ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τα πήρε όλα η Κοντσίτα

 
Η 67χρονη Γκέιλ Πόσνερ τα είχε κανονίσει όλα πριν αποδημήσει εις Κύριον.  Συνέταξε τη διαθήκη της προσεκτικά  αφήνοντας 2 εκατ. δολάρια σε μετρητά και την εξοχική της κατοικίας στο Μαϊάμι αξίας περί τα 6 εκατ.  στα τρία σκυλιά της
Η 67χρονη Γκέιλ Πόσνερ τα είχε κανονίσει όλα πριν αποδημήσει εις Κύριον. 
Συνέταξε τη διαθήκη της προσεκτικά  αφήνοντας 2 εκατ. δολάρια σε μετρητά και την εξοχική της κατοικίας στο Μαϊάμι αξίας περί τα 6 εκατ.  στα τρία σκυλιά της.
Ωστόσο, το χαϊδεμένο της Τσιουάουα, η Κοντσίτακαι τα άλλα δύο σκυλάκια δεν ήταν τα μόνα που κληρονόμησαν την περιουσία της αφού σκέφτηκε να αφήσει 17 εκατ. στους φύλακες των σπιτιών της και μόλις… 650.000 στον γιο της.
Τώρα ο γιος της θανούσης, Μπρετ Καρ κινείται νομικά για να καταφέρει να σπιλώσει τις τελευταίες επιθυμίες της αγαπητής του μανούλας. Ο Μπρετ ισχυρίζεται ότι η μητέρα του έπαιρνε ισχυρά παυσίπονα και σπαταλούσε υπερβολικά ποσά στην περιποίηση του μικρού της Τσιουάουα όπως είναι σπα, ρούχα, μέχρι και διαμάντια.
Μάλιστα είχε βάλει τρίτους να της αλλάξουν τη γνώμη αφού δεν θα του άφηνε τίποτα αλλά τελικά την έπεισαν και συμφώνησε να του αφήσει το ποσό των 650.000 δολαρίων.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός σκηνοθέτη η 67χρονη ήταν διαταραγμένη αφού είχε προσλάβει κάποιον για προωθήσει την Κοντσίτα, ως το πιο κακομαθημένο σκυλί του κόσμου.
Σε μια συνέντευξή της το 2007 είχε αναφέρει ότι το πιο ακριβό δώρο που έκανε στη Κοντσίταήταν ένα κολάρο αξίας 10.000 δολαρίων αν και το σκυλάκι δεν το φόρεσε ποτέ γιατί παρολίγο να πνιγεί με αυτό.
Το μικροσκοπικό σκυλάκι συνόδευε παντού την Πόσνερ μέχρι που για κάποια στιγμή η 67χρονη ήθελε να του αγοράσει το δικό του Range Rover για να το πηγαίνει άνετα για το εβδομαδιαία σπα του.
Στο τέλος του χάρισε τη δική της χρυσή Κάντιλακ και για εκείνη αγόρασε ένα άλλο.
ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου