ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ¨ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!



 Η "Αγία" Γραφή μας υποδεικνύει ότι η Μαρία δεν έμεινε παρθένα για το υπόλοιπο της ζωής της.

 Σύμφωνα με τη Βίβλο, η Μαρία δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ιωσήφ παρά μόνο μετά τη γέννηση του Ιησού.

Τότε ο Ιωσήφ, όταν σηκώθηκε από τον ύπνο, έκανε όπως τον

πρόσταξε ο άγγελος Κυρίου, και πήρε τη γυναίκα του· 25 και δεν την γνώρισε παρά μόνο που γέννησε τον πρωτότοκο γιο της · και ονόμασε ΙΗΣΟΥΣ. (Ματθαίος 1:24)

Ο Ιησούς είχε αδελφούς και αδελφές.

Και η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη το δείχνουν αυτό. Ο Ψαλμός 69 είναι ένας Μεσσιανικός Ψαλμός και αναφέρεται στο γεγονός ότι η μητέρα του Μεσσαΐα είχε άλλα παιδιά.

Έγινα ξένος για τους αδελφούς μου και ξένος για τα παιδιά της μητέρας μου . (Ψαλμός 69:8)

Διότι ούτε οι αδελφοί του πίστεψαν σε αυτόν. (Ιωάννης 7:5)

Δεν είναι αυτός ο ξυλουργός, ο γιος της Μαρίας, ο αδελφός του Ιακώβου και του Ιωσή και του Ιούδα και του Σίμωνα ; και οι αδερφές του δεν είναι εδώ μαζί μας; Και προσβλήθηκαν μαζί του. (Μάρκος 6:3)

Μετά από τρία χρόνια ανέβηκα στην Ιερουσαλήμ για να δω τον Πέτρο και έμεινα μαζί του δεκαπέντε ημέρες. 19 Άλλοι όμως από τους αποστόλους δεν είδα κανέναν, εκτός από τον Ιάκωβο τον αδελφό του Κυρίου . (Γαλάτες 1:18)

Μια λανθασμένη εκδοχή της Παναγίας έχει στερήσει από πλήθη καθολικών γυναικών τη χαρά του γάμου και τους έχει στερήσει να βιώσουν ποτέ τις χαρές της μητρότητας και της οικογένειας.

Τώρα το Πνεύμα μιλάει ρητά, ότι στους τελευταίους καιρούς μερικοί θα απομακρυνθούν από την πίστη, δίνοντας προσοχή σε παραπλανητικά πνεύματα και δόγματα διαβόλων. 2 Το να μιλάς ψέματα με υποκρισία. έχοντας τη συνείδησή τους μαγειρεμένη με καυτό σίδερο. Απαγόρευση γάμου και εντολή αποχής από τα κρέατα, τα οποία ο Θεός δημιούργησε για να γίνονται δεκτά με ευχαριστία εκείνων που πιστεύουν και γνωρίζουν την αλήθεια. (1 Τιμόθεο 4:1)

ΠΗΓΗ... https://www.heraldofhope.org.au/a-wrong-version-of-the-virgin-mary/

40 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΕΙΡΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    Ο Ιωσήφ ο μνηστήρας της Μαρίας, του οποίου η γυναίκα είχε πεθάνει, του είχε ήδη αφήσει 7 παιδιά, 4 αγόρια και 3 κορίτσια. Σύμφωνα με το νόμο της εποχής (το Μωσαϊκό δίκαιο), αυτά, θεωρήθηκαν ως αδέλφια του Ιησού Χριστού. Και σήμερα ακόμα, λέμε «αδέλφια» τα ετεροθαλή αδέλφια. Θεωρούνται λοιπόν ετεροθαλή αδέλφια του Κυρίου. Δεν ήταν επομένως εξ αίματος αδελφοί, αλλά εξ αγχιστείας. Τα αδέλφια αυτά είναι: ο Ιάκωβος (αποκαλείται και Αδελφόθεος), ο Ιωσής, ο Ιούδας, ο Σίμων και η Εσθήρ, η Μάρθα και η Σαλώμη που δεν κατονομάζονται στην Καινή Διαθήκη.

    Τα πραγματικά αδέλφια

    Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Χριστός μας είπε ποια είναι τα πραγματικά του αδέλφια (όσοι κάνουν το θέλημα του Πατέρα Του): «Έτι δε αυτού λαλούντος τοις όχλοις ιδού η μήτηρ και οι αδελφοί αυτού ειστήκεισαν έξω, ζητούντες λαλήσαι αυτώ. είπε δε τις αυτώ· ιδού η μήτηρ σου και οι αδελφοί σου εστήκασιν έξω ζητούντές σε ιδείν. ο δε αποκριθείς είπε τω λέγοντι αυτώ· τις εστιν η μήτηρ μου και τίνες εισίν οι αδελφοί μου; και εκτείνας την χείρα αυτού επί τους μαθητάς αυτού έφη· ιδού η μήτηρ μου και οι αδελφοί μου· όστις γαρ αν ποιήση το θέλημα του πατρός μου του εν ουρανοίς, αυτός μου αδελφός και αδελφή και μήτηρ εστίν». (Ματθ. Ιβ 46-50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας κάτι Χριστιάνα ειδωλολάτρη Όταν ο Δίας πήγαινε με θνητή έκανε ημίθεο όταν ο Θεός Πήγε με τη θνητή Μαρία τι έκανε απάντησε μου μόνος σου ανόητε αύριο χριστιανέ ειδωλολάτρη

      Διαγραφή
    2. Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ . Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΡΞ ΕΓΕΝΕΤΟ.

      Διαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΗΛΙΘΙΕ ΕΒΡΑΙΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΗΤΕΡΑ;Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ;ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΧΕ

      ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.
      ΟΧΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.
      ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ;
      ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ "ΝΕΝΙΚΗΚΑΣ ΜΕ ΝΑΖΩΡΑΙΕ."

      Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑΣ

      Δεν υπάρχουν βιβλία που να έχουν μελετηθεί περισσότερο από τα βιβλία της Αγίας Γραφής, όχι μόνο από φίλους αλλά και από εχθρούς, και τα οποία μιλούν για την έλευση του αναμενόμενου Μεσσία, του Χριστού Ιησού, που υπήρξε ο πρώτος ΚΑΙ μοναδικός ΚΑΙ αληθινός Θεάνθρωπος της ιστορίας,. σε αντίθεση με τους φανταστικούς και ανύπαρκτους θεανθρώπους των εξωχριστιανικών θρησκευμάτων, οι οποίοι, αφενός δεν έχουν καμία ιστορική βάση, γιατί δεν υπήρξαν πραγματικά, αφετέρου αποτελούν εκφάνσεις της νοσταλγούμενης λύτρωσης, που παρατηρείται σ’ όλους τους λαούς και της θεανθρώπινης παγκόσμιας προσδοκίας. Πράγματι, τον Βούδα, τον Κομφούκιο, τον Λάο Τσε, τον Μωάμεθ και τους άλλους ιδρυτές θρησκειών, δεν τους έχει προαναγγείλει κάποια θρησκευτική παράδοση. Αντίθετα, ο Μεσσίας αναγγέλθηκε από μια ατελείωτη αλυσίδα ανθρώπων, που έζησαν και έδρασαν σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο, περιβάλλον και συνθήκες. Θα παραμείνει, δηλαδή, για πάντα το κλειδί της ιστορίας, που ανοίγει μόνο με την πίστη στην θεότητά Του και το χαρακτηρισμό Του ως «Υιό του Θεού», που έγινε άνθρωπος ακριβώς για να γίνουμε εμείς θεοί, κατά τη συμμετοχή μας σ’ Αυτόν, και για να κληρονομήσουμε τη Βασιλεία των Ουρανών. Ο απ. Παύλος, στην προς Γαλάτας επιστολή του, μας διαβεβαιώνει πως «Όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, τότε έστειλε ο Θεός τον Υιό Του, ο οποίος γεννήθηκε από γυναίκα». Για το συγκεκριμένο αυτό «πλήρωμα του χρόνου», μίλησαν οι προφήτες εκατοντάδες χρόνια πριν την πολυπόθητη Επιφάνειά Του. Αποτελούν οι μαρτυρίες αυτές την πλέον ισχυρή αγιογραφική απόδειξη του Θεανθρώπινου χαρακτήρα του Ιησού Χριστού, της ιδιότητάς του ως Υιού του Θεού και της μοναδικής μεσιακής Του αποστολής μέσα στο διάβα των αιώνων

      Διαγραφή
  3. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΗΤΑΝ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΑΛΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΘΥΛΗΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΙΣΜΟ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ,(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ)ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ .ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ...
      ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΕΛΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΑΛΑ;
      ΣΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
      ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΙ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ
      ΣΟΥΡΓΕΛΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

      Οι Θεοί των Ελλήνων είναι Θεϊκές Οντότητες και όχι Ιδέες ή Φυσικές δυνάμεις ή απλά σύμβολα (9)
      Ο Αρχιερέας των Δελφών Πλούταρχος συγκρίνοντας την Ελληνική Θεολογία με την Αιγυπτιακή, μας εξηγεί ότι είναι ιδέες αθεΐας να λέμε ότι οι Θεϊκές Οντότητες των Θεών μας είναι φυσικές δυνάμεις ή ότι τ’ αγάλματα είναι Θεοί.
      Μια Θεολογική συμβουλή του Αρχιερέα των Δελφών Πλούταρχου και προς τους σημερινούς δήθεν Έλληνες Λατρευτές του Ελληνικού Πανθέου, που κάποιοι σκεπτικιστές συγγραφείς θέλουν να κάνουν με το ζόρι τις Θεϊκές Οντότητες των Ελλήνων Θεών, Ιδεοθεούς, φυσικές δυνάμεις ή απλά σύμβολα ενώ αυτές οι ιδέες τους μας λέει ο Πλούταρχος είναι φοβερές ιδέες αθεΐας... το να δίνουμε δηλαδή τα ονόματα των Θεών σε φυσικές δυνάμεις και πράγματα (που όλα αυτά δεν έχουν αισθήσεις και ψυχή, και μπορούν να γίνουν και υποχείρια των ανθρώπων), ενώ οι πραγματικοί Θεοί μας έχουν και νου και ψυχή και δεν είναι υποχείρια των ανθρώπων ).

      Διαγραφή
    2. ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΣ: Μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της αρχαίας Εκκλησίας υπήρξε ο άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος, πρώτος επίσκοπος της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων και συγγραφέας της ομωνύμου Καθολικής Επιστολής της Καινής Διαθήκης.

      Ήταν Ιουδαίος την καταγωγή και σύμφωνα με την παράδοση, γιος του μνήστορος Ιωσήφ, ο οποίος ήταν παντρεμένος πριν μνηστευθεί την Παρθένο Μαρία και είχε χηρέψει. Είχε δε επτά παιδιά, τον Ιάκωβο, τον Ιωσή, τον Ιούδα, τον Σίμωνα ή Συμεών, την Εσθήρ, την Μάρθα και τη Σαλώμη, η οποία αργότερα έγινε η μητέρα των αποστόλων Ιακώβου και Ιωάννη. Ο Ιωσήφ μετά τη χηρεία του μνηστεύτηκε, κατά θεία οικονομία, την Παρθένο Μαρία, για να μεγαλώσει τα παιδιά του, αλλά κυρίως να γίνει ο θετός πατέρας και ο προστάτης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Γι’ αυτό και ο Ιάκωβος αναφέρεται ως Αδελφόθεος, αφού έζησαν μαζί κάτω από την ίδια στέγη σαν αδέλφια.

      Από μικρό παιδί διακρίνονταν για την υπακοή του, την ευσέβειά του και τα χαρίσματά του και γι’ αυτό τον αποκαλούσαν Ιοβλίαν, δηλαδή δίκαιο στα εβραϊκά. Άκουγε με προσοχή τα ιερά γράμματα και τις διηγήσεις για την μεσσιανική. Ήταν εγκρατής και νήστευε δια βίου από τροφές που προερχόταν από έμψυχα όντα (κρέας, ψάρια, θαλασσινά, κλπ). Ουδέποτε δοκίμασε το κρασί. Προσευχόταν αδιάκοπα στο Θεό και τον παρακαλούσε να τον αξιώσει να ζήσει στην μεσσιανική εποχή. Να αξιωθεί να δει το Μεσσία και Λυτρωτή του κόσμου.

      Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την παιδική ηλικία του και τη σχέση του με τον Ιησού. Φανταζόμαστε ότι θα ήταν αρμονικές και ευλογημένες, όπως ταιριάζει σε μια ιερή οικογένεια, της οποίας μέλος της ήταν ο ίδιος ο Θεός Λόγος. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι δε γνώριζε η οικογένεια ποιος ήταν ο Ιησούς, μέχρι την Βάπτισή του από Ιωάννη τον Πρόδρομο και την φανέρωση από το Θεό Πατέρα της πραγματικής Του ιδιότητας, ως Υιός του Θεού και Λυτρωτής του κόσμου. Φαίνεται ότι αφότου πληροφορήθηκε και ο Ιάκωβος για την ιδιότητα του Ιησού, πίστεψε σ’ Αυτόν και έγινε αφανής ακόλουθός Του.

      Μετά την Πεντηκοστή οι άγιοι Απόστολοι και οι πρώτοι Χριστιανοί της Ιερουσαλήμ εκτιμώντας τις αρετές και την αγιότητα του Ιακώβου, τον εξέλεξαν πρώτο επίσκοπο της αγίας πόλεως. Αμέσως μετά την εκλογή του άρχισε με πρωτοφανή ζήλο το επισκοπικό του έργο. Κήρυττε ακατάπαυστα Ιησούν Χριστόν εσταυρωμένον και αναστάντα, τον μοναδικό λυτρωτή και σωτήρα του κόσμου. Γνώριζε στους ομοφύλους του Ιουδαίους ότι ο Ιησούς Χριστός, που εκείνοι απόρριψαν και σταύρωσαν είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας, που είχαν προαναγγείλει οι Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης και κήρυττε μετάνοια και πίστη σ’ Αυτόν. Έδινε ο ίδιος το παράδειγμα της μετάνοιας και της συντριβής. Από τις πολλές γονυκλισίες είχαν γίνει τα γόνατά του σκληρά σαν της καμήλας. Έδινε το παράδειγμα της ταπεινοφροσύνης, για να δείξει στους Ιουδαίους ότι η υπεροψία οδηγεί στην απιστία.
      .......................................

      Διαγραφή
    3. Μια από τις σπουδαίες ποιμαντικές του φροντίδες ήταν να συγγράψει την εμπειρία του για τη νέα πίστη. Συνέγραψε λοιπόν την γνωστή μας Καθολική Επιστολή Ιακώβου, την οποία υπογράφει ο ίδιος ως «Ιάκωβος, Θεού και Κυρίου Ιησού Χριστού δούλος». Θεωρείται ως η Επιστολή της γνήσιας χριστιανικής ζωής, διότι σε αυτή με απλό τρόπο ο άγιος Ιάκωβος οριοθετεί την ζωή του Χριστιανού, η οποία θα πρέπει να κινείται πάνω στον άξονα πίστη – αγάπη. Τονίζει με έμφαση τη νέα μας ιδιότητα ως παιδιών του Θεού, ο Οποίος χαρίζει τις αστείρευτες δωρεές Του, τις οποίες πρέπει να μοιραζόμαστε ισάξια εμείς τα παιδιά Του. Στηλιτεύει την πλεονεξία ως απόλυτα ξένη με την χριστιανική ιδιότητα και καθορίζει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να διέπονται από δικαιοσύνη και αγάπη. Μάλιστα στο 5ο κεφάλαιο, αναφέρεται με πολύ σκληρές εκφράσεις στους εκμεταλλευτές εργοδότες των εργατών τους, επισείοντας την αιώνια κόλαση σ’ αυτούς, ώστε να θεωρείται το πρώτο στην ιστορία κείμενο, το οποίο οριοθετεί με τόση σαφήνεια το προαιώνιο πρόβλημα της κοινωνικής δικαιοσύνης!

      Για όλα αυτά οι άγιοι Απόστολοι σέβονταν και ευλαβούνταν τον άγιο Ιάκωβο. Κατά την Αποστολική Σύνοδο της Ιερουσαλήμ (49 μ. Χ.), του δόθηκε η προεδρεία. Ο απόστολος Παύλος στην προς Γαλάτας Επιστολή του αναφέρεται με σεβασμό προς αυτόν.

      Αλλά όπως ήταν φυσικό η ποιμαντική δράση του αγίου Ιακώβου δημιούργησε ισχυρή έχθρα προς το πρόσωπό του. Οι μεταστροφή πλήθους Ιουδαίων στη χριστιανική πίστη θορύβησε τους άρχοντές τους. Ο αρχιερέας Άνανος ξεσήκωσε μια ομάδα φανατικών, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του. Μάλιστα για να τον παγιδεύσουν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι πήγαν και του ζήτησαν να μιλήσει στο λαό για το ποιος ήταν ο Ιησούς». Ο άγιος Ιάκωβος ομολόγησε με πρωτοφανές θάρρος ότι ο Ιησούς είναι ο Μεσσίας, Υιός του Θεού, ο Σωτήρας του κόσμου. Πως τώρα κάθεται στα δεξιά Θεού και ως αιώνιος μεσίτης μας. Ακούγοντάς τον πολλοί Ιουδαίοι πίστεψαν και φώναξαν «Ωσαννά τω Υιώ Δαβίδ»! Αντίθετα οι άπιστοι όρμησαν επάνω του, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο πτερύγιο του Ναού, δηλαδή ένα τεράστιο και πανύψηλο γείσο στη στέγη, από όπου τον γκρέμισαν για να σκοτωθεί.

      Αλλά ο άγιος Ιάκωβος πληγωμένος ήταν ακόμη ζωντανός. Οι φανατικοί Ιουδαίοι πήραν πέτρες στα χέρια τους και τον λιθοβολούσαν με μίσος. Εκείνος πλημυρισμένος στο αίμα παρακαλούσε το Θεό να συγχωρήσει τους δημίους του. Κάποιος ευσεβής Ιουδαίος ονόματι Ρηχάβ διαμαρτυρήθηκε για το άδικο μαρτύριο του δίκαιου Ιακώβου. Τότε οι δήμιοι άρπαξαν ένα ξύλο και έλυσαν το κεφάλι του Ρηχάβ και μετά αποτέλειωσαν τον Ιάκωβο, ο οποίος είναι από τους πρώτους μάρτυρες της Εκκλησίας μας. Η μνήμη του τιμάται στις 23 Οκτωβρίου, κατά την οποία τελείται η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία, η οποία θεωρείται ποίημα δικό του.

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΔΕΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΟΙ ΨΩΡΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΙ ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΡΑΓΟΛΑΤΡΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    Anastasios Chatzidimpas
    Μαβρα κορακια
    Κανηβαλους μας
    Μονκολους ζώα

    Απάντηση
    4 ημ.

    Anastasios Chatzidimpas
    Γαμημενη υτανε
    Όχι παρθενα μας
    Χωρτασετε από
    Παρθένες και η
    Μουσουλμανη κε
    Αφτους εχουνε
    Χαρέμια και στον
    Παραδησο που
    Ζητε ολλα ζωαμας χεφτηλες

    Απάντηση
    4 ημ.

    Anastasios Chatzidimpas
    Βαβελονια μας
    Σόδομα γομορα
    Σαπηλες ψεφτες
    Έχω από την
    Χώρα τον
    Ελλινες και τα
    Γαιδουργια σας
    Τα κυπρεικας σας σαραβαλα

    Απάντηση
    4 ημ.

    Anastasios Chatzidimpas
    Τον ορθόδοξος
    Ενιε Ολλη η αγους σας και της αγιασας και
    Η δωλοφουνους
    Τον έθνος κρατος Ελλινες
    Άντε και γαμηθητε όλλους μαζί μετη
    Βουλι σας ζωαμας γουρουνια Ολλη
    Φακφ φακγου
    Πουρδελα Ολλη
    https://www.facebook.com/savvas.grigoropoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ 12ΘΕΪΣΜΟΥ
    ΜΠΕΞΗΔΕΣ ΨΩΡΡΕΣ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΙ ΣΑΡΜΑΔΕΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΙ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΙ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΔΕΣ ΚΕΛΣΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑΡΗΔΕΣ ΣΕΙΡΙΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΕΙΣ - ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
    ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ; ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ; ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ; ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ; ΤΩΝ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ; ΤΗΣ ΙΣΙΔΑΣ; ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ;
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ ΣΑΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΑ ;
    ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ;

    ΤΟ 12ΘΕΟ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ .
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
    Ἡ ἀνιστόρητη φάρσα τῆς ἀναβίωσης τοῦ Δωδεκαθεϊσμοῦ.
    https://www.youtube.com/watch?v=zA3p-VQrzUo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυρισες τζουτζουκο και βομβαρδιζεις;Σε ξεκωλιασαν εμαθα

      Διαγραφή
    2. ΤΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΩΣ ΤΟ ΚΩΛΙ
      ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΨΩΛΗ
      ΤΟΥ ΣΤΕΛΑΡΑ ΤΟ ΚΑΒΛΙ
      ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΑΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ “Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΑΝΕΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΕΘΝΟΙ”.

    Στέφανος Βαβούρας
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΑΝΕΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ .... ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ;; ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ;;
    ΤΟΣΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ;; (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ, ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΟΙ!!!!)

    ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΑΒΟΥΡΑΣ ;
    ΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=GByJO7A1Ams&t=43s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΖΩΑ-ΔΙΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλι ρε ηλίθιο χριστανο με τον Σωρρα;Τι διαολο τα ιδια θα λεμε ρε καθυστερημενε;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ;

      ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ;
      ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
      ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.

      Ο ΙΚΤΙΝΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ "ΕΛΛΗΝ. Α. Ι. Σ." ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
      https://www.youtube.com/watch?v=10bHdAZJW5U

      ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ...Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ...ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ.

      Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ

      https://www.youtube.com/watch?v=7qoTtY7z-io&list=PLQu9EGcoAYNOmD1BR7-2Ckx5LlZxFTbBu&index=69

      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ !!! ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...

    ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ…ΗΛΙΘΙΟ ΨΩΡΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΩΤΑΕΙ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΣΤΡΟΥΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΤΟΥΣ 12ΘΕΪΣΤΕΣ. ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ

    Κωνσταντίνος Κανένας Σαρμάς

    ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΤΣΙ ;;
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ; ΣΩΣΤΑ ....
    (Εντάξει δεν γνωρίζουν ΑΥΤΟΙ που τον εφηύραν πότε πέθανε ακριβώς και τον γυρνάνε γύρω - γύρω στις ημερομηνίες).
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ .....
    ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ....... ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .

    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΤΡΙΝΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ.
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.

    Sarmas Kostas Η ΑΦΙΣΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ …. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    https://alfeiospotamos.gr/2014/09/12/%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B4/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασικο παραδειγμα ηλιθιου “Ελληνοκεντρικου” αρχαιοκαπηλου ο Σαρμας. Υπαρχουν πολλοι μαλακες του ειδους, που θα σου κανουν ελεγχο για το τι πιστευεις και τι σκεφτεσαι και τι διαβαζεις και ποτε θα κλασεις κλπ. Μιλαμε για σουργελα ανωτερας βαθμιδας.

      Διαγραφή
  9. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ…

    ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ.

    ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.

    Απολλώνιος Σταθάτος
    ΠΟΙΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ»ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ;ΚΑΝΕΙΣ!

    Ελληνοκεντρικές απάτες: Σκυθόπολη: σφαγή Ελλήνων “Εθνικών”; Τι άλλο θ' ακούσουμε...

    Όποιος ασχολείται σοβαρά με την Ελληνική Μυθολογία, γνωρίζει τον Αθανάσιο Σταγειρίτη [περ. 1780, Μακεδονία - περ. 1840] και την “Ωγυγία ή Αρχαιολογία” του. Είναι η πληρέστερη συλλογή των σχετικών Μύθων και αφηγήσεων. (δες εδώ)

    Μιλώντας για τον Αιγυπτιακό θεό Βήσσο, ο Σταγειρίτης αναφέρεται στην αποκαλούμενη από ένα σωρό σημερινούς διαδικτυακούς απατεώνες: “Σφαγή των Ελλήνων Εθνικών κατά μυριάδες από τους Χριστιανούς στο στρατόπεδο εξόντωσης της Σκυθόπολης”.
    ……………………………………
    http://skourtdim.blogspot.com/2016/05/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ψέμα για τη Σκυθόπολη
    Στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης Ελλήνων στη Σκυθόπολη; Τα ψέμματα των αρχαιόπληκτων.

    Δε νομίζω να συμφέρει κανέναν αρχαιόπληκτο να αναφέρει πως οι Έλληνες τότε ("κατά μυριάδες") ρωτούσαν έναν ξένο θεό για την μοίρα τους...
    http://skourtdim.blogspot.com/2014/05/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ…

    Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΑΣ

    ΣΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

    Savvas Kallimachos Grigoropoulos

    Our 50 or more Greek Orthodox churches in Victoria are doing very well.
    It seems that we are Jews in Victoria and not Greeks!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ…

    ΚΑΡΑΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ

    Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ...

    Αχιλλέας Καρασμάνογλου
    Για ποιον Έλληνα αναφέρεσαι, πες μου Έναν!!
    ....άλλο Έλληνας και άλλο Ελληνοφωνας, εξ άλλου το ξέρεις.οτι ήταν μόνο ο Καποδίστριας!!
    Καλό απόγευμα απ' την Όμορφη την Δράμα!!
    Απολλώνιος Σταθάτος
    Αχιλλέας Καρασμάνογλου ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...

    ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ - ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ - ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.
    ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΚΧΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
    Savvas Kallimachos Grigoropoulos
    3 ώρ. ·
    Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχτώ. Σήμερα 15 Αυγούστου πολύ ανάπηροι σέρνοντας το ταλαίπωρο σώμα τους να ανέβουν εκείνα ολα τα σκαλοπάτια στην Τήνο για να φθάσουν στην εκκλησία πιστεύοντας σε θαύματα. Μεγάλη πλάνη και εκμετάλλευση.
    Έγινε ποτέ κάποιος ανάπηρος καλά. Είδε ποτέ κάποιος τυφλός ξανά;;;
    Έγκλημα, διαφθορά και μεγάλη ντροπή. Εκμετάλλευση ταλαιπωρωμενων και πληγώμενων ανθρώπων, ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Απελπισμένοι άνθρωποι που αναζητούν την κανονικότητα που οι υπόλοιποι από εμάς θεωρούμε δεδομένη !!!!!
    Έγκλημα, διαφθορά και μεγάλη ντροπή. Εκμεταλλευση πονεμένων ανθρώπων!!!!!

    Τα τελευταία ωμοφαγικά όργια του Διόνυσου
    Μέσα από τα χαλάσματα του Διονυσιακού ιερού της Πάτμου, ανασταίνεται η διονυσιακή γιορτή που κατασκέπασαν: Εν τούτω τω μιαρώ ιερώ εισήρχοντο πλήθη πολλά και ανεκομίζοντο οίνον πολύν και πολυτέλειαν βρωμάτων. Και εν επισήμω ημέρα εισήρχοντο εν τω μιαρώ ιερώ εκείνω συν γυναιξίν, παρεκτός παιδίων, και έτρωγον και έπινον. Μετά ουν το φαγείν αυτούς και πιείν έκλειον τας θύρας και ατάκτως ώσπερ οι ίπποι θηλυμανείς επήρχοντο ταις γυναιξίν διά ατάκτου πολυμιξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OI ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...

    ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ

    ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ

    Savvas Kallimachos Grigoropoulos
      Ο Χριστιανισμός είναι σαν ένα αρπακτικό, που πάντα λεηλατεί τις αδυναμίες των ανθρώπων!! ·

    Οι «θεοί» και οι «θεές» της αρχαιοελληνικής θρησκείας δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η προβολή των πιο αρρωστημένων ανθρωπίνων ψυχικών διαθέσεων. Είναι η «θεοποίηση» των ανθρωπίνων παθών των αρχόντων της εποχής εκείνης, η «νομιμοποίηση» των καταπιεστικών, ηθικών και ποινικών τους ατοπημάτων. Άλλωστε οι βασιλείς κατά τον Όμηρο καλούνται «Διογενείς», δηλαδή γενιά του Δία και η εξουσία τους είναι απόρροια της εξουσίας εκείνου (P. Decharme, Μυθολογία, τομ.1,σελ.67). Η δικτατορική αυθαιρεσία του Δία, για παράδειγμα, νομιμοποιούσε και τη δική τους τυραννική εξουσία, οι εξωσυζυγικές του δραστηριότητες επέτρεπε και σ’ αυτούς να προδίδουν τη συζυγική τους πίστη, οι ομοφυλοφιλικές του σχέσεις με το Γανυμήδη νομιμοποιούσε τις δικές τους βρωμερές ομοφυλοφιλικές έξεις. Η συζυγική απιστία της Αφροδίτης με τον Άρη επέτρεπε και στις κυρίες της αριστοκρατίας να είναι μοιχαλίδες, οι λατρεία της πορνικής θεάς δια της «ιερής πορνείας», νομιμοποιούσε την πορνεία, που κυριαρχούσε στην αρχαία εποχή. Ο αρχικλέφτης του Ολύμπου Ερμής, ο προστάτης της κλοπής, ο οποίος λατρευόταν δια της κλοπής, νομιμοποιούσε την κλοπή και την αδικία των πλουσίων εκμεταλλευτών (Ιλιάδ.Β΄103, Κ΄267, Οδ.Τ΄394)! Ο πολεμοχαρής Άρης ο προστάτης του πολέμου και της καταστροφής και η προσωποποίηση της φρίκης και ο οποίος λατρευόταν δια της άσκησης βίας και αίματος και της ικανοποίησης των άγριων ενστίκτων, νομιμοποιούσε τους αγρίους πολέμους, την αυθαιρεσία και την καταστροφή. Η Ήρα ήταν φορέας της πιο άγριας ζηλοφθονίας και της αμετάπειστης εκδίκησης και νομιμοποιούσε και αυτή το μίσος και την εκδίκηση. Ο Βάκχος, προστάτης της μέθης, της κραιπάλης, και της ικανοποίησης των πιο ταπεινών ορμέμφυτων, νομιμοποιούσε τα πιο έχθιστα ανθρώπινα πάθη, και ούτω κάθ’ εξής.
    Τα πάθη των ψευτοθεών δεν είχαν όριο. Ο Ουρανός βύθιζε τα παιδιά του στα έγκατα της γης. Ο Κρόνος προκειμένου να πάρει την εξουσία από τον πατέρα του Ουρανό του έκοψε τα γεννητικά όργανα, καθιστώντας τον πια αδύναμο. Η θεότητά του βρισκόταν προφανώς στα …γεννητικά του όργανα! Ο Κρόνος από φόβο μήπως τα παιδιά του, του πάρουν την εξουσία, τα έτρωγε! Η σύζυγός του Ρέα τον ξεγέλασε (σκέψου τι θεός ήταν να μην καταλάβει την απάτη…) και του έδωσε να φάει μια …πέτρα αντί για το Δία, για να του πάρει έτσι εκείνος την εξουσία (Ησίοδ. Θεογ. 133-138)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δίας γκρέμισε από τον Όλυμπο το γιο του Ήφαιστο, επειδή εκείνος πήρε το μέρος της μητέρας του Ήρας, όταν αυτός την έδερνε ανηλεώς, καθιστώντας τον έτσι μονίμως …ανάπηρο! Σύμφωνα με άλλη εκδοχή ο Ήφαιστος ήταν … αδελφός του, κλεψίγαμος γιος του πατέρα του Κρόνου, με τη γυναίκα του Ήρα (ΘΗΕ 7,1051)! Στα χέρια του κρατούσε τον κεραυνό για να κατακεραυνώνει όποιον αμφισβητούσε την εξουσία του! Τόσο πολύ …φιλάνθρωπος ήταν, που κάρφωσε στον Καύκασο τον ευεργέτη των ανθρώπων, τιτάνα Προμηθέα (Ησιοδ. Θεογ.522)! Η Ήρα – παρ’ ότι θεά - δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις ανικανοποίητες σεξουαλικές του ορμές του συζύγου της Δία και γι’ αυτό εκείνος, ως κοινός απατεώνας, μεταμορφωνόταν και τρύπωνε στους κοιτώνες θνητών γυναικών και τις κακοποιούσε σεξουαλικά, σαν τους σύγχρονους διεστραμμένους βιαστές! Ο Ηρακλής για παράδειγμα υπήρξε καρπός μιας τέτοιας σχέσης. Ονομαζόταν «Τριέσπερος» διότι τα σεξουαλικά όργια του Δία και της Αλκμήνης, μητέρας του Ηρακλή, κράτησαν τρεις νύχτες! Συν τοις άλλοις ο «πατήρ θεών τε και ανθρώπων» ήταν και ενεργητικός ομοφυλόφιλος. Η πιο ευχάριστη ερωτική του απόλαυση ήταν η ανώμαλη συνεύρεση με το θνητό ομορφόπαιδο Γανυμήδη, τον οποίο τελικά πήρε στον Όλυμπο και τον έβαλε πλάι στη σύζυγό του Ήρα (Ιλιαδ.Υ΄232, Ευρ.Τρωάδες 822, Ησιοδ. Θεογ.1345) !
      Η Αφροδίτη όπως αναφέραμε απατούσε συστηματικά τον ανάπηρο σύζυγό της Ήφαιστο με τον Άρη (Παυσαν. Β΄10,5). Ο Ποσειδών φλέγονταν από μεγάλο ερωτικό πόθο για … την αδελφή του Δήμητρα, την οποία κυνηγούσε για να τη βιάσει (Παυσαν. Η΄25,6,42). Εκείνη μεταμορφώθηκε σε φοράδα για να ξεφύγει από την αηδιαστική αιμομιξία του αισχρού αδελφού της. Αυτός μεταμορφώθηκε τελικά σε ίππος και κάπου στην Αρκαδία πραγματοποίησε την απαίσια πράξη του! Αυτά ως ελάχιστα παραδείγματα των άπειρων ανηθικοτήτων των ψευτοθεών της αρχαιοελληνικής θρησκείας, όπως τη βίωνε ο χύδην όχλος!

      Διαγραφή
    2. Οι ψευτοθεοί αυτοί επίσης «απαιτούσαν» παράλογα πράγματα από τους πιστούς τους. «Ζητούσαν» θυσίες ζώων για να «απολαύσουν» την μυρωδιά του ψητού! Χιλιάδες άμοιρα ζώα καθημερινά θυσιάζονταν στους ψευτοθεούς. Μάλιστα επί της βασιλείας του παρανοϊκού Ιουλιανού (361-363 μ.Χ.), ο αριθμός των θυσιαζόμενων ζώων έφτασε σε παροιμιώδεις αριθμούς. Ο θρησκομανής αυτοκράτορας αποδεκάτισε κυριολεκτικά τα ζώα της αυτοκρατορίας, από τις αμέτρητες θυσίες στους ανύπαρκτους ψευτοθεούς του!
      Σε πολλές περιπτώσεις οι ανήθικοι θεοί «απαιτούσαν» θυσίες ανθρώπων! Αναφέρεται ότι ο Τάνταλος θυσίασε το γιο του Πέλοπα, τον κομμάτιασε και τον έδωκε στους θεούς να τον φάνε! Δυστυχώς οι ανθρωποθυσίες ήταν πραγματικότητα και ιερός θεσμός στην αρχαία Ελλάδα. Έχουμε ανθρωποθυσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της αρχαιότητας, μέχρι και τους ελληνιστικούς χρόνους! Στην εορτή των «Κρονίων» στην Αθήνα θυσιαζόταν κάθε χρόνο ένας άνδρας. Το ίδιο και στη Ρόδο θυσιαζόταν ένας κατάδικος. Ανθρωποθυσίες γινόταν και στην Κρήτη, όπως και στην Αλεξάνδρεια μέχρι την εποχή των Πτολεμαίων, όπου θυσιάζονταν αιχμάλωτοι πολέμου στον αιμοδιψή ψευτοθεό Κρόνο (δες Παυσανίου Ελλ. Περιηγ. Ι 18,7)! Επίσης στην ετήσια εορτή των «Θαργηλίων» προς τιμή του Απόλλωνα θυσιαζόταν ανδρόγυνο εκλεγμένο από τους εγκληματήσαντες του έτους (P. Decharme, Μυθολογία, τομ.1, σελ. 167). Στη Λευκάδα ακόμη γκρέμιζαν κάθε χρόνο έναν άνδρα από ένα βράχο προκειμένου να εξευμενίσουν τον Απόλλωνα (Στραβ Ι.2,452)!

      Διαγραφή
    3. Η Άρτεμις «απαιτούσε» από τους σπαρτιάτες νέους, στην ετήσια εορτή της, φοβερό μαστίγωμα, μέχρι αίματος, λιποθυμίας, ακόμα και θανάτου. Ενώ στο ναό της, στην Έφεσο γινόταν κατ’ έτος πολυπληθείς φρικτοί αιματηροί ευνουχισμοί νέων (P. Dech. όπου, ανωτ. Σελ.195). Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα και την περίπτωση των περιβόητων κανίβαλων μαινάδων, τις εκστασιασμένες λάτρισσες του μέθυσου ψευτοθεού Διόνυσου, οι οποίες έτρεχαν τις νύχτες στις ερημιές ουρλιάζοντας, καταβρόχθιζαν ωμά τα άτυχα ζώα που έβρισκαν μπροστά τους, αλλά και τους άνδρες που τύχαινε να συναντήσουν! Αναφέρεται ότι κατασπάραξαν και έφαγαν τον Ορφέα!
      Οι «κατώτεροι» θεοί της φύσεως, τα φοβερά δαιμονικά όντα, όπως ο τραγόμορφος απαισιόμορφος Πάνας και οι αποκρουστικοί τερατόμορφοι Σάτυροι, ο φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων, διακατέχονταν από ανείπωτα κτηνώδη σεξουαλικά πάθη και προσωποποιούσαν τα πιο ταπεινά ένστικτα, από τους οποίους κινδύνευαν με βιασμό θεές και θνητές!
      Η ιερή πορνεία επίσης ήταν λατρευτική «απαίτηση» των ψευτοθεών. Χιλιάδες άμοιρα κορίτσια κλείνονταν, χωρίς τη θέλησή τους, στους ναούς της Αφροδίτης και «ιερουργούσαν» τη διεφθαρμένη θεά με το σώμα τους, επιφέροντας τεράστια κέρδη στους ιερείς – πορνοβοσκούς της θεάς. Αυτό γινόταν καθ’ όλη την αρχαιότητα, με αποκορύφωμα στους κλασσικούς και ελληνιστικούς χρόνους. Ο Ηρόδοτος αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την ιερή πορνεία στην αρχαία Ελλάδα (Ιστορ. Ι,199). Επίσης ο Στράβων διασώζει την εξής χαρακτηριστική πληροφορία για την ιερή πορνεία στην Κόρινθο: Το ιερό της Αφροδίτης «ούτω πλούσιον υπήρξεν, ώστε πλείους ή χιλίας ιεροδούλους εκέκτητο εταίρας» (Στράβ. 378)! Επίσης οι λάτρεις του Διονύσου ήταν υποχρεωμένοι να παίρνουν μέρος στα εμετικά «ιερά όργια». Διέπρατταν, στις αισχρές διονυσιακές εορτές ανείπωτες ηθικές αθλιότητες. Οι κάθε γυναίκα, έγγαμη ή μη, ήταν υποχρεωμένη στο όνομα του θεού, να ανεχτεί τις σεξουαλικές βρωμερές και διεστραμμένες ορέξεις του κάθε τυχόντα! Οι βιασμοί γυναικών και η άσκηση κάθε είδους βίας κατά τη διάρκεια των εορτών όχι μόνο δε θεωρούνταν έγκλημα, αλλά τρόπος λατρείας του πορνικού και μέθυσου ψευτοθεού! Αυτή την κατάσταση θέλουν να επαναφέρουν δυστυχώς οι «αρχαιολάτρες»!

      Διαγραφή
    4. Η αρχαιοελληνική θρησκεία όχι μόνο δεν απέτρεπε τους Έλληνες να καθιερώνουν και να καλλιεργούν απάνθρωπους θεσμούς, αλλά αντίθετα τους παρότρυνε. Η δουλεία για παράδειγμα ήταν θεσμός στην Αρχαία Ελλάδα. Είχε μάλιστα και κληρονομικό χαρακτήρα. Η δουλεία θεωρούνταν κατά κάποιο τρόπο ιερή υπόθεση και γι’ αυτό το μεγαλύτερο σκλαβοπάζαρο της Ελλάδος βρισκόταν στη Δήλο, στο ναό του Απόλλωνα! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ τη γνώμη που είχαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας για τη δουλεία, ακόμα και τα μεγάλα πνεύματα, όπως ο Αριστοτέλης!
      Μεταξύ των θεών όχι μόνο δεν κυριαρχούσε σεβασμός, όπως θα ταίριαζε σε θείες οντότητες, αλλά μίσος, αντιζηλία, τάση κυριαρχίας, πόλεμοι, δολοφονίες, απάτες, δόλοι και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο Ηρόδοτος χαρακτήρισε το θείον της αρχαιοελληνικής θρησκείας «φθονερόν και ταραχώδες» (Ιστορ. Ι.32,ΙΙΙ.40,2)! Ο Δίας πήρε με δόλο την εξουσία του πατέρα του και επίσης έκαμε πόλεμο με τους εχθρούς του, θεούς Τιτάνες και Γίγαντες και τους έθαψε στα έγκατα της γης. Η βασιλεία του ήταν ένας συνεχής αγώνας για να κρατηθεί στην εξουσία. Εποφθαλμιούσε παράλληλα ερωτικά τις συζύγους των άλλων θεών! Ο Ερμής έκλεβε συστηματικά τους θεούς. Η Αφροδίτη απατούσε τον σύζυγό της. Ο Ποσειδών με απάτη βίασε την αδελφή του Δήμητρα και διέπραξε απαίσια αιμομικτική πράξη. Ακόμα έριζε συνεχώς με όλους τους θεούς, ακόμα και θέαμα των θνητών είχαν γίνει με την Αθηνά στην Αθήνα! Οι Τιτάνες κομμάτιασαν και έφαγαν τον Διόνυσο, κλπ. Αν αυτοί μπορούσαν να είναι θεοί…

      Διαγραφή
    5. Οι άνθρωποι βρισκόταν συνεχώς κάτω από το φόβο της πιο αναίτιας και παράλογης θεϊκής εκδίκησης. Στα έργα του Ομήρου για παράδειγμα βλέπουμε οι αισχροί ψευτοθεοί να παίρνουν συχνά το μέρος των αδίκων. Η Αφροδίτη για παράδειγμα προστάτευε τον Πάρη, τον άρπαγα της συζύγου του Μενελάου. Ο …φιλάνθρωπος Ποσειδώνας επίσης εξαιτίας του παραμικρού του θυμού, προκαλούσε τρικυμίες και έπνιγε τους θαλασσινούς. Ταλαιπώρησε, χωρίς έλεος και μέχρι εξοντώσεως το θρυλικό Οδυσσέα! Τα έργα του Ομήρου είναι γεμάτα από τέτοιες αποκρουστικές διηγήσεις. Για τους «αρχαιολάτρες» όμως «η αρχαία ελληνική θρησκεία απετέλεσε από τις πλέον φωτεινές που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα» (περ. Απολλώνειον Φως, Ιανουάριος – Φεβρουάριος 1998, σελ.4)! Αν είναι δυνατόν!
      Στους μετακλασσικούς, ελληνιστικούς και ρωμαϊκούς χρόνους, όταν η αρχαιοελληνική θρησκεία είχε φτάσει στο έσχατο σημείο της κατάπτωσής της, οι πρόγονοί μας κατάντησαν να περιπέσουν και στην ανθρωπολατρεία. Λάτρεψαν ως θεούς ζώντες ανθρώπους! Οι Αθηναίοι για παράδειγμα ανάδειξαν σε θεό τον εκπορθητή της Αθήνας σπαρτιάτη ναύαρχο Λύσανδρο. Του έστησαν παντού βωμούς και τον λάτρευαν (Πλούτ. Λύσανδ. 18)! Επίσης θεοποίησαν τον αισχρότατο Δημήτριο Φαληρέα. Προς τιμή του άλλαξαν το όνομα του μηνός Μουνιχιώνος σε Δημητριώνος και των Διονυσίων εορτών σε Δημήτρια (Μεγ. Ελλην. Εγγκυκλ. Φοίνιξ, τομ. Θ΄117)! Το ίδιο έκαναν και για τον Δημήτριο τον Πολιορκητή, του έστησαν 360 ανδριάντες μέσα σε ένα μήνα και γέμισαν την πόλη βωμούς, και έκαναν θυσίες (όπου ανωτ. σελ. 121). Αργότερα το ίδιο έκαναν για τον παρανοϊκό Νέρωνα και τους άλλους Ρωμαίους αυτοκράτορες! Αυτή ήταν «η πιο ευγενής θρησκεία της ιστορίας»!

      Διαγραφή
  15. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...
    Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣ... ΚΑΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΞ

    Έλλη Κανελλόπουλου
    2 ώρ. ·
    Savvas Kallimachos Grigoropoulos
    18 ώρ. ·
    ENGLISH & GREEK...
    Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχτώ. Σήμερα 15 Αυγούστου πολύ ανάπηροι σέρνοντας το ταλαίπωρο σώμα τους να ανέβουν όλα εκείνα τα σκαλοπάτια στην Τήνο για να φθάσουν στην εκκλησία πιστεύοντας σε θαύματα. Μεγάλη πλάνη και εκμετάλλευση.
    Έγινε ποτέ κάποιος ανάπηρος καλά. Είδε ποτέ κάποιος τυφλός ξανά;;; Έχει αναρρώσει κάποιος από πολύ σοβαρές ασθένειες;;;
    Έγκλημα, απάτη, διαφθορά και μεγάλη ντροπή. Εκμετάλλευση ταλαιπωρημένων και πληγώμενων ανθρώπων, ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Απελπισμένοι άνθρωποι που αναζητούν την κανονικότητα που οι υπόλοιποι από εμάς θεωρούμε δεδομένη !!!!!
    Έγκλημα, διαφθορά και μεγάλη ντροπή. Εκμεταλλευση πονεμένων ανθρώπων!!!!!

    Δήμητρα - Έλλη Κανελλοπούλου: «Η μάνα μου μού έκανε δώρο το μπορντέλο»
    https://www.protothema.gr/life-style/article/1048480/dimitra-elli-kanellopoulou-i-mana-mou-mou-ekane-doro-to-bordelo/

    Φωτο-ιστορία: Το μπορντέλο της Έλλης

    Στην ερώτηση αν είναι πουτάνα ή πόρνη, απάντησε ψύχραιμα και ήρεμα: "Ούτε το ένα ούτε το άλλο, αγάπη μου. Είμαι ιερόδουλη."
    https://www.lifo.gr/culture/photography/foto-istoria-mporntelo-tis-ellis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΑ ...
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ…

    ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ : Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον, ή ες το μέσον φέρειν. Καλύτερα να κρύβεις την αμάθειά σου παρά να τη φανερώνεις.

    “ΑΦΤΟΧΘΩΝ... !!!! ” ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΞ

    Savvas Kallimachos Grigoropoulos
    3 ώρ.  ·
    ENGLISH & GREEK...
    Στην Αφτόχθονη Ελληνική Εθνική Θρησκεία οι Θεοί μας δεν υπόσχονται θαύματα.
    Η θρησκεία μας δεν βασίζεται στην εξαπάτηση και την εκμετάλλευση ανθρώπων με ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις. Ούτε η θρησκεία μας βασίζεται στον φόβο.
    Ναι, έχουμε τις δικές μας βαθιές θεολογικές απόψεις σε σχέση με τη μετενσάρκωση της ψυχής κ.λπ. Ωστόσο, αυτό σχετίζεται με τον τρόπο ζωής μας, το πώς κάνουμε πράξη την ΑΡΕΤΗ και πώς πραγματικά προσπαθούμε να ασκήσουμε την υψηλότερη από τις αρετές που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πολύ περισσότερο στην ζωή μας.
    Η θεολογία μας απέχει πολύ από τις διεφθαρμένες πρακτικές του Χριστιανισμού!!



    Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ

    Το πολυθεϊστικό ιερατείο και οι πονηροί τής εποχής εκείνης, δεν είχε μόνο οικονομικά συμφέροντα από την ιερή πορνεία και τις λοιπές λατρείες όπως δείξαμε πιο πριν. Είχε και σεξουαλικά συμφέροντα, να κάνει τους θεούς του όσο πιο διεφθαρμένους μπορούσε, ώστε να νιώθει και ο πιστός ελεύθερος να κυλιέται στην ανηθικότητα σαν αυτούς.
    Όχι μόνο χάριν τής Αφροδίτης εκμεταλλεύονταν τις γυναίκες εκπορνεύοντάς τις, αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    Στους Νόμους του Πλάτωνος, ο ανοιχτόμυαλος Αθηναίος λέει ότι ο μύθος του Γανυμήδους εφευρέθηκε από τους Κρήτες "ίνα επόμενοι δη τω θεώ καρπώνται και ταύτην την ηδονήν" (Νόμοι 636 d). Αλλά τα κατορθώματα του Δία χρησιμοποιούσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδεραστές για να δικαιολογηθούν...
    Λάτρευαν θεούς διεστραμμένους, για να ζουν και αυτοί διεστραμμένα, δικαιολογούμενοι για τη διαστροφή τους, ότι και οι θεοί ανώμαλοι ήταν, άρα και αυτοί γιατί να μην τα κάνουν;
    Ο Πλάτων (428-347 π.Χ.) φυγάδευσε κυριολεκτικά τον Όμηρο από την «Πολιτεία» του, διότι θεώρησε ότι οι ανήθικοί μύθοι για τους θεούς αποτελούν επιζήμια πρότυπα για τους νέους. Τόνισε εμφατικά ότι ο Όμηρος και ο Ησίοδος έπλασαν ψευδείς και ανάξιους μύθους για τους θεούς (Πολιτ. 368Α-383C). Αρνήθηκε ουσιαστικά την πατρώα ειδωλολατρική θρησκεία και προσηλώθηκε στην δική του ιδεατή θεότητα, το «Όντως Όν».
    Αλλά και πολιτική εκμετάλλευση είχαν αυτές οι "θεϊκές διαστροφές". Στην παντοδύναμη εκείνη την εποχή Αθήνα, όπου καταργείται στις σχέσεις των πόλεων η δικαιοσύνη και επιβάλλεται απ’ τους Αθηναίους συνειδητά το δίκαιο του ισχυροτέρου («Ποιος προσφεύγει στη δικαιοσύνη, όταν μπορεί με τη βία να επιβάλει τη θέλησή του;») (Θουκ. Α 75), ακούγεται σαν βρισιά κυριολεκτικά το «Ύβρις φιτύει τύραννον». Κάθε εξουσία, λοιπόν, είναι έκφραση μιας αλαζονείας, που θέλει «ου αν κρατή, άρχειν». Οι Αθηναίοι το είπαν στους Μηλίους, ακόμα και οι θεοί το ίδιο κάνουν, όπως πιστεύομε (δόξη).
    Μετά από όλα αυτά, είναι εμφανής η ψευδολογία και η απάτη τών Νεοπαγανιστών, που προσπαθούν να παρουσιάσουν τους θεούς τους ως δήθεν "σύμβολα", για να καλύψουν τα αίσχη τους.
    Πρόκειται για μια ΒΡΩΜΙΚΗ θρησκεία, διεφθαρμένη ως το κόκκαλο, που εκμεταλλεύθηκε τους αρχαίους Έλληνες για αιώνες, βυθίζοντάς τους σε πυκνό δεισιδαιμονικό σκοτάδι για συμφέρον, διώκοντας τους φιλοσόφους και σταματώντας κάθε πρόοδο που προσπαθούσαν αυτοί (και κάθε άλλος) να φέρουν στην Ελλάδα.
    Οι σημερινοί Νεοπαγανιστές, είναι γνήσια σκοταδιστικά τέκνα εκείνων, που με ψευδείς δικαιολογίες προσπαθούν να επιβάλλουν στη χώρα μας τον ίδιο σκοταδισμό και οπισθοδρόμηση.σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ…

    Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    Andreas Kamperis
    otdsSpeonri8 eac47,eht1061i540aDf2052g1 tff1lbc142re6m5tic87  ·
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΌΣ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΑΝΙΚΗΤΟΣ. Ο ΝΊΚΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ(ΝΙΚΟΤΣΑΡΑΣ),ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΊΖΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΉΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΑΓΆΛΜΑΤΑ ΚΆΘΕ 5 ΜΈΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΜΕ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΩ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΈΦΩ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΤΣΑΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΥΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ "ΒΕΖΥΡ ΤΕΠΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΥΠΉΡΧΕ ΜΈΣΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΛΑΦΥΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ,ΕΙΔΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΦΏΝΑΞΕ ΤΟΝ ΤΌΤΕ ΝΕΑΡΌ ΘΕΟΔΩΡΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ 12 ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΏΝ. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΌΜΩΣ ΈΩΣ ΤΌΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ ΓΙΑΤΊ ΤΗΝ ΘΕΏΡΗΣΕ ΑΝΤΡΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΤΟΤΕ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΆ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΈΝΑ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΆ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ Ο Ο ΠΟΙΟΣ ΜΌΛΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΌΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΌΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΓΟΡΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟΝ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΌ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΉΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ
    ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ.

    ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΩΛΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ

    ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΕΑΣ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ.

    Ποιος ειπε οτι υπηρξαν μονον 12 Θεοι στο διαβα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας ???
    -Ακομη ... γινεται οι Θεοι να ειναι ενεργειες,ιδεες,μυθολογικα συμβολα ... και οι ανθρωποι ... να αποτυπωνουν τις μορφες τους σε αγαλματα ???
    -Οι ιδεες,οι ενεργειες εχουν προσωπο μηπως και εαν ναι ... γιατι δεν εχουν αποτυπωθει και στην εποχη μας ???
    -Οι ... ενεργειες δινουν εντολες,νουθετουν τους ανθρωπους,μηπως αφηνουν και απογονους ???
    -Τι μας λεει η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ???
    <>
    -ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ... ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ... ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...
    -Φιλeas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιος ειπε οτι υπηρξαν μονον 12 Θεοι στο διαβα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας ???
    -Ακομη ... γινεται οι Θεοι να ειναι ενεργειες,ιδεες,μυθολογικα συμβολα ... και οι ανθρωποι ... να αποτυπωνουν τις μορφες τους σε αγαλματα ???
    -Οι ιδεες,οι ενεργειες εχουν προσωπο μηπως και εαν ναι ... γιατι δεν εχουν αποτυπωθει και στην εποχη μας ???
    -Οι ... ενεργειες δινουν εντολες,νουθετουν τους ανθρωπους,μηπως αφηνουν και απογονους ???
    -Τι μας λεει η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ???
    <>
    -ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ... ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ... ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ... ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...
    -Φιλeas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ..

    Ο ΧΥΤΡΟΚΑΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΝΤΖΑ ΣΕ 100.000 ΧΥΤΡΕΣ ΚΑΙ 1.000.000 ΠΙΑΤΑ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΟΙΗΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ .

    ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΟΙ ΠΟΥΤΣΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΛΑΤΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΞΥΛΟ ΠΕΤΡΑ ΖΩΟ ΕΝΤΟΜΟ ΚΤΛ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

    O tempora, o mores…

    Αριστοκλής Παγκόσμιος Ελληνισμός
    Αυτά τα κόκκαλα, τα αυτιά,οι σιαγώνες, τα κομμάτια χέρια, πόδια, κεφαλές ψόφιων τάχα ''αγίων''γιατί δεν επεμβαίνει ο Εισαγγελέας;

    ΦΑΛΛΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ
     
    Αρχαιολογία: Ο φαλλός (από του φάλλος=εξοχή) ήταν ομοίωμα ανδρικού αιδοίου, εκ ξύλου συκής («σύκινος»), σκύτους ή και πηλού, σύμβολο της παραγωγικής δυνάμεως της φύσης και του ανθρώπου, έμβλημα δε κυρίως του Διονύσου. Κατά τα βακχικά όργια περιάγονταν σε πομπή (βλ. φαλλικά). Από τον φαλλό, ο οποίος «σκύτινος ἐρυθρὸς ἐξ ἄκρου παχὺς» (Αριστοφάνης) ήταν το κύριο σύμβολο των αρχαίων Φλυάκων, αποκαλούνταν στην Λέσβο ο Διόνυσος Φαλλὴν (παριστάμενος στα νομίσματα της Μυτιλήνης με όλα τα χαρακτηριστικά του ιθυφαλλικού Ερμή) και επινοήθηκε ιδία, αυθύπαρκτος θεότητα, ο Φάλης ή Φαλῆς, του οποίου η λατρεία συνδέονταν με την του Διονύσου και του Πριάπου
    Φαλλοφόρος: Ο φέρων, ο βαστάζων φαλλό κατά τις εορτές του Βάκχου.

    Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟΣ
    ΤHΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
    Λατρεία εικονισμάτων,
    ξύλων, λίθων, λειψάνων κ.λπ.
    https://www.freeinquiry.gr/articles/erevnes/o-mesaionismos-ths-klasikis-epoxis/3865.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φάλης ήταν το όνομα θεού της ελληνικής παραδοσιακής λατρείας. Η λατρεία του, όπως και του Πριάπου, ήταν συνδεδεμένη με την διονυσιακή λατρεία. Ο Αριστοφάνης αναφέρει τον Φαλή στους Αχαρνής: «Φαλῆς ἑταῖρε Βακχίου / ξύγκωμε νυκτοπεριπλάνητε μοιχὲ παιδεραστά...» (263-265) και στους στίχους 271-278.

      Διαγραφή
  22. ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ…

    ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...ΣΤΟ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΑ.

    ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ...
    -Αν υπαρχει,αν εχει καποιος ακουσει ή διαβασει ή καπου να εχει γραφτει οτι ... ο ταδε πηγε στην αλλη πλευρα της ζωης ... ΖΩΝΤΑΝΟΣ & ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ??? ... οχι στον υπνο του,οχι σε τεχνητη υπνωση ... οχι σε οραμα ???
    -Στους τοσους αιωνες πιστης και Ορθοδοξιας εμφανιστηκε καποιος να το εχει κανει και να τα περιγραψει ... μονον αυτος και βεβαιως κατ'εντολην των Ουρανιων που τον εχουν ορισει ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ???
    -Φυσικα ... ΚΑΝΕΙΣ ... ετσι θα αντιγραψω αυτο το αποσπασμα,μπας και ξεκαθαρισω σε ολους τους αμφισβητιες του, ποιος ειναι ο ... ενσαρκωμενος αυτος ανθρωπος,οπως εχω κανει τοσα χρονια που μεταφερω το Ουρανιο εργο του εδω στην γη ...
    <<Με αξιωσαν οι Θεοι να γνωρισω εμπειριες ασυλληπτες,διεσπασα το φραγμα του χρονου,του παρελθοντος και του μελλοντος,ξεπερασα τις δεσμευσεις του χωρου και παραμερισα το σκοτεινο πεπλο που μου εκρυβε το Ουρανιο παρελθον μου και τις προηγουμενες ενσαρκωσεις μου...
    -Παραμερισα τα μυστικα του χωροχρονου,γιατι πολυ πριν τον βιολογικο μου θανατο επισκεφτηκα τα Ηλυσια Πεδια και τα νησια των Μακαρων και βρηκα τα αγαπημενα προσωπα,οχι στον υπνο μου,αλλα ημερα μεσημερι,ξυπνιος,με ολες μου τις αισθησεις σε εγρηγορση και αυτο με κανει αταραχο μπροστα στο φαινομενο του θανατου,γιατι ξερω που πηγαινω...
    -Για εμενα η ζωη μου υπηρξε ενα πολυ συναρπαστικο ταξιδι της ψυχης στους ουρανους,στα αστερια και στον χρονο,παρα τις δοκιμασιες που περασα...
    -Η ζωη δεν τελειωνει με τον θανατο,ειμαι και θα παραμενω ταξιδευτης των Ουρανων και των Αστρων,μεχρι την στιγμη που θα μπορεσω καποτε να ανεβω στο υψος εκεινο που θα μπορω να αντικρυσω τα πεδια της Μακαριας Αθανασιας...
    -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγραματε Κωστάκη ποσό θα ξετυλίγεσαι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή