ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Εδώ μιλάς εσύ!

http://hideaway.pblogs.gr/files/65026-finger.jpgΠεριμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε ..

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

«Γιατί δεν είμαι δημοκράτης», αντηχεί η φωνή του Αριστοτέλους



Αν ζούσε σήμερα ο μέγας φιλόσοφος Αριστοτέλης και παρατηρούσε τα πολιτικά συμβάντα γύρω του, θα εξηγούσε «Γιατί δεν είμαι δημοκράτης». Θα ανέλυε για μία ακόμη φορά το γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα καταστρέφει το έθνος.


Μία μειοψηφία πολιτικών παπαγαλίζει ύμνους προς την

«Τυχαίο; Δε νομίζω»

Ο άνθρωπος πίσω από την ατάκα που έχει γίνει καραμέλα στα στόματα όλων, λέγεται Θοδωρής Τσεκούρας και ετοιμάζεται να… υποδεχτεί το γιο του.

Ο Θοδωρής εργάζεται 9 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης και είναι παντρεμένος με μια δημοσιογράφο.

Οταν παύσουμε να σκεπτόμαστε, προσκυνούμε, ζούμε, συμπεριφερόμαστε ΕΒΡΑΪΚΆ, τότε και μόνο τότε θα αναβαπτισθουμε Ελληνικά.

Η επιτυχία των Εβραίων, όπως υποστηρίζει ο διάσημος ἀντισιωνιστης επιχειρηματίας Χένρι Φορτ στο βιβλίο του(Ο Διεθνής Εβραίος), δεν οφείλεται σε μία δημιουργική ευφυΐα, αλλα στην πανουργία και στον δολο.
Η Ελλας είναι τόπος Φωτός, Ἱερος χωρος με ακατάλυτη ισχύ. Πολλές φορες κατα την ιστορική της διαδρομή τεθηκε σε κινδυνο, αλλα πάντοτε στε έσχατο σκαλοπάτι του ξεπεσμού, μια μειοψηφία Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, ύψωνε το Λάβαρο του Ἀγώνα, διασώζοντας τον Ελληνισμο απο βέβαιη καταστροφή.

Μοντέλο του... "ΑΒΕΡΩΦ" μιλάει για εκείνη τη νύχτα

Βρέθηκε κώδικας του Ντα Βίντσι, που προφητεύει το τέλος του κόσμου!

Ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες την περίοδο της Αναγέννησης. Η προσωπικότητά του πολυδιάστατη, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε σε όλους τους τομείς στους οποίους απασχολήθηκε – αν και αρκετοί από αυτούς δεν είναι ευρέως γνωστοί στο κοινό -: ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική, μουσική, μηχανική, εφευρετικότητα, ανατομία.

Απεργιακός τυφώνας από τη Δευτέρα

http://1.bp.blogspot.com/_pm9K9BuASBk/S5NnWbHmgdI/AAAAAAAAAt8/FQmgXiejWbQ/s400/untitled.bmp

Νέος κύκλος απεργιακών κινητοποιήσεων ανοίγει από τη Δευτέρα και θα κορυφωθεί μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που καταδικάζουν χαμηλόμισθους, συνταξιούχους και ανέργους στην ανέχεια. Το καλοκαίρι θα είναι «θερμό» απ’ όλες τις απόψεις, διαμηνύουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που η κυβέρνηση ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο Ασφαλιστικό, βάζοντας «ταφόπλακα» στα όνειρα των νέων.

Το ποδόσφαιρο γεννήθηκε στην Αγγλία;

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
Έριχνε ψηλά την σφαίρα και την γη που έθρεψε πολλούς άρχισε να κτυπά με προικισμένα πόδια και να κάνη στροφές γρήγορες και εναλλασσόμενες, ενώ οι άλλοι νέοι τον ζητωκραύγαζαν και στον ουρανό υψώνονταν δυνατές φωνές."

Αυτό που διαβάσατε δεν είναι αναμετάδοση ποδοσφαίρου από κουλτουριάρικο ραδιοσταθμό, αλλά απόσπασμα από τον Όμηρο! (Οδύσσεια Θ 370/375)

Αδέσμευτος Λόγος : Η αγάπη του Θεού σε 5 λεπτά

Εξαιρετικό video για την αγνή αγάπη, το δίλημμα και τη θυσία, από την ταινια "Most" (2003), υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας μικρού μήκους

Προγνωστικά για το Σαββατοκύριακο

http://therealjjohnson.files.wordpress.com/2009/07/bet.jpgΦίλες και φίλοι καλησπέρα σας

Έχω επιλέξει κάποια δυνατά σημεία που αφορούν ομάδες από τα πρωταθλήματα του Περού, της Βολιβίας και της Σουηδίας (2η κατηγορία).Ολες μας οι επιλογες έχουν κίνητρο, φόρμα και κυρίως πολύ δυνατή έδρα.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΕΖ

Η 50χρονη Σάρα δεν έχει το θεό της. Αφού έκανε μπότοξ στην 15χρονη κόρη της, τώρα μαθαίνει στριπτίζ στην μικρότερη -ηλικίας 7 ετών-, την οποία μάλιστα θα πάει και για αυξητική στήθους όταν μεγαλώσει
Αυτή τη μαμά δεν θα ήθελε κανένα κοριτσάκι να την έχει. Όσο για τα αγοράκια μάλλον θα ήθελαν να ήταν η μητέρα του κολλητού τους.

ΣΟΣΙΑ--ΛΗΣΤΕΣ!!! Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ 8.000.000εκ. ΕΥΡΩ!!!

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ...;



Με αυτά που διαβάζουμε σήμερα θα μας πέσουν τα μαλλιά. Άκου 8 εκατομμύρια ευρώ η κόρη του Άκη.

Τα πήρε όλα η Κοντσίτα

 
Η 67χρονη Γκέιλ Πόσνερ τα είχε κανονίσει όλα πριν αποδημήσει εις Κύριον.  Συνέταξε τη διαθήκη της προσεκτικά  αφήνοντας 2 εκατ. δολάρια σε μετρητά και την εξοχική της κατοικίας στο Μαϊάμι αξίας περί τα 6 εκατ.  στα τρία σκυλιά της
Η 67χρονη Γκέιλ Πόσνερ τα είχε κανονίσει όλα πριν αποδημήσει εις Κύριον. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΡΟΜΠΟΤ ΧΟΡΕΥΕΙ ....ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!

"Γράμμα- ποταμός, ενός πατέρα που οδηγείται στη φυλακή για χρέη στο ΤΕΒΕ!"

"Προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Φέρες 10 Ιουνίου 2010

Κύριε Υπουργέ,
Ονομάζομαι Γιώργος Αποστολόπουλος και ζω, σήμερα, στον Έβρο.

Μέχρι πριν από επτά χρόνια ζούσα στην Κομοτηνή, όπου διατηρούσα και εργαζόμουν σκληρά σ΄αυτή, μια μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security) η οποία βούλιαξε το 2003, κάτω από το βάρος μιας άσχημης συγκυρίας προσωπικών λαθών και λανθασμένων ...
επιλογών, μιας άσχημης περιπέτειας με την υγεία μου, ψεύτικων υποσχέσεων εκ μέρους της πολιτείας και νόμων φτιαγμένων έτσι που να μη μ΄αφήσουν ν΄αναπτυχθώ παραπάνω από όσο χρειαζόταν για να μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου προς το δημόσιο.

Goldman Sachs Dumps 44% of it's BP Stock Weeks before Oil Rig Disaster!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


Επιστολή της Ομογένειας εναντίον “Μακεδονίας του Βαρδάρη”

Δημοσιεύθηκε από proedros
Επιστολή προς τα 300 μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου απέστειλαν τα μέλη του (αρκετά ισχυρού) Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου.
Στους αγαπητούς μας ομογενείς, όμως, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πρέπει να πιέζουν τις Αμερικανικές κυβερνήσεις και όχι τις Ελληνικές.
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις ξέρουν ότι δεν δικαιούνται τίποτε από το όνομα Μακεδονία, οι Σλάβοι γείτονές μας, όμως αυτοί ενθαρρύνονται από τους Αμερικάνους. Το πρόβλημά μας δεν είναι οι Σκοπιανοί, είναι οι Αμερικανοί. Αν οι Αμερικανοί σταματήσουν να…

Αναβρασμός στον εμπορικό κόσμο

Μεγάλες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει στον εμπορικό κόσμο η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για πάγωμα της επιστροφής του ΦΠΑ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου
Μεγάλες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει στον εμπορικό κόσμο η απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για πάγωμα της επιστροφής του ΦΠΑ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και όχι μέχρι τις 31 Μαΐου, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Κάρφωσαν 6.000 φοροφυγάδες

http://img.youtube.com/vi/NbiyawJ1jmQ/0.jpgΤις 6.000 μέσα σε έξι μήνες έφθασαν οι καταγγελίες πολιτών στις εφορίες, για συμπολίτες τους που φοροδιαφεύγουν. Θεωρείται ρεκόρ, καθώς όλο το 2009 δεν ξεπέρασαν τις 4.000. Ικανοποίηση από Παπακωνσταντίνου, κατα την επίσκεψη στο ΣΔΟΕ

Αλληλοκαρφώματα μεταξύ συμπολιτών δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία που έχει στο συρτάρι της το ΣΔΟΕ για το πρώτο πεντάμηνο του 2010,

Λουκέτο σε 25 νυκτερινά κέντρα

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/0/9/105309/club.jpgΕλεγκτές του ΣΔΟΕ εντόπισαν νυκτερινά κέντρα, πολυχώρους και εστιατόρια gourmet να μην κόβουν αποδείξεις και να μην διαθέτουν τιμολόγια και βάζουν λουκέτο. Διασταυρώνονται στοιχεία για γιατρούς, με νέα λίστα την επόμενη εβδομάδα. Έξι στους δέκα συμβολαιογράφους δηλώνουν ψεύτικα στοιχεία στην εφορία,

Ο Χίτλερ ήταν Σιωνιστής και όργανο τους

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Politics/images-2/adolf-hitler.jpgΜΑΙΑΝΔΡΟΣΟ Χίτλερ ήταν Σιωνιστής και όργανο τους,τον έβαλαν οι εβραιοσιωνιστες,ρυθμιστές του κόσμου να σκοτώνει Εβραίους,το λαουτζίκο ώστε να λάβουν οι Εβραίοι τη συμπάθεια του κόσμου,ο Χίτλερ δεν διέλυε του Εβραίους που έπρεπε και ο αριθμός που λένε ότι σκότωσε είναι ψεύτικος,οι Γερμανοί ακόμα τους πληρώνουν.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!


ΤΑΣΟΣ

Λαϊκό i-Phone

ΚΩΣΤΑΣ

Jim Karygiannis: Από την Καναδική Βουλή Δράσεις σε G20 για Οικουμενικό Πατριαρχείο και σε UNESCO για Κύπρο

 

 
Στις 26 & 27 Ιουνίου 2010 θα λάβει χώρα στο Τορόντο του Καναδά η Σύνοδος Κορυφής του Group of 20 (G20) Ομίλου των 20 χωρών http://g20.gc.ca
 
 & http://g20.org/about_what_is_g20.aspx
 
 της άτυπης Παγκόσμιας Κυβέρνησης του 21ου αιώνα, που συγκροτήθηκε το 1999 & περιλαμβάνει:

Στα χέρια του Μαρινάκη ο «Θρύλος»



Σελίδα στην ιστορία του άλλαξε ο Ολυμπιακός. Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά από το 1993, όταν και ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους», συμφώνησε σήμερα με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταβίβαση του 67% των μετοχών της ΠΑΕ.

Ερώτηση για τους συμβασιούχους εποχικούς πυροσβέστες

Την ερχόμενη Πέμπτη 24 Ιουνίου θα συζητηθεί επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών και Οικονομικών σχετικά με το θέμα των Πυροσβεστών, που εργάζονται υπό το καθεστώς των συμβάσεων έργου.

ΞΑΝΘΙΑ ΘΕΑ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!




Κομπίνα εκατομμυρίων στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων

Μόνο η γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα κατέβαλλε 300.000 ευρώ τον χρόνο για αιμοστατικά. Τα ποσά που έδινε το νοσοκομείο για το συγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν ξεπέρασαν τα όρια τόσο, ώστε την σπατάλη αντιλήφθηκε ακόμα και το Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα. Έναν χρόνο πριν, το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας διεξήγαγε έρευνα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, τα αποτελέσματα της οποίας, ωστόσο, δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ.

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Απόλλων: Ο Κρισμάρεβιτς και οι εκλεκτοί!

Σε αναμονή του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς αλλά και τις απαντήσεις δυο ποδοσφαιριστών και μιας ομάδας βρίσκονται στον Απόλλωνα. Ο Σέρβος τεχνικός, επιστρέφει αύριο στο νησί προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της πρώτης προπόνησης για την περίοδο 2010/11. Στην επίσημη «πρώτη» που θα λάβει χώρα την Δευτέρα

ΑΙΣΧΟΣ!!Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣΘυμάμαι μια εποχή που ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν στα μεγαλεία του. Και από τα μεγαλεία τώρα πια έπεσε στη σαπίλα και στην "ντροπή". Για αυτόν έχουν γράψει και η Σεμίνα Διγενή αλλά και το troktiko πάμπολες φορές. Εμείς θεωρούμε ότι με τόσα που έχετε μάθει είναι περιττό να γράψουμε κάτι παραπάνω. Τον ξέρουμε ποιος είναι. Όμως αυτό που έκανε σήμερα είναι τραγικό

H...Kίνα στη Νότιο Αφρική!

Βουβουζέλες…"Made in China"

Παρά την απουσία της Κίνας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, τα προϊόντα της διοργάνωσης τα οποία προέρχονται από την χώρα, είναι παντού. Σχεδόν 90% των δήθεν παραδοσιακών βουβουζέλων, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, κατασκευάστηκαν στην Κίνα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ JIM MORRISON !!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ!

Στον τάφο του Jimm Morrison στο Παρίσι, κάτω από τοονομάά του υπάρχει επιγραφή στα ελληνικά που γράφει ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ" ...

Οι θεωρίες για το ποιος έχει γράψει την επιγραφή είναι πολλές:

Νιώθει έλξη για γυναίκες

http://www.knossosfm.gr/filemanager/userfiles/cameron%20diaz.jpgΣε μια πικάντικη εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, η οποία σε συνέντευξή της στο Playboy, είπε πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της
Σε μια πικάντικη εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, η οποία σε συνέντευξή της στο Playboy, είπε πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της.

"O Ινδός που ζει χωρίς τροφή, είναι φάρσα!", λέει ο Ιατρικός Σύλλογος Ινδίας.

http://www.amazingabilities.com/mataji2.jpegΗ περίπτωση του 82χρονου Ινδού Prahlad Jani ή Mataji, ο οποίος υποστηρίζει ότι ζει χωρίς φαγητό και νερό από το 1940, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη πριν από ενάμιση μήνα!
  Μία ομάδα ινδών γιατρών από το νοσοκομείο Sterling, τον είχαν απομονώσει τότε για 15 ημέρες και αφού τον υπέβαλλαν σε δεκάδες ιατρικές εξετάσεις,

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ !


http://assets.tanea.gr/ygeia/files/fluvaccine.jpg  Σήμερα   18-6-2010    έφθασαν  διαταγές  στα  σχολεία   για  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ  των  εκπαιδευτικών  ενάντια  στη  νέα  φυματίωση ! 

Ο  καθένας  μας  αντιλαμβάνεται  οτι  αφού   η  μαζική  δηλητηρίαση  απέτυχε   με  το  παραμύθι  "νέα  γρίππη"   , επανέρχονται  τώρα   με  τη  "νέα   φυματίωση"   και  πρώτα   με  τους  δημοσίους  υπαλλήλους   που  δεν  είναι  εύκολο   να  αρνηθούν .  

Πολυτεχνείο Κρήτης: Όχημα διανύει 373 χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης

Το πρωτοποριακό όχημα που κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό για καινοτόμες ιδέες στον τομέα της ασφάλειας και της εξοικονόμησης καυσίμων, έκανε σήμερα το μεσημέρι τη "βόλτα" του στα Χανιά.Το αυτοκίνητο κατασκεύασε η ερευνητική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης και η σημερινή του βόλτα έγινε στην πλατεία Ελευθερίας έξω από το Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων.

Έπειτα από 2716 χρόνια οι Σπαρτιάτες του Τάραντα επιστρέφουν στη Σπάρτη!

Το Τaranto είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ιταλίας έντονα εκβιομηχανοποιημένη και υποβαθμισμένη. Στην αρχαιότητα όμως ο Τάραντας ή Τάρας υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες αποικίες των Ελλήνων στη μεσόγειο, η αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα της Μεγάλης Ελλάδος και η μοναδική αποικία που δημιουργήθηκε από τη Σπάρτη.

Eφιάλτης η ανεργία

http://asset.tovima.gr/assetservice/data/tovima/D2008/D0316/2and2a.jpg«Κοντά στο 30% θα εκτιναχθεί το πραγματικό ποσοστό ανεργίας, καθώς οι προωθούμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις θα οδηγήσουν σε ένα κύμα απολύσεων», υποστηρίζει ο Γ. Ρωμανιάς

Κύμα απολύσεων «φέρνουν» οι σαρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, που εκτιμάται πως θα οδηγήσουν σε 1,5 εκατομμύριο ανέργους στο τέλος του έτους.

Έρχεται το αεροπλάνο που ... το φοράς & πετάς! Δείτε το βίντεο!

Έτοιμοι προς αποβίβαση! Το προσωπικό αεροπλάνο - στολή που το φοράς και πετάς, είναι γεγονός ! Ένα ατομικό πρωτότυπο προϊόν, δημιουργία της εταιρίας Martin Aircraft Company από τη Νέα Ζηλανδία, που  ήρθε για να καταπλήξει τα πλήθη!
  Ο δημιουργός του, Glenn Martin, παρουσίασε για πρώτη φορά το πνευματικό του παιδί τον περασμένο Ιούλιο αλλά οι πρώτες δοκιμές είχαν συνοδευτεί από

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.....ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ!!!

Πάταγο κάνουν τα ηλεκτρονικά κομποσκοίνια στην Ιταλία!









ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

 ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε πολίτικο και κοινωνικό αδιέξοδο.. Η χώρα μας συγκλονίζεται από πολιτικά και εκκλησιαστικά σκάνδαλα !!Μια πολιτική ηγεσία ανίκανη να διαχειριστεί και τα πιο απλά πράγματα και μια εκκλησία που βαρύνεται με σωρεία σεξουαλικών και οικονομικών σκανδάλων!!Η Ελλάδα χρειάζεται Ελληνική κυβέρνηση και ελληνική θρησκεία!!Ο ιουδαιοχριστιανισμος δεν ταιριάζει στον Έλληνα τα ήθη και τα έθιμα είναι εβραϊκά και ο Έλληνας δεν μπορεί να τα αφομοιώσει!
!Τόσα χρόνια επέζησε ο ιουδαιοχριστιανισμος στην Ελλάδα με την βια και τον φόβο!!

Μια φιλία μεταξύ ζώων, που εντυπωσιάζει!

Βλέπει... εφιάλτες από τη "φωνή" ενός γαϊδαράκου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinR464ZIC20H9MXBiFQg8ymzgoIL7zqHg99FjpO-xiToVJTlUa-87k-8Swm2diZnt16odOokq0Mj2WgYN40ygddGPGRSPPLWwAP02nKFkzZ-Q1mUZaT162ZzvD4pGF93CPsg0DXPzCvCiB/s1600/donkey.jpgΣε εφιάλτη έχει μετατραπεί για έναν ηλικιωμένο, αλλά και τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου το ενοχλητικό... γκάρισμα ενός συμπαθέστατου γαϊδάρου!

Ο ηλικιωμένος κάτοικος σε χωριό του Ηρακλείου, μην μπορώντας να κοιμηθεί από τα γκαρίσματα προσφεύγει κάθε λίγο και λιγάκι στην Ασφάλεια ζητώντας από τους αστυνομικούς να

Η εμμηνόπαυση χτυπάει και άντρες

http://allotino.pblogs.gr/files/f/179799-oc-woman-and-man.jpgΗ εμμηνόπαυση φαίνεται πως τελικά δεν είναι «μονοπώλιο» των γυναικών. Νέα, μεγάλη έρευνα έδειξε ότι και οι άντρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη μέση ηλικία, καθώς οι ορμονικές αλλαγές που συντελούνται στον ανδρικό οργανισμό -με σημαντικότερη τη μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης- έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ενέργειας και σεξουαλικής επιθυμίας.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.

Ας απαντήσει τώρα ο “μούτσος” τι είπε και τι συζήτησε με τις αδηφάγες καρικατούρες του ναζιστικού καπιταλισμού. Μήπως του έδωσαν τα εύσημα για τον …Βουρλούμη;
Ή μήπως του έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την αγαστή συνεργασία με την Goldman Sachs;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

http://assets.tanea.gr/files/2010-02-03/thumbs/PAPOULIAS%2003_450x.jpgΣτήν ἑξῆς διεύθυνση: pressoffice@presidency.gr (τῆς προεδρίας τῆς Ἑληνικῆς Δημοκρατίας) μποροῦμε νά στείλουμε από τό προσωπικό μας e-mail κάνοντας αντιγραφή-επικόλληση τό παρακάτω κείμενο:

Σε βαθιά «ύφεση» οι «επιδόσεις» των παντρεμένων

Σε βαθιά «ύφεση» οι «επιδόσεις» των παντρεμένων
Σε «χρεοκοπία» οδηγεί η κρίση τη σεξουαλική ζωή των παντρεμένων. Το δυσμενές οικονομικό κλίμα έχει μειώσει κατακόρυφα την ερωτική τους επιθυμία. Οι άνδρες βιώνουν πρωτόγνωρες δυσκολίες στον ερωτικό τομέα και στρέφονται σε πρακτικές που συνηθίζονται στα εφηβικά χρόνια. Διαταραχές στύσης, αυτοϊκανοποίηση και απιστία έχουν παρόμοια συχνότητα εμφάνισης με τους όρους «κραχ», «ύφεση» και «κρίση».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ FACEBOOK!!!

Είμαι 18 χρονών! Όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου,έτσι και εγώ έχω facebook! Τι γίνεται όμως,όταν κυκλοφορούν στο facebook, κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "Ασκητές του Αγίου Όρους" και προσπαθούν να προσυλητίσουν κόσμο και μικρά παιδιά?

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ

Ανεξέλεγκτο το λαθρεμπόριο έξω από την Ακαδημία Αθηνών!


Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010
Μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια όλων, και με τις ευλογίες του κράτους, του ΠΑΣΟΚ



Δάκρυα στο αντίο της Χαράς

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τη Χαρά Νικοπούλου οι Πομάκοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Εβρου. Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή την παράσταση έκλεψε ο μελωδικός ήχος του ακορντεόν που έπαιξε η ηρωική δασκάλα - ένα δώρο προς τα αγαπημένα της παιδιά.

Θεσσαλονίκη: «Βατοπέδι» στην Τούμπα

Θεσσαλονίκη: «Βατοπέδι» στην ΤούμπαΕπικαλούμενη ένα βασιλικό διάταγμα του 1952, η Εκκλησία της Ελλάδος στρέφεται εναντίον 40 ιδιοκτητών διαμερισμάτων στην οδό Διογένους στην περιοχή της Τούμπας και διεκδικεί αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ. Η Εκκλησία στην αγωγή που έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μνημονεύει μία σύμβαση που υπογράφηκε το Σεπτέμβριο του 1952 μεταξύ του Οργανισμού Διοικήσεως Εκκλησιαστικής Περιουσίας και του ελληνικού Δημοσίου «περί εξαγοράς υπό του Δημοσίου κτημάτων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος προς αποκατάστασιν ακτημόνων καλλιεργητών και ακτημόνων μικρών κτηνοτρόφων κ.τ.λ.».

Θανάσιμο παιχνίδι με Xbox

http://starfishtherapies.files.wordpress.com/2009/08/xbox-logo.jpgΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 11χρονος όταν πάνω στη βιασύνη του να πάει στην μητέρα του που τον φώναζε μπλέχτηκε με το τηλεχειριστήριο του XBox και κρεμάστηκε από την κουκέτα του
Αυτό που συνέβη σε ένα 11χρονο παιδί από την Αγγλία είναι απίστευτο. Πάνω στη βιασύνη του