ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ!!ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ??


Ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Reuven Rivlin, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ηγέτες των εκκλησιών στην Ιερουσαλήμ ότι οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι είναι "αδέλφια"έχουμε τους ίδιους προπάτορες .
Ο Rivlin κάλεσε τους αρχηγούς των διαφόρων εκκλησιών στην Ιερουσαλήμ στην επίσημη κατοικία του με την ευκαιρία του Πάσχα.

Χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να καταδικάσει την αυξανόμενη δίωξη των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή.

"Σας λέω εδώ, τους χριστιανούς αδελφούς μας της Ιερουσαλήμ, οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", δήλωσε ο Rivlin. "Έχουμε δει όλες τις εικόνες από τη Συρία, επισκέφτηκα κάποιους από τους τραυματίες που υποβάλλονται σε θεραπεία στα ισραηλινά νοσοκομεία. Αυτό που συνέβη εκεί στη χριστιανική κοινότητα - και σε ολόκληρη τη χώρα - είναι ένας λεκέ για όλη την ανθρωπότητα».
Ο Ρίβλιν παρατήρησε ότι ο εβραϊκός λαός "γνωρίζει καλύτερα από ό, τι σημαίνει να προσεύχεται από φόβο και να υποφέρει από τρομοκρατία".
Ορκίστηκε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να κάνει ό, τι είναι δυνατό για να «προστατεύσει την ελευθερία σας λατρείας, την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των ιερών τόπων σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου