ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Yehuda Adler: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!!!ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΣΟΥΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ!!ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΕ

ΛΑΚΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΑΦΟ!!
Ο Εβραίος Ιησούς σταυρώθηκε ως επαναστάτης στους Ρωμαίους Yehuda Adler  Αυτό το βιβλίο περιγράφει τη ζωή του Εβραίο Ιησού, ο οποίος έζησε στην Ιουδαία δεκαετίες πριν από την καταστροφή του Δεύτερου Ναού και η πορεία της ζωής του καλύπτεται από μυστήριο. Για να απαντήσει στο ερώτημα ποιος ήταν ο Ιησούς - ο Yehuda Harel αναλύει τη συναρπαστική ζωή και το τραγικό τέλος του Ιησού χωρίς τον μυστικισμό με τον οποίο τον τύλιξε ο Χριστιανισμός και χωρίς τις προκαταλήψεις που επικρατούσαν για τον Ιησού μεταξύ των μεγάλων κύκλων του Ιουδαϊσμού. Ο Ιησούς ήταν Εβραίος από την κορυφή ως τα νύχια. Δεν του πέρασε από το μυαλό να κηρύξει μια νέα πίστη ούτε να πραγματοποιήσει μια θρησκευτική μεταρρύθμιση στον εβραϊκό λαό. Ο Ιησούς πίστευε ότι ήταν πράγματι ο πολυαναμενόμενος Μεσσίας που θα λύτρωσε τον λαό του από τη ρωμαϊκή κυριαρχία, και έτσι ο Εβραίος Ιησούς παρέμεινε πιστός και παρατηρητικός μέχρι την τελευταία του πνοή στον σταυρό, για τον οποίο καταγγέλθηκε από τους Ρωμαίους ως επαναστάτης στην αυτοκρατορία. Yehuda Adler, λέκτορας ιστορίας στο Open University στη Χάιφα και σε διάφορα τμήματα.


9 σχόλια:

  1. ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΕΝΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΤΥΦΛΟΣ ΤΥΦΛΟΝ ΟΔΗΓΑΓΕ ΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.
      ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΑΜΕ ΤΥΦΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.

      Όταν θέλουμε να αποποιηθούμε κάθε ευθύνη για τις συνέπειες μιας απόφασης με την οποία διαφωνούμε, λέμε “Νίπτω τας χείρας μου”. Αυτό ακριβώς είπε, αλλά και έκανε ο Πόντιος Πιλάτος, αφού καίτοι δεν συμφωνούσε με την θανατική καταδίκη του Χριστού, “αναγκάστηκε” να τον οδηγήσει στη σταύρωση για να μην έρθει σε ρήξη με τους Εβραίους αρχιερείς.

      Τελικά, το περίφημο “Νίπτω τας χείρας μου” αιώνες αργότερα αποδείχτηκε ότι δεν αποτελούσε απλώς μια συμβολική πράξη. Είχε πιο βαθύ ψυχολογικό υπόβαθρο.

      Διαγραφή
    3. Τον Χριστο τον σταυρωσαν οι Ρωμαιοι σαν στασιαστη.Δεν θα σταυρωναν ποτε καποιον που απλως δηλωνε οτι ειναι γιις του θεου.Ισα-ισα που θα γελαγανε και θα τον παιρναν σαν τρελο.Ανηκε στο κινημα των ζηλωτων και ειχε μαζι του ολους τους μαχαιροβγαλτες,τους κλεφτες,τους παρανομους.Ειχε κανει πολλες εξεγερσεις που φυσικα καποιοι φροντισαν να τις εξαφανισουν.Ωραια τα παραμυθακια περι γιου του θεου που ηλθε απο τον ουρανο αλλα καποτε πρεπει να μεγαλωσεις.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΔΕΝ.
      Φαλλοφόρος: Ο φέρων, ο βαστάζων φαλλό κατά τις εορτές του Βάκχου.

      Διαγραφή
    5. Η απαντηση σου δειχνει και το επιπεδο σου.Το να προσπαθεις σε καθε κειμενο να το μειωσεις η να βρισεις η να εξευτελισεις καποιους γυρναει μπουμεραγκ σε σενα και σε οποιον εχει αντιληψη καταλαβαινει πολλα .Δεν σου ειπε κανεις να δεχτεις καθε κειμενο σαν αληθινο αλλα αυτα που αναφερονται ειναι πολυ πιο πιθανο να ειναι αληθινα απο το παραμυθακι οτι ο γιος του θεου κατεβηκε στη γη,εζησε εδω,εκανε θαυματα και μετα αναστηθηκε δεν νομιζεις;

      Διαγραφή
    6. ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΣΤΡΟΥΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ.
      ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ TOY ΣΤΟ FB "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ" ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    7. Ο Απολλωνιος επιτίθεται στην θρησκεια της "αγαπης".Και το κανει στο προφιλ του φασιστα θα του απαγορευσεις να εχει άποψη;

      Διαγραφή
    8. ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥ.
      ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ;
      ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ Ή ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

      Διαγραφή