ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αλβανικό κανάλι: «Η βία κατά των μεταναστών»ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

«Δεν υπάρχει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις στην Ελλάδα. Μετά τις ακραίες πράξεις βίας κατά των μεταναστών που  ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα, ένα άλλο σοβαρό περιστατικό έχει συγκλονίσει τον ελληνικό λαό», αναφέρει η αλβανική τηλεόραση ‘Top Channel’.

 Δύο Αλβανοί μετανάστες έγιναν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Οι Αλβανοί, τα ονόματα των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν, εστάλησαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης αυτής, εξαιτίας  ξυλοδαρμού από  5 Έλληνες  πολίτες.

Ο ένας από τους δύο είχε σοβαρούς τραυματισμούς και κρατήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση και ζήτησε να  πάει στο σπίτι του.


Οι τοπικές πηγές ανέφεραν ότι το περιστατικό συνέβη στις τέσσερις το πρωί. Οι δύο Αλβανοί οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, όταν απειλήθηκαν χωρίς λόγο από μια ομάδα Ελλήνων, οι οποίοι τους φώναζαν να φύγουν, – σύμφωνα με το αλβανικό κανάλι-

«Είστε ξένοι και εδώ είναι Ελλάδα», φώναζαν και επιτέθηκαν στους Αλβανούς με ρόπαλα.

Το περιστατικό αναφέρεται ως  ‘επεισόδιο ξενοφοβίας’ αφού οι επιτιθέμενοι δεν γνώριζαν τους δύο αλλοδαπούς.

Επικίνδυνο παιχνίδι στο Αιγαίο!!!


Συνεχίζουν τις προκλητικές δηλώσεις αναφορικά με την ελληνική κυριαρχία στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι οι Τούρκοι, με τη σκυτάλη αυτή τη φορά να παίρνουν οι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος στην πρώτη περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης Ümit Yalım και Bünyamin Altunelli.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία του κόμματος στο Gayrettepe, επισήμαναν ότι τα νησιά αυτά μπήκαν υπό την τουρκική ηγεμονία το 1549 και παραμένουν για 462 χρόνια υπό την τουρκική κυριαρχία.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

   

Αποτέλεσμα εικόνας για μαυροι χριστιανοι μοναχοι

Με την βούλα και τον νόμο που λένε, αφού βάσει του άρθρου (105) του συντάγματος, μπορούν να χαρίζουν την Ελληνική ιθαγένεια, όπου θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα!!Βασική προϋπόθεση, να γίνεις ιουδαιοχριστιανος ΜΟΝΑΧΟΣ!!  Μετά τη προδοσία με τους Οθωμανούς και τους Γερμανούς η προδοτική ιστορία των καλόγερων συνεχίζεται!!Την Ελλάδα την κυβερνάνε οι ρασοφόροι, γι'αυτό και δεν βάζει χέρι στην αμύθητη περιουσία της η πολιτική εξουσία!!!Θέλουμε να ρωτήσουμε όλους αυτούς τους ορθόδοξους ψευτοΠατριώτες γιατί δεν βγάζουν μιλιά ενάντια σ' αυτή την Εθνική προδοσία??                                                                                                                                                                                                                                                                 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Καθεστώς του Αγίου Όρους


ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ : Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ...ΠΤΩΜΑΤΟΣ!!

Η δίκη τού πτώματος




Υπάρχουν στιγμές και περίοδοι στην ιστορία του Χριστιανισμού που όλοι θα ευχόμασταν να μην υπήρχαν ...; Όπως μία από τις μελανότερες περιόδους της εκκλησιαστικής ιστορίας «της θρησκείας της αγάπης και του ελέους».

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Η προκήρυξη του ΓΕΕΘΑ για ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ ... ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
ΑΣΣΥ είναι τα εξής:
α.
Να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια. Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι-ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, όταν εισαχθούν, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής
Ιθαγένειας (Ν. 3284/2004 – ΦΕΚ 217/Α').

Διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τουρκικό παραλήρημα: Η Ελλάδα κατέχει παράνομα δυο νησιά!


Προκλητικότατη δήλωση από τούρκο πολιτικό, που δεν αναγνωρίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας σε νησιά του Αιγαίου.
 Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας Ναμίκ Κεμάλ Ζειμπέκ, ισχυρίστηκε ότι, «η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι».
Για να στηρίξει το απίστευτο επιχείρημά του ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος επικαλείται βρετανικούς χάρτες του 1947 και τη Συνθήκη της Λοζάνης.

Αποκατέστησαν τον Εφραίμ στη Μονή Βατοπεδίου και του έδωσαν την οικονομική διαχείριση!


Στην πλήρη αποκατάσταση προέβη η αδελφότητα και η γεροντεία της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, του Ηγουμένου της Μονής Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Romfea.gr» η γεροντεία και η Αδελφότητα επανέφερε τον Ηγούμενο στην οικονομική διαχείριση των θεμάτων της Μονής, ώστε να έχει όλες τις απορρέουσες από τον Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους αρμοδιότητες.
Αποκατέστησαν τον Εφραίμ στη Μονή Βατοπεδίου και του έδωσαν την οικονομική διαχείριση!Στην απόφαση της γεροντείας αναφέρεται ότι, η αδελφότητα πάντοτε παρακολουθούσε τις οικονομικές δραστηριότητες του Ηγουμένου Γέροντα Εφραίμ, διότι ο ίδιος σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Αθωνικής Πολιτείας, δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς την ομόφωνη έγκριση της γεροντείας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γεροντεία γνώριζε, ότι ουδέποτε υπήρχε πρόβλημα στην οικονομική διαχείριση της Μονής και γενικότερα στην υπόθεση αυτή.
Συνοδικός Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, σχολιάζοντας την απόφαση της γεροντείας της Μονής Βατοπαιδίου, ανέφερε στη Romfea.gr:

Αμφια ιερέα δια χειρός Armani!

To αγαπημένο νησί του 76χρονου σχεδιαστή Armani είναι το νησί Pantelleria στη Σικελία, όπου εδώ και 40 χρόνια περνά τις διακοπές του. Το 2006 του δόθηκε εκεί και ο τίτλος του επίτιμου πολίτη. Για τα εγκαίνια της νέας εκκλησίας στην Pantelleria, ο Iταλός σχεδιαστής ετοίμασε μια έκπληξη στον ιερέα: καινούργια άμφια σχεδιασμένα από τον Armani και εμπνευσμένα από το νησί, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως αστερίες, αχιβάδες και κλαδάκια ελιάς. Ο πατέρας Domenico Mogavero, καμαρωτός καμαρωτός, φωτογραφίζεται με το νέο του απόκτημα.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!


κιβ.jpg

Ακούγεται φίλοι μου λίγο τρελό καθότι αν λάβουμε στα σοβαρά την Παλαιά Διαφρίκη  και τον κατακλυσμό του Νώε όλοι είμαστε Εβραίοι !!Σύμφωνα με τον μύθο ο Θεός των Χριστιανών εξαφάνισε κάθε μορφής ζωής στο πλανήτη γη και σώθηκαν μόνο όσοι ήταν μέσα στη κιβωτό του Νώε!!

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο Αλέξανδρος δεν προσκύνησε τον ιουδαίο αρχιερέα

Τον εμφανίζουν κατώτερο των Εβραίων ισχυριζόμενοι ότι ΠΡΟΣΚΎΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΈΑ ΤΟΥΣ .

Απίστευτη επιστολή!!! Δεν πληρώνω ΔΕΗ




Ποια νομική διάταξη λέει ότι μπορείτε να διακόψετε την ηλεκτροδότησή μου ενώ βιώνω την οικονομική κρίση σε όλο της το μεγαλείο;
Ποια νομική διάταξη λέει ότι εγώ ο Έλληνας πολίτης που μου ανήκει το 1/11. 000.000 της ΔΕΗ δεν θα έχω κανένα οικονομικό όφελος από την συνεχιζόμενη κερδοφορία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού;

Παραθέτω τη 2η επιστολή που έστειλα σε ΔΕΗ και ΥΠΕΚΑ, και την σουρεαλιστική απάντηση της ΔΕΗ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ....

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
Το ΥΠΕΚΑ με γράφει, δε με σέβεται αφού δεν απαντά για 2η φορά στις διαμαρτυρίες-καταγγελίες μου. Η επιστολή έχει κόσμια σύνταξη μετά από προτροπή του Συνηγόρου του Πολίτη μιας και στην 1η επιστολή με έντονη έως υβριστική δεν απάντησε κανένας εκτός από το Συνήγορο του Πολίτη.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΪΑ!! Η ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ




O προφήτης Ησαΐας όπως τον απεικόνισε ο Μιχαήλ Άγγελος στην Καπέλα Σιξτίνα.
[Επεξεργασία] Γενικά
Κατά τους Ο΄ ο συμβολισμός του πρώτου αναφέρεται στους Ισραηλίτες που θα επιστρέψουν ελεύθεροι από την αιχμαλωσία, του δε δευτέρου στην επικείμενη επιδρομή, λεηλασία και λαφυραγωγία των Ασσυρίων και Βαβυλωνίων.
 Η Θεϊκή κλήση
Κάτω απ΄ αυτό το θείο όραμα ο Ησαΐας αναλογιζόμενος την αναξιότητά του, προς αυτά όπου και αναφώνησε έκπληκτος: «Άνθρωπος ων και ακάθαρτα χείλη έχων» αξιώθηκε να ιδεί «τον Βασιλέα Κύριον, Σαββαώθ».
Μετά απ΄ αυτό τον τρόπο κάθαρσης ο Ησαΐας πλήρης πίστης, θείου φωτισμού και πραγματικά ακατανίκητου θάρρους προθυμοποιήθηκε να αναλάβει το προφητικό έργο του, ήταν ηλικίας τότε 27 ετών.

Ο Ησαΐας ήταν Εβραίος και ένας από τους Μεγάλους Προφήτες, ο πρώτος που αναφέρεται στη σειρά, της Παλαιάς Διαθήκης, στον οποίο και αποδίδεται παραδοσιακά η συγγραφή του ομώνυμου βιβλίου της Αγία Γραφής. Ειδικότερα ο Ησαΐας χαρακτηρίζεται ο σημαντικότερος προφήτης τόσο από τους θεολόγους μελετητές, ακόμη και της Καινής Διαθήκης, όσο και από τους ιστορικούς ερευνητές επί της ζωής των Εβραίων της εποχής του.

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ !!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ??ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!! ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Η πάλη του Γέροντα με το διαβολάκι


Γέροντας Παΐσιος
Ο Γέροντας φιλοξένησε κάποιο γνωστό του στην καλύβα. Όταν αυτός σηκώθηκε το πρωί περίμενε το Γέροντα να βγει. Όταν εμφανίσθηκε, τον είδε αναμαλλιασμένο, με το ζωστικό του σακατεμένο, τα μουστάκια του επάνω, τα γένια του ανακατωμένα. Νόμισε πως ήταν έτσι επειδή είχε ταλαιπωρηθεί από την αγρυπνία. Τότε ο Γέροντας στάθηκε στην πόρτα και άρχισε να του μιλάει για έναν αγώνα που είχε όλη τη νύχτα, για έναν πόλεμο με κάποιο ταγκαλάκι. «Ήταν ένα μικρό διαβολάκι δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Το έπιασα και του έδωσα και κατάλαβε. Μη φοβάσαι όμως. Έχουμε το Χριστό μαζί μας». Γέροντας Παΐσιος

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ...........

Ο Έλληνας είναι φωτοδότης,ζωοδότης,είναι ο ορισμός της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ανδρείας και της δικαιοσύνης,είναι αυτός που έδωσε πνοή και υπόσταση στη λέξη άνθρωπος και που είναι υποχρεωμένος απέναντι στους θεούς και τους ανθρώπους να τα υπερασπιστεί μέχρι τέλους.