ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ!!!

TheodwrosKolokotrwnhs-OlogossthnPny.jpg picture by steangleΔιακήρυξη της β'; Εθνικής Συνελεύσεως του Άστρους, 18 Απριλίου «1823»: «Ο κρότος των ημετέρων όπλων συνετάραξε το βυζάντιο»!!Πολύ καλό το άρθρο,εγω θα θέσω ένα ερώτημα σ' αυτούς που θα αμφισβητήσουν τα στοιχεία!!Ερώτημα:Ποιοι απομάκρυναν τις εικόνες τις Παναγίας και τα Χριστιανικά σύμβολα από την Ακρόπολη??Όπως θα γνωρίζετε οι ανθέλληνες Χριστιανοί είχαν μετατρέψει τον ναό της Παλλάδος Αθήνας σε εκκλησία της Εβραίος Μαριάμ!!Ποιοι καθάρισαν τον ναό της Αθηνάς??ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821!!ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ!!!

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν ήταν χριστιανός και ότι κείμενο δικό του υπάρχει φιλοχριστιανικο  είναι πλαστό!Μην ξεχνάμε ότι οι παπάδες αφόρισαν την Ελληνικη επανάσταση του 1821..
Το «`21» ήταν η τελευταία μίας σειράς επαναστάσεων που διεξήγαγαν οι Έλληνες Πρόγονοί μας κατά των βυζαντινοχριστιανών και των τούρκων συνεργατών τους. Το «`21» οι Έλληνες, πιστοί στο Αρχαίο Έθνος κατάφεραν με το αίμα τους να αποτινάξουν τον χριστιανοτουρκικό ζυγό, να καταδιώξουν τον χριστιανικό κλήρο και να επαναφέρουν την Αρχαία Πίστη.

Η γενιά του «`21» ταύτιζε το βυζάντιο με την οθωμανική αυτοκρατορία. Τα επίσημα έγγραφα του Επαναστατικού Στόλου ονομάζουν τον τουρκικό στόλο ως βυζαντινό. Από τα 144 Ελληνικά καράβια που ναυμαχούσαν τους τούρκους, τα 142 είχαν ονόματα Ελλήνων Ηρώων και Θεών.

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ