ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"Το σκάνδαλο της Υγείας μεγαλύτερο της Siemens"

 Το σκάνδαλο της Υγείας μεγαλύτερο της Siemens
Για επιβράβευση απατεώνων στο χώρο της Υγείας, μίλησε ο Α.Βγενόπουλος αναφερόμενος στις ρυθμίσεις για τους προμηθευτές, χαρακτηρίζοντας την υπουργό Υγείας "τίμια πολιτικό που δεν μπορεί να κάνει το έργο που της έχει ανατεθεί".

Για επιβράβευση απατεώνων στο χώρο της Υγείας, μίλησε ο Α.Βγενόπουλος αναφερόμενος στις ρυθμίσεις για τους προμηθευτές και με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, σε συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στο χώρο της Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας."Επιβραβεύονται οι απατεώνες με τις υπερτιμολογήσεις του 800% έναντι των τίμιων", ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε εμμέσως την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για υποθέσεις απευθείας αναθέσεων με υπερτιμολογήσεις.

Ζήτησε ακόμη την παρέμβαση του πρωθυπουργού για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας, τονίζοντας ότι η Δημόσια Υγεία βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση και εάν τελικά συμβεί αυτό θα έχει επιπτώσεις και στην ελληνική οικονομία.


Αναφερόμενος στην υπουργό Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο κ.Βγενόπουλος είπε ότι είναι μια τίμια πολιτικός με ήθος, αλλά δεν μπορεί να κάνει το έργο που της έχει ανατεθεί.


Χαρακτήρισε τα προβλήματα της Υγείας ως το "μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα, μεγαλύτερο επί 40 ή 150 φορές απο το σκάνδαλο Siemens, ανάλογα με το πόσο πίσω πηγαίνουμε χρονικά", είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βγενόπουλος.


Πρότεινε τρεις απλές κινήσεις και δράσεις για να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση στον τομέα της Υγείας μέσα σε λίγους μήνες.


-Ελεγχο των οικονομικών των νοσοκομείων από ελεγκτικές εταιρίες (ισολογισμοί, διπλότυπο σύστημα, απογραφή αποθηκών κλπ)


-Πλήρη μηχανογράφηση των εφαρμογών


-Καθιέρωση ηλεκτρονικής διεξαγωγής των διαγωνισμών.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου