ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΣΤΙΣ 24 Φεβρουαρίου 1821 ξεκίνησε η επανάσταση κατά της Τουρκοκρατίας!!!

Η Ελληνική Επανάσταση ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 1821 (και συνεπώς αυτή θα έπρεπε να είναι η επέτειος εορτασμού της, ή έστω η 21η Μαρτίου, ημέρα έναρξης του αγώνα στην ελληνική επικράτεια από το Κισνόβιο της Μολδαβίας με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Υψηλάντη.  Λίγο μετά συγκρότησε και τον περίφημο Ιερό Λόχο, αποτελούμενο κυρίως από έλληνες φοιτητές.
Ο Υψηλάντης υπολόγιζε σε τριπλό ξέσπασμα της επανάστασης σε Μοριά, Κωνσταντινούπολη και Μολδοβλαχία. Όμως τα σχέδια του δεν ευοδώθηκαν. Στη μεν Μολδοβλαχία, ο ηγέτης των ντόπιων αγροτών Βλαντιμιρέσκου, αντί να επιτεθεί στους Τούρκους όπως είχε υποσχεθεί στον Υψηλάντη, επιτέθηκε στους έλληνες Φαναριώτες που κατείχαν τα τοπικά αξιώματα. Επιπλέον, Ρώσοι, Βούλγαροι, Σέρβοι και ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο  Ε’ τον «πούλησαν».

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ "ΘΕΟΤΟΚΟ"!!!!



Σήμερα οι Έλληνες γιορτάζουν την απελευθέρωσή τους από τον Οθωμανικό ζυγό, σήμερα οι Έλληνες τιμούν τους ήρωες του 1821!!Οι ανθέλληνες ΕβραιοΧριστιανοί ούτε τη μέρα αυτή δεν σεβάστηκαν και επέλεξαν να εορτάσουν σήμερα  τον Ευαγγελισμό της Εβραίας Μαριάμ??Δεν αφήνουν οι Βυζαντινοί κατακτητές τη  μνήμη των Ελλήνων ελεύθερη σε καμία ιστορική μέρα για τον Ελληνισμό!!Θέλουν κάθε στιγμή να υπενθυμίζουν στους Έλληνες την ανθελληνική ιουδαϊκή αίρεση του Ιουδαιοχριστιανισμού!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝ 'Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ''ΨΑΛΤΗΡΙΟΥ'' ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΜΝΕΙΤΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ, Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Θεσμοί και υποχρεώσεις των Αρχαιολογικών Υπηρεσιών





Στο ενδεχόµενο ερώτηµα ή απορία οποιουδήποτε, µε ποιό δικαίωµα εµείς ως απλοί Έλληνες Πολίτες, πήραµε την Πρωτοβουλία και προβαίνουµε σε 24ωρη φύλαξη του αποκαλυφθέντος Μνηµείου - Βωµού των 12 Θεών, που απειλείται µε κατάχωση, πέραν ασφαλώς του πρωτίστου λόγου που είναι η θρησκευτική τοποθέτηση, η απάντηση είναι ότι ασκούµε δικαίωµά µας που
απορρέει από το ισχύον Σύνταγµα τής Ελλάδος και βασίζεται στα παρακάτω άρθρα:

10.000.000 ευρώ ως «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ» στην ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης!


Ψηφίστηκε στη Βουλή με ονομαστικές ψηφοφορίες επί έξι άρθρων, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Την ώρα που ο ελληνικός λαός έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι, το άρθρο 45 αποζημιώνει με 10 εκ. ευρώ την ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, για την χρησιμοποίηση του νεκροταφείου της προκειμένου να ανεγερθεί στον ίδιο χώρο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της πόλης. Απορία: Οι εβραίοι τι είχαν πληρώσει για το εν λόγω νεκροταφείο; Κι άλλη απορία: Δεν μπορεί η εβραϊκή κοινότητα να αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης της ελληνικής κοινωνίας και να παραιτηθεί των… δικαιωμάτων της;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Επανάσταση του 1821 και ο ρόλος της Εκκλησίας


Η Επανάσταση του 1821 και ο ρόλος της Εκκλησίας (Παν. Βήχος)

Η καταδίκη της Ελληνικής Παιδείας από τον Πατριάρχη Γρηγόριο Ε’

Η καταδίκη της Ελληνικής Παιδείας από τον Πατριάρχη Γρηγόριο Ε’H Μεγάλη Εκκλησία (Πατριαρχείο) της Νέας Ρώμης (Κωνσταντινουπόλεως) ουδέποτε υπήρξε ελληνική ή φιλελληνική ως οργάνωση. Ωστόσο, οι απολογητές της ρωμιοσύνης και του βυζαντινισμού επιμένουν να διαδίδουν, ψευδόμενοι ασυστόλως, ότι χάρη σε αυτήν την Εκκλησία διασώθηκε όχι μόνο η εθνική μας συνείδηση και ταυτότητα αλλά και η εθνική μας παιδεία και γλώσσα.
Τότε όμως, αλήθεια, τι έχουν να απαντήσουν όλοι αυτοί στην πατριαρχική εγκύκλιο που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 1819 και στην οποία ο «Γρηγόριος ελέω Θεού Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης», ο δήθεν «εθνομάρτυρας», καταδίκασε την Ελληνική Παιδεία, τις θετικές επιστήμες και αναθεμάτισε τους διαφωτιστές δασκάλους που δίδασκαν το υπόδουλο έθνος;
Αξίζει, λοιπόν, να δούμε σε ποια σημεία στάθηκε ο Πατριάρχης και με ποιο αιτιολογικό έστειλε στο πυρ το εξώτερον τους ακούραστους κήρυκες της Ελληνικής Γνώσης, της παιδευτικής και εθνικής μας αφύπνισης και συνείδησης, που ως αποτέλεσμα είχε την εθνική μας Επανάσταση του 1821.

Εκκλησιαστικά μυθολογήματα: Ο δωδεκαετής Ιησούς διδάσκει στον ναό !!!!!!!




Ο δωδεκαετής Ιησούς στον ναό


Ένα από τα «ατράνταχτα» στοιχεία που πιστοποιούν την σοφία τού Ιησού, κατά τούς Ιουδαιοχριστιανούς, είναι η παρουσία του στον ναό τής Ιερουσαλήμ, όπου εκεί παρουσιάζεται να διδάσκει, παιδί ακόμα, τούς…δασκάλους. Το αξιοπρόσεκτο αυτό «γεγονός», μνημονεύεται μόνο στο «Κατά Λουκάν ευαγγέλιον». Οι υπόλοιποι ευαγγελιστές, φαίνεται να το αγνοούν.

Διαβάζουμε λοιπόν στον «Λουκά»:

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ Ε'

ΚΚΚ.png
Ο αφορισμός της ηρωίδας Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, από τον Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε', έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 1820. Επίσημη αφορμή για την πράξη αυτή φέρεται μία κληρονομικής φύσεως οικογενειακή διαφορά μεταξύ των δύο γιών του δευτέρου συζύγου της Μπουμπουλίνας και προγονών της, Γιάννη και Παντελή Μπούμπουλη, με την ίδια. Το Πατριαρχείο αντί άλλης μεσολαβητικής ενέργειας επέβαλε σφοδρό επιτίμιο στη Σπετσιώτισσα καπετάνισσα και αγωνίστρια. Η αυστηρότητα αυτής της απόφασης, που καθίσταται πρόδηλη και από τη λεκτική της διατύπωση, υπεμφαίνει, ότι τα βαθύτερα αίτια που την προκάλεσαν θα πρέπει να αποδοθούν στις πολιτικές συνεργασίες του Φαναρίου με την Υψηλή Πύλη.

ΑΙΣΧΟΣ!! ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ

leonidas.jpg
Θάβουν τον βωμό των 12 θεών οι Ρωμιοί!!Ο ανθελληνισμός της Ρωμιοσύνης συνεχίζεται!!Ασελγούν στα ιερά των προγόνων μας δεν σέβονται τίποτα πια οι βυζαντινοί κατακτητές!!Έχουν γεμίσει την πατρίδα μας με εβραϊκές εκκλησίες και προσπαθούν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θυμίζει την Ελλάδα των προγόνων μας!!Τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας με την ανθελληνική απόφαση των χριστιανολόγων!!Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με πολιτιστική μας κληρονομιά και έχουν σε πρώτη μόστρα τον Ναζωραίο που είναι συνυπεύθυνος για τις καταστροφές των Ελληνικών μνημείων!!Έκας βέβηλοι θα μας βρείτε μπροστά σας!!
Θάβουν τον βωμό των 12 θεών

Στην λύση της προσωρινής κατάχωσης για τα μνημεία που βρέθηκαν στην διάρκεια των εσκαφών του ΗΣΑΠ στο θησείο, κατέληξε το ΚΑΣ στη σημερινή του συνεδρίαση.
Πρόκειται για τα αρχαία και τα μνημεία που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης τμημάτων γραμμών της ΗΣΑΠ στην διαδρομή από Ομόνοια ως Μοναστηράκι και περιλαμβάνουν τμήματα του Βωμού των Δώδεκα Θεών του Ολύμπου, της θεμελίωσης της Στοάς Ελευθερίου Διός και της οδού των Παναθηναίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ "ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διαβάστε την καταγγελία που έγινε στον Πρωθυπουργό για Γερουλάνο! Ο συγγραφέας Λάκης Αποστολόπουλος πρόεδρος των ΚΑΒΑΦΕΙΩΝ και μέλος της μη-κυβερνητικής οργάνωσης «Σύγχρονη Δελφική Αμφικτυονία» ζητάει την απομάκρυνση του κου Παύλου Γερουλάνου από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Αποστολόπουλος καταγγέλλει τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού για παράβαση καθήκοντος, αλαζονεία, αδιαφάνεια και κατάχρηση εξουσίας. Επίσης για ανοχή και συνεργεία σε υπόθεση διαφθοράς του Δημοσίου και της Ελληνικής κοινωνίας. Συνοπτικά ο Λάκης Αποστολόπουλος κατηγορεί τον Παύλο Γερουλάνο για παραβίαση των άρθρων 3,4,5,13 του Ελληνικού Συντάγματος (2001). Σύμφωνα με την καταγγελία ο Υπουργός Πολιτισμού κος Γερουλάνος ανέχτηκε, υπέθαλψε και νομιμοποίησε (παραβιάζοντας την αρχή της Ισονομίας των Ελλήνων πολιτών - 4ο άρθρο του Συντάγματος) μια σαθρή διεφθαρμένη Επιτροπή -υπό την προεδρία του πεζογράφου Θανάση Βαλτινού -έργο της οποίας είναι η χορήγηση συντάξεων σε συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Aποκαλυπτικά στοιχεία των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών για το HAARP!


Μετά τα πρώτα στοιχεία που αποκαλύπτουν τον συσχετισμό του HAARP με τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία...έρχονται και νέα στοιχεία ακόμη πιο συνταρακτικά...

Για αρκετά χρόνια, τέσσερις τουλάχιστον Υπηρεσίες Πληροφοριών της Ρωσίας παρακολουθούν από κοντά τις δραστηριότητες και εξελίξεις των οπλικών συστημάτων του HAARP, υποβάλλοντας τις αναφορές τους στον πρωθυπουργό Πούτιν. Πρόκειται για την Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού (GRU), το Ομοσπονδιακό Γραφείο Κρατικής Ασφάλειας (FSB), την Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας (VKS) και την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βορείου Στόλου. Τα στοιχεία των αναφορών που έχουν γίνει γνωστά είναι αποκαλυπτικά και άκρως ανησυχητικά.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ!


 

εθνικισμός (ο) (ουσ. αρσ.) (απο το επιθ. εθνικός) η υπέρμετρη προσήλωση στην παράδοση και στα εθνικά ιδεώδη.
εθνισμός (ο) (ουσ. αρσ.) (απο το ουσ. έθνος) η εθνική συνείδηση, η φιλοπατρία
Απο το Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσα της Υδρίας - Cambridge - Ήλιος
Η διαφορά ανάμεσα στους ορισμούς Εθνισμός και Εθνικισμός που παρέθεσα παραπάνω είναι ουσιαστικά μια λέξη. Μια τέτοια λέξη όμως που προκαλεί ζημιά. Η λέξη αυτή είναι η λέξη: «υπέρμετρα» δηλαδή υπέρ του μέτρου. Όταν όμως σε μια ιδέα υπερβαίνουμε το μέτρο τότε αυτό γίνετε πάθος και το πάθος είναι νόσος σε τέτοιο βαθμό που κάνει τον Εθνικισμό να διαφέρει από τον Εθνισμό όσο διαφέρει ο Χούλιγκαν μιας ποδοσφαιρικής ομάδας από τον Φίλαθλο της ομάδας. Ο Εθνικιστής λοιπόν ένεκα της νόσου του, του πάθους του θεοποιηθεί το Έθνος του, το θεωρεί ανώτερο όλων των άλλων, θεωρεί τα πάντα σε αυτό άριστα, παραβλέπει τα μεμπτά, τα σφάλματα, τα λάθη με αποτέλεσμα ποτέ να μην επιχειρεί

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αφιερωμένο σε όλα τα χριστιανο"πατριωτικά" μπλοκ

1.652,55€ το τραπέζωμα του Παμπούκη στους Ισραηλινούς

1.652,55€ το τραπέζωμα του Παμπούκη στους ΙσραηλινούςΑυτά είναι! Ζωή και κότα την «περνάνε» οι κυβερνώντες. Μόνο ο λαός πεινάει. Λοιπόν, για να μη λέμε πολλά, 1.652,55 ευρώ κόστισε το γεύμα «δημοσίων σχέσεων» που παρέθεσε ο Χάρης (Χαράλαμπος) Παμπούκης στο εστιατόριο MILOS, προς τιμήν του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ και άλλων 18 ατόμων, στις 12 Ιανουαρίου 2011. Πάντως δεν έχετε παράπονο «σύντροφοι». Μέχρι και υπουργό δημοσίων σχέσεων έχει αυτή η κυβέρνηση… Έρε γλέντια!!

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.
ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ , ΕΒΡΑΙΚΗ "ΠΑΙΔΕΙΑ", Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΞΟΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ,
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΩΜΙΟΙ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ,

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!

«Οι Μακεδόνες μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν»


Ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ διετέλεσε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα από τον Νοέμβριο 2007 μέχρι το 2010. Οι αναφορές του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ελληνική πολιτική, αποκαλύφθηκαν από την ιστοσελίδα Wikileaks.
Ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ διετέλεσε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα από τον Νοέμβριο 2007 μέχρι το 2010. Οι αναφορές του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ελληνική πολιτική, αποκαλύφθηκαν από την ιστοσελίδα Wikileaks.
Ο κ. Πάγκαλος, συζητώντας με τον πρέσβη των Η.Π.Α. για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, το χαρακτηρίζει ως «γελοίο» και λέει ότι «ότι οι Μακεδόνες θα έπρεπε να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν».

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ............

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 20 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟ Κ.Α.Σ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!

«Θα μείνει ανέπαφος ο βωμός των 12 Θεών»


«Θα μείνει ανέπαφος ο βωμός των 12 Θεών»Δεν πρόκειται να καταστραφεί ούτε ένα πετραδάκι από το αρχαίο μνημείο του βωμού των 12 Θεών που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στο Μοναστηράκι, διαβεβαίωσε η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Πρόσθεσε ότι θα γνωμοδοτήσει το ΚΑΣ για το θέμα αυτό.
Όπως είπε, βρίσκεται σε επαφή με το υπουργείο Υποδομών, για να δοθεί άλλη λύση στο μέλλον για το τμήμα αυτό, όπως υπογειοποίηση της γραμμής.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΑΡΚΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Το λυπηρό είναι ότι  έχουν κάνει σημαία αυτόν τον παρανοϊκό γέροντα  πολλά μπλοκς που το παίζουν προοδευτικά!!Για να μην πω για κάτι φυλλάδες που τρομοκρατούν τα πρόβατα με τις προφητείες του Παΐσιου!!Για τέτοια κατάντια μιλάμε!!Ξέχασε να συμβουλέψει ο γέροντας τους καλόγερους που επιθυμούν  ανήλικα αγοράκια το τι πρέπει να κάνουν!!

Είπε ο γέροντας Παΐσιος:
«Σήμερα που έχει πληθυνθεί η αμαρτία στον κόσμο και οι γυναίκες κυκλοφορούν στον δρόμο, ο σοφός άνδρας πρέπει να διορθώνει τον λογισμό του και να τον κάνει από πονηρό καλό.
00.jpgΌταν δει κάποια γυναίκα και δεν θέλει να εισχωρήσει στο νου του επιθυμία σαρκική, η οποία λερώνει την ψυχή, την παρομοιάζει με την αδελφή του, κι έτσι ο πειρασμός γίνεται γι' αυτόν νίκη.
Με τον τρόπο αυτό διορθώνει τον λογισμό του και αποφεύγει την επιθυμία.»
π.Διονυσίου Τάτση «Νέον Γεροντικόν»

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!

ΤΟΥ.png
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!

Ερώτησις:  Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι;  Απάντησις:  Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ.  η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου.  Αυτά είναι Θεάρεστα  γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά ,διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ!! ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ .....ΜΠΑΝΙΟ!!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ "ΙΕΡΕΑΣ" ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

pa.jpg
Αντιδρά η κοινωνία της Κάτω Αχαϊας στην απάνθρωπη απόφαση της τοπικής εκκλησίας να προχωρήσει σε έξωση πολυμελούς οικογένειας προκειμένου να φιλοξενηθεί στο κτίριο η "Τράπεζα τροφίμων"!

Σύμφωνα με το dete.gr το σπίτι είχε παραχωρήσει στη μητέρα πέντε παιδιών και καθαρίστρια στο επάγγελμα, ένας γιατρός από την περιοχή, γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση .