ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:ΦΡΙΚΗ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!

Πολύ ανατριχιαστικό μέρος

Στην Τσεχία υπάρχει ένα ανατριχιαστικό ρωμαιοκαθολικό εκκλησάκι. Πρόκειται το Sedlec Ossuary, έναν ναό που υπολογίζεται πως περιέχει τους σκελετούς περισσότερων από 40.000 ανθρώπων. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται και σε κοινή θέα καθώς αποτελούν την εσωτερική διακόσμηση του ναού.
alt 



alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

2 σχόλια:

  1. Αηδία, φρίκη, ελεεινομάρα, σαδισμός, σκοταδισμός, αποτροπιασμός, εξευτελισμός, απανθρωπισμός, κτηνωδία, δεν ξέρω τί άλλο να τους προσθέσω αλλά αυτά είναι τα μοναδικά κατορθώματα της του άχρηστου οιασδήποτε εκκλησίας είτε ορθόλοξης, είτε καθολικής, είτε διαμαρτυρόμενης και ότι άλλα χριστιανικά ανακατεμένα σκατά που έχουν 1500 αιρέσεις και μεταξύ τους οι μεν λένε τους δε αιρετικούς αλλά το ίδιο αίσχος είναι όλο το συνοθύλευμά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αηδία, φρίκη, ελεεινομάρα, σαδισμός, σκοταδισμός, αποτροπιασμός, εξευτελισμός, απανθρωπισμός, κτηνωδία, δεν ξέρω τί άλλο να τους προσθέσω αλλά αυτά είναι τα μοναδικά κατορθώματα της του άχρηστου οιασδήποτε εκκλησίας είτε ορθόλοξης, είτε καθολικής, είτε διαμαρτυρόμενης και ότι άλλα χριστιανικά ανακατεμένα σκατά που έχουν 1500 αιρέσεις και μεταξύ τους οι μεν λένε τους δε αιρετικούς αλλά το ίδιο αίσχος είναι όλο το συνοθύλευμά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή