ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!!Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ!!



ΒΙΒΛ1.jpg
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!
ΓΕΝΕΣΗ ΚΕΦ:4  
1 Ο δε Αδάμ εγνώρισεν Εύαν την γυναίκα αυτού· και συνέλαβε, και εγέννησε τον Κάϊν· και είπεν, Απέκτησα άνθρωπον διά του Κυρίου. 
2 Και προσέτι εγέννησε τον αδελφόν αυτού τον Άβελ. Και ήτο ο Άβελ ποιμήν προβάτων, ο δε Κάϊν ήτο γεωργός. 
3 Και μεθ' ημέρας προσέφερεν ο Κάϊν από των καρπών της γης προσφοράν προς τον Κύριον. 
4 Και ο Άβελ προσέφερε και αυτός από των πρωτοτόκων των προβάτων αυτού, και από των στεάτων αυτών. Και επέβλεψε με ευμένειαν Κύριος επί τον Άβελ και επί την προσφοράν αυτού· Εβρ 11:4
5 επί δε τον Κάϊν και επί την προσφοράν αυτού δεν επέβλεψε. Και ηγανάκτησεν ο Κάϊν σφόδρα, και εκατηφίασε το πρόσωπον αυτού 
6 Και είπε Κύριος προς τον Κάϊν, Διά τι ηγανάκτησας; και διά τι εκατηφίασε το πρόσωπόν σου;  


7 αν συ πράττης καλώς, δεν θέλεις είσθαι ευπρόσδεκτος; και εάν δεν πράττης καλώς, εις την θύραν κείται η αμαρτία. Αλλ' εις σε θέλει είσθαι η επιθυμία αυτού, και συ θέλεις εξουσιάζει επ' αυτού. 
8 Και είπεν ο Κάϊν προς Άβελ τον αδελφόν αυτού, Ας υπάγωμεν εις την πεδιάδα· και ενώ ήσαν εν τη πεδιάδι, σηκωθείς ο Κάϊν κατά του αδελφού αυτού Άβελ εφόνευσεν αυτόν. Μτ 23:35, A' Ιω 3:12, Ιουδα 1:11
9 Και είπε Κύριος προς τον Κάϊν, Που είναι Άβελ ο αδελφός σου; Ο δε είπε, Δεν εξεύρω· μη φύλαξ του αδελφού μου είμαι εγώ; 
10 Και είπεν ο Θεός, Τι έκαμες; η φωνή του αίματος του αδελφού σου βοά προς εμέ εκ της γής· Εβρ 12:24
11 και τώρα επικατάρατος να ήσαι από της γης, ήτις ήνοιξε το στόμα αυτής διά να δεχθή το αίμα του αδελφού σου εκ της χειρός σου· 
12 όταν εργάζησαι την γην, δεν θέλει εις το εξής σοι δώσει τον καρπόν αυτής· πλανήτης και φυγάς θέλεις είσθαι επί της γης. Πρμ 28:17
13 Και είπεν ο Κάϊν προς τον Κύριον, Η αμαρτία μου είναι μεγαλητέρα παρ' ώστε να συγχωρηθή· 
14 ιδού, με διώκεις σήμερον από προσώπου της γης, και από του προσώπου σου θέλω κρυφθή, και θέλω είσθαι πλανήτης και φυγάς επί της γής· και πας όστις με εύρη, θέλει με φονεύσει. Ιωβ 15:20

ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΚΑΪΝ??ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

15 Είπε δε προς αυτόν ο Κύριος, διά τούτο, πας όστις φονεύση τον Κάϊν, επταπλασίως θέλει τιμωρηθή. Και έβαλεν ο Κύριος σημείον εις τον Κάϊν, διά να μη φονεύση αυτόν πας όστις εύρη αυτόν.


ΔΗΛΑΔΗ Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!  
16 Και εξήλθεν ο Κάϊν από προσώπου του Κυρίου, και κατώκησεν εν τη γη Νωδ, προς ανατολάς της Εδέμ. 
17 Εγνώρισε δε ο Κάϊν την γυναίκα αυτού, και συνέλαβε, και εγέννησε τον Ενώχ· έκτισε δε πόλιν, και εκάλεσε το όνομα της πόλεως κατά το όνομα του υιού αυτού, Ενώχ.   
Αποτέλεσμα εικόνας για Ενώχ.
ΓΙΑΧΒΕ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ!!!ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜ ,Η ΕΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΚΑΪΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑΧΒΕ ΜΟΥ??ΑΡΑ Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΡΩΜΙΟΙ??
18 Εγεννήθη δε εις τον Ενώχ ο Ιράδ· και Ιράδ εγέννησε τον Μεχουϊαήλ· και Μεχουϊαήλ εγέννησε τον Μεθουσαήλ· και Μεθουσαήλ εγέννησε τον Λάμεχ. 
19 Και έλαβεν εις εαυτόν ο Λάμεχ δύο γυναίκας· το όνομα της μιας, Αδά, και το όνομα της άλλης, Σιλλά. 
20 Και εγέννησεν η Αδά τον Ιαβάλ· ούτος ήτο πατήρ των κατοικούντων εν σκηναίς και τρεφόντων κτήνη. 
21 Και το όνομα του αδελφού αυτού ήτο Ιουβάλ· ούτος ήτο πατήρ πάντων των παιζόντων κιθάραν και αυλόν. 
22 Η Σιλλά δε και αυτή εγέννησε τον Θουβάλ-κάϊν, χαλκέα παντός εργαλείου χαλκού και σιδήρου· αδελφή δε του Θουβάλ-κάϊν ήτο η Νααμά. 
23 Και είπεν ο Λάμεχ προς τας γυναίκας εαυτού, Αδά και Σιλλά, Ακούσατε την φωνήν μου· γυναίκες του Λάμεχ, ακροασθήτε τους λόγους μου· επειδή άνδρα εφόνευσα εις πληγήν μου· και νέον εις μάστιγά μου· 
24 διότι ο μεν Κάϊν επταπλασίως θέλει εκδικηθή· ο δε Λάμεχ εβδομηκοντάκις επτά. Γεν 4:15
25 Εγνώρισε δε πάλιν ο Αδάμ την γυναίκα αυτού, και εγέννησεν υιόν, και εκάλεσε το όνομα αυτού Σηθ, λέγουσα, Ότι έδωκεν εις εμέ ο Θεός άλλο σπέρμα αντί του Άβελ, τον οποίον εφόνευσεν ο Κάϊν. 
26 Και εις τον Σηθ ομοίως εγεννήθη υιός· και εκάλεσε το όνομα αυτού Ενώς. Τότε έγεινεν αρχή να ονομάζωνται με το όνομα του Κυρίου.  
 From: Δημήτρης Μανωλόπουλος
Subject: Γένεση: Απορία για τους πρωτόπλαστους
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Γιώργο χαιρετώ. Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις πολλές σας αναρτήσεις που με έχουν βοηθήσει πολύ ως τώρα κατά την μελέτη μου πάνω στον Θεόπνευστο Λόγο, την Αγία Γραφή, από την οποία προφανέστατα έχω συμπεράνει πως κάθε χριστιανός οφείλει να μελετάει αν αναζητά την αλήθεια και θέλει να είναι αρεστός στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, στηριζόμενος σε όσα αυτός άφησε στην Διαθήκη του, χωρίς να πορεύεται τηρώντας λόγια ανθρώπων.
Αναζητώντας στο google ένα εδάφιο της Αγίας Γραφής και συγκεκριμένα το “γνώρισε ο Αδάμ τήν Εύα και εγέννησεν υιόν” το οποίο έτυχε να το ψάξω καθώς διάβαζα το άρθρο ”Επιτρέπεται τό sex πρίν από τόν γάμο;” έπεσα στην εξής ιστοσελίδα: http://apollonios.pblogs.gr/2013/03/apokalypsh-o-adam-kai-h-efa-den-einai-oi-prwtoplastoi-twn-hristi.html . Οι 12θεϊστές άνθρωποι που γράφουν εκεί ισχυρίζονται πως ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν οι πρωτόπλαστοι αλλά υπήρχαν και άλλοι πριν απ’ αυτούς. Και από ότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά, έτσι φαίνεται να είναι από αυτά που μας λέει η Γένεση. 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ..εδω!! http://www.sporeas.gr/%CE%BF%CE%B9-12%CE%B8%CE%B5%CF%8A.../
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΣΕ ΠΙΣΤΟ ΡΩΜΙΟ!!
Υ.Γ..

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΕΟΣ  ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ" ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΙΕΧΩΒΑ!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αγαπητέ Δημήτρη,


Καί μόνο πού αναφέρεσαι σέ Δωδεκαθεϊστές θά πρέπει νά αναρωτιέσαι ώς Χριστιανός εάν πρέπει νά δίδεις σημασία στά λόγια τού εν λόγω αθρογράφου. Κατ’ εμέ κακώς ασχολείσαι.

Ο εν λόγω φίλος πού έγραψε τό άρθρο αυτό προσπαθώντας μέ χλευασμούς καί ύβρεις νά βλάψει τόν Θεό, δέν έχει ιδέα σέ τί αναφέρεται. Δέν γνωρίζει -στήν προκειμένη αναφορά- τήν ετοιμολογία τής λέξεως πού καταπιάνεται (δηλαδή τήν λέξη: «εγνώρισε«) καί μέ τίς γνωστές δωδεκαθεϊστικές αλχημείες του προσπαθεί (κι’ αυτός) νά δείξει ότι είναι ένας από τούς «φωστήρες» τών δωδεκαθεϊστών. Κατηγορεί τόν Θεό ότι έγραψε ανακρίβειες και θεωρεί ότι ό Αδάμ γνώρισε τήν γυναίκα του Εύα ανάμεσα από τούς άλλους ανθρώπους πού υπήρχαν -πρίν από τόν Αδάμ- καί έτσι μέ θράσος χιλίων πιθήκων βγάζει τόν Θεό ψεύτη.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, αποδεικνύεται η τυφλότητά του, διότι ενώ κατηγορεί τόν Θεό ώς «ψευτοθεό τών Χριστιανών» πού τόν πιάνει «αδιάβαστο» (τί αφροσύνη πού τόν διακατέχει) και καταπιάνεται στήν λέξη «εγνώρισε» υποστηρίζοντας ότι η λέξη αυτή σημαίνει πώς ό Αδάμ γνώρισε τήν Εύα ανάμεσα από τούς άλλους ανθρώπους, συνεχίζοντας παρακάτω νά «αποκαλύπτει» εδάφια από τήν Γένεση, γράφει τό εξής:

«Εγνώρισε δε πάλιν ο Αδάμ την γυναίκα αυτού, και εγέννησεν υιόν, και εκάλεσε το όνομα αυτού Σηθ, λέγουσα, Ότι έδωκεν εις εμέ ο Θεός άλλο σπέρμα αντί του Άβελ, τον οποίον εφόνευσεν ο Κάϊν» (Γένεση: α’ 25).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου