ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!!ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΕΣΟΥΑ {ΙΗΣΟΥ)!!

alt
Ο Ιησούς (8-2 π.Χ. - 29-36), είναι το πρόσωπο του οποίου η διδασκαλία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της ΕΒΡΑΙΟΧριστιανικής θρησκείας.ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ!!!
To όνομα "Ιησούς" είναι η μεταγραφή, που εμφανίζεται σε διάφορες γλώσσες και βασίζεται στην ελληνική λέξη "8ησοζς" (Iesous)[1] προερχόμενη από την εβραϊκή λέξη "ΩιΥβ" (Yeshua). Οι ακόλουθοι του Ιησού τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο «Μεσσία» (Εβρ. μασιάχ), που σημαίνει «χρισμένος». Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας, ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη. Το όνομα «Ιησούς» (Εβρ. ΩΤΥιΥβΓεχοσούαχ)

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 14.000 ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 14.000 ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfpXFXGl2iWvhBD9kq4kwlYxdFnZu6Xld0SS20nKK9FeFZxukn6OsqVgk-3hh_QtVdQSpDGHpEc3IOphgprIqxBF7EGn-s5SkPygCg5JhLlCHcrXd2cUMC7XKZjYqkrhTGIJD6vl2ZnIw/s400/%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%BF.jpg
2. Το βασικό ερώτημα, στο οποίο οι αφελείς Ιουδαιοχριστιανοί δεν τολμούν να δώσουν απάντηση, είναι, πως είναι δυνατόν να σφαγιάσθηκαν 14.000 νήπια στο χωριό τής Βηθλεέμ και τα περίχωρά της, όταν ο πληθυσμός της δεν ξεπερνούσε τις μερικές εκατοντάδες ψυχές. «Λεπτομέρεια» θα πείτε ...; Σωστά. Αν και βάσει αυτής της «λεπτομέρειας», στο «απόκρυφο» κείμενο

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΟΛΑ ΤΑ" ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ "ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!

 Από πάπυρο με απόσπασμα του Ευαγγελίου του Ιωάννη, πωλείται στο eBay... Απόσπασμα (σ.σ.182 - 189 )
Πολλά πλαστά Ευαγγέλιαή συγγενή ντοκουμέντα αποδίδονται στο σύνολο των Αποστόλων.. Τα επινοούσαν για να καλυφθούν άμεσα με την αυθεντία όλων των μαθητών του Ιησού. Αλλά είναι κείμενα για τα οποία γνωρίζουμε λίγα, και αυτά τα λίγα είναι μόνο αβέβαια και κατά αντιστοιχία αμφισβητούμενα. Σε αυτά ανήκουν το «Ευαγγέλιο των Δώδεκα», τα «Memoria Apostolorum (Απομνημονεύματα Αποστόλων)», το (μανιχαϊστικό) «Ευαγγέλιο των δώδεκα Αποστόλων», το «Ευαγγέλιο των Εβδομήκοντα», όπως και μερικά άλλα «Ευαγγέλια των δώδεκα Αποστόλων» τα οποία είναι πολύ μεταγενέστερες πλαστογραφίες.
Ένα παράξενο «απόκρυφο» είναι

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!ΓΙΕΣΟΥΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
ΜΑΤΘΑΙΟΣ:Κεφ:1
20 Ενώ δε αυτός διελογίσθη ταύτα, ιδού, άγγελος Κυρίου εφάνη κατ' όναρ εις αυτόν, λέγων· Ιωσήφ, υιέ του Δαβίδ, μη φοβηθής να παραλάβης Μαριάμ την γυναίκα σου· διότι το εν αυτή γεννηθέν είναι εκ Πνεύματος Αγίου. 
21 Θέλει δε γεννήσει υιόν και θέλεις καλέσει το όνομα αυτού Ιησούν· διότι αυτός θέλει σώσει τον λαόν αυτού από των αμαρτιών αυτών. Λκ 1:31, Πραξ 4:12 (Ιησού το όνομα του Ιησού ούτε Χριστός και τα άλλα  παραμύθια!!Εδώ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι Ιησούς ήρθε να σώσει τον λαό του Ισραήλ  και μόνο !!Ακούτε Ελληναράδες??)
22 Τούτο δε όλον έγεινε διά να 

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ,ΙΣΑΑΚ,ΙΑΚΩΒ,ΜΩΥΣΗ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ....ΕΛΛΗΝΕΣ!!

agioipropatores
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ!!
 ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!
Τον μήνα Δεκέμβριο, δύο Κυριακές πριν από την κατά σάρκα Γέννηση του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, η Ορθόδοξος Εκκλησία μας εορτάζει τους αγίους Προπάτορες, γι'αυτό και η Κυριακή αυτή ονομάζεται Κυριακή των Αγίων Προπατόρων.

(Όσοι ενδιαφέρεστε δείτε εδώ!!

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ "ΠΑΡΘΕΝΑΣ"ΜΑΡΙΑΜ!!

deschner10dec16

[Karlheinz Deschner, Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού - Τόμος: Αρχαία Χριστιανική Εκκλησίας, εκδόσεις Κάκτος] Απόσπασμα (σ.σ. 179 -182)
Πλαστογραφίες γίνονταν στοστρατόπεδο της Μεγάλης Εκκλησίας και για να ενισχύσουν τη λατρεία της "Παναγίας". Στο τέλος της αρχαιότητας και κατά τον πρώιμο Μεσαίωνα έπρεπε να επιβάλουν όλο και περισσότερο τη Θεομήτορα η οποία είχε παραμεληθεί πολύ στις πανάρχαιες εποχές. Έτσι κυκλοφόρησαν Ευαγγέλια της Παναγίας και άλλα παραμύθια σχετικά με τη Μαρία, τα οποία φέρουν το όνομα των Αποστόλων Ιάκωβου, Ματθαίου, του ευαγγελιστή Ιωάννη, του μαθητή του Ιωάννη, Μελίτωνα, του μαθητή του Πέτρου, Ευόδιου, του Ιωσήφ της Αριμαθαίας κ.ά. Σε αυτά ανήκει και ένα πλαστογραφημένο κήρυγμα με το όνομα του Κύριλλου της Αλεξάνδρειας, ένα κοπτικό Ευαγγέλιο των Δώδεκα Αποστόλων και άλλες «Αποκαλύψεις της Παναγίας», των οποίων η επιρροή δεν ήταν μεν πολύ μεγάλη στη θεολογία, αλλά μεγαλύτερη στη λαϊκή δοξασία και την τέχνη. Ωστόσο, αυτά τα πλαστά κείμενα στήριζαν τις δογματικές δηλώσεις σχετικά με την Παναγία, που γίνονταν ιδίως 

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟ"ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!
 O πλούτος εμπόδιο για την είσοδο στη Bασιλεία του Θεού
(Mτ 19:16-30, Mκ 10:17-31)
   18Tον ρώτησε τότε ένας άρχοντας: "Δάσκαλε αγαθέ, τι θα πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω ζωή αιώνια;" 19Kι ο Iησούς του απάντησε: "Γιατί με λες αγαθό; Kανένας δεν είναι αγαθός παρά μονάχα ένας, ο Θεός.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΟΜΙΛΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!ΠΗΓΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΦ.18 ΣΤΙΧ.18 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!


Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

"ΑΓΙΑ"ΑΝΝΑ "ΠΑΝΑΓΙΑ"ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΙΕΡΟ" ΣΠΕΡΜΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑΧΒΕ
ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΠΕΡΜΑ!!!ΑΜΗΝ!!Τελικά αυτή η ιστορία έχει πολύ βάθος!!Η Εβραία Μαριάμ συνέλαβε σύμφωνα με το παραμύθι της Καινής με το Σπέρμα του "Κυρίου",δηλαδή του ήδη υπάρχοντος "Θεού" των Εβραίων και είχε ένα φυσιολογικό τοκετό!!Εδώ καταρρίπτεται το ομοούσιο ,δεν μπορεί να είσαι σπέρμα και "Θεός"!!Το λέει ξεκάθαρα η Καινή πήγε πάνω στην Μαριάμ ο "Κύριος" και αυτή έμεινε έγκυος!!Εγώ που είμαι Έλληνας γιατί πρέπει να με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές ιστορίες των Εβραίων???

Η "Αγία" Άννα (Μητέρα της Μαριαμ) ήταν στείρα και