ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Βλέπει... εφιάλτες από τη "φωνή" ενός γαϊδαράκου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinR464ZIC20H9MXBiFQg8ymzgoIL7zqHg99FjpO-xiToVJTlUa-87k-8Swm2diZnt16odOokq0Mj2WgYN40ygddGPGRSPPLWwAP02nKFkzZ-Q1mUZaT162ZzvD4pGF93CPsg0DXPzCvCiB/s1600/donkey.jpgΣε εφιάλτη έχει μετατραπεί για έναν ηλικιωμένο, αλλά και τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου το ενοχλητικό... γκάρισμα ενός συμπαθέστατου γαϊδάρου!

Ο ηλικιωμένος κάτοικος σε χωριό του Ηρακλείου, μην μπορώντας να κοιμηθεί από τα γκαρίσματα προσφεύγει κάθε λίγο και λιγάκι στην Ασφάλεια ζητώντας από τους αστυνομικούς να επιληφθούν του θέματος. Μάλιστα, μέσα σε διάστημα έξι μηνών έχει προβεί σε δεκάδες καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και δηλώνει αποφασισμένος για όλα αν δεν σταματήσει άμεσα το τετράποδο να κάνει θόρυβο. Σκέφτεται, μάλιστα, να υποβάλει και μηνύσεις στον ιδιοκτήτη του γαϊδάρου, ο οποίος από τη μια δεν του κλείνει το στόμα κι από την άλλη δεν δέχεται να τον απομακρύνει από το χωράφι στο οποίο τον έχει αφήσει και του ανήκει.

Οι αστυνομικοί της περιοχής όπου μένουν οι δύο συγχωριανοί, που είναι μάλιστα και συγγενείς, έχουν βρει τον μπελά τους, αφού σε κάθε καταγγελία πηγαίνουν για να εξακριβώσουν κατά πόσο οι φωνές του γαϊδάρου δημιουργούν πρόβλημα στον ηλικιωμένο.

Οι κάτοικοι του χωριού που παρακολουθούν τις τραγελαφικές σκηνές να εκτυλίσσονται κάθε λίγο και λιγάκι στην περιοχή τους ζήτησαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον γάιδαρο από την κατοικημένη περιοχή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, αφού ο χώρος στον οποίο βρίσκεται είναι ιδιωτικός.

Οι αστυνομικοί, πάντως, θεωρούν ότι οι κτηματικές διαφορές είναι εκείνες που ωθούν τον ηλικιωμένο να κάνει καταγγελίες και όχι οι φωνές του γαϊδάρου. Συγκεκριμένα, όπως πιστεύουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ο λόγος των κακών σχέσεων των δύο συγγενών δεν έχει να κάνει με το γαϊδούρι, αλλά με ένα χωράφι που διεκδικούν και οι δύο.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου