ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ!!!

 defcon τετράδρομος (3).jpg

Θέλετε να έχετε μια εκκλησία;

Οι ΟΙΚΥΝΗΤΕΣ που προσεύχονται για το επόμενο σπίτι των ονείρων τους μπορεί να δουν αυτούς τους ιερούς καταλόγους ως σημάδι από ψηλά αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι πρώην εκκλησίες ήταν εδώ και καιρό καυτή ιδιοκτησία μεταξύ εκείνων που αναζητούν λίγη θεϊκή έμπνευση σχεδιασμού, αλλά το πεδίο της ανακαίνισης από το ένα σπίτι στο άλλο είναι ένα χάσμα βιβλικών διαστάσεων.

Εδώ είναι 10 από τις καλύτερες ιερές προσφορές από όλη τη χώρα:

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!

 


Στις 25 Ιανουαρίου έφτασε στα χέρια μας το νέο έργο του Βαγγέλη Παπαθανασίου, το «Nocturne». Ο συνθέτης αποδίδει στο πιάνο έντεκα νέες και έξι κλασικές συνθέσεις του – το «Chariots of Fire», το love theme από το «Blade Runner», αλλά και το θέμα από το «1492», μεταξύ άλλων. Το «Nocturne», που είναι μια αφορμή για να μιλήσουμε για ορισμένα ζητήματα που τον απασχολούν διαχρονικά, μπορεί να προσεγγιστεί ως ένας «διαλογισμός» πάνω στην έννοια της νύχτας. Ο καλλιτέχνης, που κέρδισε το Όσκαρ το 1982 για τη μουσική του στους «Δρόμους της Φωτιάς», έχει δημιουργήσει έργα με κεντρικό θέμα άλλοτε το Διάστημα και άλλοτε τη Γη. Θα έλεγε κανείς ότι ο νυχτερινός ουρανός με τα αστέρια –σε μια θαυμάσια φωτογραφία στο εξώφυλλο του CD– συμβολίζει τη νοητική σύντηξη Διαστήματος και Γης και γι’ αυτό –ως συμβολικό πλαίσιο– συνδυάζει δύο κύριες πλευρές της δημιουργικής έκφρασης του συνθέτη.
 

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!

 

«Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου». (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.)

«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό«. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11 : αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α’ προς Ταύρο. Έπαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος 534 μ.Χ.)

Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των ελλήνων θεών) αν

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!





Το ευαγγέλιο που θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χριστιανισμού; Μια αρχαία γραφή ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε καθόλου Το «Κατά Βαρνάβα Ευαγγέλιο» που περιγράφει τη ζωή του Ιησού και βρέθηκε στις αρχές της τρέχουσας χιλιετίας στην Κύπρο αποκαλύπτει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση του Χριστιανισμού και στην αλλαγή της ισορροπίας δυνάμεων στον κόσμο. Σύμφωνα με όσα γράφονται στο Ευαγγέλιο, ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε καθόλου και δεν αναστήθηκε!!!Σύμφωνα με τον Βαρνάβα, έναν από τους πρώτους διαδότες του Χριστιανισμού, δεν ήταν καθόλου ο Ιησούς που σταυρώθηκε από τους

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Yehuda Adler: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!!!ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΣΟΥΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ!!ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΕ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ¨ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!



 Η "Αγία" Γραφή μας υποδεικνύει ότι η Μαρία δεν έμεινε παρθένα για το υπόλοιπο της ζωής της.

 Σύμφωνα με τη Βίβλο, η Μαρία δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ιωσήφ παρά μόνο μετά τη γέννηση του Ιησού.

Τότε ο Ιωσήφ, όταν σηκώθηκε από τον ύπνο, έκανε όπως τον

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ B.B.C ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ?

 Μια κοπέλα που έμεινε έγκυος εκτός γάμου θα ήταν τρομοκρατημένη. Ολόκληρη η κοινωνική δομή δημιουργήθηκε για να γεννηθούν παιδιά εντός γάμου. Η γενεαλογία και η ιδιοκτησία των παιδιών θεωρούνταν πολύ σημαντική. Τα κορίτσια που έμειναν έγκυες εκτός γάμου θα έπρεπε πιθανότατα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

Υπήρχε η πιθανότητα να πουληθεί ως σκλάβος ή να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου έτσι επινόησαν την θεϊκή παρέμβαση!!



Σε αυτή την ενότητα, έξι ακαδημαϊκοί ειδικοί εξηγούν τι γνωρίζουμε για τη ζωή και τους χρόνους της Μαρίας, της μητέρας του Ιησού.

Η παρθενία και η αμόλυντη σύλληψη της Μαρίας