / 11ης Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Ιεροσολύμων κ. Νιρ Μπαρκάτ μετά

 συνεργατών αυτού, ομάδος εξ είκοσιν ατόμων περίπου επεσκέφθη επί τη εορτή των ΕβραιοΧριστουγέννων!!Μιλάμε για μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ Εβραίων και Εβραιοχριστιανων!!Ο Δήμαρχος αυτός θέλει να φτιάξει άγαλμα στον Ιησού για την προσφορά του στην πόλη!!Ποια προσφορά του?? Μα την οικονομική από τα Χριστιανικά προβατάκια που τα δίνουν όλα για να δουν το παραμύθι από κοντά!!Ελάτε όλα μαζί χριστιανικά μου προβατάκια!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Επί τη επισκέψει ταύτη ο Δήμαρχος Ιεροσολύμων μετέφερε εις τον Μακαριώτατον τας ευχάς αυτού διά την εορτήν των Χριστουγέννων και τον διεβεβαίωσεν ότι η Δημαρχία ενεργεί ο,τι δύναται διά την ειρηνικήν και απρόσκοπτον συνύπαρξιν όλων των κατοίκων της Ιερουσαλήμ και των ΕβραιοΧριστιανών της "Αγίας" Γης. ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!

1301jer-4ιεροσολύμων1301jer-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου