ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Νιώθει έλξη για γυναίκες

http://www.knossosfm.gr/filemanager/userfiles/cameron%20diaz.jpgΣε μια πικάντικη εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, η οποία σε συνέντευξή της στο Playboy, είπε πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της
Σε μια πικάντικη εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, η οποία σε συνέντευξή της στο Playboy, είπε πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της.
Η σέξι Ντίαζ, αποκάλυψε ότι της αρέσουν και οι γυναίκες και έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή, λέγοντας ότι της αρέσει το άγριο σεξ και ότι έχει πολλές φορές ταξιδέψει για να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον από τους συντρόφους τους.
"Η σεξουαλικότητα και η αγάπη, είναι διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν γυναίκες για τις οποίες νιώθω ερωτική έλξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τις ερωτευτώ" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι αν κάνει σεξ με γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι λεσβία.
Η Ντίαζ,χρησιμοποιώντας λόγια που είναι δύσκολο να μεταφερθούν προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι της αρέσει πολύ το σεξ και το προτιμάει πρωτόγονο και ζωώδες.
Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο, προωθεί την κωμωδία "Knight and Day" (γι' αυτό άραγε οι αποκαλύψεις;), λέει ότι οι άνδρες την πλησιάζουν δύσκολα αν και δηλώνει ότι δεν είναι σνομπ και δύσκολη.
"Οι άνδρες φοβούνται να με πλησιάσουν, επειδή νομίζουν ότι είμαι κάτι σούπερ-σπέσιαλ, αλλά ποτέ δεν θα σνόμπαρα κάποιον, που θα μου ζητούσε να βγούμε εκτός αν ήταν τελείως χάλια" δήλωσε.
Οπότε, παρακαλούνται όσοι δεν είναι χάλια και τους αρέσει το άγριο σεξ (υπάρχει και άλλο;) να σπεύσουν στις ΗΠΑ, διότι η Κάμερον είναι έτοιμη να περάσει από την άλλη μεριά και να τη χάσουμε για πάντα.
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου