ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!





Το ευαγγέλιο που θα οδηγήσει στην κατάρρευση του χριστιανισμού; Μια αρχαία γραφή ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε καθόλου Το «Κατά Βαρνάβα Ευαγγέλιο» που περιγράφει τη ζωή του Ιησού και βρέθηκε στις αρχές της τρέχουσας χιλιετίας στην Κύπρο αποκαλύπτει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση του Χριστιανισμού και στην αλλαγή της ισορροπίας δυνάμεων στον κόσμο. Σύμφωνα με όσα γράφονται στο Ευαγγέλιο, ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε καθόλου και δεν αναστήθηκε!!!Σύμφωνα με τον Βαρνάβα, έναν από τους πρώτους διαδότες του Χριστιανισμού, δεν ήταν καθόλου ο Ιησούς που σταυρώθηκε από τους

 Ρωμαίους - αλλά ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, ο άνθρωπος που φέρεται να τον πρόδωσε και να τον παρέδωσε στις ρωμαϊκές αρχές. Σύμφωνα με το «Κατά Βαρνάβα Ευαγγέλιο», που πραγματεύεται τη ζωή του Ιησού και τον παρουσιάζει ως προφήτη και όχι ως Υιό του Θεού, δεν σταυρώθηκε και αναστήθηκε - αλλά «ανέβη στους ουρανούς εν ζωή» πριν προλάβουν οι Ρωμαίοι. βάλε τα χέρια πάνω του.


Το δερματόδετο βιβλίο υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ανέβηκε στον ουρανό πριν προλάβει ο Ιούδας να τον παραδώσει στους Ρωμαίους - και στη θέση του σταυρώθηκε. Μετά από αυτό, όπως περιγράφεται στο βιβλίο, το σώμα του Ιούδα κλάπηκε και αυτό οδήγησε σε ισχυρισμούς ότι αναστήθηκε από τους νεκρούς και ανέβηκε στον ουρανό. Το βιβλίο, που γράφτηκε από τον Βαρνάβα και ονομάζεται επίσης «Το χαμένο Ευαγγέλιο», ήταν γνωστό στους επαγγελματίες της θεολογίας εδώ και εκατοντάδες χρόνια όταν ανακαλύφθηκαν εκδοχές του στην Ιταλία και την Ισπανία. Μια παλαιότερη έκδοση του κειμένου στη συριακή γλώσσα βρέθηκε στην Κύπρο από τις τουρκικές αρχές στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Το κείμενο που γράφτηκε στα αραμαϊκά, τη γλώσσα του Ιησού, υποστηρίζει ότι ο Ιησούς ανέβηκε στον ουρανό πριν από τον Ιούδα τον Ισκαριώτη, ο οποίος οδήγησε τους Ρωμαίους στρατιώτες στο Όρος των Ελαιών. Οι Ρωμαίοι απήγαγαν από εκεί τον Ιούδα, ο οποίος στη συνέχεια εμφανίστηκε στην εικόνα του Ιησού - και ήταν αυτός που υπέφερε και πέθανε στη θέση του. Αργότερα, λέγεται, ότι ο Ιησούς επέστρεψε στη γη για να πει στους μαθητές του την αλήθεια για το τι συνέβη εκεί πριν αναληφθεί ξανά στον ουρανό.



Γιατί θυμηθήκαμε ξαφνικά αυτό το κείμενο; Διότι ο ιρανικός Basij Press υποστήριξε ότι οι «νέες πληροφορίες» θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατάρρευση του Χριστιανισμού. Αυτό λέει εκεί: «Η αποκάλυψη του ευαγγελίου σύμφωνα με τον Βαρνάβα θα υπονομεύσει τη Χριστιανική Εκκλησία και την εξουσία της και θα επιφέρει μια θρησκευτική επανάσταση στον κόσμο. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι αυτή η Βίβλος προέβλεψε τον ερχομό του Προφήτη Μωάμεθ και νομιμοποίησε τη θρησκεία του Ισλάμ. Μόνο αυτό θα εξαλείψει την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο και θα οδηγήσει σε αστάθεια στον χριστιανικό κόσμο».
ΤΕΛΟΣ Ο ΙΩΣΗΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ!!!

Ο Πιλάτος τον καταδίκασε να απαγχονιστεί σύμφωνα με την παράδοση των πρώτων ανδρών (πάνω) μαζί μας, αυτοί που πρώτοι τον αγάπησαν δεν σταμάτησαν (να τον αγαπούν).
ΙΩΣΗΠΟΣ..1833, 64-63;)

7 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑ

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΑΝΑ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ.

    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΙΩΣΗΠΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΩΣΗΠΟΣ..

    "ΤΕΛΟΣ Ο ΙΩΣΗΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ!!!"

    Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα είναι ένα ψευδεπίγραφο και πλαστό κείμενο του 16ου αιώνα, που φαίνεται να εξιστορεί τη ζωή του Ιησού. Μέσα στο ίδιο το κείμενο, αναφέρεται ότι ο συγγραφέας που το έγραψε είναι κάποιος Βαρνάβας, μαθητής του Ιησού, ο οποίος σε αυτό το έργο εμφανίζεται ως να είναι ένας από τους δώδεκα αποστόλους, όμως, στην πραγματικότητα ο Βαρνάβας δεν ήταν ένας εκ των δώδεκα, αλλά πιθανότατα ανήκε στον κύκλο των 70 μαθητών. Το ευαγγέλιο αυτό διασώζεται σε δύο μοναδικά χειρόγραφα, που ανάγονται και τα δυο στα τέλη του 16ου αι. και έχουν γραφτεί το ένα στα Ιταλικά και το άλλο στα Ισπανικά. Αν και το ισπανικό χειρόγραφο έχει τώρα χαθεί, το κείμενό του έχει διασωθεί σε μια αντιγραφή του που πραγματοποιήθηκε τον 18ο αι. Το ευαγγέλιο αυτό έχει εξαιρετικά μεγάλο μήκος, έχει περίπου το ίδιο μήκος με τα τέσσερα κανονικά ευαγγέλια αθροιστικά (το ιταλικό χειρόγραφο, π.χ., έχει 222 κεφάλαια). Το μεγαλύτερο μέρος του ευαγγελίου του Βαρνάβα είναι αφιερωμένο στη διήγηση της ζωής του Ιησού, και μεγάλο μέρος του είναι εναρμονισμένο με τις διηγήσεις που βρίσκονται στα κανονικά ευαγγέλια. Στα βασικά του σημεία, ακολουθεί την ισλαμική χριστολογία και έρχεται σε αντίθεση με την χριστολογία της Καινής Διαθήκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αγαπητέ", που σχολιασες προηγουμένως, η γλώσσα σου, το ύφος σου είναι εμετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ;
      ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ - ΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ - Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ;
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ;
      ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ.
      ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΩ.
      ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΖΩΑ.
      ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
      Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ... ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
  3. Κωστάκη πηγές θα δώσεις η φοβάσαι οτι τσάμπα θα πάει το καναβοχορτο;;;

    Ευαγγέλιο του Βαρνάβα

    https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%B1

    Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα είναι ένα ψευδεπίγραφο και πλαστό κείμενο του 16ου αιώνα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το Ευαγγέλιο θεωρείται από την πλειοψηφία των ακαδημαϊκών, χριστιανών και μουσουλμάνων, πλαστό.
    Φυσικα τι περιμενεις να πουνε αυτοι γραφικε;Αετος εισαι δεν ξερεις οτι την ιστορια την γραφουν οι νικητες;Αν μπορουσαν θα το εξαφανιζαν κιολας αλλα δυστυχως για αυτους βρεθηκε αιωνες μετα τον μεσαιωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους μουσουλμάνους φανατικούς είναι η απόδειξη της υπέροχης του Αλλάχ και το έχουν σημαία, κυρίως οι Ιρανοί που λένε μάλιστα ότι έχουν το πρότυπο αλλά δεν το εμφανίζουν!!!
      Κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου οτι προωθεί η μαμά Τουρκία ο Κωστάκης το έχει σημαία.

      Διαγραφή