ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!!ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ:ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΠΡΟΣΧΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!


Δείτε τι ασυναρτησίες γράφουν τα τσιράκια του

χριστιανού απολογητή!!Δείτε και το μίσος των

Ναζωραίων  για τους Έλληνες προγόνους μας!!Όταν

λέμε άλλο Έλληνας και άλλο ΕβραιοΧριστιανός κάτι

ξέρουμε!!
Όμως ο Ιησούς υπερβαίνει και τους Έλληνες και τους Ρωμαίους και τους Γαλάτες και τους Αμερικανούς, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, όλα τα σύνορα και όλα τα έθνη, κόβει στα δύο την Ιστορία, η οποία χαρακτηρίζεται πλέον ως «π.Χ.» και «μ.Χ.». Υπερβαίνει ακομα και των Ελλήνων φιλοσόφων!!Το συμπέρασμα ,λοιπόν, που προκύπτει είναι ότι οι αρχαιοελληνιστές έχουν χρεία στοιχειώδους φροντιστηρίου σε θέματα θρησκείας. Πιθανώς είναι απαίδευτοι κι αυτό τους έχει καταστήσει εξαιρετικά εμπαθείς και εχθρικούς έναντι του Χριστιανισμού.   Χαμένοι μέσα στους ερωτικούς λαβύρινθους, τις σεξουαλικές μονομανίες των αρχαίων, τις ονειρώξεις που πηγάζουν από τα ανθρώπινα πάθη, τη φιλοδοξία και την οίηση των ποιητών και λογοτεχνών, είναι φυσικό να μην έχουν διάθεση και χρόνο να ασχοληθούν με τη χριστιανική σιωπή και την μέχρις αίματος ταπείνωση και αποφυγή των παθών από τους συνειδητούς Εβραιoχριστιανούς.   


6. Οι αρχαιοελληνιστές είναι βέβαιοι ότι η χριστιανική διδασκαλία επηρεάστηκε από τον αρχαίο ελληνικό λόγο. Μάλλον το αντίθετο πρέπει να συνέβη, γιατί η «Γένεσις» της Π. Δ. γράφτηκε από τον Μωυσή μεταξύ 13ου και 12ου αι. π.Χ. , η δε «Θεογονία» του Ησιόδου, η βίβλος δηλαδή της Ελληνικής θρησκευτικής μυθολογίας, επτά αιώνες αργότερα.   Γιατί ,δηλαδή, ο Ιαπετός, πατέρας του Δευκαλίωνος και παππούς του Έλληνα, να προηγείται του Ιάφεθ, γιού του Νώε, και να μη συμβαίνει το αντίθετο; Το μόνο γεγονός για το οποίο μπορούν να κατηγορηθούν οι χριστιανοί από τους οπαδούς του δωδεκάθεου είναι, ότι προσάρμοσαν τους εξωτερικούς τύπους λατρείας (ναοδομία, άμφια, ακολουθίες, εορτές) στις ανάγκες της νέας πίστης. Αυτό πραγματοποιήθηκε από τους Τρεις Ιεράρχες (Μ. Βασίλειο, Γρηγόριο και Ιωάννη Χρυσόστομο) οι οποίοι ήταν φορείς και άριστοι γνώστες της ελληνικής παιδείας. 


_Αυτά γράφουν οι ανθέλληνες χριστιανοί απολογητές όνομα και πράγμα!!Δηλαδή τι λένε οι ανθέλληνες ότι ούτε λίγο 'η πολύ  οι άπλυτοι και αμόρφωτοι Εβραίοι υπερτερούσαν των Ελλήνων!!Τους προκαλώ εδώ και τώρα να μας δείξουν το κεφάλαιο της ιστορίας που αναφέρεται στον αόρατο Εβραϊκό πολιτισμό!!Να μας παραθέσουν ένα κείμενο του Ιησού που να παράγει Γνώση !!Η σύγκριση του Εβραίου μαραγκού με τους Έλληνες  της τότε εποχής είναι τουλάχιστον ατυχής!!Για τους τρεις ανθέλληνες ιεράρχες τα έχω πει σε  προηγούμενες εγγραφές μου!!Στην προσπάθειά τους οι χριστιανοί απολογητές να στηρίξουν τα σαθρά τους επιχειρήματα μπλέκουν και τον ...Πλάτωνα!!Μάλλον δεν έκαναν το κόπο να τον  διαβάσουν ποτέ!!Ο Πλάτων μιλούσε πάντα με σεβασμό για τους Έλληνες Θεούς!! Η παγκόσμια επιστήμη διάλεξε την Ελληνική γραμματεία ως θεόπνευστη και ευτυχώς γιατί αν είχαμε την βίβλο ως πηγή γνώσης ακόμα η γη θα ήταν ακίνητη , επίπεδη και η σελήνη αυτόφωτη!!! ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. Μαλλον τα μπερδεψατε .. οι δικοι σας « θεοι » δεν υπηξαν ποτέ . (διας ,ηρα,κτλ ) . ο Ιησους ειναι ιστορικα αποδεδειγμενο οτι υπηρξε απο χιλιες εκατο πενηντα πηγες .Για οτι ειχε εβραικη καταγωγη δεν μπορω να κανω κατι .Αποδεχτειτε το .

    ΑπάντησηΔιαγραφή