ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ!!

Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, Ιερουσαλήμ, 15 ​​Μαρτίου 2020. Η πλατεία μπροστά από την εκκλησία του Παναγίου Τάφου, που γεμίζει καθημερινά με ομάδες τουριστών, ήταν σχεδόν εντελώς άδεια. Ο φωτογράφος γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων Gali Tibbon έπεισε τους μοναχούς να καθαρίσουν την πέτρα στον τάφο του Ιησού με αλκοόλ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ!!

Στις 10 Μαΐου 1798 η αστυνομία της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας παρέδωσε στους Τούρκους τον βάρδο της ελευθερίας των λαών της βαλκανικής Ρήγα Φεραίο και εφτά συντρόφους του. Ενάμισι μήνα μετά, στις 24 Ιουνίου του 1798 ο Ρήγας και οι σύντροφοί του αφού βασανίστηκαν φρικτά στραγγαλίστηκαν και τα άψυχα σώματά τους ρίχτηκαν στο Δούναβη. Αξίζει να θυμηθούμε πώς αντιμετώπισε τον αγωνιστή Ρήγα και τα κηρύγματά του η εκκλησιαστική ηγεσία ,το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης αλλά και το ρόλο που έπαιξε αυτός ο επίσημος, λόγω των προνομίων του, «εκπρόσωπος του γένους» στην παράδοσή του στους Τούρκους που τον εκτέλεσαν.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!19χρονος ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!

19χρονος έσφαξε ιερέα με αγαλματίδιο του Ιησού
Ο 19χρονος Αλεξαντρ Β., καθώς η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του, σκότωσε τον 91χρονο ιερέα της Καθολικής Εκκλησίας, Ροζέ Ματασολί ενώ εργαζόταν ως οικονόμος στο σπίτι του, στην πόλη Ανιέζ, στην Ουάζ στη βόρεια Γαλλία.Ο άνδρας συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του ιερέα. Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας προκαλούν σοκ...
Ο 19χρονος είχε χτυπήσει τον ιερέα με ένα αγαλματίδιο του Ιησού και στη συνέχεια το κάρφωσε στο λαιμό του θύματος.
Καταδικάστηκε για

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 1821!!!

iera-sinodos-sinedriasi
ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΨΕΥΤΕΣ!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

Μητροπολίτες έφτασαν στο σημείο να επικαλεστούν την περίοδο της τουρκοκρατίας για να μην κλείσουν οι ναοί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται λόγω κορωνοϊού οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας και οι Ιεράρχες έχασαν την «χρυσή ευκαιρία» να κατανοήσουν και αν αποτυπώσουν σε απόφαση τις ανάγκες της κρίσιμης συγκυρίας.

.Ο πρωθυπουργός λίγη μόλις ώρα μετά την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, τόνισε ότι «η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει ξεκάθαρες αποφάσεις. Εκκλησίες παραμένουν ανοιχτές μόνο για ατομική προσευχή». Με ανάρτησή του στο twitter o, πρωθυπουργός γνωστοποίησε την πρόθεση της κυβέρνησης την οποία ξεκάθαρα είχε διατυπώσει από το διάγγελμά του την περασμένη Τετάρτη ενώ το ίδιο