ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2010!! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ



ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!
socrates.jpg

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ!!

alt
Το μυστικό της Παρασκευής ...; σκοτώνει οριστικά τον μύθο της ανάστασης! «Χρόνος και καιρός για κάθε πράγμα καιρός της γέννας και καιρός του θανάτου καιρός να φυτέψεις και καιρός να ξεριζώσεις καιρός να σκοτώσεις και καιρός να θεραπεύσεις καιρός να κλάψεις και καιρός να γελάσεις» Σολομών Εκκλησιαστής 3.1-4. Στην περίπτωση του Ιησού, οι σοβαρές ενδείξεις μιας προσχεδιασμέ-νης "ανάστασης" κάθε άλλο παρά τελειώνουν εδώ! Όμως για να δρομο-λογηθεί μια τέτοια πετυχημένη κοινωνική παράσταση, έπρεπε να βρεθεί όχι μόνο ο τρόπος και ο τόπος, αλλά και ο κατάλληλος χρόνος! Και βέβαια όπως θα δούμε και θα βεβαιωθούμε, η μοναδική κατάλ-ληλη ημέρα του έτους, για την επιχειρούμενη εικονική ανάσταση, όχι μόνο βρέθηκε αλλά διέθετε και όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα! Προσέξτε και αποφασίστε μόνοι σας, αν ο χρόνος και ο εκπληκτικός συντονισμός που συνέχει την περίπτωση του Ιησού, είναι πράγματι α-τράνταχτα πλέον στοιχεία προσχεδιασμού και σεναριοποίησης! Παρακαλώ, εντείνετε την προσοχή σας!

ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ:Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΙΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟ"ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΧΒΕ
O πλούτος εμπόδιο για την είσοδο στη Bασιλεία του Θεού
(Mτ 19:16-30, Mκ 10:17-31)
   18Tον ρώτησε τότε ένας άρχοντας: "Δάσκαλε αγαθέ, τι θα πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω ζωή αιώνια;" 19Kι ο Iησούς του απάντησε: "Γιατί με λες αγαθό; Kανένας δεν είναι αγαθός παρά μονάχα ένας, ο Θεός.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΔΩ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΟΜΙΛΕΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!ΠΗΓΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΦ.18 ΣΤΙΧ.18 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!! 

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!
Χριστιανοί: Αλλοίωσαν τα Αρχαία Ελληνικά
Η σκόπιμη Αλλοίωση και ολοκληρωτική Διαστρέβλωση των αρχαίων ελληνικών εννοιών
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο έργο του «Statistik des neutestamenlichen Wortschatzes» (Zurich 1958), ο Robert Morgenthaler, περί στατιστικών στοιχείων αναφορικά με τη γλώσσα της Καινής Διαθήκης, η τελευταία αριθμεί 5.436 λέξεις, από τις όποιες οι 3.000 προέρχονται από το λεξιλόγιο της Αρχαίας Ελληνικής. Από τις υπόλοιπες, οι 1.900 διατυπώθηκαν για πρώτη φορά από τους εβδομήκοντα δύο (72) συγγραφείς της Καινής Διαθήκης, οι 491 είναι δημιουργήματα της μετακλασικής γραμματείας, ενώ οι 45 είναι ξένες.
Η κατηγοριοποίηση αυτή, βέβαια, είναι εντελώς συμβατική, αφού μία εις βάθος γλωσσολογική εξέταση δύναται ν' αποδείξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λέξεων (τόσο της Καινής Διαθήκης, όσο και της μεταγενέστερης εκκλησιαστικής και πατερικής γραμματείας), όπως αναφέρει και ο διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Λουκάς X. Φίλης από το βιβλίο του «Η γλώσσα της Καινής Διαθήκης» (Αθήνα, 1984) «προέρχεται γλωσσικά και εννοιολογικά από τον χώρο της ελληνικής σκέψεως και διανοήσεως και συντίθεται για να αποτελέσει ολοκληρωμένη έννοια, με τον καθαρά ελληνικό τρόπο διατυπώσεως». Ωστόσο, το θρησκευτικό πνεύμα της χριστιανικής γραμματείας σε συνδυασμό με την αναμφισβήτητη επιρροή της γλώσσας στον ψυχισμό του ανθρώπου, οδηγεί στην αλλοίωση, ή ολοκληρωτική διαστρέβλωση του εννοιολογικού τους περιεχομένου, καθώς άνευ αναφοράς στον Θεό τους, καταντούν κενές νοήματος στη συνήθη χρήση τους έως σήμερα.

ΥΠΑΠΑΝΤΗ: ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑΧΒΕ!!




Υπαπαντή και Σαραντισμός!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΡΙΑΜ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΑΟ!!ΝΑΙ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!
«Κόλπους Πατρός(ΓΙΑΧΒΕ) τυπούσι του σου,Χριστέ μου, του Συμεών αι χείρες, αι φέρουσί σε.»
Τους κόλπους του ουρανίου Πατέρα (ΓΙΑΧΒΕ) συμβολίζουν, Χριστέ μου, τα χέρια του Συμεών που Σε κράτησαν στην αγκαλιά του.


Μόλις πέρασαν σαράντα ημέρες από την γέννηση του Θεανθρώπου, προσεφέρθη ο Κύριος στο ιερό υπό Μητρός Παρθένου, και υπεδέχθη Αυτόν ο πρεσβύτης Συμεών. Κατά τη διάταξη του Μωσαϊκού νόμου «παν άρσεν πρωτότοκον έσται αφιερωμένον τω Θεώ, και την εις τούτον  νενομισμένην θυσίαν προσενέγκη, ζεύγος τρυγόνων, ή δύο νεοσσούς περιστερών». Δηλαδή, κάθε πρωτότοκο αρσενικό παιδί ήταν αφιερωμένο στο Θεό, και προς τούτο γινόταν μία συγκεκριμένη τελετή στο ναό, περιλαμβάνουσα και προσφορά δύο τρυγόνων ή περιστεριών.

ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΤΟΝ ΑΔΑΜ!!
 
Σχετική εικόνα

Γράφει η Μητρόπολη Τρίκκης

Θα συνεχίσουμε και σήμερα, αγαπητέ αναγνώστη με την παράθεση αποσπασμάτων από τον Συναξάρι της Κυριακής της τυρινής.
«Οι άγιοι Πατέρες μας τοποθέτησαν την ανάμνηση της εξορίας του Αδάμ πριν ακριβώς από την αγία Τεσσαρακοστή. Αυτό το έκαναν για να μας δείξουν έμπρακτα πόσο ωφέλιμο είναι το φάρμακο της νηστείας στην ανθρώπινη φύση και πόσο μεγάλο κακό είναι η πολυφαγία και η παρακοή στο λόγο του Θεού.
Αμέτρητα είναι όλα όσα έγιναν για τον Αδάμ! Όλα αυτά όμως τα αφήνουν στην άκρη οι θεοφόροι Πατέρες μας και μας παρουσιάζουν τον ίδιο τον Πρωτόπλαστο.

ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!
ΝΕΟ.jpgplaton-quotations.jpg

ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ!!   

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ:ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!



ΕΒΡ.jpg
Ιερώνυμος "Είναι έγκλημα να μην εκμεταλλευτούμε αυτό το παρελθόν"!!ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!  
Μεγάλες αλήθειες από τον Ιερώνυμο:Εβραίοι και χριστιανοί είμαστε αδέλφια και παιδιά ενός Θεού (Γιαχβέ)!!Ο Απόστολος Παύλος ήταν Εβραίος !!Γιατί ξέχασε ν' αναφέρει τον Εβραίο Ιησού???Μήπως φοβήθηκε  μην μάθουν τα πρόβατα ότι είναι και αυτός Εβραίος??Μήπως δεν ήθελε να εξοργίσει τα αδέλφια του  με την ανοησία του Εβραίου Μαραγκού??Δεν βαριέσαι όλα αυτά είναι ιστορίες που ενδιαφέρουν Εβραίους εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!Απολλώνιος 

ΙΗΣΟΥΣ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!!



ΚΟ.jpg
Iησούς και ο νόμος
17"Mη νομίσετε ότι ήρθα να καταργήσω το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω αλλά να εκπληρώσω.!!!ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ .....ΜΕΣΣΙΑ? 18Γιατί, σας βεβαιώνω πως ώσπου να αφανιστούν ο ουρανός και η γη ούτε ένα γιώτα ούτε ένας τόνος δεν πρόκειται να καταργηθεί από το νόμο, μέχρι που να πραγματοποιηθούν όλα. 19Όποιος, λοιπόν, αθετήσει έστω και μια από τις πιο μικρές τούτες εντολές και διδάξει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, αυτός θα ονομαστεί πολύ μικρός στη βασιλεία των ουρανών. Όποιος όμως τις εφαρμόσει και τις διδάξει, αυτός θα ονομαστεί μεγάλος στη βασιλεία των ουρανών!!!ΜΑΤΘ, ΚΕΦ.5!!Όπως βλέπετε φίλοι χριστιανοί η θρησκεία σας είναιΗ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,και αυτά περί διαμάχης Ιουδαίων και Χριστιανών είναι παραμύθια!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΛΕΕΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ!!!ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΧΒΕ??




ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ??ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ??ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!
Διαβάστε εδώ για να καταλάβετε σε τι παγίδα σας έχουν ρίξει!!Ο Θεός που προσκυνάτε Ρωμιοι είναι ψεύτικος ,και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το "ιερό" σας βιβλίο η Βίβλος!!
   

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ!!


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ!!ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ??


Ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Reuven Rivlin, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ηγέτες των εκκλησιών στην Ιερουσαλήμ ότι οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι είναι "αδέλφια"έχουμε τους ίδιους προπάτορες .
Ο Rivlin κάλεσε τους αρχηγούς των διαφόρων εκκλησιών στην Ιερουσαλήμ στην επίσημη κατοικία του με την ευκαιρία του Πάσχα.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ!!ΒΙΝΤΕΟ


Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο Ιησούς και οι μαθητές του ξεκοκκάλισαν πρώτα τον αμνό του Ιουδαϊκού Πάσχα και μετά χρησιμοποίησε ο Ιησούς τον άζυμο άρτο και το κρασί για να ορίσει τη νέα μορφή του δικού του Πάσχα! Αυτή λοιπόν πρέπει να είναι η σωστή απεικόνιση του μυστικού δείπνου!!!!
 Ιδού οι αποδείξεις: Ιωάννης 13.2-21 2

Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΟ ΠΕΣΑΧ (ΠΑΣΧΑ) ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ?

Πάσχα= ΠΕΣΑΧ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

alt

Ιουδαϊκό πασχαλινό γεύμα
Πάσχα ονομάζεται η μεγάλη γιορτή του ιουδαϊσμού η οποία καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου, που ελευθέρωσε τους Εβραίους από την αιγυπτιακή δουλεία. Μεταγενέστερα υιοθετήθηκε ως εορτασμός από τους Χριστιανούς αναφορικά με τον θυσιαστικό θάνατο και την ανάσταση του Εβραίου Ιησού .
Το γεγονός της απελευθέρωσης αυτής συνέβη με μια σειρά θεϊκών προνοιακών παρεμβάσεων, από τις οποίες η σημαντικότερη εκδηλώνεται τη νύχτα κατά την οποία θα εξολόθρεύονταν τα πρωτότοκα των ανθρώπων και των ζώων των Αιγυπτίων, ενώ τα σπίτια των Εβραίων θα προστατεύονταν αφού οι πόρτες τους είχαν σημαδευτεί με το αίμα του αρνιού που είχαν θυσιάσει.

 alt

ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ!!Η ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ!!



Αποτέλεσμα εικόνας για Η γένεση του αναρχισμού στην αρχαία Ελλάδα..
Η γένεση του αναρχισμού στην αρχαία Ελλάδα..

Μια ιστορική παράθεση των σημαντικότερων «αναρχικών» στοχαστώ της αρχαιότητας και των βασικών τους ιδεών.
Πολύ πριν από τους λεγόμενους «κλασικούς» του αναρχισμού, Έλληνες φιλόσοφοι είχαν διακηρύξει τις βασικές αρχές μιας αναρχικής κοινωνίας και είχαν προτείνει έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο όχι με τους νόμους του κράτους, αλλά με το φυσικό δίκαιο που κάθε άνθρωπος κατέχει. Απορίας άξιο το πώς γεννήθηκαν τέτοιες αντιλήψεις σ' ένα λαό που είχε συγκροτήσει δεκάδες τέλεια οργανωμένα κράτη (τις πόλεις-κράτη) και που είχε τάξει τη ζωή του στην υπηρεσία του Νόμου, του υπέρτατου για τους Έλληνες άρχοντα.

ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΦΑΝΑΡΟ!!!



κλεφτο.jpg
Ποιοι θα το συνοδεύσουν από τον Ανύπαρκτο Τάφο στα Ιεροσόλυμα. 
Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, το Embraer-209 της Πολεμικής Αεροπορίας θα γίνει η μεταφορά του ψευτικου  Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.
Το αεροσκάφος θα αναχωρήσει από την Ελευσίνα όπου και η 112 Πτέρυγα Μάχης το  Σάββατο στις 7 το πρωί. Σε αυτό θα επιβαίνουν πέραν της θρησκευτικής ηγεσίας και του εκπροσώπου του Ανύπαρκτου Τάφου στην Αθήνα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.Η .....Άθεη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!! 

Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!!!ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ!!!



ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!

ΧΡΙΣ1.jpgΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!



Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο αναβιώνουν με τον δικό τους τρόπο τα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας. Ασυνήθιστες τελετές και παραδόσεις υπαγορεύουν αυτομαστιγώματα, αληθινές σταυρώσεις, πομπές μετάνοιας ακόμη και Ανάσταση ενός ...πλαστικού Ιησού κάθε 60 λεπτά
.ΑΝΔΡΑΣ.png

alt

Σταυρώσεις Χριστιανών στις Φιλιππίνες Στις Φιλιππίνες, Χριστιανοί τη Μεγάλη Παρασκευή σταυρώνονται σε αναπαράσταση του μαρτυρίου του Ιησού. Το τελετουργικό χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950 και προσελκύει χιλιάδες πιστούς. Όσοι επιλέγουν να σταυρωθούν το κάνουν για να εξιλεωθούν από τις αμαρτίες τους, για να προσευχηθούν για μια καλύτερη ζωή ή για να ευχαριστήσουν το Θεό για κάποιο θαύμα που έχει συμβεί στη ζωή τους. 

ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΩΝ??ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΣΑΧ (ΠΑΣΧΑ) (!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΧΒΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!

Στις φλόγες τυλίχθηκε ορθόδοξη εκκλησία ανήμερα του Πάσχα
Φωτιά ξέσπασε χθες σε Εβραιορθόδοξη εκκλησία της Νέας Υόρκης λίγες ώρες μετά την Ανάσταση.
Συγκεκριμένα, στις φλόγες τυλίχθηκε η Σερβική Ορθόδοξη εκκλησία του Μανχάταν και χρειάστηκαν περίπου 170 πυροσβέστες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
ΟΡΓΗ ΔΙΟΣ??

Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ!!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ????

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ
ΠΟΛΥ  ΚΛΑΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΡΙΑΜ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ???????????????????????ΕΡΩΤΗΓΜΑ ?ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΑΡΙΑΜ??

ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΩΜΙΟΙ!!





Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!
Ο Δήμαρχος της Ιερουσαλήμ κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα στο Ισραήλ με την απόφασή του να τοποθετήσει άγαλμα του Ιησού στο κέντρο της Ιερουσαλήμ στο οποίο ο Ιησούς θα αναφέρεται ως Εθνικός ευεργέτης της Ιερουσαλήμ!!!

ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!ΕΡΩΤΗΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο "ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ"ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ??



Eμφάνιση του αναστημένου Iησού στους μαθητές Tου ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ
(Mτ 28:16-20, Mκ 16:14-18, Πράξ 1:6-Cool
   36Στο μεταξύ, την ώρα που τα έλεγαν αυτά, ο ίδιος ο Iησούς στάθηκε ανάμεσά τους και τους λέει: "Eιρήνη σε σας"! 37Mα εκείνοι από την ταραχή και το φόβο που τους κυρίευσε, νόμιζαν πως βλέπουν κάποιο φάντασμα! 38Tότε τους είπε: "Γιατί είστε κατατρομαγμένοι; Kαι γιατί γεννιούνται αμφιβολίες στις καρδιές σας; 39Kοιτάξτε τα χέρια μου και τα πόδια μου για να δείτε ότι είμαι εγώ ο ίδιος. Ψηλαφίστε με και δείτε, γιατί ένα φάντασμα δεν έχει σάρκα και οστά, όπως βλέπετε να έχω εγώ". 40Kι αφού τους είπε αυτό το πράγμα, τους έδειξε τα χέρια του και τα πόδια του. 41Kι επειδή ακόμα δυσπιστούσαν από τη χαρά τους και συνέχιζαν ν' απορούν, τους είπε: "Έχετε τίποτε φαγώσιμο εδώ;" 42Tότε εκείνοι του έδωσαν ένα κομμάτι ψητό ψάρι και μέλι κηρύθρας. 43Tα πήρε, λοιπόν, εκείνος και τα έφαγε μπροστά τους.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!!




grunewaldcrucifixion.jpg  
Τα γεγονότα στην Ιουδαία 
"Tω καιρώ εκείνω"... έγιναν 62 επαναστάσεις κατά των Ελλήνων και Ρωμαίων στην Ιουδαία, εκ των οποίων 61 είχαν ως αφετηρία την Γαλιλαία. Οι Ρωμαίοι γνωρίζοντας ότι ακόμη και τα αυστηρά μέτρα που είχε λάβει πριν απ' αυτούς ο Αντίοχος δεν καρποφόρησαν, απεφάσισαν για να καταστείλουν τις ανταρσίες, τα πραξικοπήματα και τους μαχαιροβγάλτες και τους πάσης φύσεως επαναστάτες, να επιβάλουν την πιο «φρικτή και τρομακτική θανατική καταδίκη» (Κικέρων) την σταύρωση. Αλλά όχι απλά μόνο σταύρωση: Η σταύρωση δεν αποσκοπούσε στην απλή θανάτωση του κατάδικου, αλλά στην όσο το δυνατόν μακροχρόνια έκθεσή του σε κοινή θέα, προς παραδειγματισμό, σωφρονισμό και εκφοβισμό. 
Ότι οι εσταυρωμένοι έπρεπε να παραμείνουν για μέρες στο σταυρό, συμπεραίνεται επίσης, από το ότι οι Ρωμαίοι τοποθετούσαν στο κάθετο δοκάρι του σταυρού, (στο ύψος των άκρων των ποδιών), το λεγόμενο suppedaneum, (υποπόδιο υποστήριγμα) μια μικρή ξύλινη προεξοχή, στην οποία μπορούσε να στηριχθεί ο εσταυρωμένος και να ανακουφίσει τις αναπνευστικές του ανάγκες, γιατί διαφορετικά, κρεμάμενος μόνο από τα χέρια, θα κινδύνευε να πεθάνει σύντομα από ασφυξία ...; ενώ όπως είπαμε ο σκοπός της σταυρώσεως ήταν ο αργός βασανιστικός θάνατος.  

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

Πρόκληση απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία: Συμμορία παρακρατικών υπό την προστασία της κυβέρνησης των ανθελλήνων βεβήλωσε εκκλησίες μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!

Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ!!



Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗalt

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΞΥΓΓΡΑΦΗΣ
ΙΙ 34-46

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΛΟΓΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
τον οποίο εκφώνησε κατά την ταφή των πρώτων νεκρών Αθηναίων στρατιωτών
στο πρώτο έτος του ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 

ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:ΔΕΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ!



ΔΕΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ! Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ
alt
Από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ναυπλίου της βαπτιστούσας
1) Αποτελεί την σημαντικότερη ημέρα της ζωής του παιδιού , αφού τότε γεννιέται  στη Ζωή πραγματικά, γίνεται πριγκιπόπουλο Του  Ιησού Χριστού, φωτεινό μέλος της Εκκλησίας μας και δοχείο των χαρισμάτων Του Αγίου Πνεύματος. Για τον λόγο αυτό πρέπει τα Ι.Μυστήρια του Αγ. Βαπτίσματος και του Αγ.Χρίσματος να τελεσθούν με τον σωστό τελετουργικό τρόπο, πνευματικά, συνειδητά, ήρεμα και με πνεύμα προσευχής και όχι κοσμικής επίδειξης και ματαιοδοξίας. Σε περίπτωση που δεν συμβούν τα παραπάνω ο μόνος που θα βλαφθεί θα είναι το παιδί  το δικό σας.Το ακούς σκουλήκι πρόσεξε πως θα βαπτίσεις το παιδί σου γιατί θα έχεις να κάνεις με τον τρομοκράτη Γέσουα!! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!10.000 ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΙΗΣΟΥ!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ??ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.000 ΜΕΤΡΑ!!!ΕΡΩΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ????????

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΧΡΙΣ1.jpg



ΕΑΛΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ??
425.jpg

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ  

ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ





ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
ΕΔΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΕΔΩ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑΣ!!



Μέσα στο Ευαγγέλιο του Θωμά αποκαλύπτεται ότι ο Ιησούς ήταν δίδυμος αδελφός με τον Θωμά και ότι όλα τα παιδιά είχαν πάτερα τον Ιωσήφ 'η κάποιον Ιούδα!!
alt
Δεσπόζουσα θέση που τον θέλει «δίδυμο» αδελφό του Ιησού έχει στο Ευαγγέλιο του Θωμά (Τεομά στην εβραϊκή σημαίνει «δίδυμος») και όπως σημειώνει ο καθηγητής του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιωάννης Καραβιδόπουλος (στα σχόλιά του στα «Απόκρυφα Χριστιανικά Κείμενα, τόμος Β΄σελ. 233, εκδόσεις Π. Πουρνάρα, Θεσσαλονίκη, 2004) «θεωρείται δίδυμος αδελφός του Ιησού και ως εκ τούτου αποδέκτης ορισμένων ιδιαίτερων αποκαλύψεων προς αυτόν ...» καθώς και στον Ιωάννη (Ιω 11, 16. 20, 24. 21, 2) ονομάζεται «Δίδυμος» ενώ ο ίδιος παρουσιάζεται ως ο μαθητής του Ιησού Θωμάς ή Ιούδας Θωμάς (δηλαδή Ιούδας ο «δίδυμος»).
Η ονομασία «Δίδυμος» έχει προκαλέσει ατέλειωτες συζητήσεις, φιλοσοφικές, θεολογικές, κ.λπ. καθώς έχει γίνει λόγος ακόμη και για φαινόμενο «Διοσκουρισμού» κατά τα ελληνικά πρότυπα (δύο δίδυμοι αδελφοί, εκ των οποίων ο ένας θεός και ο άλλος ημίθεος ή θνητός, όπως λ.χ. Κάστωρ και Πολυδεύκης, Αμφίων και Ζήθος, Ηρακλής και Ιφικλής, κ.λπ.). Και έχει σημασία εν προκειμένω, πως στο κεφάλαιο 11 των «Πράξεων Θωμά», ο Ιησούς παίρνει τη μορφή του Θωμά μπροστά στον Ινδό βασιλιά Γουνδαφόρο λέγοντάς του: -«εγώ δεν είμαι ο Ιούδας, ο καλούμενος και Θωμάς, αλλά είμαι αδελφός του» (Πράξεις Θωμά, 11, μτφ. Αθανάσιος Τσακνάκης - Ιωάννης Καραβιδόπουλος).Υπάρχει και το Ευαγγέλιο του Βαρθολομαίου στο οποίο υπάρχει το εξής  απόσπασμα:Εκείνη την στιγμή μεταμορφώθηκε εμπρός τους και αποκαλύφθηκε σ' αυτούς , και τους είπε στα Εβραϊκά ,Χαίρε Πέτρε,Χαίρε Θωμά δεύτερε Χριστέ μου!!Το παρακάτω απόσπασμα είναι καταπληκτικό ο Ιησούς αποκαλεί τον Θωμά δεύτερο Χριστό!!Στο απόκρυφο Ευαγγέλιο του Θωμά θα συναντήσει ο αναγνώστης το εξής: 

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ:Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΩΝΕΑΣ!!

alt



Στην Αργολίδα θεωρούσαν ότι ο πρώτος άνθρωπος, ο Φορωνέας, προέκυψε από την συνεύρεση του ποταμού Ίναχου με τη νύμφη Μελία ή την Αργεία. Ο Φορωνέας γέννησε πολλά τέκνα, και γρήγορα οι άνθρωποι αυξήθηκαν στην χώρα.

Στην αρχή ο Φορωνέας και οι απόγονοι του ζούσαν ήσυχα, διασκορπισμένοι πάνω στη Πελοπόννησο, τρέφονταν με τους καρπούς των δέντρων, δεν είχαν ασθένειες και βάσανα.

Για αυτό, δεν φιλονικούσαν μεταξύ τους, ομιλούσαν κοινή γλώσσα όλοι και λάτρευαν το Θεό Δία. 

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

alt
Επειδή τα πολιτισμικά πρότυπα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση μιας κοινωνίας και αφορά συμπεριφορές καθολικά αποδεχτές, νοοτροπίες, την καθημερινότητα και κατ'επέκταση τις δομές, τους θεσμούς, την οικονομία, θεωρούμε πως ήλθε η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με την κυρίαρχη κουλτούρα της κοινωνίας μας που εδώ και αιώνες εκπορεύεται και διαμορφώνεται από την ορθοδοξία ως τρόπο ζωής, σκέψης, κοσμοαντίληψης, θρησκείας. Τότε και μόνον τότε θα έχουμε εντοπίσει την γεννησιουργό αιτία της πολιτισμικής μας ταυτότητας που ευθύνεται για τις νοοτροπίες μας και τις συμπεριφορές μας που ουσιαστικά μας αφήνουν υποανάπτυκτους εδώ και αιώνες. Η σημερινή κρίση δεν ήλθε από το πουθενά, ούτε είναι αποτέλεσμα λαθεμένων πολιτικών και μόνον. Η χώρα μας βιώνει την κοινωνική και πολιτισμική καθυστέρηση εδώ και αιώνες - το κυρίαρχο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που δημιουργεί όλες αυτές τις παθογένειες δεν είναι οικονομικό αλλά ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ. Γι αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην Παιδεία. Στα πλαίσια αυτού του σκεπτικού θα ξεκινήσουμε με τον υπεύθυνο της καθυστέρησης της ελληνικής κοινωνίας. Ήλθε η ώρα η ανθρωπότητα και οι έλληνες να μάθουν όλη την ιστορική αλήθεια αλλά και να αποκαλυφθεί το αληθινό πρόσωπο μιας θρησκείας που έσπειρε τον τρόμο και βύθισε την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό. Η σύγχρονη επιστήμη είναι πλέον σε θέση να αποκαλύψει το πόσο ανόητα είναι όλα αυτά τα δόγματα που υποστηρίζουν πως ο κόσμος δημιουργήθηκε πριν 5 χιλιάδες χρόνια και ο άνθρωπος πριν 3χιλ χρόνια.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΙΑΔΑ!!!! ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!! ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ-ΜΑΣΟΝΟΥ!!!! ΚΑΙ Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΥΡΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΙΔΙΟΥ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ!!!!


alt

ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ !!!ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΟΝ ΓΕΣΟΥΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΣ,ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΜΙΣΟΥΣ ,ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ



smile1.jpg

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ 

ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ

Εδώ προσφέρομε στους αναγνώστες ένα μικρό και πρόχειρο δείγμα βιβλι­κής αν­τιφά­σεως και ασυναρ­τησίας. Υπολογίζω ότι ένα καλό ολοκλη­ρω­μέ­νο δείγμα πρέπει να ισούται με εκατό φο­ρές αυτό εδώ. Υπάρχουν τέτοιοι κατά­λογοι σχεδόν πλήρεις στην δι­ε­θνή βιβλιογραφία Αν τα βάλομε όλα μαζί, έχο­με τουλάχιστον επτά χιλιάδες (7.000) προβλήματα που ανα­κύπτουν από το άθλιο αυτό βιβλίο. Αν και τα θέ­ματα που εκτίθενται εδώ ευρίσκονται όλα εντός της Βίβλου, ζητώ συγγνώμη για τυ­χόν λανθασμένους αρι­θ­μούς στις αναφορές. Έπειτα, από έκδοση σε έκδοση υπάρχει μια διαφορά συν ή πλην ένα ή δύο στην αρί­θμη­ση των στίχων και των Ψαλ­μών. Οπό­τε ελέγξετε τις εκδόσεις του «αγίου» αυτού βιβλίου στις οποίες αναφέρεστε. Επί πλέ­ον, κά­θε έκδοση πε­ρι­έχει πολλές συγκρίσεις και αντι­πα­ραθέσεις στίχων στα περιθώ­ρια κλπ. Έτσι αν βρείτε όλες τις ανα­φορές και τις συγκρίσεις των, θα φτι­άξετε μια ατέρμονα αλυσίδα αντιφάσεων και ασυ­ναρτησίας. Καλό κουρά­γιο! Αξίζει όμως η προ­σπάθεια για να αποδείξετε έτσι την «θε­ο­π­νευστία», την «ακρίβεια» και το «άρι­σ­το» ύφος αυτού του αχρήστου βιβλίου!

Ποιους να σκοτώνεις
--Το άτακτο και ανυπάκουο παιδί. Δευτερονόμιον 21: 20-21.
--Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15.
--Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11.
--Τους πνευματιστές και τις μάγισσες. Λευιτικόν 20: 27, Δευτερονόμιον 13: 6-11, Έξοδος 22: 18.

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:ΦΡΙΚΗ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!

Πολύ ανατριχιαστικό μέρος

Στην Τσεχία υπάρχει ένα ανατριχιαστικό ρωμαιοκαθολικό εκκλησάκι. Πρόκειται το Sedlec Ossuary, έναν ναό που υπολογίζεται πως περιέχει τους σκελετούς περισσότερων από 40.000 ανθρώπων. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται και σε κοινή θέα καθώς αποτελούν την εσωτερική διακόσμηση του ναού.
alt 

ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΑΡΑ:Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ!! ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΣΑΡΑ:Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ!! ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ!!!
Κατά την ακολουθία του γάμου ο ιερέας, πριν την ανάγνωση του ευαγγελίου, αναγιγνώσκει τρεις ευχές. Στις δύο πρώτες, σαν παραδείγματα προς μίμηση προς τους νεόνυμφους, αναφέρονται Εβραιοχαλδαϊκά ζευγάρια όπως: Αβραάμ και Σάρρα, Ισαάκ και Ρεβεκκα, Ιακώβ και Ραχήλ, Ιωσήφ και Ασυνέθ, και μερικά άλλα ακόμη. Τελικά τι το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα ζευγάρια που οι Έλληνες πρέπει να παραδειγματιστούμε από αυτά; Ποια η ηθική που διδάσκουν και την οποία οι ευχές της ορθόδοξης εκκλησίας, μας προτρέπουν να ενστερνισθούμε; Κάθισα λοιπόν, το έψαξα και τα αποτελέσματα της έρευνας μου τα καταθέτω σ'; αυτό το blog. Το πρώτο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Αβραάμ και την Σάρρα. Ας τους γνωρίσουμε λοιπόν.


ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!

[3.JPG]
ΤΑ ΡΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ III, 7. Τώρα δα, ανακαλύπτοντας ακόμα μία ανακολουθία σε μια φρασούλα του Χριστού προς τους μαθητές, σκέφτηκα να μην την αποσιωπήσω ούτε κι αυτήν. Λέει: « τους πτωχούς πάντοτε, εμέ δε ου πάντοτε έχετε.» . Αφορμή για το θέμα αυτό ήταν το εξής: μια γυναίκα που κρατούσε άρωμα μέσα σε αλάβαστρο, του το 'χυνε πάνω στο κεφάλι. Στους άλλους που την έβλεπαν και σχολίαζαν ότι η πράξη της ήταν ανάρμοστη, είπε: «Τι την ταλαιπωρείτε τη γυναίκα. Καλό μου έκανε. Τους φτωχούς πάντα θα τους έχετε, εμένα όμως δεν θα μ' έχετε πάντα.» Γιατί τους είχε κακοφανεί πολύ, που δεν ακριβοπουληθηκε το άρωμα για να μοιραστούν τα λεφτά στους πεινασμένους φτωχούς. Και απ' αφορμή την άκαιρη εκείνη αντίδραση τους, ξεστόμισε ο Ιησούς την ανόητη ετούτη κουβέντα, λέγοντας πως δεν θα βρισκόταν πάντοτε μαζί τους" εκείνος που σε άλλες περιστάσεις τους διαβεβαίωνε, έσομαι μεθ' υμών έως της συντέλειας του αιώνος, συγχιστηκε με το περιστατικό του αρώματος και τους αρνήθηκε ότι θα βρισκόταν πάντοτε μαζί τους. III, 15.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ!!



ΒΙΒΛ1.jpg
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!
ΓΕΝΕΣΗ ΚΕΦ:4  
1 Ο δε Αδάμ εγνώρισεν Εύαν την γυναίκα αυτού· και συνέλαβε, και εγέννησε τον Κάϊν· και είπεν, Απέκτησα άνθρωπον διά του Κυρίου. 
2 Και προσέτι εγέννησε τον αδελφόν αυτού τον Άβελ. Και ήτο ο Άβελ ποιμήν προβάτων, ο δε Κάϊν ήτο γεωργός. 
3 Και μεθ' ημέρας προσέφερεν ο Κάϊν από των καρπών της γης προσφοράν προς τον Κύριον. 
4 Και ο Άβελ προσέφερε και αυτός από των πρωτοτόκων των προβάτων αυτού, και από των στεάτων αυτών. Και επέβλεψε με ευμένειαν Κύριος επί τον Άβελ και επί την προσφοράν αυτού· Εβρ 11:4
5 επί δε τον Κάϊν και επί την προσφοράν αυτού δεν επέβλεψε. Και ηγανάκτησεν ο Κάϊν σφόδρα, και εκατηφίασε το πρόσωπον αυτού 
6 Και είπε Κύριος προς τον Κάϊν, Διά τι ηγανάκτησας; και διά τι εκατηφίασε το πρόσωπόν σου;  

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ!!

συκιά.jpg
H άκαρπη συκιάSadMκ 11:12-14, 20-24) 18Kαι το πρωί επιστρέφοντας στην πόλη πείνασε. 19Bλέποντας, λοιπόν, μια συκιά στο δρόμο την πλησίασε αλλά δε βρήκε τίποτε σ' αυτήν παρά μονάχα φύλλα, και της λέει: "Ποτέ πια να μην παραχθεί καρπός από σένα". Kαι στη στιγμή ξεράθηκε η συκιά! 20
Kαι σαν το είδαν αυτό οι μαθητές, θαύμασαν και είπαν: "Πώς ξεράθηκε έτσι η συκιά από τη μια στιγμή στην άλλη;"

ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ύμνος στον Δια! - Hymn to Zeus
Αποτέλεσμα εικόνας για Ύμνος στον Δια! - Hymn to Zeus
Οι ιερές, μαγικές λέξεις δεν είναι παρά εκφραστικά σύμβολα των πραγμάτων του αόρατου κόσμου, αρκετά ανάλογες με τις Πλατωνικές ιδέες.

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ:Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ"ΘΕΟΣ"ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

alt
«Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.) " «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.) " «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.) [ Η λέξη Ωσαννά είναι Εβραϊκή και σημαίνει «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία». 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΕΣ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΗΤΑΝ!!!

ΠΟΥΛ22.jpg
H θριαμβική είσοδος του Iησού στα Iεροσόλυμα (Mτ 21:1-11, Mκ 11:1-11, Iω 12:12-19) 28
Kι αφού τα είπε αυτά ο Iησούς, συνέχισε την πορεία του προπορευόμενος και κατευθυνόμενος προς τα Iεροσόλυμα.
29Kι όταν πια πλησίασε στη Bηθφαγή και τη Bηθανία, κοντά στο όρος που ονομάζεται Όρος των Eλαιών, έστειλε δύο από τους μαθητές του 30λέγοντας: "Πηγαίνετε στο απέναντι χωριό και μόλις μπείτε σ' αυτό θα βρείτε ένα πουλάρι δεμένο, πάνω στο οποίο κανένας δεν κάθισε ποτέ. Λύστε το και φέρτε το. 31Kι αν κάποιος σας ρωτήσει: Γιατί το λύνετε: Tούτη την απάντηση θα του δώσετε: O Kύριος το χρειάζεται".

ΒΡΕΤΑΝΙΑ:ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ!!ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!!


Βρετανία: «Σα να σε βιάζουν» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που υπέστησαν εξορκισμό!!Βρετανία: «Σα να σε βιάζουν» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που υπέστησαν εξορκισμό
Τρία άτομα που υποβλήθηκαν σε εξαναγκαστικό εξορκισμό μιλούν για την τραυματική εμπειρία τους στον βρετανικό Guardian. Η Μέλανι ταλαιπωρούνταν από πολλές δυσκολίες στην προσωπική της ζωή - ο άντρας της την κακοποιούσε, η κόρη της διεγνώσθη με αυτισμό - μέχρι που ο κληρικός και αρκετοί ακόμη ιερείς της Αγγλικανικής της Εκκλησίας της είπαν ότι πρέπει να λυτρωθεί.