ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ!!!ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ!!



Θεοδώρα. Η πόρνη που έγινε αυτοκράτειρα. Η "κόρη του αρκουδιάρη ...
ΘΕΟΔΩΡΑ Η ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η "ΟΣΙΑ" ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΨΕΥΤΟΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΡΝΕΣ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ!!!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ....ΗΘΙΚΗ!!!ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!
Για τα πρώτα χρόνια της ζωής της οι πληροφορίες προέρχονται από τα «Ανέκδοτα» ή «Απόκρυφη Ιστορία» του Προκόπιου, του επίσημου ιστορικού του Αυτοκράτορα, που δεν τόλμησε ούτε ο ίδιος να δημοσιεύσει, γνωρίζοντας βέβαια τι θα τον περίμενε. Για τον Προκόπιο, η Θεοδώρα αποτελούσε την ενσάρκωση της λαγνείας, της αδιαντροπιάς, της ακολασίας και της σκληρότητας (αφού έγινε αυτοκράτειρα), δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ ένα σκάνδαλο με συνεχή εξέλιξη. Μια πόρνη που έγινε Αυτοκράτειρα.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΑΥΛΟΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΗ?ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?

ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ: ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ=ΣΑΟΥΛΤΙΣΜΟΣ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ...
Όσοι έχουν διαβάσει την Καινή Διαθήκη θα διαπιστώσετε ότι ο Απόστολος των Ρωμιών Παύλος  μισούσε τις γυναίκες και έλεγε καλό είναι μην τις αγγίζετε!!  
Είναι καλό ο άνθρωπος να μην αγγίζει γυναίκα !!! Κορινθίους Α' 7:1 ..Ο Παύλος ήταν εγγονός του Ηρώδη και η μητέρα του η Κύπρος ήταν κόρη του Ηρώδη και της Μαριάμνης!!Την σύφιλη σύμφωνα με τον συγγραφέα Ρόμπερτ Αμπελαιν την κληρονόμησε από την μητέρα του η οποία κόλλησε την φοβερή αρρώστεια από τον πατέρα του, κάτι που το επιβεβαιώνει ο ιστορικός Φλάβιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΦΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ!!!


alt

ΠΩΣ Ο ΣΑΥΛΟΣ - ΣΑΟΥΛ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

alt  . . ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ . . . . . . . . Στην παρ. 9 γράφει: "Σαύλος δε και ο Παύλος" δηλαδή μιλάει για δύο πρόσωπα. Ο "μεταφραστής" όμως παραφράζει: "Ο Σαύλος δε, ο οποίος είχε και το Ρωμαϊκό όνομα Παύλος καθό Ρωμαίος πολίτης" Για τον λόγο αυτόν ακριβώς απαγορεύει το Σύνταγμα να μεταφραστεί η βίβλος από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Φοβούνται την αποκάλυψη των ψευδών. ΠΗΓΗ..http://ermionh.blogspot.gr/2008/12/blog-post_4359.html