ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

"ΑΓΙΑ"ΑΝΝΑ "ΠΑΝΑΓΙΑ"ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΙΕΡΟ" ΣΠΕΡΜΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑΧΒΕ
ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΠΕΡΜΑ!!!ΑΜΗΝ!!Τελικά αυτή η ιστορία έχει πολύ βάθος!!Η Εβραία Μαριάμ συνέλαβε σύμφωνα με το παραμύθι της Καινής με το Σπέρμα του "Κυρίου",δηλαδή του ήδη υπάρχοντος "Θεού" των Εβραίων και είχε ένα φυσιολογικό τοκετό!!Εδώ καταρρίπτεται το ομοούσιο ,δεν μπορεί να είσαι σπέρμα και "Θεός"!!Το λέει ξεκάθαρα η Καινή πήγε πάνω στην Μαριάμ ο "Κύριος" και αυτή έμεινε έγκυος!!Εγώ που είμαι Έλληνας γιατί πρέπει να με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές ιστορίες των Εβραίων???

Η "Αγία" Άννα (Μητέρα της Μαριαμ) ήταν στείρα και
alt
τόσο αυτή, όσο και ο σύζυγός της ήταν μεγάλης ηλικίας. Για τον λόγο αυτό ένιωθαν ντροπή κα μεγάληι λύπη και ποτέ δεν έπαψαν να προσεύχονται στο Θεό να τους χαρίσει ένα παιδί με την υπόσχεση ότι, αν γίνει αυτό, το παιδί που θα γεννηθεί θα το προσφέρουν δώρο στο Θεό. Ο Θεός άκουσε την προσευχή τους και μήνυσε με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Σύμφωνα με το Πρωτευαγγέλιο ενώ κάποτε προσευχόταν και παρακαλούσε το Θεό η συνετή Άννα, άκουσε τη φωνή του Αρχαγγέλου, που τη διαβεβαίωνε πως το αίτημά της ικανοποιήθηκε από το Θεό.

Της έλεγε δηλαδή καθαρά ο Αρχάγγελος Γαβριήλ: "Η παράκλησή σου έφτασε στον Κύριο, γι'αυτό να μην είσαι σκυθρωπή μήτε να χύνεις δάκρυα. Θα γίνεις γόνιμη και καρπερή σαν την ελιά και θα βλαστήσεις ένα ωραίο κλαδί, την Παρθένο, κι Αυτή θα ανθήσει ένα πανέμορφο Άνθος, το σαρκωμένο Χριστό, που δωρίζει στον κόσμο το άπειρο του έλεος".    Την άλλη μέρα ο Ιωακείμ και η Άννα πρόσφεραν ευχαριστήρια δώρα στο Θεό. Έτσι με τους νόμους της φύσεως και με μήνυμα και υπόσχεση του Θεού, αξιώθηκε η Άννα να συλλάβει και να γεννήσει ύστερα από εννέα μήνες την Θεοτόκο Μαρία.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΧΒΕ 'Η ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ, 'Η ΤΟ ΟΛΟ  ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΧΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ (ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ" ΠΑΝΑΓΙΑΣ"),ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ¨" ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ"
Tο μήνυμα του αγγέλου στην Παρθένο Mαρία για τη γέννηση του Xριστού
26Tον έκτο μήνα, λοιπόν, ο Θεός έστειλε τον άγγελο Γαβριήλ να πάει σε μια πόλη της Γαλιλαίας που ονομάζεται Nαζαρέτ, 27σε μια παρθένο αρραβωνιασμένη μ' έναν άντρα από τη γενιά του Δαβίδ, που ονομαζόταν Iωσήφ. Kαι το όνομα της παρθένου ήταν Mαριάμ. 28Παρουσιάστηκε, λοιπόν, ο άγγελος σ' αυτήν και της είπε: "Xαίρε εσύ, η πλημμυρισμένη με θεία χάρη. O Kύριος είναι μαζί σου. Eυλογημένη είσαι εσύ ανάμεσα στις γυναίκες"! 29Mα εκείνη, σαν τον είδε, ταράχτηκε με τα λόγια του, και συλλογιζόταν τι τάχα να σήμαινε ο χαιρετισμός αυτός. 30Tης είπε τότε ο άγγελος: "Mη φοβάσαι Mαριάμ, γιατί βρήκες χάρη από το Θεό. 31Kαι τώρα άκου! Θα μείνεις έγκυος και θα γεννήσεις γιο, και θα τον ονομάσεις Iησού. 32Aυτός θα είναι μεγάλος, και Γιος του Yψίστου θα ονομαστεί. Kαι θα του δώσει ο Kύριος ο Θεός το θρόνο του Δαβίδ του προπάτορά του. 33Kαι θα βασιλέψει στον οίκο του Iακώβ στους αιώνες και η βασιλεία του δε θα έχει τέλος". 34Eίπε τότε η Mαριάμ στον άγγελο: "Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό, αφού δεν έχω σαρκική σχέση με άντρα;" 35Kαι της αποκρίθηκε ο άγγελος: "Tο Όγιο Πνεύμα θα έρθει επάνω σου και η δύναμη του Yψίστου θα σε καλύψει. Γι' αυτό και το άγιο παιδί που θα γεννηθεί, Γιος Θεού θα ονομαστεί. 36Kαι, άκου! H Eλισάβετ η συγγενής σου έχει κι αυτή συλλάβει γιο, τώρα στα γερατειά της, κι αυτός είναι ο έκτος μήνας εγκυμοσύνης αυτής που την έλεγαν στείρα! 37Γιατί τίποτε απ' όσα ειπώθηκαν δεν είναι ακατόρθωτο για το Θεό". 38Tότε η Mαριάμ είπε: "Nάμαι, η δούλη του Kυρίου. Aς γίνει σε μένα σύμφωνα με το λόγο σου". Kι έφυγε απ' αυτήν ο άγγελος. 
ΤΩΡΑ ΡΩΜΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΙΑΜ!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!! 

3 σχόλια:

  1. https://www.zougla.gr/greece/article/maziki-prosfigi-gia-diekdikisi-anadromikon-apofasisan-i-kliriki // πρωτα να μας πουν ποσες ωρες δουλευουν το μηνα και τη εργο παραγουν οι παπαδες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ από ότι γνωρίζω πατέρας του Χρήστου ήταν ένας Ρωμαίος στρατιώτης ονόματι πάνθηρ. Και όπως ξέρουμε ακόμα και σήμερα οι γυναίκες που μένουν έγκυος εκτός γάμου της λιθοβολούν. Πιθανόν να έφτιαξε το παραμύθι για να γλιτώσει και αφού το πίστεψαν κάποιοι οι ηλίθιοι, το εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια. Αν φυσικά υπήρξε ο Χριστός και δεν είναι όλα δημιούργημα των απατεώνων που ήθελαν μία θρησκεία για το ρωμαϊκό Βυζάντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή