ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!!ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΑΡΤΕΜΙΟΣ!!!

ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!!ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!
Αρτέμης Σώρρας: Αγόρασε τα ομόλογά του των 2 τρισ. δολαρίων για 2 ευρώ στο Μοναστηράκι

Εχει δύο χρόνια να υποβάλει φορολογική δήλωση και οι τόκοι καταθέσεών του είναι μόλις 93 ευρώ - Η επιχείρηση  με τον παιδότοπο που έκλεισε λόγω χρεών, τα δανεικά και αγύριστα και η οδός «Αγίου Αρτεμίου»

Θεριανό, ένα χωριό του Νομού Αχαΐας στα Βραχνέικα με μόλις 133 κατοίκους. Να, όμως, που ένας από αυτούς εμφανίζεται να είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος, όντας διαχειριστής ενός συμβολαίου ύψους 3 τρισ. δολαρίων με το Αμερικανικό Δημόσιο. Ο λόγος φυσικά για τον Αρτέμη Σώρρα, ή απλώς Μάκη όπως τον ξέρουν οι ντόπιοι, ο οποίος προσφέρει 600 δισ. δολάρια για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων που χρωστούν σε ΔΟΥ και τράπεζες. 

Ωστόσο, η φορολογική εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική. O ίδιος και η σύζυγός του, Βάια Ρουγκλίου, δεν έχουν καν καταθέσει φορολογική δήλωση τα δύο τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με την τελευταία κατατεθειμένη φορολογία εισοδήματος του 2014 (χρήση 2013) εμφανίζει εισόδημα μόλις 20.000 ευρώ από εισαγωγή κεφαλαίων, δάνεια ή δωρεές. Αν και ισχυρίζεται ότι έχει κατατεθειμένα 600 δισ. δολάρια σε τράπεζα του Μόντρεαλ, δηλώνει στην Εφορία τόκους καταθέσεων μόλις 93 ευρώ και αυτά από τη σύζυγό του.


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ ΗΡΩΪΔΕΣ ΜΟΣΧΩ ΤΖΑΒΕΛΛΑ,ΔΕΣΠΩ ΜΠΟΤΣΗ ΚΑΙ ΛΕΝΩ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΣΧΩ ΤΖΑΒΕΛΛΑ,ΔΕΣΠΩ ΜΠΟΤΣΗ ΚΑΙ ΛΕΝΩ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!
ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ Θ' ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!! Οι Σουλιώτισσες συνόδευαν τους άνδρες στον πόλεμο. Μετέφεραν τα τρόφιμα και τα πολεμοφόδια και στην ανάγκη πολεμούσαν μαζί τους. Εάν κάποιος Σουλιώτης δείλιαζε ήταν αυτές που τον προσέβαλλαν με ύβρεις και φώναζαν ότι είναι ανάξιος να έχει ή να εύρει γυναίκα. Πολλές φορές του αποσπούσαν βίαια τα όπλα, ως ανάξιο να τα φέρει. Ήταν κατ' έναν τρόπο η Σουλιώτισσα υπεύθυνη της δειλίας του ανδρός της και ετιμωρείτο γι' αυτή! Η γυναίκα του δειλού έπαιρνε νερό στη βρύση τελευταία πάντοτε και μπορούσε να σταματήσει το κακό «δυοίν θάτερον».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ!!

Σχετική εικόνα
Φωνάζουν η Ρωμιοί για την Μακεδονία και ψάχνουν για ενόχους και προδότες!!Ας κοιτάξουν στον καθρέπτη θα τους βρουν και τους δυο!!Μιλάνε αυτοί που έχουν απολέσει την εθνική τους μνήμη και ξεκινούν την Ελληνική ιστορία από το 1821!!Μιλούν αυτοί που δεν τιμούν τους προγόνους και τιμούν Εβραϊκά κατασκευάσματα!!Μιλούν αυτοί που δεν

"ΕΘΝΑΡΧΗΣ"ΡΩΜΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ!!!


    Σχετική εικόνα
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! Χριστόδουλος: Ο Ρήγας ήταν ένας επικίνδυνος ονειροπόλος  σκοπός του είναι η επαναφορά της Ελληνικής; κοσμοθεωρίας!!  Ενδεικτικά της καχυποψίας και της αρνητικής στάσης της επίσημης Εκκλησίας την Ελλάδα απέναντι στον Ρήγα είναι και αυτά που γράφει ένας προκαθήμενος της , ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο βιβλίο του « Γρηγόριος Ε' ο εθνάρχης της οδύνης » : « Ενεφανίσθη λοιπόν ένας οραματιστής , με πρόγραμμα επαναστατικό αλλά με βάσι τις αρχές της Γαλλικής Επαναστάσεως, που δεν άγγιζαν το μέγα πρόβλημα της υπόδουλης χώρας.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΛ. ΜΙΧΑΚΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ!!!!!ΕΡΩΤΗΜΑ?ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ??

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑ!!!
ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ!!
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΧΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ??ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
 Πρόκειται για τον Δημήτριο Μιχάκη -- Αλέξανδρο που δεν λείπει από καμία συγκέντρωση Ελλήνων!!Δείτε τον  εδώ σε εκδήλωση του σφαγέα των Ελλήνων Θεοδοσίου!!
alt
  ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ!!ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Εμφανίστηκε βίντεο με επίθεση στο αυτοκίνητο του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου στο Σύνταγμα
Ενα βίντεο που εμφανίζονται πολίτες να προπηλακίζουν το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ,και φυσικά τα ΜΜΕ το εκαναν γαργάρα!!

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Η "ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΘΕΟΥ" ΓΙΑΧΒΕ -ΙΕΧΩΒΑ-ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!


Η Κατάρα του Γιαχβέ & το Τέλος των Ελλήνων

Η Συρρίκνωση του Ελληνισμού από το Βδέλυγμα του Γιαχβέ
«Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν»
Ελεγε ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητος Θουκυδίδης και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί έδινε τόση μεγάλη σημασία στην μάθηση και γνώση της ιστορίας για τον άνθρωπο. Η απάντηση είναι διότι η ιστορική γνώση είναι η εμπειρία του λαού στον οποίο αναφέρεται και περιλαμβάνει όχι μόνον τα μεγαλουργήματα των προγενεστέρων γενεών αλλά και τα λάθη ώστε οι νεώτερες γενεές να επαναλάβουν τις εποποιίες και τα μεγαλουργήματα των προγόνων τους τα οποία θα τους οδηγήσουν σε πρόοδο και ευημερία αλλά και να αποφεύγουν τα λάθη τους.
Συνεπώς η αληθινή ιστορική γνώση είναι μια υπέρτατη γνώση για τις μέλλουσες γενιές ενός λαού γιατί, επαναλαμβάνω και μάλιστα με έμφαση, περιλαμβάνει όλη την πείρα των προγόνων του και αυτή η πείρα ενισχύσει το φρόνημα του λαού όχι μόνον για να επαναλάβουμε τις εποποιίες των προγόνων μας, αλλά και για να μας προστατεύσει ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια σφάλματα, διότι η έκφραση «η ιστορία επαναλαμβάνετε» είναι μια πραγματικότητα την οποία κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Πέραν αυτού λαός που αγνοεί την ιστορία του είναι ουσιαστικά αποκομμένος από τις ρίζες του γιατί οι ρίζες του κάθε λαού είναι οι πρόγονοί του και λαός αποκομμένος από τις ρίζες του δεν έχει ηθικές αρχές και δεν έχει μέλλον.
Ειδικότερα για μας τους Έλληνες τώρα σε μια εποχή που κλονίζονται ιδανικά, αντιλήψεις και αξίες εμπρός στον ολετήρα της παγκοσμιοποίησης και ομογενοποίησες είναι θέμα εθνικό αλλά ταυτόχρονα και συμφέρον να μάθουμε επιτέλους την πραγματική μας ιστορία, γιατί εμείς οι Έλληνες, λαός φύσει ερευνητικός, φιλομαθής και συνάμα διεκδικητικός όταν θίγονται τα εθνικά και πάτρια συμφέροντά του. Ο Έλληνας μεγαλούργησε κατά την αρχαία εποχή και διέδωσε τα ιδανικά του και τις αξίες του στα πέρατα της οικουμένης.
Ο Έλληνας με στρατιωτική αρετή αλλά και με ανοικτούς πνευματικούς ορίζοντες

Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ "ΘΕΟΣ" ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΤΑΡΙΈΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για καταρα γιαχβε

Διαβάστε εδώ για να καταλάβετε σε τι παγίδα σας έχουν ρίξει!!Ο Θεός που προσκυνάτε Ρωμιοι είναι ψεύτικος ,και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το "ιερό" σας βιβλίο η Βίβλος!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ ΚΕΦ: 13 1 Εάν εγερθή εν μέσω σου προφήτης ή ενυπνιαζόμενος ενύπνια και δώση εις σε σημείον ήτεράστιον,  
2 και αληθεύση το σημείον ή το τεράστιον, περί του οποίου ελάλησε προς σε, λέγων, Ας υπάγωμεν κατόπιν άλλων θεών τους οποίους δεν εγνώρισας, και ας λατρεύσωμεν αυτούς,  
3 δεν θέλεις δώσει ακρόασιν εις τους λόγους του προφήτου εκείνου ή εκείνου του ενυπνιαζομένου ενύπνια· διότι δοκιμάζει εσάς Κύριος ο Θεός σας, διά να γνωρίση εάν αγαπάτε Κύριον τον Θεόν σας εξ όλης της καρδίας σας και εξ όλης της ψυχής σας.  
4 Κύριον τον Θεόν σας θέλετε ακολουθεί και αυτόν θέλετε φοβείσθαι, και τας εντολάς αυτού θέλετε φυλάττει, και εις την φωνήν αυτού θέλετε υπακούει, και αυτόν θέλετε λατρεύει, και εις αυτόν θέλετε είσθαι προσκεκολλημένοι.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο ΟΦΤΖΙΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑΚΙΤΟΥ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
O όφτζιερος σταυρός του Ιησού του Ναζωραιου!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ιστορικό πρόσωπο με όνομα "Ιησούς Χριστός" ή "Ιησούς Ναζωραίος", ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός που ασπάζεται από κάθε σοβαρό ιστορικό. "Χρηστούς" τζιαι "Χρισμένους" πάρα πολλούς (κάτι παρόμοιο με τον τίτλο "δάσκαλος"). Παρ' όλα αυτα, μέσα από τον σοσιαλιστικό φασισμό και την προπαγάνδα της θρησκείας, η μάζα δεν έχει επιλογή παρά να παραμένει έρμαιο μιας διεφθαρμένης και κακόβουλης παράδοσης που σκοπό έχει την εξουσία και τον πλούτο των αρχηγών που την απολαμβάνουν. Αναρωτιέμαι. Αν έχεις (τουλάχιστον!) 677 εκατομμύρια χιτώνες που άρπαξες με δόλια μέσα σε εκατοντάδες χρόνια, πόσους και πως τους διάς πίσω; 

ΤΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!


Σχεδόν 3 δισεκατομμύρια έχει κερδίσει η Γερμανία από την ελληνική κρίση μέχρι σήμερα. Αυτό έγινε γνωστό μετά από απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε ερώτηση που τους έθεσε το κόμμα των Πρασίνων στη Βουλή. Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), προκύπτει ότι, μεταξύ 2010 και 2017, η γερμανική κεντρική τράπεζα έχει κερδίσει συνολικά 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ από το Securities Market Programme (SMP), το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων που υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Μέρος από τα χρήματα έχει επιστραφεί στην Ελλάδα ή παρακρατηθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), κάτι που όριζαν οι παλαιότερες συμφωνίες. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσό, της τάξη των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τους προστιθέμενους τόκους, που αγγίζουν τα 400 εκατομμύρια ευρώ, ακόμη δεν έχουν επιστραφεί.

ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ??ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΔΩ!!!!

ΕΧΕΤΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ??ΕΙΣΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ,ΒΙΑΣΤΗΣ ,ΚΛΕΦΤΗΣ ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ,ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΣ,ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ??ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ??ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Αφαίρεση αμαρτίας - Εμπιστευτικόν. Χάσαμε το πρώτο event προ 3μισι εβδομάδες. Προς θεού χριστιανοί, μην χάσουμε και το δεύτερο που είναι ετούτη τη Κυριακή. Σος!  * 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΥΒΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ "ΙΕΡΕΑ"

Επίθεση ιερέα κατά των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: Είναι προδότες, φτύστε τους [βίντεο]
Μόνο την… αγάπη δεν κήρυξε στο ποίμνιό του 
ο Εβραιοχριστιανός "ιερέας" στον ναό Αθλίου Παντελεήμονος στη Ρόδο. Ο "ιερέας", του οποίου οι εμπρηστικές αναφορές εμπίπτουν στη νομοθεσία για δημόσια υποκίνηση βίας, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, έκανε λόγο για προδότες, κάλεσε να τους φτύσουν, ενώ

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Ανδρέας Μ. Καραγιάννης - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Τεράστια η προσέλευση του κόσμου για να προσκυνήσουν το θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.
Λαγκαδάς - Τώρα: Δακρυσμένοι οι πιστοί θεραπεύονται από τον Τίμιο Σταυρό - Συγκλονιστικές στιγμές
ΚΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ!!!ΕΡΩΤΗΜΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ 'Η ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ??
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!!
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσέλευση των πιστών στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, όπως γράψαμε προηγουμένως στο άρθρο Λαγκαδάς – Τώρα: Λαοθάλασσα για τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που θεραπεύει – Συνεχής ενημέρωση.
Οι στιγμές που βιώνουμε εδώ είναι πραγματικά συγκλονιστικές. 
Δεν προλαβαίνουμε να αδειάζουμε το παγκάρι!!
Παιδιά, μεγάλοι άνθρωποι, ιερείς, μοναχές, προσέρχονται όλοι για να προσκυνήσουν και να θεραπευτούν από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.Τα νοσοκομεία άδειασαν και ο κόσμος παει να θεραπευτεί στην Εβραιοχριστιανική εκκλησία!!

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ!!ΠΑΠΑ ΛΟΥΘΗΡΟΣ!!ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ!!!


Ζούμε σε μια εποχή θρησκευτικού εξτρεμισμού και τρομοκρατίας, εγκλωβισμένοι σε μια ιδεολογική διαμάχη με τον φονταμενταλισμό. Είναι μια διαμάχη που μας εξέπληξε σχεδόν όλους, επειδή ο φονταμενταλισμός φαντάζει πολύ περίεργος για τον άνετο τρόπο ζωής μας. Κι όμως, δεν είναι. Έχουμε ξαναβρεθεί στο ίδιο σημείο, εδώ, στην καρδιά του πολιτισμού μας. Ακριβώς πεντακόσια χρόνια πριν, μια ρήξη στους κόλπους του χριστιανισμού προξένησε ρήγμα στην Καθολική Εκκλησία και στην Ευρώπη. Επικράτησε η ίδια κυριολεκτική ερμηνεία, ο ίδιος φανατισμός, η ίδια βιβλική βία, όπως και τώρα.

Ήταν η δική μας Τζιχάντ κι αποκαλείται Μεταρρύθμιση.

Η Μεταρρύθμιση ήταν μια πολιτική και πολιτιστική επανάσταση. Προκάλεσε αιματοχυσίες, τρόμο και την καταστροφή έργων τέχνης. Ξεκίνησε από ένα γερμανό μοναχό κι απείλησε τον πιο ισχυρό θεσμό του δυτικού κόσμου, την Καθολική Εκκλησία με αφανισμό.

Πώς κατόρθωσε η διαμαρτυρία ενός ανθρώπου στη Γερμανία να πυροδοτήσει μια επανάσταση, που θα άλλαζε το δυτικό κόσμο;

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!!ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ:ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΠΡΟΣΧΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!


Δείτε τι ασυναρτησίες γράφουν τα τσιράκια του

χριστιανού απολογητή!!Δείτε και το μίσος των

Ναζωραίων  για τους Έλληνες προγόνους μας!!Όταν

λέμε άλλο Έλληνας και άλλο ΕβραιοΧριστιανός κάτι

ξέρουμε!!
Όμως ο Ιησούς υπερβαίνει και τους Έλληνες και τους Ρωμαίους και τους Γαλάτες και τους Αμερικανούς, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, όλα τα σύνορα και όλα τα έθνη, κόβει στα δύο την Ιστορία, η οποία χαρακτηρίζεται πλέον ως «π.Χ.» και «μ.Χ.». Υπερβαίνει ακομα και των Ελλήνων φιλοσόφων!!Το συμπέρασμα ,λοιπόν, που προκύπτει είναι ότι οι αρχαιοελληνιστές έχουν χρεία στοιχειώδους φροντιστηρίου σε θέματα θρησκείας. Πιθανώς είναι απαίδευτοι κι αυτό τους έχει καταστήσει εξαιρετικά εμπαθείς και εχθρικούς έναντι του Χριστιανισμού.   Χαμένοι μέσα στους ερωτικούς λαβύρινθους, τις σεξουαλικές μονομανίες των αρχαίων, τις ονειρώξεις που πηγάζουν από τα ανθρώπινα πάθη, τη φιλοδοξία και την οίηση των ποιητών και λογοτεχνών, είναι φυσικό να μην έχουν διάθεση και χρόνο να ασχοληθούν με τη χριστιανική σιωπή και την μέχρις αίματος ταπείνωση και αποφυγή των παθών από τους συνειδητούς Εβραιoχριστιανούς.   

ΜΕ "ΒΟΗΘΟ" ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 7χρονη ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!

Η υπεράνω υποψίας δημόσια ζωή, το άλλοθι της πίστης στον Θεό και τα καλά κρυμμένα σκοτεινά πάθη του ηλικιωμένου δικηγόρου που βίαζε την 7χρονη εγγονή του
kakopoiisi_arthroo

Εικόνες που δακρύζουν, λείψανα αγίων, αρχάγγελοι, προσκυνητές, δεήσεις, προσευχές, θαύματα. Ανάμεσά τους μια αιθέρια ύπαρξη που ποζάρει φιλήδονα στον φακό του κινητού της φορώντας λευκό μπλουζάκι και μαύρο εσώρουχο. Ενας διαδικτυακός τοίχος χωρίς εικόνα προφίλ, «διακοσμημένος» με το υψηλό κοινωνικό στάτους της δικηγορικής ιδιότητας, κενός από πληροφορίες, άδειος από φωτογραφίες, γεμάτος υποκρισία. 

Αυτός είναι ο «τοίχος» του 69χρονου δικηγόρου από τη Λαμία, Α.Σ., ένα άρτια οικοδομημένο και στέρεο προσωπείο της βαριάς διαστροφής του. Για χρόνια ολόκληρα κανείς δεν μπόρεσε να το τραβήξει από πάνω του, ίσως και κανείς δεν υποψιάστηκε το μέγεθος της ασχήμιας που έκρυβε το αληθινό του πρόσωπο. Το έκανε ένα παιδί. Ενα 7χρονο κοριτσάκι, η ίδια του η εγγονή, που ισοπέδωσε ντουβάρια, τράβηξε μάσκες και έβαλε μια ολόκληρη χώρα στη θέση του θεατή ενός έργου γεμάτου πόνο, φρίκη και αποτροπιασμό. Ο «σταυροπροσκυνητής» του Facebook έμεινε γυμνός. Ενας «προσηλυτιστής» κτηνωδίας χωρίς πιστούς, χωρίς συγχώρεση και κυρίως χωρίς Θεό...
 

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ZΕ"EN HERZOGqq::ΑΠΑΤΗ Η ΒΙΒΛΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΒΡΑΑΜ!!


Ze’ev Herzog: Η Αγία Γραφή είναι ένα Μεγάλο Ψέμα
ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ;
ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ;
ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΠΕΠΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
Ο Ισραηλινός Ze’ev Herzog καθηγητής Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ του

Τμήματος Αρχαιολογίας και της Ιστορίας των Λαών, της εγγύς και μέσης Ανατολής την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 1999 με ένα δημοσίευμά του εξαπέλυσε μια πραγματική επιστημονική βόμβα, η οποία δημοσιεύτηκε από το περιοδικό «Ha’aretz Magazine» της ισραηλινής εφημερίδας «Ha’aretz» με τίτλο «Αποδομώντας τα τείχη της Ιεριχούς», το οποίο ανέτρεπε όλο το παραμύθι της Παλαιάς Διαθήκης του Γιαχβέ του Σινά.
Η εφημερίδα έγραφε: «Μετά από 70 χρόνια εντατικών ανασκαφών στους αγίους τόπους, οι αρχαιολόγοι διαπίστωσαν ότι οι Αιγυπτιακοί πάπυροι και όλες οι επιγραφές που βρέθηκαν δεν κάνουν καμία αναφορά της παρουσίας των Ισραηλιτών στην Αίγυπτο, του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ, και είναι επίσης απόλυτα σιωπηλές σχετικά με τα γεγονότα της Εξόδου των Εβραίων. 

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ??ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ??ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ!!
Η Αντιγνώση, και ο Χριστιανισμός ειναι τα Δεκανίκια του Καπιταλισμού και η συγγραφέας θέτει ένα πρόβλημα που ποτέ ως τώρα δεν έχει ερευνηθεί αντικειμενικά και καίρια. Πώς καταποντίστηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός; Γιατί; Ποιους εξυπηρετούσε ο αφανισμός του; Και γιατί θεωρήθηκε απαραίτητο να ξεριζωθεί η ελληνική παιδεία προκειμένου να επιβιώσει ο χριστιανισμός; Οι πολιτισμοί που καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και αφανίστηκαν από το πρόσωπο της γης δέχτηκαν επιδρομές από ορδές βαρβάρων. Όπως ο Μυκηναϊκός από τους Δωριείς και ο Χαναανικός από τους Εβραίους. Αλλά ο χριστιανισμός εμφανίζεται σαν θρησκεία. Και το ίδιο ισχυρίζεται ώς σήμερα. Πώς έδρασε όμως σα βαρβαρική επιδρομή; Και γιατί λειτούργησε σαν καταλύτης κάθε ελληνικού στοιχείου, μετερχόμενος μέσα που μόνο ο ναζισμός μεταχειρίστηκε; Ο χριστιανισμός ισχυρίστηκε, και ισχυρίζεται ακόμη, πως μοναδικό του κίνητρο ήταν η Σωτηρία. Σύμφωνοι; Αλλά τίνος; Μα της συσσώρευσης του Πλούτου και της Εξουσίας.

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΛΒΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλβίνα: Η Μακεδονία ειναι Ελληνική
ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!


ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ:Η 5 ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Η 5η Ολομέλεια και το Μακεδονικό (Α')
Ο Ν. Ζαχαριάδης σε άρθρο του δημοσιευθέν στο περιοδικό «Δημοκρατικός Στρατός» (τεύχος Δεκ. 1948) υπεστήριξε την δημιουργίαν ανεξαρτήτου Μακεδονικού κράτους και στη συνέχεια η 5η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Ιαν. 1949) έκανε ομοφώνως δεκτήν την εισήγησή του για την δημιουργία ανεξάρτητου μακεδονικού κράτους.


Ιδού το κείμενον, το οποίον εξέδωσε το ΚΚΕ εις έντυπον υπό τον τίτλον: «Η Ελλάδα στο δρόμο προς τη νίκη, μπροστά στην αποφασιστική καμπή» (σελ. 20-21).

ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ  ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΚΑΤΗΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ¨ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΧΑΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ  

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ!!ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΚΕΨΗΣ , ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 1652 ΧΡΟΝΙΑ!!
Πολλοί από εμάς θα έχουνε ακούσει ή και ίσως μεγαλώση με τα Στρουμφάκια, μια παιδική τηλεοπτική σειρά κινουμενων σχεδίων που φτιάχτηκε από Βέλγους το 1981.
Με τα χρόνια έχουνε υπάρξει πάρα πολλές συνωμοσίες για τον έλεγχο των μαζών μέ την χρήση εικόνας (Τηλεόρασεις, Κοινωνικά Δίκτυα κλπ) και δυστυχώς τα Στρουμφάκια δεν αποτελούν κάποια εξαίρεση. Για αυτό εας ξεκινήσουμε από την αρχή και ας αναλύσουμε με λεπτομέριες διάφορα απο τα σατανικά-μασονικά στοιχεία που περιστέφονται γύρω από τα Στρουμφάκια.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ??>

Δεν δικαιούται να ομιλούν οι Ναζωραίοι τι να πούμε εμείς οι Έλληνες που άλλαξαν τις Ελληνικές ονομασίες με Εβραιοχριστιανικές??
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ
 ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!

thronos2
























ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΟΥΛ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Στο λόφο της "Φιλοθέης", στο τέλος μιας πανέμορφης περιπατητικής ανηφορικής διαδρομής που προσφέρει πανοραμική και συγκλονιστική θέα προς το λεκανοπέδιο της Αθήνας βρίσκεται η θέση «Θρόνος του Δία». Όταν οι ατμοσφαιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές και ο ουρανός καθαρός, στο βάθος μπορείτε να διακρίνετε ακόμα και το νησί της Αίγινας. Τα "Τουρκοβούνια" αποτελούν ομάδα βραχωδών υψωμάτων που εκτείνονται στα όρια του αρχαίου δήμοι του Αθμόνου και στα βόρεια του Ολυμπιακού Σταδίου. Το αρχαίο όνομα του μικρού αυτού όρους είναι «Αγχεσμός». Ο αρχαίος περιηγητής Παυσανίας (περί το 150 μ.χ) αναφερόμενος στα όρη που περιβάλλουν στην Αθήνα, μετά την Πεντέλη, τον Υμηττό και την Πάρνηθα, λέγει: «και Αγχεσμός όρος εστί ου μέγα, και Διός άγαλμα αγχεσμίου» (Παυς. Αττικά Ι. 32 2). Από το απόσπασμα προκύπτει ότι ο Αγχεσμός ήταν μικρό βουνό, στο οποίο υπήρχε άγαλμα του Διός αγχεσμίου.Οι αρχαιολογικές ανασκαφές έφεραν στο φως ευρήματα που επιβεβαιώνουν τις φιλολογικές μαρτυρίες για τη λατρεία του Δία, όπου συνηθιζόταν νατιμάται ο Όμβριος Ζευς, δηλαδή ο Δίας ο θεός των βροχών και του κεραυνού.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΘΟΔΟΞΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!!ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ E' ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ: ΕΝΑΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ «ΕΝ ΟΧΕΤΟΙΣ ΔΑΚΡΥΩΝ» !!ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε"ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21!


*Ο ανδριάντας του Γρηγορίου Ε' στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών!!ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
Γράφει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μακρίδης
Την Κυριακή 13 Μαρτίου του 1821, σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, Γρηγόριος ο Ε', εκφωνεί επισήμως τον αφορισμό των δύο εμφανιζόμενων πρωταγωνιστών της ελληνικής εξέγερσης στη Μολδοβλαχία: Του αρχηγού της Φιλικής Εταιρείας, Αλέξανδρου Υψηλάντη και του συνεργάτη του Μιχαήλ (Βόδα) Σούτσου, Ηγεμόνα της Μολδαβίας. 
Αν η επαναστατική προκήρυξη του Υψηλάντη, «Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», διεκδικεί την διάκριση του πρώτου και πλέον προοδευτικού μανιφέστου της μεταναπολεόντειας εποχής, ο αφορισμός του διακινητή της και όσων των ακολουθούσαν, αποτελεί εκ πρώτης όψεως το άκρως αντίθετό του: Έναν κατάπτυστο ύμνο στο ραγιαδισμό και την εθελοδουλία.
Συντεταγμένος στις 11 Μαρτίου του '21, ο αφορισμός εμφανίζεται έκτοτε, ως τεκμήριο του αντιδραστικού ρόλου της Εκκλησίας κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, αλλά και αργότερα. Οι κατήγοροι του Γρηγορίου ωστόσο, είτε αγνοούν, είτε ηθελημένα αποσιωπούν, πως την απόφαση για αφορισμό δεν την έλαβε κάποιος συνειδητά αντεπαναστάτης Πατριάρχης, αλλά ένα Σώμα εβδομήντα δύο εκπροσώπων της Ρωμιοσύνης της Κωνσταντινούπολης - ιερείς, πολιτικοί, αρχιτεχνίτες - αρκετοί εκ των οποίων ήσαν μυημένοι στο επαναστατικό εγχείρημα. Και σχεδόν πάντα, την ίδια ώρα που ο Γρηγόριος απαγχονίζεται εκ νέου από τους ομοφύλους του, αποσιωπείται όλο το κρίσιμο παρασκήνιο, που έκανε τον ίδιο τον Υψηλάντη να μιλά για «το άγιο αίμα του Πατριάρχη» μετά απ' τον απαγχονισμό του.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!



Κατά καιρούς οι Εβραιοχριστιανοι για να αποδείξουν τον Εβραιοχριστιανικό πατριωτισμό τους ,χρησιμοποιούν το γελοίο επιχείρημα οτι και οι χριστιανοί πολέμησαν για την πατρίδα!!
Σαν αρχή ο Εβραιοχριστιανός δεν ειναι ταμπέλα που την βάζεις στο προφίλ σου υπάρχουν κανόνες και προϋποθέσεις για να ονομάζεσαι Εβραιοχριστιανός!!Πρόσφατα Εβραιορθόδοξος ρασο-φόρος ομολόγησε οτι οι Εβραιοχριστιανοί στην Ρωμιοσύνη είναι 3% οι άλλοι νομίζουν οτι είναι!!
Αλλά και ο Κοσμάς ο Αιτωλός λεει

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

11-7-2017:ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!
Δείτε σε βίντεο τον Μητσοτάκη υπέρ της ονομασίας «Μακεδονία» για τα Σκόπια και από πίσω να τον χειροκροτεί ο Γκιουλέκας

Δείτε σε βίντεο τον Μητσοτάκη υπέρ της ονομασίας «Μακεδονία» για τα Σκόπια και από πίσω να τον χειροκροτεί ο Γκιουλέκας
Στις 11 Ιουλίου 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, όχι μόνο υπερασπιζόταν τη σύνθετη ονομασία που συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αλλά και πίεζε επίμονα την ελληνική κυβέρνηση και τον Νίκο Κοτζιά να δεσμευτούν ότι βάση αυτής της «εθνικής θέσης» θα διαπραγματεύονταν.
Δηλαδή, πίεζε την ελληνική κυβέρνηση να πάει σε διαπραγμάτευση έχοντας εξαρχής αποδεχτεί τον όρο «Μακεδονία» στη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έρμαιο και όμηρος των εξτρεμιστών του Σαμαρισμού, έχει αλλάξει γραμμή, ή μάλλον έχει αφήσει τη γραμμή Σαμαρά να ορίζει τη Νέα Δημοκρατία, εξάλλου ο Αντώνης Σαμαράς ελέγχει την κοινοβουλευτική ομάδα και ο ίδιος παρίσταται ως «μπροστινός» μιας παράταξης.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Ο Κολοκοτρώνης Δεν ήταν Χριστιανός!!!!

miastala.com Διακήρυξη της βΌ Εθνικής Συνελεύσεως του Άστρους, 18 Απριλίου «1823»: «Ο κρότος των ημετέρων όπλων συνετάραξε το βυζάντιο». Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης δεν ήταν χριστιανός και ότι κείμενο δικό του υπάρχει φιλοχριστιανικο είναι πλαστό! Μην ξεχνάμε ότι οι παπάδες αφόρισαν την Ελληνικη επανάσταση του 1821.. Το «`21» ήταν

1821:ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝ ΧΑΜΙΤ

ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ "ΘΕΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΥ  ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΠΤΟΥΛ ΧΑΜΙΤ!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ...ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!
 ΧΘΕΣ  ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΛΛΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜ@@@!!ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ!!

ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΤΙΜΑΙΟΣ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!!!



«Είναι φυτά τ' ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά.» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d - e) - Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΥ

 Έλληνες γεννήματα θεών ¨Επέλεξε (Η θεά Αθηνά) τον συγκεκριμένο τόπο που γεννηθήκατε, επειδή πρόβλεψε ότι το εύκρατο κλίμα του θα επιδράσει θετικά στην σωφροσύνη των ανθρώπων. Η Αθηνά ήταν φίλη του πολέμου αλλά και της σοφίας, επέλεξε λοιπόν τόπο ανάλογο που θα γεννούσε ανάλογους ανθρώπους, παρόμοιους με εκείνην, και ίδρυσε την πρώτη της πόλη (Αθήνα). Εγκατασταθήκατε λοιπόν εκεί έχοντας τέτοιους και ακόμη καλύτερους νόμους και ξεπεράσατε ολόκληρη την ανθρωπότητα στην αρετή εφόσον είστε γεννήματα και θρέμματα θεών.¨ Πλάτων ¨Τίμαιος και Κριτίας¨ 24, C 5 «Ει οι θεοί διαλέγονται, τη των Ελλήνων γλώττη χρωνται.»